Продам будинок, побудований в 1996 році, введений в експлуатацію в 2020, знаходиться на 11 соток землі. В кінці городу грубо кажучи знаходилася газова заправка до початку подій в 2024, по сусідству зараз працює шиномонтаж. В даний час можливість звязку тільки через вайбер 09******67

власник
Будинок біля траси Київ-Харків
olx.ua

Продається новий цегляний житловий будинок в с. Панфили. Будинок розташований поруч з трасою Київ-Харків та автобусною зупинкою на Київ. В будинку ванна, газопостачання та водопостачання. Вікна металопластикові. Потребує внутрішніх робіт з огляду на тривале не проживання. Поруч сарай на два входи, вхідний погріб. Земельна ділянка 25 соток.

Продається новий житловий будинок
olx.ua

Відеоогляд будинку можна подивиться на ютуб каналі Роман Щербаков Пропонується для огляду та купівлі частина будинку яки документально розділений на квартиру 1 і квартиру 2, у кожного власника своє право власності, кожен в своїй частині має право прописуватись своєю сімєю. Будинок капітальний, недавно побудований, частина яка продається має загальну площу 37.4 кв.м. плюс є можливість дообладнання другого поверху + 12кв.м. Комунікації Електроживлення 3 фази (три лінії по 220 вольт), газопостачання встановлено газовий лічильник, свердловина під голубиний насос, каналізаційна яма. На подвірї - літня кухня (підведено газ), вхідний погріб, літній туалет, земельна ділянка з молодим садом. Будинок цегляний, знаходиться між Яготинськи вокзалом та трасою Київ-Харьків. Каналізація : вигрібна яма Кількість поверхів: 2 поверхи Кількість кімнат: 2 Висота потолка: 2,87 метра Загальна обща площа: 37,4 кв.м. + 12 кв.м Житлова площа: 10 кв.м. + 12кв.м. Площа земельної ділянки: 3 сотки в загальному користуванні Матеріал будівлі (стіни): цегла Під’їзна дорога : насипна Опалення : встановлено газовий котел Електроживлення: 220-380 вольт (3 фазы)

Продаж частини будинку, капітальна будівля, є комунікації
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок у Панфилах, Бориспільського(Яготинського) району. Приватизований. Власник. До Яготина ~8 км, до Києва ~100 км. Поряд магазин, траса Київ -Харків. . Вся додаткова інформація по телефону.

власник
Продається будинок у Панфилах
olx.ua

Продається житловий будинок в с.Панфили. Розташований за 100 метрів до траси Київ-Харків. Загальна площа будинку становить 90 м², є газопостачання, водопровід в будинку, водопостачання, каналізація. Земельна ділянка 25 соток. Всі вікна пластикові , є сарай , та погріб . В селі є все для комфортного проживання: школа , лікарня, садок, магазини . Будинок потребує косметичного ремонту. Перегляд будинку в будь який день. Торг присутній.

Продається житловий будинок
olx.ua

Будиночок має житловий стан, є санвузол, залишаються меблі. Також на подвір’ї знаходяться господарські будівлі, 24с, землі , до Борисполя 50 км.

Продається будиночок в с. Панфили, Бориспольський р-н.
olx.ua