Подаруйте собі мрію!купіть квартиру з дизайнерським ремонтом в ЖК Софія Резиденс,проспект Мартинова . Нова квартира в елітному будинку на території житлового комплексу. Він оснащений новою вбудованою кухнею і новою технікою від відомих світових виробників. Тут є все для Вашого Щасливого Життя!

можливий продаж по єОселя
Мартинова просп., 20
rieltor.ua

Без комісії! Три кімнати простору та комфорту в ЖК Софія Київська, Чубинського 4 Нове щасливе життя в новому будинку Нове щасливе життя в новій квартирі Нове щасливе життя в новому житловому комплексі Нове щасливе життя в новому районі Три окремі кімнати та два санвузли для зручності та комфорту всієї родини Ремонт у вашій квартирі не тільки дасть вам можливість втілити в життя найсміливіші рішення. Але й можливість перевірити міцність вашого шлюбу та вашої любові Чи не перевіряйте любов, а разом влаштуйте шикарний ремонт на загальний подив! Дизайн-проект у подарунок! Будинок вже зданий в експлуатацію і заселений.Документам більше трьох років. Не чекайте завтрашнього дня.Зателефонуйте вже сьогодні

можливий продаж по єОселя
Павла Чубинського вул., 4
rieltor.ua

Продається квартира з якісним ремонтом у престижному ЖК "Sofia Residence" в Софіївській Борщагівці! Квартира площею 41 м², розташована на 6-му поверсі 10-поверхового будинку. Панорамні вікна з чудовим видом. Тепла водяна підлога по всій зоні плитки (кухня, вітальня, ванна кімната), індивідуальне опалення (двоконтурний котел). Квартира не кутова, дуже тепла. Ремонт зроблений з якісних матеріалів, і в квартирі ще ніхто не жив! "Софія Резиденс" – це комфортне "місто в місті": сучасні дитячі майданчики, цілодобова охорона з відеоспостереженням, аптеки, поліклініка, школа, дитячі садки, салони краси, магазини, кафе та ресторани, спортивні майданчики, тренажери, велика кількість паркомісць. Усе це – на закритій території комплексу! Зручне транспортне сполучення – 500 м до Кільцевої дороги, зупинка громадського транспорту біля ЖК. Чекаємо Вас на перегляді. ID: 80712

Мартинова просп., 24
rieltor.ua

Продається простора 1-кімнатна квартира на Волошкова 18/1 з видом на Київ Загальна площа: 47 м² Поверх: 4/10 Основні характеристики: Світла кімната та просторе планування Балкон з підігрівом підлоги і видом на Київ Два спальні місця Меблі: Ліжко Шафа-купе Техніка: Телевізор Холодильник Пральна машина Інфраструктура: Школа та садочок у непосредній близькості Магазини в найближчій доступності Зручна транспортна розвязка (маршрутки через кожні 5-10 хвилин) Квартира готова для комфортного проживання з усіма необхідними зручностями і чудовим видом. Ідеальний варіант для молодої сімї або для інвестиції.

Волошкова вул., 18/1
rieltor.ua

Стильна двокімнатна квартира у ЖК Софіївські Липки під ключ. Нові якісні меблі та техніка. Затишна спальна кімната із зручним двоспальним ліжком. Світла кухня-студія у сірих тонах. З кухні вихід на закриту світлу лоджію. Окрема вітальня (або дитяча) із розкладним диваном. Є виводи під кондиціонери. Квартира надзвичайно тепла - підігрів по всій квартирі, індивідуальне газове опалення. ЖК Софіївські Липки - це повністю розвинута інфраструктура, зручна транспортна розвязка. Територія під охороною. Поруч парк, на території ЖК чудовий ландшафтний дизайн. Дзвоніть!)

можливий продаж по єОселя
Свободи, 3с
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в жилому комплексі «Щасливий», вул.Яблунева буд.5В, село Софіївська Борщагівка, станція метро "Житомирська" 15 хв.на транспорті. Код обєкта SF-3-020-406 Поряд розташовані: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 4-й поверх 9-поверхового будинку. Загальна площа - 58 кв.м: кухня 20 кв.м, 2 окремі кімнати, 1 лоджія, 1 суміжний санвузол. В квартирі виконано евроремонт. Індивідуальне газове опалення, кондиціонер. Продається з меблями та технікою. Є комора на коридорі. Вартість - $75 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Надаємо допомогу у кредитуванні (Державна програма «єОселя» під 3% (для військовослужбовців, медичних працівників, наукових, педагогічних працівників навчальних закладів державної обл комунальної форми власності))

можливий продаж по єОселя
Яблунева вул., 5в
rieltor.ua

Можливий варіант іпотеки!!! Купуйте трикімнатну квартиру, з відмінним плануванням у найближчому передмісті Києва в ЖК Софія Київська. Квартира не кутова, в обжитому будинку, де всі ремонти вже закінчені, дуже тепла (в морози без опалення було 16 градусів тепла), замінено всі склопакети на якісні з 5 камерним профілем, засклено балкон, замінено вхідні двері на відмінні броне двері з МДФ накладкою . Квартира дуже добре розташована, двостороння, вікна не дивляться на сусідні будинки. Будинок збудований з цегли, утеплений пінопластом 100 мм. Територія комплексу закритого типу під цілодобовою охороною та відеоспостереженням, безліч дитячих та спортивних майданчиків, магазинів, цілодобовий супермаркет Бджілка, відмінна транспортна розвязка, в 5 хвилинах все транспортне сполучення м. Вишневе. До міста Київ 1 км. На території комплексу працюючий дитячий садок. Біля комплексу кінцева зупинка маршрутки Теремки. Всі документи готові до продажу, в квартирі ніхто не прописаний, право власності більше 3 років.

можливий продаж по єОселя
П. Чубинского, 4
rieltor.ua

ЖК Софія Резиденс- це особливий комплекс, де закрита територія, багато зелені, озера та фонтани. З комплексу Вам не потрібно нікуди йти, бо тут є все що потрібно для життя. Саме тут продається ця ніжна та стильна квартира. В будинку є газ, автономне опалення, що ну дуже актуально на сьогодні. Квартира має практичне планування, кухня-вітальня та окрема спальня. Багато місць для зберігання. Меблі та техніка залишаються. Рахую, що слів більш ніж достатньо, потрібно дивитись. В подарунок отримаєте приємне спілкування, посмішку, та позитивний настрій в такий не простий час. Телефонуйте, до зустрічі на переглядах.

Мартинова просп., 30
rieltor.ua

Стиль и качество! Минидвушка 44 кв м ЖК София, Волошковый Минимальное оформление! Право собственности! Квартира в которой хочется остаться! Шикарная мини двушка с отдельной спальней, гостиной и просторной кухней. Дизайн проект продуман до мелочей. Каждый метр используется с умом. Вместительные шкафы для хранения. Кухня с встроенной мебелью и техникой. Полноценный балкон. Санузел с качественной сантехникой. Индивидуальное отопление и счётчики двухконтурный котел. Закрытая территория. Охрана и видеонаблюдение. Шикарная инфраструктура и транспортная развязка. С уважением Виктория

Волошкова вул., 1
rieltor.ua

Продається двухкімнатна квартира у передмісті м. Києва, с. Софіївська Борщагівка, ЖК Софіївська Слобідка (вул. Боголюбова 10). 52 кв метри, 6 поверх з 10. Простора кухня з переходом на лоджію. 2 окремі кімнати оснащені під спальню та дитячу кімнату. У спальні велика та містка шафа-купе. Великий коридор. Дитяча кімната оснащена всіма необхідними меблями. Функціональне освітлення. Суміжний санвузол з душовою кабіною та пральною машиною. Розвинена інфраструктура: аптеки, кафе, продуктові магазини, супермаркет, салони краси, 10 хвилин до Кільцевої дороги, 20 хвилин до станції метро Житомирська, Теремки. Ціна 75000$ Запрошуємо вас на перегляд у зручний для вас час!

Боголюбова вул., 10
rieltor.ua

Продаж квартир у ЖК, Софіївська Борщагівка

Продається 2-кімнатна квартира в ЖК «Софія» за адресою вул. Боголюбова, 16. Квартира розташована на 7-му поверсі 10-поверхового будинку. Загальна площа — 64 м². В квартирі є дві просторі лоджії, що додають зручності та додаткового простору. Документи у порядку, більше 3 років. Придбання можливе за готівку. Ціна — 75,000$. Ідеальний варіант для тих, хто шукає комфортне житло в сучасному житловому комплексі із розвиненою інфраструктурою.

Боголюбова вул., 16
rieltor.ua

Затишна 4-кімнатна квартира в ЖК Львівський маєток. Цегляний теплий будинок, зручний невисокий поверх, квартира гарно підійде для комфортного проживання сімєю. На першому поверсі знаходиться передпокій, туалет, лоджия, кухня та вітальня з декоративним каміном. На другому поверсі знаходиться дві кімнати (дитяча і спальня), велика та функціональна гардеробна кімната та ванна.Є всі необхідні меблі та техніка. Квартира оброблена натуральним деревом, ремонт з якісних матеріалів. Індивідуальне опалення. На території ЖК є гостьовий та підземний паркінг. Розвинена інфраструктура: Новус, Фора, медичний центр Адоніс та державний садок Левенятко. Також під під’їздом є зарядка для електрокара. До метро Академмістечко 25 хв громадським транспортом. Документам більше 3 років, тож мінімальне оформлення. Перегляди у зручний для Вас час!

Сагайдачного вул., 16
rieltor.ua

Новий будинок в ЖК « Софіївська Слобідка, простора квартира з капітальним ремонтом, встановлені нові радіатори, стіни вирівняні,поклеєні шпалери, на підлозі плитка,ламінат, санвузол оздоблений кахлем, якісна сантехніка, функціональне планування, презентабельний під’їзд,, благоустрій прибудинкової території, гостьовий паркінг, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет.

Боголюбова вул., 5
rieltor.ua

Власник! Продаю двокімнатну квартиру, 61, 4 кв м, распашонку в теплому будинку. Будинок із цегли, обжитий, збудований в 2013 році з індивідуальним опаленням, вбудований газовий котел. В будинку є нова пошта, епіцентр, дві аптеки , три продуктових магазини, 2піцеріі, суші, навіть аналізи. Жк Софія-це маленьке гарне місто в якому можна знайти все! В квартирі всі кімнати окремі, туалет з ванною теж окремі, ванна кімната велика з великою ванною, для приємного релакса з келихом шампанського. Є два балкони, один з них для прийому друзів з вінішком. В квартирі дві вхідні двері, встановлена сигналізація-300 грн в місяць абон плата, охорона знаходиться в ЖК Софії. В квартирі вбудована кухня і шафи, духова шафа і плита і витяжка Bosch, меблі частково забираються. В квартирі гарний ремонт без совдепіі. В дворі тенісний корт.

власник
Ивана Франко улица, 6, Софиевская Борщаговка, Киевская 75000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кімнатну квартиру 58 м2 в с. Софіївська Борщагівка в будинку клубного типу на 5 поверсі 5 поверхового будинку. Квартира з ремонтом та меблями. Індивідуальне газове опалення. Також є балкон. Будинок побудований з червоної цегли ЖК Сонячний. Закрита територія з відеоспостереженням. До окружної дороги відстань 500 м.

власник
2 кімнатна квартира в ЖК Сонячний
olx.ua

Вартість 75000$ БЕЗ КОМІСІЇ!!! Продаж затишної двокімнатної квартири з  ремонтом, меблями та технікою в ЖК Софіївський квартал, вул. Шалімова, 63 Поверх 11 із 11.  Загальна площа 58 кв.м.  Кухня -  18кв.м, Кімнати роздільні -  17кв.м і 13кв.м,  Ремонт зроблений з якісних матеріалів. Кухня, дві роздільні кімнати, санвузол сумісний з ванною,  є велика гардеробна. В квартирі залишається все як на фото. Встановлений газовий котел. До Києва 5км.  Тихе передмістя. Квартира ідеально підходить для родини.  Розвинута інфраструктура.

Продаж 2к роздільна ЖК Софіївський квартал БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Продаж 2кім 66 кв.м. ЖК РЕЗИДЕНС вул.Молодіжна 8 Центральна алея комплексу,вигляд на фонтан, закрита територія,відеонагляд та охорона. Індивідуальне газове опалення,стяжка,штукатурка,лічильники,електрика, тепла підлога. Чудове двостороннє планування з можливістю перепланування,високі стелі 2,8 м. Зручна транспортна розвʼязка до метро,школа та садок в 3 хв ходу,дуже насичена інфраструктура є все для комфорту. Усі фото актуальні 109% Перегляди в зручний час Деталі за телефоном 09******82,Ольга

ЖК Софія РЕЗИДЕНС вул.Молодіжна 8 2кімнатна 66м2 вигляд на фонтан
olx.ua

Продается светлая квартира с шикарным панорамным видом на парк, в пешей доступности от метро Житомирская, новый дом, чистые парадные, отличная транспортная развязка, в квартире сделан качественный ремонт, есть вся необходимая мебель и техника

Продается 1 комнатная квартир   Верховина 41/ метро Житомирская
olx.ua

Вашій увазі пропонується Ексклюзивна квартира з дизайнерським ремонтом! Локація: вул. Молодіжна 4, ЖК Софія Резиденція Загальна площа квартири - 42.9 м2 Розташована квартира на комфортному 3-му поверсі Десятиповерхівки. Будинок з ліфтом! Гарне планування: передпокій з гардеробною, с/в з ванною, кухня з лоджиєю, простора та світла спальня . Багато сонячного світла по усій квартирі! У квартирі виконаний дизайнерський ремонт з використанням високоякісних матеріалів, меблі та оздоблення підібрані під єдиний дизайн і кольорову гамму. Вбудовані кухонні меблі з побутовою технікою під єдиний фасад (холодильник, духова шафа, варильна поверхня, витяжка), обідня зона ( стіль+ стільці). Індивідуальне газове опалення (Двоконтурний котел)! Тепла підлога у санвузлі/коридорі/ на кухні! Це означає, що Ви можете самостійно регулювати комфортну температуру в квартирі, а також безперебійне гаряче водопостачання! ЖК Софія Резиденс - це комфорт високого класу з продуманою та доглянутою територією. На території: - зелені дворики та штучні декоративні ставки; - закритий доступ по пропускній системі; -відеоспостереження по периметру та охорона; - спортивні/ дитячі майданчики; - кавярні та ресторани на будь - який смак; - навчальні заклади; та багато іншого. Запрошую на перегляд цієї неймовірної квартири, у зручний для Вас час! З повагою, Людмила Бабенко!

ВИЙНЯТКОВА!! Авторський проект.42.9 м2. ЖК Софія Резиденс!
olx.ua

Продаю нову 1 кімнатну квартиру в сучасному житловому комплексі Софія Резиденс за адресою :с.Софіївська Борщагівка вулиця Молодіжна 2 Квартира загальною площею 38,5 кв метри розташована на 7 поверсі 10 поверхового будинку. Є вся необхідна техніка та меблі :вбудована кухня, газова поверхня , духова шафа , холодильник, стіл та стільці, шафа купе в коридорі , ліжко двоспальне . Індивідуальне газове опалення, тепла підлога на кухні. Будинок обжитий ,сусіди вже зробили ремонт . Вартість 75000$+оформлення та комісія агентства

Квартира з ремонтом та технікою  вул.Молодіжна Софія Резиденс
olx.ua

Продаж нової однокімнатної квартири в ЖК Софія Резиденс за адресою: с.Софіївська Борщагівка, вул.Молодіжна 2 Квартира загальною площею 38.5 м². Розташована на 7-му поверсі 10-ти поверхового будинку. Індивідуальне газове опалення, тепла підлога на кухні та в ванній кімнаті. Встановлена вся необхідна техніка та меблі. Закрита територія, цілодобова охорона комплексу. Ціна 75000$+ оформлення та комісія агентства. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном. Відеоогляд за запитом.

Продаж нової однокімнатної квартири з ремонтом в ЖК Софія Резиденс
olx.ua

Продається шикарна і світла дворівнева квартира яка розташована в ЖК Софія Резиденс, по вулиці Мартинова 26, на 9- 10 поверсі. Будинок зданий та заселений У комплектацію квартири входить: - електро і сантехнічна розводка - чорнова штукатурка стін - машинна стяжка підлоги - двухконтурний газовий котел - водяна тепла підлога на кухні і в санвузлі - радіатори в кожній кімнаті - якісний профіль KBE металопластикових вікон - індивідуальні лічильники на газ, воду і електрику Територія комплексу закрита і знаходиться під охороною 24/7 В комплексі є дитячі майданчики, кафе , магазини, аптекі і т.д.

Продається дворівнева 3к квартира ЖК Софія Резиденс Мартинова 26
olx.ua

Продаж рідкісного планування 2кім квартири 67 м2 ЖК РЕЗИДЕНС просп.Мартинова 13 Чудовий вигляд з вікон на майбутнє футбольне поле. Ідеальне планування з можливістю перепланування у євро-трикімнатну квартиру Індивідуальне опалення Тепла підлога Панорамні вікна Закрита територія Перегляд у зручний час Усі фото реальні Деталі за телефоном 09******82,Ольга

ЖК РЕЗИДЕНС пр.Мартинова 13 2кім 67м2
olx.ua

Продається 2 кім квартира ЖК Софія Клубний, документам більше 3 років 2 кім квартира, вигляд на школу, дитячий майданчик, зелені насадження. ЖК Софія Клубний від Мартинова вулиця Абрикосова 1-Б. Будинок введений в експлуатацію, всі комунікації підключені, чистовий варіант ремонту, без меблів, будинок обжитий та заселений. У квартирі ніхто не прописаний, документи готові до угоди. Загальна площа по БТІ - 66.7м2 Житлова - 33, 8м2(17,1: 16,7) Кухня - 18,7м2 Ванна кімната 5.5 Не углова, находиться всередині будинку, 3 поверх, светла, тепла, сквозная. Будинок заселений більше як на 85% Квартира здается в максимальній комплектации: - індивідуальне опалення - тепла водяна підлога в ванній та туалеті - стіни пофарбовані, - всі розетки та плафони - радиаторы під вікнами - лічилтники на світло, газ, воду - 2-ух камерні скло пакети - 2-ух контурний газовий котел ЖК "Софія Клубний" від Мартинова – це затишний житловий комплекс закритого типу, територія цілодобово охороняється. Знаходиться у мальовничому передмісті Києва. По всій території гарний ландшафтний дизайн та озеленення, багато дитячих та спортивних майданчиків, прогулянкова алея з фонтаном, багато відпочинкових зон, озера з рибками, фітнес клуб, басейн. Розвинута інфраструктура, все необхідне є на території комплексу. Перегляд у зручний для Вас час. Комісія 5% Телефонуйте 09******90

ЖК Софія Клубний 2кім
olx.ua
1 - 24 з 516 результатів