Тарасівська 27 Віта-Поштова Київська область Будинок для великої сімї У продаж пропонується чудові два 2-о поверхові будинки 309 кв.м. та 173 кв.м., на земельній ділянці 15 соток, в мальовничому місці села Віта-Поштова, Києво-Святошинського району, Київської області по вулиці Тарасівська 27, із ландшафтним дизайном, зоною барбекю, зоною відпочинку оточеним безліччю дерев, декоративних кущів, газоном, тротуарною плиткою, альтанкою, дитячим майданчиком. Ділянка, з системою автополиву, трьома вигребними ямами на сточні води та трьома вигребними ямами каналізації, освітлена (електрика 3 фази). Будинки газифіковані, опалення - водяне, газовий котел, свердловина - 85м, водопровід насос. Зручний вїзд/виїзд у двір, автоматичні ворота, висока цегляна огорожа. Відеоспостереження, цілодобова охорона. Під час будівництва будинків використовувалися якісні матеріали та декоративні елементи ручної роботи: фундамент бетон, стіни - клінкерна цегла/піноблок, залізобетонні перекриття, дах - керамічна черепиця, сходи - бетон/моноліт/плитка, підлога - італійська плитка/ламінат, міжкімнатні двері - натуральне дерево, ганок і балкон - бетон/моноліт. Меблі та техніка іноземного виробництва відомих брендів під замовлення. У дворі піднятий рівень. Функціональне планування будинків, розраховане до дрібниць: Перший будинок складається з трьох поверхів. Перший поверх: кухня, велика вітальня з каміном, кабінет, санвузол, кімната для одягу, просторий хол. Другий поверх: велика спальня зі своїм балконом та будуар, спальня з балконом, окремий санвузол та дві кімнати. Третій поверх спортивна зала Другий будинок складається з двох поверхів. Перший поверх: плавальний басейн площею 20,9 м та глибиною 1,7 м, лазня, господарська кімната. Другий поверх: кухня - вітальня, дві спальні та санвузол. Окремий вхід з вулиці до кімнати під котельню та управління комунікаціями, гараж, Прекрасна інфраструктура: супермаркети, кафе, ресторани, спортзали, салони краси, аптеки, центри медобслуговування, школи, дитсадки, ринок.

можливий продаж по єОселя
Тарасівська, 27
rieltor.ua

Продаж одноповерхового будинку з ремонтом та меблями в с.Петропавлівська Борщагівка. Будинок будувався для себе. Затишний, компактний будинок в 4-х кілометрах від Києва. При будівництві та внутрішньому оздобленні будинку використані якісні матеріали. По периметру ростуть красиві 5 метрові туї (всього 63 дерева) і велика кількість троянд. Планування будинку: - 1 поверховий будинок; - загальною площею 135 м2; - веранда 8.5 м2; - передпокій 14.9 м2; - гостьова 18.8 м2; - ванна кімната 8.4 м2; - господарська спальня 23.6 м2; - кабінет 17.3 м2; - кухня-студіо 37.2 м2; - комора 5.1 м2. - є погріб-бункер; - гараж; - майстерня. Технічна частина будинку: - будинок опалюється двома варіантами на вибір; - електричним котлом або 2) газовим (Vaillant двухконтурний); - по всьому будинку розведена система "тепла підлога"; - електрика 3 фази, загальна 21 кВт; - проведена сигналізація; - 2 вигрібні "септик" ями обємом 12 м.куб; - продумане водовідведення з даху (окремі ями); - вікна 5-ти камерні «Salamander Streamline 76мм, клас енергоефективності А++; - висота стель 3.20 м.; - генератор 8кв, стабілізатори на кожну фазу. Меблі: - вбудовані шафи, шкіряні дивани, деревяні ліжка, кухня, обідній стіл. Побутова техніка: - два холодильники, кондиціонери, кухонна плита, пральна машина,духова шафа, телевізори, від світових брендів Bosh, Gorenja, Philips, Samsung, LG, Braun і 3, паровий бокс Devit. Ділянка: - 8 соток доглянутої землі з насадженнями і системою мікрополиву. Ділянка правильної форми, асфальтована дорога, чуйні сусіди, На ділянці росте: малина, смородина, полуниця, яблуня ігруша. (бонусом 1,5 сотки прибудинкової території). Інфраструктура: - за 2 хвилини пішки дитячий садок і ліцей №1, через дорогу парк, дитячий майданчик, спортивний стадіон, боксерський ринг. Секції футболу, дзюдо і танців. За 1 хвилину їзди магазин Фора і Спортлайф, за 10 хвилин їзди Епіцентр і Ашан. Пишіть або телефонуйте! Оперативний перегдяд! Запрошую на перегляд затишного та компактного 1-но поверхового будинку в 4-х кілометрах від Києва. #A3581

генератор
Петропавлівська Борщагівка
rieltor.ua

Будинок по вулиці Європейська. с. Мила Бучанський район Київ - 15 хв У продаж пропонується чудовий 2 поверховий будинок 240 кв.м., на земельній ділянці 18 соток, із незавершиним будівництвом за адресою: Київська область, Бучанський район, село Мила, вулиця Європейська. Будинок з терасою та гаражем, електрика - 15кВт (3 фази), будувався для себе: стіни - газоблок, дах - німецька черепиця, перекриття - залізобетонні, сходи - залізобетонні, камін, свердловина - 85 м, питома теплова путужність на опалення - 30 кВт. Будинок, має чотири входи, складається з двох поверхів: Перший поверх: гараж із входом в будинок, велика вітальня, кухня з виходом на терасу, кімната, санвузол, хол, комора та топочна. Другий поверх: дві спальні, кабінет, гардеробна та санвузол. Горище. Під час військових дій будинок зазнав невеличкі ушкодження, які виправляються за рахунок заміни на нові будівельні матеріали. Прекрасна інфраструктура: супермаркет, центр медобслуговування, школа, дитсадок, аптека. Поруч парк, ліс озеро та річка.

можливий продаж по єОселя
Європейська, 60
rieltor.ua
Задайте ціну будинку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Відділ продажу! Пропонуємо вашій увазі нові сучасні будинки (таунхауси) ЖК PokrovSky в Чабанах, Фастівського р-н, Київської обл. В 10 хв від метро Теремки. Будинки побудовані виключно з якісних матеріалів. Характеристики будинку: - загальна площа будинків 115м2. - земельна ділянка від 1.7-3.5 соток. - побудовані з газоблоку 300мм; - утеплення мінеральна вата 100мм; - на території котеджного містечка 20 будинків. ЖК закритого типу: - автоматичні відкатні ворота; - власна парковка; - гостьова парковка; - відеоспостереження; - охорона території; - в ЖК власне невеличке озеро; А саме головне це доступність до столиці! Пропонуємо вам 3 варіанти будинків: -Black box (чорновий стан, після будівельників); -White box (чистове оздоблення); -Авторський проект (будинки з ремонтом); ЖК на етапі завершення! Вся інфраструктура в пішій доступності: школа, садочки, магазини, супермаркети, фітнес зали, зупинка громадського транспорту, кафе, ресторани та інше. Для додаткової інформації та організації перегляду звертайтесь. З повагою Богдан!

можливий продаж по єОселя
Покровська вул. (Кірова), 112
rieltor.ua

Пропонується на продаж затишний будинок в котеджному селищі, що охороняється, розташованому всього за 12 км від Києва, у мальовничому та екологічно чистому районі - Пуща Водиця (Пуща Лісова). Будинок загальною площею 330 кв.м, розташований на двох поверхах і містить 7 кімнат і теплий гараж. Ділянка займає 18 соток землі, а у дворі є свердловина глибиною 105 метрів. Планування будинку включає в себе простору вітальню з виходом на відкриту терасу і каміном, кабінет, гардеробні, комори і пральню. У будинку виконано високоякісний авторський ремонт із використанням екологічно чистих матеріалів, а також встановлено нові меблі та побутову техніку світових виробників. У кожній кімнаті встановлено кондиціонери і є телевізор, холодильник, СВЧ-піч, посудомийна і пральна машина. Для забезпечення чистої води встановлено фільтри. Стіни будинку виконані з цегли з утеплювачем і облицювальною клінкерною цеглою, дах покритий бітумною черепицею. На ділянці розташовані господарські будівлі, автоматичні ворота, ландшафтний дизайн, система автоматичного поливу і система зливової каналізації. Селище має розвинену інфраструктуру і відмінну транспортну доступність. На території селища знаходиться озеро і ліс. За 10 хвилин ходьби розташований готельний комплекс зі SPA "Пуща Лісова", що надає все необхідне для здорового і комфортного способу життя. Забезпечено цілодобову охорону. #A9627

Мощун
rieltor.ua

Уявіть свій затишний безпечний і повністю готовий для життя будинок за містом в мальовничому місці і з виходом до річки! Село Тарасівка, Фастівський район, всього в 20 хвилинах машиною до Кільцевої дороги. Одноповерховий будинок загальною площею 126,3м2, житловою 69,3м2 з ергономічним плануванням – зони загального користування відокремлені, спальні кімнати спроектовані таким чином, щоб можна було відпочивати і не заважати один одному. Матеріал будівництва стін будинку газоблок з утепленням мінеральною ватою. Стеля і підлога також утеплені. Чудові теплоізоляційні якості будинку. Вікна Rehau Euro 70. Ділянка землі 14 соток, як бонус – вихід до річки з охоронною зоною, яка не буде забудована. На ділянку завезено якісний грунт, розбито плодоносний сад з кущами і деревами малого догляду. В будинку організовано 3 входи – центральний від в’їзду, вихід у мальовничий регулярний сад з альтанкою і прудиком з водоспадом. А також вхід в господарське приміщення, де встановлені бойлер на 200 літрів ТМ Drazice Чехія, італійський гідроакумулятор на 200 літрів. В передпокої, на кухні і у санвузлах тепла підлога ТМ Devi (Данія). Оздоблення будинку виконано з якісних матеріалів, міжкімнатні двері і меблі виготовлялись на замовлення. Всі кімнати повністю обладнані всім необхідним для життя. Майстер спальня з санвузлом і гардеробною, дитячі також окремо з власним санвузлом. Зручний кабінет для роботи вдома, а також багато додаткових місць для зберігання речей. До будинку асфальтований під’їзд, паркувальна зона для двох машин у дворі з відкатними воротами. Газони з блоком управління автополивом на 4 зони ТМ HUNTER. Також для комфорту проживання облаштована свердловина глибиною 25 метрів з джерельною водою, встановлено глибинний насос ТМ IBO. Септик на два колодязя на 10м3 (викачка 1 раз на рік). А для безпеки встановлена система відеоспостереження і сигналізація – ТМ AJAX. Цей будинок був створений для власного проживання, а не для комерційних цілей. Тому в будівництво і ділянку вкладено всю любов і бажання створити гармонійний особистий простір. Завітайте на перегляд і дізнайтесь ще багато цікавих і важливих подробиць. Без комісії для покупця!

ексклюзив
Могили Петра, 11
rieltor.ua

Краща пропозиція в передмісті! Будинок введений в експлуатацію, присвоєна поштова адреса. Чудовий двоповерховий будинок у безпосередній близкості до Голосіївського району, в с. Гатне. Будинок будували для себе, стіни - газоплок, цегляні перестінки, вікна LowE, криша Б/Ч Тегола Master J122, заведена електрика 12 квт, є скажина 50м, та септик. Планування будинку додаю до об`яви. Чудова локація, хороший під`їзд, органічна ділянка 6 соток у приватній власності.

можливий продаж по єОселя
Археологічна вул.
rieltor.ua

Продається будинок площею 155м2 на земельній ділянці 5.5 сотки з індивідуальним газовим опаленням в комплексі з закритою територією. В будинку виконаний сучасний ремонт в світлих тонах, встановлена техніка на кухні. Планування будинку: - на першому поверсі просторий хол, гостьова кімната, сан.вузол та велика простора кухня-вітальня з каміном та виходом на криту задню терасу - на другому поверсі три спальні, гардеробна та майстер спальня з власною гардеробною та ванною кімнатою Матеріали будівництва: - побудований з червоної керамічної цегли, утеплений 10см - власна свердловина 52м та септик - заведено газопостачання - є відкатні ворота Особлива увага цього будинку до його прибудинкової території, такого Ви точно ніде не бачили, є нижня крита тераса з будинку та верхня оглядова тераса з плодовими деравами. Дуже цікавий та стильний варіант будинку, тому телефонуйте, домовимося про перегляд

Панська вул.
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі просторий та якісний будинок на Софіївській Борщагівці. Площа цього затишного будинку становить 151 квадратний метр, а площа ділянки, на якій він розташований, — 5 соток. Дім розташований на тихій вулиці з хорошими сусідами. Поруч знаходяться дитячі садочки, школи, супермаркети, медичні заклади, аптеки, спортивні та дитячі майданчики. Громадським транспортом можна дістатись до метро “Академмістечко”, “Житомирська” або “Теремки” всього за 15-20 хвилин. У дворі будинку висаджено фруктові дерева, а також є простора крита тераса, де можна приємно проводити час з родиною та друзями. В самому будинку зроблений новий якісний ремонт, встановлені теплі підлоги, а також є фільтр на воду, що забезпечує комфортне життя. В будинку є: • 4 спальні кімнати, кожна з яких має власну гардеробну • простора кухня-вітальня • 2 санвузли • тераса, де можна насолоджуватись свіжим повітрям Будинок був споруджений для себе, тому з моменту його зведення в ньому проживала лише одна сім’я. Оперативний перегляд! #A3722

Софіївська борщагівка
rieltor.ua

Будинок по вулиці Нова н.п. Юрівка Київської області в 10 км від Києва. ГЕНЕРАТОР. У продаж пропонується чудовий трьо поверховий будинок 210 кв.м., на земельній ділянці 12 соток, в мальовничому місці села Юрівка, Фастівського (Києво-Святошинського району), Київської області по вулиці Нова, із ландшафтним дизайном, зоною барбекю, зоною відпочинку оточеним безліччю дерев, молодим садом, декоративних кущів, газоном, тротуарною плиткою, альтанкою, дитячим майданчиком. Ділянка, з системою автополиву, двома септиками, освітлена (електрика 3 фази). Будинок газифікований, опалення - 2-х контурний газовий котел, свердловина - 43 м.п. Зручний вїзд/виїзд у двір, автоматичні ворота, висока огорожа - металопрофіль. Відеоспостереження, цілодобова охорона. Є потужний ГЕНЕРАТОР який вирішує проблему із вирішенням відключення електроенергії. Під час будівництва будинку використовувалися якісні матеріали та декоративні елементи ручної роботи: фундамент бетон/камінь, стіни - цегла/ракушняк, залізобетонні перекриття, дах - металочерепиця, сходи - ясень, підлога - італійська плитка/паркетна дошка/ламінат, міжкімнатні двері - натуральне дерево, ганок і балкон - бетон/моноліт. Меблі та техніка іноземного виробництва відомих брендів під замовлення. Функціональне планування будинку, розраховане до дрібниць, складається з цоколя та двох поверхів: Цоколь - кабінет, кімната під котельню та управління комунікаціями, пральна із санвузла(підлога с підігрівом) і підвал. Перший поверх - велика вітальня з каміном і санвузол. Другий поверх - три спальні, кімната для одягу та санвузол. Окремо до першого поверху добудован гараж. Прекрасна інфраструктура: супермаркети, кафе, ресторани, спортзали, салони краси, аптеки, центри медобслуговування, школи, дитсадки, ринок. До міста Київ 10 кілометрів

можливий продаж по єОселя
Нова
rieltor.ua

СВІЙ будинок! ЦІНА=ЯКІСТЬ Тарасівка/Тарасовка/13км до Теремки БУДИНОЧОК ДЛЯ БАТЬКІВ Яким він має бути... Хвилин 15 до Києва авто або маршрутка яка зупиняється біля Вашого будинку. Одноповерховий, компактний, невеличкі кімнати та одна - щоб ще для гостей . Простора кухня для сімейних посиденьок. Тераса, щоб ввечері послухати цвіркунів. Бажано гарний щоб не думати про ремонти взагалі. Щоб як вимкнуть світло був генератор. І місце куди його заховати, щоб не шумів. Ну і заощадливий щодо комірного. І квіти теж потрібні для мами. Клумби щоб вже цвіли і трава, для вранішньої руханки з росою. Добре, щоб автополив. Тоді спокійно можна їхати на відпочинок і залишити зеленою галявинку. Тарасівка, Боярська міська громада 60 м.кв; 3 кімнати, кухня та тераса, площею 18 кв. 70 кв будівля для господарсько-технічного використання та двома кімнатами для гостей; Участок 15 соток; Поряд річка, зупинка транспорту та магазин. Школа, садок, якщо є потреба опікуватись онучатами. Земля у власності. Будівля узаконена. Якісний ремонт, свердловина, електрика, септик, електричний котел, гарний заїзд з фасаду, у дворі власна парковка, великий мангал, два санвузли. Автономне живлення будинку від генератора. Є газ, вода та електрика. А ще атмосфера рідного гніздечка Хочете, щоб мама не жалілась у слухавку, тоді ходіть до нас на перегляд!

ексклюзив
генератор
Шевченка, 99
rieltor.ua

Продаж будинку 200м2 на земельній ділянці 9 соток, Петропавлявська Борщагівка, вул.Польова. Це ТОПОВА якість за невелику вартість! Будинок побудований з червоної курамічної цегли, утеплений перлітом, фасадне оздоблення - облицювальна цегла Будинок з індивідуальним газовим опаленням та підвалом 10 м2, є вивід під камін. Планування: На першому поверсі: - просторий коридор, інженерна кімната з якої є вхід в підвал, гостьова кімната та простора кухня-вітальня з виводом під камін та робочою зоною вздовж вікна, вихід на терасу. На другому поверсі: - три спальні - 14м2, 19м2 з гардеробною та майстер-спальня 25м2 з власною гардеробною та ванною кімнатою 7м2. Підключені всі мережі: - газопост ачання - водопостачання (свердловина 52м) - водовідведення (септик) - електрика 12квт, 3-х фазного струму Оздоблення будинку: Виконано розводку теплої підлоги, опалення, радіатори встановлені, розведена електрика, чорнова штукатурка стін, фінішна стяжка підлоги Локація: - Повністю заселена вулиця, до Києва усього 2км, можна виїхатии як через кільцеву дорогу так і через Житомирське шосе. Запрошую на перегляд будинку у зручний для Вас час.

Польова вул.
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Продаю дуплекс у с. Святопетрівському. Площа будинку 140 м.кв. Площа ділянки 3 сотки Власний септик Два паркувальні місця на ділянці Огороджений задній двір Фундамент монолітна стрічка та монолітна плита Зовнішні стіни виконані з газоблоку товщиною 300 мм та утеплений пінопластом 100 мм. Будинок дуже теплий. Фундаментну плиту я гідроізолював і утеплив (ХPS Техноніколь товщиною 70 мм (50+20). Поверх залита стяжка з армуванням. Підлоги підготовлені під укладання теплої підлоги. Також у будинку вже змонтовані внутрішні перегородки із газоблоку товщиною 100 мм. Утеплений дах мінеральною ватою товщиною 250 мм для забезпечення хорошого показника теплопровідності з пароізоляційною плівкою. Використані дорогі матеріали для найкращих показників. Роботу контролював на всіх етапах, щоб не було щілин між утеплювачем. Залиті зручні бетонні сходи. Проведено сантехніку та встановлено інсталяції для унітазів та приховані частини приладів. На першому поверсі розташовано: Гардероб під сходами Гардероб при вході з окремим приміщенням для пральні Вітальня Санвузол з душовою кабіною Велика кухня/вітальня/їдальня з виходом на задній двір ділянки На другому поверсі розташовано: Дві дитячі спальні. Зі спалень був задум зробити вихід на антресоль для ігрової зони дітей Господарська спальня з двома окремими гардеробами та виходом на балкон Санвузол з ванною Будинок розташований на закритій території з гарним ландшафтним рішенням зелена алея завдовжки 160 метрів. Можна гуляти не виходячи за межі містечка. У Святопетровському дуже розвинена інфраструктура. Багато дитячих садків, шкіл (приватних та державних), торгові центри та продуктові магазини. Завітайте на перегляд.

власник
можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул.
rieltor.ua

Продаж! Будинок дуплекс загальною площею 117м2 + тераса та балкон 25м2 в с. Юрівка поруч з Віта-Поштова, Фастівського р-н, Київської обл. Будинок побудований з газоблоку (300 мм) і утеплений пінопластом (100 мм). Дах виготовлений з покрівельного металопрофілю. Вікна фасад: WDS 3-ох камерний профіль двох-камерним склопакет з газом та покриттям від ІЧ випромінювання, зсередини дзеркальне напилення, на задній двір віна Veka 3-ох камерний профіль двох-камерний склопакет з газом та покриттям від ІЧ випромінювання. На кожен будинок індивідуально пробита свердловина (33м) встановлений насос і фільтр та індивідуальний септик на 6.5 м3. На ділянку заведено 10 кВт світла. Асфальтований підїзд. На 1 поверсі гостьова кімната, кухня-студія, санвузол, гардеробна або комірка, тераса. На другому поверсі три кімнати, санвузол, ванна, гардеробна, балкон На ділянці передбачено два парко-місця, залитий монолітний бетон 15см. Фасад будівлі виконаний в мінімалістичному стилі. Будинок відповідає сучасним тенденціям архітектури та виглядає досить стильним і практичним. Місцезнаходження будинку дуже вдале, в пішій доступності магазин, парк для відпочинку, зупинка маршрутного транспорту та інше. З другого поверху відкривається панорамний вид, цей вигляд підкреслює просторий і відкритий характер місцевості. Ліс в пішій доступності забезпечує місце для прогулянок, пробіжок або просто відпочинку на свіжому повітрі. Таке сусідство сприяє зниженню шуму і створює відчуття усамітнення та гармонії з природою. На відстані 4 км одеська траса; До столиці 10 км (15 хвилин на авто); Телефонуйте за більш детальною інформацією та записуйтесь на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Нова
rieltor.ua

Продаж! Новий одноповерховий будинок в с. Тарасівка, Фастівського р-н, Київської обл. Загальна площа будинку 90 м2. Площа ділянки 4.5 соток. Технічні характеристики: - фундамент стрічковий, монолітний - стіни газоблок 300мм - утеплення пінопласт 100мм - дах бітумна черепиця - утеплення мінвата - комунікації: 10 кВт електрики, свердловина, септик переливний. - підключено газ. Фото будуть оновлюватись з кожним виконаним етапом. На фініші буде: Будинок під чистове оздоблення, (електро розводка, штукатурка), паркан, залите бетоном паркомісце, отмостка, встановлені якісні вікна, вхідні двері. За більш детальною інформацією та організацією перегляду телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Юрівська
rieltor.ua

Обрати розташування будинку

Продаж двоповерхових Таунхаусів за дуже гарною ціною село Ходосівка, Обухівський район, Київська область, до Київа 8 км, до печерська 15 хвилин. Про Таунхаус: -2 поверхи; - Площа - 85кв.м; - Корисна - 50кв.м.; Перший поверх - кухня-вітальня, санвузол, на другому поверсі розташовані дві кімнати та санвузол. Побудовані Таунхауси: -з красної цегли, частково газоблока та утеплений базальтовою мінеральною ватою 150мм; - Фасад будинку - декоративна штукатурка; - Перекриття першого та другого поверху: залізобетонна плита товщиною 160 мм на просторовому каркасі з арматури ф12 мм. -Покрівля: стропильні балки перерізом 50*200 (оброблені вогнебіозахистом СТРАЖ) з утепленням базальтовою ватою товщиною 200 мм. З влаштуванням шарів паробарєру, гідробарєру, шару ОСБ 12 мм підкладочного ковра та бітумною черепицею фірми ICOPAL. - Вікна -енергозберігаючі Salamander, товщина профілю 80мм, три скла; -На стінах гіпсова штукатурка; -Сходи монолітні залізобетонні. ГОЛОВНА ОСОБЛИВІСТЬ - вже встановлений котел. Паркомісце. Таунхауси 2024 року введені в експлуатацію та готові до ремонту. У Таунхаусах розведені та підключені усі необхідні комунікації: - Оптоволоконний інтернет; - Електрика - 10 кВт, є можливість докупити; -Газ, встановлення двуконтурний котел: - Вода - централізована; - Каналізація - централізована; -Прямі договори з компаніями. Ваше ідеальне місце для життя. Таунхауси «Modern House» – це відмінна альтернатива квартирам в місті, при цьому розташування будинків всього в 20 хвилинах від Печерська, історичного центру Києва. Розвинута інфраструктура с. Ходосівка дозволяє не перейматися про соціальні потреби і повною мірою задовольняє потреби жителів. Інфраструктура: ТРЦ МегаМаркет, аутлет Мануфактура, школа, ліцей, дитячий садок, супермаркети, кафе, ліс, парк, фітнес-центр, кінний клуб та інше. Працюємо по програмі "Є ОСЕЛЯ" Ціна: 85000 у.о. Без комісії.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Феодосія Печерського вул.
rieltor.ua

Продаж трьох поверхових Таунхаусів за дуже гарною ціною село Ходосівка, Обухівський район, Київська область, до Київа 8 км, до печерська 15 хвилин. Про Таунхаус: -3 поверхи; - Площа - 124 кв.м; - Корисна - 80 кв.м.; Перший поверх - коридор, кухня-вітальня, санвузол, на другому поверсі розташовані дві кімнати та санвузол, третій поверх Open Space, є можливість зробити перепланування. Побудовані Таунхауси: -з красної цегли, частково газоблока та утеплений базальтовою мінеральною ватою 150мм; - Фасад будинку - декоративна штукатурка; - Перекриття першого та другого поверху: залізобетонна плита товщиною 160 мм на просторовому каркасі з арматури ф12 мм. -Покрівля: стропильні балки перерізом 50*200 (оброблені вогнебіозахистом СТРАЖ) з утепленням базальтовою ватою товщиною 200 мм. З влаштуванням шарів паробарєру, гідробарєру, шару ОСБ 12 мм підкладочного ковра та бітумною черепицею фірми ICOPAL. - Вікна -енергозберігаючі Salamander, товщина профілю 80мм, три скла; -На стінах гіпсова штукатурка; -Сходи монолітні залізобетонні. ГОЛОВНА ОСОБЛИВІСТЬ - вже встановлений котел. Паркомісце. Таунхауси 2024 року введені в експлуатацію та готові до ремонту. У Таунхаусах розведені та підключені усі необхідні комунікації: - Оптоволоконний інтернет; - Електрика - 10 кВт, є можливість докупити; -Газ, встановлення двуконтурний котел: - Вода - централізована; - Каналізація - централізована; -Прямі договори з компаніями. Ваше ідеальне місце для життя. Таунхауси «Modern House» – це відмінна альтернатива квартирам в місті, при цьому розташування будинків всього в 20 хвилинах від Печерська, історичного центру Києва. Розвинута інфраструктура с. Ходосівка дозволяє не перейматися про соціальні потреби і повною мірою задовольняє потреби жителів. Інфраструктура: ТРЦ МегаМаркет, аутлет Мануфактура, школа, ліцей, дитячий садок, супермаркети, кафе, ліс, парк, фітнес-центр, кінний клуб та інше. Працюємо по програмі "Є ОСЕЛЯ" Ціна: 99280 у.о. Без комісії.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Феодосія Печерського вул.
rieltor.ua

Продаж 2-поверхового будинку, с. Дмитрівка, Києво-Святошинський р-н. Продажа 2-х этажного дома, с. Дмитровка, Киево-Святошинский р-н. Пропонується у продаж заміський будинок 314 м2 з ліфтом. Закрите котеджне містечко у селищі Дмитрівка, Києво-Святошинського району. Будинок розташований на 28 км від центру Києва та має зручний підїзд з Житомирської траси, 3 км. Технічна частина будинку: - будинок побудований з цегли за каркасно-монолітною технологією, утеплений; - опалення газове та електричне. Встановлено промислову систему очищення, зворотний осмос. Каналізація септик; - у будинку встановлено ліфт. На ділянці 25 соток знаходяться три будівлі: - Основний будинок; - гостьовий будинок; - Технічний блок з навісом для автомобілів. Основний будинок загальною площею 314 м2 складається із трьох рівнів. Усі кімнати мають свої тераси: - 1й поверх: кухня вітальня з каміном, спальня або кабінет, з/в, вбиральня; - 2й поверх: майстер спальня з гардеробом, каміном та з/в, дві спальні або дитячі, з/в; - підвальне приміщення: кімната вільного призначення, з/в, пральна кімната. Гостьовий будинок: - кухня вітальня з мангалом та антресоллю; - кімната вільного призначення; - з/в. Будинок за вигідною ціною! Оперативний показ! Телефонуйте прямо зараз. #31591731542

Дмитрівка
rieltor.ua

Green Hills - для тих, хто цінує приватність і безпеку. Повна безпека на всій теріторії котеджного містечка, цілодобова охорона. В котеджному містечку працює елітна приватна школа та 2 дитсадки. Діти поруч, під наглядом. Green Hills -для тих, хто цінує комфорт та якісний сервіс. Облаштовані дитячі майданчики; тенісні корти; зона барбекю; власний маркет і кафетерій. Будинок загальною площею 245 кв.м. • ділянка 10 соток • 2 поверхи • чотири кімнати • кухня-вітальня • три санвузли • технічна кімната • гараж на два авто • заведена потужність 16 кВт • свердловина питної води 80 м • окрема свердловина технічної води 60 м • в будинку можливе перепланування Сервісна компанія цілодобово обслуговує ваш будинок. Мобільний додаток Green Hills - це вирішення ВСІХ питань комунальних послуг, охорони та тощо. Якість побудови гарантує забудовник. Всі зовнішні роботи завершено. Вам залишається привести дизайнера та облаштувати все на свій смак. Ціна – 500 000 $ +380504285781 Еліна

ексклюзив
Річмонд
rieltor.ua

Без % Продаж Будинку (Офіс-Склад 280 м²) 8 соток, Вишневе, 2км від Києва * Ідеальний для життя та комерційної діяльності * Повністю автономний та незалежний вiд блекауту * Можливо переобладнати пiд виробництво чи житловий будинок з гаражем Збудований в 2017р з червоної цегли та теплої бітумної черепиці Бучанський район (Києво-Святошинський) вул. Хмельницького 15/10 Корисна площа 248 м² 5 роздiльних кiмнат 3 санвузли 2 входи Офіс 145 м² 1 поверх: Open-space 37.7 м² з окремим входом Переговорна 14.7 м² з вбудованою кухнею Кабінет 11.8 м² Вхід на склад Санвузол 2 поверх: Тераса Санвузол Три розд. кімнати 12 \ 18.5 \ 24.2 м² найбiльша з окремим санвузлом з душовою Бойлер Центральна каналізація Генератор, акумулятори Два котли (газовий та електричний) Власна скважина з очисткою води Тепла підлога з водяним підігрівом Склад 125 м² - двоє ворiт - зручно транспортувати товар - можливо встановити вантажний лiфт Дiлянка 8 соток - огорожа з електричними воротами 5 м та дверима - бетонний фундамент для будівництва 100 м² - майданчик під альтанку з мангалом 25 м² Поруч: - МакДоналдс, супермаркет, магазини - 2 хв. до зупинки автобусу - 2 км до Кільцевої дороги Ціна 390000 у.о. без комісії Можливий безготівковий розрахунок Без % Продажа Дома (Офис-Склад 280 м²) 8 соток, Вишневое, 2км от Киева * Идеальный для жизни и коммерческой деятельности * Полностью автономный и независимый от блэкаута * Возможно переоборудовать под производство или жилой дом с гаражом Построен в 2017г из красного кирпича и теплой битумной черепицы Бучанский район (Киево-Святошинский) ул. Хмельницкого 15/10 Полезная площадь 248 м² 5 раздельных комнат 3 санузла 2 входа Офис 145 м² 1 этаж: Open-space 37.7 м² с отдельным входом Переговорная 14.7 м² со встроенной кухней Кабинет 11.8 м² Вход на склад Санузел 2 этаж: Терраса Санузел Три разд. комнаты 12 \ 18.5 \ 24.2 м² самая большая с отдельным санузлом с душевой Бойлер Центральная канализация Генератор, аккумуляторы Два котла (газовый и электрический) Собственная скважина с очисткой воды Теплый пол с водяным подогревом Склад 125 м² - двое ворот - удобно транспортировать товар - возможно установить грузовой лифт Участок 8 соток - ограждение с электрическими воротами 5 м и дверью - бетонный фундамент для строительства 100 м² - площадка под беседку с мангалом 25 м² Рядом: - МакДоналдс, супермаркет, магазины - 2 мин. до остановки автобуса - 2 км до Кольцевой дороги Цена 390000 у.е. без комиссии Возможен безналичный расчет

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького вул., 15/10
rieltor.ua

с.Лісники вул. Сонячна Мебльований , доглянутий , затишний будинок знаходиться в ідеальному стані, повністю готовий до проживання весь рік. Статусні сусіди . Доглянута ділянка 30 сот. правильної форми. Двоповерховий будинок з мансардою та підвалом /БОМБОСХОВИЩЕ СПА ) Основний будинок 400 / 122 / 20 кв.м., 5 спален / 4 с/у . Гостьовий будинок 150/ 59 / 15 кв.м. 4 спальні/1 с/у /вуличний с/у Ремонт виконаний у класичному стилі з використанням екологічних та дорогих матеріалів як дерево та мармур. Підлога паркет з оздобленням художніми елементами, шовкові шпалери та венеціанська штукатурка. Меблі, міжкімнатні двері, сходи будинку виконані з натурального дерева дорогих порід. Люстри кришталь, Стелі оздоблені ручної ліпниною, Сантехнічна порцеляна Villeroy&Boch. Техніка: Кавомашина Miele, Духова шафа Smeg, Варильна поверхня Siemens, Холодильник двохдверний Sharp, Посудомийна машина Electrolux, Кондиціонери . Площа ділянки 30 соток у приватній власності з цільовим призначенням для будівництва та обслуговування житлового будинку. На ділянці також розташовується : зона для грилю та літня тераса, відкритий басейн (4х6м), альтанка, теплиця для вирощування власної городини. гараж сарай Доглянута територія, спланована за правилами ландшафтного дизайну, автополив , прикрашена штучною водоймою, мармуровими доріжками, та на якій ростуть безліч благородних рослин : хвойні та плодові дерева, берези, троянди, бузок, японська сакура, проліски та багато багато іншого.

ексклюзив
Сонячна вул., 9
rieltor.ua

Продам 2-х поверховий ТаунХаус 126 кв.м. в м.Вишневе, вул.Б.Хмельницького, 10. Бучанський р-н, Київська обл. Будинок від надійного забудовника ЖК «Піонерський квартал». Якісне будівництво з червоної цегли, продумане планування. 2 поверхи + цоколь І поверх - вітальня 23.6 кв.м - кухня 9.5 кв.м - веранда 11 кв.м - два входи ІІ поверх - спальня 14.9 кв.м - дитяча кімната з виходом на не засклений балкон 14.5 кв.м - санвузол сумісний 5.1 кв.м - вихід на горище Цокольний поверх - кімната 27.5 кв.м - душова/господарська 7.6 кв.м - гардеробна 5.5 кв.м - комора 1.4 кв.м - санвузол 1.9 кв.м - висота стелі 2.5 м Повністю житловий поверх з підігрівом підлоги. Також функціонує як укриття. На території фруктові дерева, клумби, газон, альтанка, комора для сад.інвентаря. Накриття для 2-3 автомобілів. Каналізація, водопостачання, газ, електроенергія - місцеві. Опалення - двухконтурний газовий котел. Гаряча вода - бойлер/котел. Зарядна станція для електромобіля. Автоматичні електро ворота. Асфальтований підʼїзд. Вулиця закрита від сторонніх авто. Відео нагляд. Тарифи - звичайні, місцеві. Розвинена інфраструктура. Поруч супермаркети Фора, АТБ, Сільпо, Новус, Веладіс. МакДональдс, кафе, Нова пошта, Укрпошта, зупинки громадського транспорту. Дитячі садки і школи в пішій доступності. Є відеоогляд. Телефонуйте Ціна 149 900 у.о без комісії для покупця.

ексклюзив
Богдана Хмельницького вул., 10
rieltor.ua

Площа будинку становить 435,5 м, розташований на ділянці 0,1218 га. В будинку можна відокремити та не опалювати в зимку 200 м2 верхнього поверху, які не як не вплинуть на комфорт життя в будинку. При необхідності опалення можна включити в любий час. (в батареях антифриз) Пропонується до продажу великий та затишний будинок за 2,5 км від Києва в мальовничому селі Гатне. Будинок обладнаний газовим котлов та свердловиною і септиком. На ділянці виконаний ландшафтний дизайн, розведена система поливу, висаджені декоративні дерева та квіти. Встановлено навіс для авто та є гараж. Ділянка по периметру огороджена парканом, встановлені автоматичні ворота. Гатне розташоване всього за 2 км від Києва, що забезпечує зручний і швидкий доступ до столиці. Ви зможете насолоджуватися перевагами життя в передмісті, не відмовляючись від зручностей великого міста. Цей будинок - ідеальне місце для комфортного життя. Завітайте та переконайтеся самі у його перевагах! Перегляд фотоматеріалів в об’яві не передадуть емоції. Запрошуємо на перегляд!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Зоряна вул., 27
rieltor.ua

Есть Видео-тур! Вашему вниманию представлен шикарный дом на продажу по адресу : Село Святопетровское, улица Николая Амосова 26. Дом построен из красного кирпича, есть газ, сделаны теплые полы, отличная продуманная планировка, качественная мебель и материалы, огромный участок на котором можно построить все что угодно, два паркоместа в гараже и два во дворе. Отличная транспортная развязка, совсем рядом с Киевом и всего 10 минут от окружной, прекрасный район, отличная дорога рядом Софиевская Борщаговка, Вишневое, рядом в 5 минутах огромное количество торговых центров, магазинов, кафе и ресторанов. Работая с нами, вы получаете только проверенные объекты, от реальных арендодателей и продавцов, по адекватной цене. Поддержка на всех этапах сделки. Мы гарантируем, что вы останетесь довольны сотрудничеством! Є Відео-тур! До вашої уваги представлений шикарний будинок на продаж за адресою: Село Святопетровське, вулиця Миколи Амосова 26. Будинок побудований з червоної цегли, є газ, зроблено теплі підлоги, відмінне продумане планування, якісні меблі та матеріали, величезну ділянку на якій можна побудувати все що завгодно, два паркомісця в гаражі та два у дворі. Відмінна транспортна розвязка, зовсім поряд з Києвом і всього 10 хвилин від окружної, прекрасний район, чудова дорога поряд Софіївська Борщагівка, Вишневе, поряд в 5 хвилинах величезна кількість торгових центрів, магазинів, кафе та ресторанів. Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені обєкти від реальних орендодавців та продавців за адекватною ціною. Підтримка всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею!

Амосова вул., 26
rieltor.ua
1 - 24 з 4 203 результатів

Популярні запити