Продаеться двох кімнатна квартира з евроремонтом в Берегове 700м від центра.вул пляжна ! 800$/ кв.м.![цілому квартирі теплий пол].тихий безпечний район! також продаються 1х 2х 3х 4x кімнатниє квартири. З ремонтом без ремонта. можна договоритися под ключ! Рядом находитсья Практік і Магнум де вже влітку будуть басейни із термальною водою! 09******18.дивіться всіх моїх оголошення!

Продаеться 2х кімнатна квартира в Берегове
olx.ua

ПОТРЕБУЄ КАПІТАЛЬНОГО РЕМОНТУ! Відразу заїхати та жити неможливо! СТАН ЧОРНОВОГО РЕМОНТУ. ДИВІТЬСЯ ФОТО! ОБМІН НЕ ЦІКАВИТЬ! Будівля історичної забудови, фасад квартири виходить на одну з центральних вулиць Берегова — вул. Сечені. Квартира на стадії реконструкції, наявний затверджений авторський проєкт з дозволом на початок виконання робіт. Також підходить під КОМЕРЦІЙНЕ використання, проєктом передбачено влаштування офісного приміщення або магазину на першому рівні (також тут передбачена кухня). На другому рівні проєктом передбачені кабінет, спальня і санвузол. До вокзалу та центру 7 хв пішки. Наявний закритий внутрішній двір на три квартири зі спільним входом та вїздом. Вода, газ, світло підключені, лічильники є. Каналізація підведена. Згідно з проєктом реконструкції вже виконані деякі початкові кроки, а саме понижено рівень підлоги (вибрано і вивезено ґрунт).

власник
Берегово продається квартира по вул.Сечені, 50. ПОТРЕБУЄ КАПРЕМОНТУ!
olx.ua

Продаються квартири 1х 2х 3х 4x кімнатниє!.от500$ /кв метер!700м от центра!Рядом находитсья Практік і Магнум де вже просверлено скважено( на 1080метер і найдено термальна вода. вже басейни строять і скоро откриваеться) !Можна договоритися под ключ по вашему вкусу!. (Є готовиє І в росрочку) Вул Пляжна.[не путати з мікрорайоном]Тихий безпечний район !Дом утеплений! всі питання по телефону!09******18.дивіться всі мої оголошення!

Продаетьться 2x кімнатна Квартира в місті Берегово!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаеться 3х кімнатна квартира в центрі[100метер от центрального ринку ] в Берегове .на втором поверсі!із 3х поверхового будинка .Без ремонта !Можна под ключ по вашому вкусу !М!72квадратний метер.! В етом доме купити не возможно квартиру ніхто не продає!Будинок мейгеша палаца .ул Сечені буд 34..(також на продаж є іншиє квартири 1х 2х 3х 4x кімнатниє квартири з евроремонтом без ремонта от500$/квм(возможна в росрочку)!дивіться всі мої оголошення! Всі питання по телефону. 09******18.

Продаеться трьох кімнатна квартира в центрі Берегове.
olx.ua

Первый этаж жилого пятиэтажного дома в микрорайоне. Адрес: Берегово, Мужайская 115. Просторная четырёхкомнатная квартира с удачной планировкой. Газ, электричество, вода, канализация. Состояние под ремонт. Бетонные перекрытия. Деревянные межкомнатные двери, в хорошем состоянии. В шаговой доступности супермаркет АТБ, множество магазинов, рынок, автовокзал и вся инфраструктура. Несколько километров до границы с Венгрией. Отлично подойдёт под жильё, арендный бизнес, хостел, различную коммерческую деятельность и прочие варианты. Имеется возможность обустройства отдельного входа со стороны подъездов. А также с противоположной стороны дома, выделение в личное использование внушительной части прилегающей земли под сад, огород, место отдыха и т.д. и т.п. Подробности по телефону.

Продам 4 комн квартиру 89 м2 Берегово состояние под ремонт
olx.ua

кімнатна квартира в Берегове 700м від центра.вул пляжна! Рядом находитсья Практік і Магнум де вже влітку будуть басейни із термальною водою.

власник
Пляжная улица, 2, Берегово, Закарпатская 44998.0 USD
dom.ria.com

Географія Берегове