Продаж 2-поверхового будинку, Honey Hills, Нові Безрадичі, Обухівський. Продажа 2-этажного дома, Honey Hills, Новые Безрадичи, Обуховский. Відсутність пробок на вїзді до міста у будь-який час дня та ночі. Будинок у котеджному містечку. 5 хв. на автомобілі і на вибір близько 10 ресторанів ("Партизан", "Три Мушкетери" і т.д.) Канал вздовж ділянки котеджного містечка Велике озеро недалеко від будинку (менше 1 км) Зовнішнє оздоблення: дизайнерський натуральний камінь золотий сланець Архітектурний стиль Вікторіанський Паркет "Мербау", тільки екологічно чисті матеріали (дерево, натуральний камінь) Повітряне опалення: кондиціювання "Carrier" із тепловим насосом. Енерго-зберігаючий будинок. Встановлено станцію на 30 кВт Сонячних панелей, Система вентиляції та рекуперації повітря. Камін Біологічна система очищення стоків Штучне озеро на ділянці Кругла Джакузі 1, 5 метри. Зручне розташування кімнат у будинку. Перший поверх зустрічає хол, простора зона кухні-їдальні, що переходить у велику вітальню з діючим каміном, а також з виходом на внутрішню криту терасу. На другому поверсі дві окремі дитячі спальні, кабінет та майстер-спальня. Гараж на два авто, з автоматичними воротами також розташований у будинку. Основні характеристики: Адреса: Нові Безрадичі, Київська область Тип Нерухомості: Котедж Площа будинку: 245 кв. м Площа ділянки: 8, 5 соток Кількість поверхів: 2 Стан: Високий стандарт оздоблення Особливості Будинку: Просторий вітальний зал з панорамним вікном. Сучасна кухня з усією необхідною технікою. Затишні спальні із власними санвузлами. Кабінет для роботи на віддаленій роботі. Великий гараж на 2 автомобілі та технічні приміщення. Котеджне Містечко "Honey Hills" в Нових Безрадичах - це ексклюзивна резиденція, яка пропонує розкішне життя в природному середовищі. Ось деякі переваги цього унікального котеджного комплексу: Переваги "Honey Hills": Ексклюзивне закрите котеджне містечко. Охорона та системи безпеки 24/7. Ландшафтний дизайн та зона відпочинку. #78073

Нові Безрадичі
rieltor.ua

Продаж будинку під ремонт в селі Великі Дмитровичі Обухівського району. Розглянемо всі форми розрахунків, включаючи обмін на квартири, автомобілі, товари та інші ліквідні активи. Мальовнича тиха місцевість на відстані 23 км від Києва по Новообухівській трасі, поряд листяні та хвойні ліси, зариблені озера до 1 км. Монолітний 2-поверховий будинок з високим цоколем (можливо використовувати як укриття), нестандартне планування, під ремонт. Житлова площа 170 кв. м, кухня-вітальня 28 кв. м, загальна площа 411 кв. м, 7 кімнат, 4 санвузли, гардеробні, гараж на 2 автомобіля, приміщення для домашнього кінотеатру, технічні приміщення. Будинок розташований на пагорбі, на земельній ділянці 9,44 соток, монолітна фундаментна плита - 0,7 м, монолітні перекриття - 40 см, облаштований якісними панорамними вікнами, гарні видові характеристики, багато світла і повітря. Комунікації підведені – газ, електрика (15 кВт), підготовлене місце під септик. Будинок введений в експлуатацію, підготовлений для ремонту . Відео будинку по запиту. Розглянемо розрахунок в гривні, програму е-відновлення. Без комісії. Скористайтеся вигідною пропозицією! Продажа дома под ремонт в селе Большие Дмитровичи Обуховского района, 23 км от Києва. Без %. Рассмотрим все варианты расчетов, включая обмен на квартиры, автомобили, товары и другие ликвидные активы. Обухівський район, Новообухівська траса, цокольний поверх, укриття, без оздоблення, без ремонту, озеро, ліс. Обуховский район, Новообуховская трасса, цокольный этаж, укрытие, без ремонта, лес.

ексклюзив
Київська, 1-Д
rieltor.ua

Будинок має потужність електроенергіі 30 кВт , дизельний ГЕНЕРАТОР Kipor12sta 114 р., бойлери, кондиціонери LG. БАССЕЙН, БАНЯ, ПРИРОДНЕ ОЗЕРОМ. КГ Монтана Вілладж (MontanaVillage.) 2 эт.дом у закритому містечку зі своїм виходом до природного джерельного озера. вул. Миру 35 322/90/21 кв.м 4 спальні з ванними кімнатами та гардеробними . Пральна . Спортзал, кінотеатр. На ділянці 21 сотка стоять окремо : Гостьовий будинок Баня 110 м . Будиночок для Няні 30 м Басейн відкритий з підігрівом. Довжинам 8 м, ширина 4 м, глибина 1.80 м. Дитячий майданчик. У будинку гараж на дві машини з автоматичними воротами. Топкова. Будиночок для цілодобової охорони. Комунікації: центральна каналізація, свердловина 100 м, опалення, електрика 30квт. дизельний генератор Kipor12sta 114 р. бойлери, кондиціонери LG. 1 поверх водяні підігрів підлоги. 2 поверх електричний підігрів підлоги.

Миру вул., 35
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок архітектора Морського з авторським ремонтом в сучасному стилі, маскимально продумане планування, 6 спалень, 5 санвузлів, 2 кухні, просторі вбиральні, басейн. 2 теплові насоси, на ділянці (11 соток) зроблено ландшафтний дизайн. Простора вітальня, кожна спальня має санвузол, розумний будинок (все управління будинку з телефону або планшета) гараж на 2 машини та можливість паркування 5 машин на фасаді

Анатолія Соловяненка вул.
rieltor.ua

Обухівський, Козин, вул.Зарична 1-й поверх: Вітальня з панорамними вікнами, кабінет, вітальня з діючим каміном, друге світло, кухня + їдальня, санвузол, гардеробна кімната. 2-й поверх:, 3 спальні, 3 санвузли, + master-bedroom з гардеробною кімнатою і ванною сан.вузлів. Земельна ділянка 10 сотки, ландшафтний дизайн, фруктові сад, газон, автоматичний полив. Тераса з зоною гриль. Гараж на 2 авто.

Зарічна
rieltor.ua

Продається без% світлий, просторий, двоповерховий будинок, перша линія на Дніпрі. Розташований в Козин ГООГ Заплава-2, Конча-Заспа, Київська область Загальна площа 150 м2, + 50 м2 терраса Ділянка 3 сотки з виходом на Дніпро, перша лінія. Будинок збудований в 2010 році. Матеріал піно-блок. Дах - шифер. Планування: 3 кімнати. На першому поверсі кухня, кімната, суміжний санвузол. На другому поверсіі спальня, дитяча кімната, гардероб. Будинок повністю укомплектований меблями та всією необхідною технікою. У вітальні електрокамін. Вікна металопластикові. Підведено усі комунікації. Опалення: електричне. Каналізація: септик Вода: свердловина. Встановлено 10квт стабілізатор напруги. Ділянка 3 сотки з виходом на Дніпро, перша лінія.

ексклюзив
Вереснева вул.
rieltor.ua

Продається чудовий будинок 375 кв.м, три поверхи, 7 кімнат. Перший поверх велика вітальня, кухня та обідня зона, гардероб, гостьова ванна кімната, пральня та підсобне приміщення. Другий поверх три спальні (господарська та дві гостьові). Господарська має вихід на велику терасу, окрему ванну кімнату з джакузі та гардероб. Також є додаткова ванна кімната для інших двох спален. Третій поверх ігрова зона , більярд ,кабінет та бібліотека. Будинок повністю мебльований та оснащений побутовою технікою. Ремонт виконаний у стилі колоніальної класики. Комбіноване опалення, потужний газовий котел. Як альтернативне опалення є електричний котел. Система опалення регулюється за допомогою компьютера. На території подвіря також є гостьовий будиночок та сауна, літня кухня, зона барбекю. У дворі є бассейн(2.90-7.50) На території виконано ландшафтний дизайн, встановлена система автополиву. Свердловина 47 м. Гараж з входом до будинку, крім гаража є місце для паркування двох авто. Тип стін цегла, покрівля бітумна черепиця. У піший доступності є ліс та озеро. Також є церква та невеликий магазин. Закрита територія та постійна охорона. За 10 хв на авто ви дістанетесь великого ТЦ Мегамаркет, дитячий садочок "Світлиця", приватна початкова школа, фитнес - клуб Дельтаплан. Аутлет містечко " Мануфактура". За потреби є додаткові фото подвіря та будинка (сауни, гостьового будиночка ,та барбекю зони) Швидкий продаж, документи готові. Запрошуємо на перегляд ! Торг можливий.

Квіткова
rieltor.ua

Загальна площа будинку — 504 м2: ділянка 15 соток - 4 спальні; - 4 санузла; - двір на 5 авто з навісом - постійна охорона; Закрита територія, яка містить багато локацій для відпочинку та насолоди заміським життям. Фотоматеріали актуальні!!! Перегляд в зручний для Вас час. Деталі: Будинок підключений до охорони швидкого реагування та має 9 камер відео спостереження. По всій території був завезений чорнозем. Є свердловина. В будинку стоять фільтри для води, які роблять воду питною. Каналізація септик. На ділянку заведено 40 кВат, а також є свій власний трансформатор та підключений ГЕНЕРАТОР на 7кВат, що актуально! В будинку є бассейн з підігрівом. В приміщенні з басйном підлога, біля вікон, з підігрівом (не створюється конденсат на вікнах)

першотравнева, 33
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується дуже красивий і затишний новий будинок-дуплекс у Нових Безрадичах ,кооператив Енергетик. 6 соток землі. Будинок робили для себе по архітектурному дизайн проекту.Ремонт у сучасному стилі, використовувались дорогі матеріли. Італійські меблі, сантехніка Villeroy & boch і Hansgrohe. Меблі на 1-му поверсі MERX -кухня, шафи, комоди. Камін. Диван в гостинній Blanshe. 1-й поверх гостинна кімната, кухня, санвузол, котельня, комора.2-й поверх-великий холл з диваном, 2 кімнати. санвузол , гардероб. На території ландшафтний дизайн. Зона барбекю. У будинку газовий і 2-х контурний електрокотел. Плита газова. На 1-му поверсі водяний підігрів підлоги. У дворі автополив, є грядки для посадки смаколиків. Ремонт робил виключно для себе! Будинок цегляний.Дах бітумна черепиця. Скважина 20 метрів. Запрошуємо Вас на перегляд у зручний для вас час.

лісна
rieltor.ua

Козин Котеджне містечко "Montana Village" 11,65 соток На подвірї місце для 3 автомобілів, у гаражі на 1 авто. Доглянуті газони із системою автополиву, по периметру висаджені туї. Встановлено бассен, чан. У будинку зроблений дорогий дизайнерський ремонт. У ремонті використовувалися дорогі бренди Італії, Німеччини, Англії та деякі бренди України. будинок - 465.2 м2 1 поверх - кімната, велика кухня, величезна вітальня з виходом на терасу, вбиральня, санвузол, хозприміщення (де знаходиться системи очищення води, котли для нагріву, опалення). 2 поверх - 3 кімнати (одна з них дитяча, друга майстер спальня з виходом на балкон) 3 вбиральні, 2 великі ванні кімнати, пральна. 3 поверх - 2 кімнати для персоналу, санвузол, Open Space, де можна було займатися спортом, є масажний стіл. Гостьовий будинок - 75.7 м2 Встановлено STARLINK. Зона мангалу, засклена тераса, кухня вітальня, санвузол, сауна, комора для інструментів, комора для продуктів.

можливий продаж по єОселя
Миру вул., 92
rieltor.ua

Спека. Відключення світла. Відсутність зв’язку? У нашому будинку ці складнощі не проблема. Двоповерховий, цегляний, на території сучасного котеджного містечка, що цілодобово охороняють - «Сонячна Долина 2». Розташувався на ділянці у сімнадцять соток, яка виходить на озеро. Архітектори та дизайнери розробили дуже зручне та логічне планування не типове для містечка. На першому поверсі велика кухня, простора вітальня з каміном, який придумали та розробили саме для цього будинку. Кімната-холодильник для зберігання вина. Також є кабінет який легко перетворити у спальню, якщо з Вами мають жити старші батьки. На другому поверсі майстер та ще дві кімнати. У будинку справді багато місць для зберігання, як от наприклад, функціональне горище. А ще у нас гараж на дві автівки, басейн інфініті та цілих двадцять кВт електрики. В будинку завжди є світло, тому що на ціле містечко встановлено велетенський генератор. Завжди є вода з артезіанської сто метрової свердловини і щоб поставити жирну крапку – газ. Приходьте на перегляд, такі будинки довго на ринку не затримуються Ціна 1 190 000$

Лісова вул.
rieltor.ua

Дом 2-этажа 350 м2 с гаражом или спортзалом с панорамным окном 6000х3000 с раздвижной системой Reynaers Aluminium Большие террасы на первом и втором этаже (около 200 м2) Терраса первого этажа оборудована и разделена на 2 зоны отдыха ( зона барбекю со стороны кухни и каминная зона на основной террасе ) Участок 11 соток. Фундамент ленточно-монолитный. Стены полнотелый красный кирпич 380мм. Утепление базальтовая вата 100мм. Rockwool Frontrock Super (Frontrock Max E) Остекление-все окна панорамные ( 2800х3000 ) с раздвижной системой Reynaers Aluminium и выходами на большие террасы со стеклянным ограждлением. Монолитные колоны и перекрытия. Фальцевая кровля со скрытым жёлобом, Алюминий PREFAА Австрия, гидроизоляционная мембрана Dorken, утепление 250мм. Фасад декоративная штукатурка с мраморной крошкой, Клинкерная плитка SDS Keramik Dackel STONELINE (Германия) Цоколь и тротуарная плитка натуральный камень гранит. Закрытый охраняемый городок с выходом на реку Козинка с пляжем и спуском для плавсредств. Городок тупиковый, расположен на большой дамбе ( Старокиевская ул. ) второй км. от Старообуховской трассы, граничит с одной стороны Ландшафтный заказник Козинський с прогулочной дорожкой и с другой стороны река Козинка. Конный спортивный клуб Sport Elite в пешей доступности. Дом продается внешне-готовность 100%, заведены коммуникации электричество 25 кВт, вода скважина, центральная канализация, без внутренней отделки, свободная планировка, вариант сдачи под ключ по договоренности.

Иржавская, 20/12А
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ !!! ПРОДАЖ БУДИНКУ в КОЗИНІ. ЦЕНТР СЕЛИЩА. Обухівський р-н. - 2-поверховий якісний Цегляний Будинок, 5 кімнат, площа: 337/58/13, ділянка 14 сот; - Добротний коштовний будинок в сучасному стилі зі свіжим ремонтом. Виконано та організовано все професійно та "для себе", забезпечений абсолютний комфорт для проживання. Дизайнерський ремонт 2022 року. Діючий камин. Будинок облаштований всіма необхідними меблями та побутовою технікою. Простора літня тераса. - Цокольний поверх добре служить бомбосховищем. В будинку є сауна на дровах, простора лаунж-зона під кінотеатр, гардеробна, котельня з бойлерною, зона барбекю, гараж на 2 авто та з кімнатою для садового інвентаря. - Технічні та будівельні характеристики будинку: Зовнішнє утеплення стін - подвійна стіна. 15 см зовнішній шар +35 см внутрішній. Тип покрівлі - металочерепиця. Тепловий насос - 24 кВт теплової потужності на виході. 6.5 кВт споживання електро + тепловий акумулятор на 0.5 води Газовий котел "Vaillant" 48 кВт максимальна потужність. Трикратний запас теплової потужності. Бойлер - 200л Свердловина - 24м Каналізація - 2 шт ( 1-ша на 6 кілець, 2- га на 3 кільця). Опалення - індивідуальне газове + тепловий насос Підігрів підлоги - по всьому будинку, там де кахель. - Унікальний ландшафтний дизайн із системою автополиву. - Поруч із будинком ліс, пляж та мальовнича р. Козинка - Ідеальний будинок та локація із прямим контактом з природою та в центрі цивілізації. - Більше фото та відео-огляд по Вашому запиту. - Ціна: 950 000 USD, БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ.

Анатолія Соловяненка вул.
rieltor.ua

Конча-Заспа. Козин. Продажа дома в сосновом лесу! Элитный охраняемый КГ Сосновый Бор! Домовладение общей площадью 500 м2: основной дом-350 м2 и гостевой дом с SPA-зоной-150 м2. Основной дом-350 м2, стены кирпич, 2 этажа +мансарда, построен по авторскому проекту. Дом строился из натуральных материалов, с соблюдением самых высоких стандартов качества. Новый ремонт! Рациональная планировка-Первый этаж: гостиная, столовая, кухня, с/у гостевой. Второй этаж: 2 спальни, кабинет (третья спальня) гардероб, 2 с/у, кофейная зона. Мансарда: помещение свободного назначения. В доме центральная система кондиционирования и вентиляции, газ. отопление, подогрев полов. Гостевой дом-150 м2, стены кирпич, 2 этажа. Первый этаж: сауна, купель, комната отдыха, с/у, гараж на 2 авто. Второй этаж: кухня-студия, спальня, кабинет, с/у. На территории участка: закрытая беседка с барбекю. На участке выполнен ландшафтный дизайн. Коммуникации: централизованная канализация городка, скважина 25 м, централизованное водоснабжение. Видеонаблюдение на территории участка и по периметру участка! О коттеджном городке Сосновый Бор: Элитный коттеджный городок в сосновом лесу с территорией 84 Га, окружен ландшафтным заказником Обуховский, рядом - река Козинка. Частная застройка в коттеджном городке под военизированной охраной, оборудован видеонаблюдением, подключен к вневедомственной охране, парк с детской площадкой и прогулочная зона, , футбольное поле, детский садик, начальная школа, ресторан, гостиница, своя пожарная часть. Чекаємо на Ваші пропозиції!

Сосновая, 1
rieltor.ua

Нова пропозиція без комісії для покупця. Продаж автономного будинку у Козині, Конча Заспа, Рудики. Площа будинку – 459 м2, Ділянка – 20 соток. Двоповерховий будинок з бомбосховищем і цокольним поверхом. У будинку 5 кімнат 4 санвузли і всіма зручностями. 1 поверх: прихожа, кухня вітальня, 2 санвузли, тераса, велика зала, дві кімнати. 2 поверх: 3 кімнати, 2 санвузли. Цокольний поверх: пральня, гардеробна, бар, спортзал. • Кімнати: - Простора зала на першому поверсі має великий зручний кутовий диван, обідній стіл зі стільцями, піаніно, телевізор, діючий камін та багато інших меблів. - Ще дві кімнати для персоналу на першому поверсі може бути кабінетом або додатковою спальнею. - Окрема кімната відпочинку також має додаткові меблі, кухня обладнана всіма необхідною технікою має вихід в двір та на криту терасу. - Три кімнати на другому поверсі передбачені під 3 спальні. Кожна має двоспальне ліжко, шафи-купе, кондиціонери. • Санвузли: на першому поверсі маленький санвузол з умивальником та унітазом, а також є санвузол з душовою. На другому поверсі в санвузлі є ванна, унітаз, умивальник з дзеркалом, пральна, при кожній спальні свій санвузол. • Двір – великий, 20 соток, з деревами, ландшафтним дизайном, автополивом, газоном, соснами, та іншими зеленими насадженнями, терасою, мангалом. В дворі є місце на 4 автомобілі. Гараж на 2 авто, автоматичні ворота. Додатково є будиночок для охорони, вся територія з відеоспостереженням. • Будинок утеплений, вода зі свердловини, каналізація автономна. Оптоволоконний інтернет. Опалення: є електричний котел, та газовий котел, + кондиціонери з опцією обігріву на 1 та 2 поверсі. Автономна дизельна станція на випадок відключень. • Тихий, живописний район Рудики, Конча Заспи, Козина, приватний сектор, зручний підїзд. Швидкий виїзд на Столичне шосе. У 20 метрах пляж, річка Козинка, обладнаний спуск на воду, човнів, катерів, скутерів. З колегами співпрацюю але без дубля у рекламі. Ціна: 470000 у.о. Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Лугова вул., 250
rieltor.ua

Без Комісії! Продаж VIP будинку в Козині біля річці Козинки з власним ОЗЕРОМ. Будинок розташован на вулиці, де проживають респектабельні сусіди. На території ділянки разташован основний будинок 500 кв.м, будинок-баня площею 146 кв.м, пункт охорони, власне озеро. Гараж . Ділянка 15 соток з ландшафтним дизайном, власним озером з рибою. Планування основного будинка: Перший поверх: - Вітальна з каміном та мʼякими італійськими меблями. - Простора кухня з окремою кімнатою відпочинку. - Велика крита зона басейну з кухнею, сауною, санвузлом та зимовим садом. Другий поверх: - Майстер-спальня з гардеробною та санвузлом. - 2 окремих спальні - Санвузл - Гостина кімната. Третій поверх: - Кімната вільного призначення. - Гардеробні Баня - 2 поверхи. Опалення - два газових котла BUDERUS. Свердловина - 72 м. Каналізація - центральна. Вольєр для великих тварин. Потужний генератор. Оперативний показ у зручний для клієнта час!

Піддворецька, 78
rieltor.ua

Продам 2-поверховий будинок з власним вихідом на р. Козинку в Обухівському р-ні, Козин, с. Рудики. Код обєкта SH-190-091 Інфраструктура: зупинка транспорту, ресторан, кафе, магазин. Ліс, річка. Цегляний будинок, покрівля керамічна черепиця. Загальна площа - 165 кв.м., 4 кімнати. Площа ділянки - 15 соток є власний пірс. Будинок у житловому стані. мебльований. Побутова техніка: плита, варильна панель, мікрохвильова піч, холодильник. Кондиціонер. Кабельне, цифрове ТБ, швидкісний інтернет. Комунікації: газ, каналізація септик, центральна каналізація, три власні свердловини з водою, опалення газовий котел, електрика 10 кВт, дизельний генератор 7 кВт. На теріторії є підсобні приміщення, автоматичні ворота. Сад, автополив. Вивіз відходів. Асфальтована дорога до будинку. Вартість - $275 тис + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Объект в целом

Анатолія Соловяненка вул.
rieltor.ua

Продаж будинку Козин друга лінія * будинок 2007 року, три поверхи * Загальна площа 560 кв.м. , 9 соток * Будинок-цегла, перекриття-з/бетон, дах - керамічна черепиця (Німеччина) * Повністю автономне обслуговування : сонячне опалення, газові котли, генератор, очистка води, біо-каналізація, сістема розумний будинок •дві спальні, кабінет, дві гостьови, кухня, крита тераса, сауна, хамам, басейн, два каміна, сан.вузли, гараж на два авто * будинок для охорони , відеонагляд, сігналізація * Альтанка- барбекю * басейн 5Х10 на вулиці * хвойні насадження та плодові дерева * гостьовий критий майданчик для авто, вольєр для собаки, технічна зона-майстерня. * генератор, сонячні батареї

Південна вул.
rieltor.ua

Київська, Обухівський, Нові Безрадичі, 2 поверх., площа: 230,0 кв.м, 4 кімн., ділянка 30,0 сот; Будинок в закритом містечку серед лісу. Цілодобова охорона, пропускна ситема. Відеоспостереження. Повна комплектація меблями та технікою. Вбудована кухня з технікою Miele преміум класу (варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина). Три окремі спальні. Дві гардеробні кімнати. Три санвузли. Дві ванни, дві душові. Сантехніка преміум класу. Індивідуальне опалення. Тепла підлога. Система кондиціонування. Пральна та сушильна машина Miele. Власний басейн біля будинку.

Підгірна
rieltor.ua

3 поверхи площа: 230,0 кв.м, 6 кімн., ділянка 50,0 сот, газ: є, вода: свердловина, електрика, опалення: котел; Триповерховий затишний будинок розташований серегд пагорбів з мальовничими краєвидами. На першому поверсі - кухня, вітальня з каміном, кімната та санвузол. На другому поверсі - 2 кімнати, кабінет, сан вузол. На третьому - 2 кімнати, сан вузол. В цокольному поверсі розташована сауна, душова. Є вихід в гараж. в будинку - три спальні, кабінет та бібліотека, три просторі санвузли. Є гараж. Велика територія, є басейн, фруктові дерева. Продаж будинку в Лісниках біля Коного клубу! Одноповерховий будинок, велика кухня-вітальня з виходом на терасу, дві окремі кімнати, 3 с/у. Продаж будинку/ Закритий городок/Обухів/Григирівка/ Лісники/ Конча Заспа/ Козин/ Коник/Атмосфера/ Домосфера/ Клубний городок/ Евроремонт/Золоті Ворота/Мануфактура/Арт молл/Продажа дома/Закрытый городок/ лесники/ Конык/КГ Золотые Ворота/ Столичное шоссе/Обухов/Григоривка

Чумацький шлях
rieltor.ua

Від забудовника продаж готових будинків. MAREA CLUB ROMANKIV Забезпечить новий рівень комфорту вашої сім’ї: зручне розташування котеджів, комплекс клубного формату, закрита територія під охороною. Оселившись у MAREA CLUB ROMANKIV, ви отримаєте той спосіб життя, до якого прагнете. Площа: 270 м2, кількість спалень - 4, с/в – 3, гараж (авто): 2 + 2, загальна лаундж-зона з басейном. МАТЕРІАЛИ: фундамент стрічковий з монолітною подушкою; стіни керамічний блок; штукатурка цементно-вапняна; перекриття залізобетон; вікна алюмінієві енергозберігаючі (Польща); фасад вентильований. КОМУНІКАЦІЇ: газ, котел Buderus; електрика 15 кВт (можливо збільшити), додатково генератор на містечко; вода централізована з селища, додаткова свердловина на містечко; каналізація септик із полем фільтрації; обслуговування централізовано Marea. Гарантія: 2 роки на загальнобудівельні роботи. Розстрочка: 50% перший внесок на 6 місяців. Є компанія, яка готова зробити ремонт.

ексклюзив
Лісова вул., 6
rieltor.ua

Без комісії!Безпека та Комфорт у власному будинку КМ Розкішне,Романків,поруч Плюти,Конча-Заспа,Підгірці. Сучасний будинок в закритому котеджному містечку вразить Вас своїм комфортом та престижем.Грамотне планування будинку розроблялось для комфорту гарної та дружної родини.Адже там є 4 окремі спальні,велика гостьова з каміном,простора кухня-студія,три санвузли,сауна,три гардеробні кімтнати.В гараж на два авто ви можете спуститися одразу з будинку. По всій квартирі розведена тепла водяна підлога та система кондиціювання.Ремонт,меблі та техніка виконувались та підбирались згідно дизайнерського проекту.Італійські меблі створюють привабливу атмосферу.А побутова техніка відомих мирових брендів прослужить на віки:Simens,Mile,Bosch. Із кухні є вихід на гарну простору терасу,де будуть проходити Ваші найкращі романтичні вечори. Гарна ділянка в 14 соток огороджена декоративними туями та дозволить зробити шикарні ландшафтні дизайни.Є підготовлене місце під басейн. Будинок для поціновувачів природи та комфорту чекає на Вас!Телефонуйте!

Лісова вул.
rieltor.ua

Домоволодіння в самому елітному передмісті Києва. Стан нового. Основний будинок 300 м2, будиночок з лазнею 100 м2, басейн з підігрівом на ділянці, а також будинок-ігротека на 200 м2 з більярдом. тенісом та джакузі. Скрізь виконано ультра-сучасний авторський дизайн. У будинку перший поверх складається з камінної зали, гостьової кімнати, гостьового санвузла, кухні, бойлерної та холу. 2-й поверх: 3 спальні кожна зі своєю ванною кімнатою, 2 тераси. Повністю обладнаний меблями та побутовою технікою

Анатолія Соловяненка вул.
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Шикарний, комфортний, просторий та функціональний будинок (дуплекс) з вічнозеленим внутрішній двором в Конча-Заспа, Козин, Обухівський р-н. Будинок розташований на тихій вулиці, звуків машин не чути. Вхід до будинку через приватну дорогу. Підїзд до будинку - асфальт. Код обєкта SH-186-176 Інфраструктура: магазини -КОЛО 5хв.авто, НП 15хв.пішки, ресторан Country Gourmet club, Дитячий оздоровчий комплекс, бассейн 7хв.авто. Цегляний будинок 2008р, покрівля - бітумна черепиця, фундамент бетоний. Використані якісні матеріали. Загальна площа - 330 кв.м. Тераса з каміном. Площа ділянки - 11 соток. Будинок, в якому реалізовані практичність, комфорт, мрії: 1 поверх: вітальня простора з достатньою кількістю місця для прийому гостей, проведення розважальних та ювілейних заходів, має 2 вихіда до широкої тераси з каміном та внутрішній двором, хол, с/в, вбудований гараж з додатковими 2 критими паркомісця у дворі та окремим заїздами. 2 поверх: спальні кімнати, кабінет, 2 с/в, 2 балкони. Планування роздільне, кожен член родини може мати власну кімнату. мансарда: площа, де можна комфортно провести час з родиною та друзями, кінотеатр, гардеробні кімнати, с/в. Кухня з їдальнею обладнана італійськими меблями і німецькою технікою. У будинку є постірочна, кладова, котельня, спліт система кондиціонування, тепла підлога. Комунікації: холодна вода - водопровід, гаряча вода - газовий котел. Опалення центральне. Централізована каналізація. Газ природний. Є автономна електроенергія - потужний генератор. Інтернет дротовий (кабельний). Вартість - $290 тис Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції.

Лугова вул.
rieltor.ua
1 - 24 з 865 результатів

Популярні запити