Продам простору 1к квартиру в с. Софіївська Борщагівка, ЖК Софія, вул. Лесі Українки 19. Квартира розташована на 9 поверсі 10-ти поверхового будинку. Має площу 52/19/14 кв.м. Велика кухня-вітальня і затишна спальня. В квартирі виконаний якісний сучасний ремонт, залишаються всі меблі і техніка. Будинок має свою закриту територію, де є паркомісця. Також в будинку є магазини. Зручне розташування біля центральної алеї та недалеко до зупинки громадського транспорту. ЖК Софія має свою власну розвинену інфраструктуру: магазини, кавярні, школа, садочок, кафе, ресторани, спортивні клуби. Зручний виїзд до Києва. Документи до продажу готові. Перегляди за домовленістю.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Лесі Українки вул., 19
rieltor.ua

Нова квартира з якісним ремонтом! Сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів! Найкращій двір! Дуже гарна інфраструктура жк! Повністю укомплектована новою технікою і меблями-заходь і живи Продумане планування з великою кількістю місця для зберігання речей : повноцінний гардероб в коридорі, вішаки для верхнього одягу, ніша для взуття, прикроватні тумбочки, підвісне трюмо в кімнаті, в ванній кімнаті зашиті тумби, На лоджії облаштована зона відпочинку Софіївська Борщагівка Телефонуйте!

Героїв Небесної Сотні просп., 126
rieltor.ua

Продається стильна 1к. квартира з авторським дизайном сучасному ЖК Sofia Residents с.Софіївська Борщагівка пр-т Мартинова буд.26 Загальна площа: 40м2 6 поверх з 10 Будинок введений в експлуатацію, живуть люди. Квартира облаштована якісною побутовою технікою та меблями, що забезпечують комфорт і затишок для майбутніх власників. - Варильна поверхня та духова шафа Fabiano, вбудований холодильник Whirlpool. - Якісна сантехніка від AM.PM. - Декоративні дзеркала додають простору стильного акценту, а двомісне ліжко з Німеччини гарантує комфортний відпочинок. Ця квартира – ідеальний вибір для тих, хто цінує естетику та якість. Продається з усім необхідним для життя, що дозволяє відразу заселитися без додаткових вкладень. Телефонуйте для отримання детальної інформації та організації перегляду.

Мартинова просп., 26
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Без % Продаж 1к квартири по вул. Соборна, буд. 103/19, ЖК Європейка, Київська область, село Софіїська Борщагівка. Світла, затишна 1к квартира загальною площею 42м2 знаходиться на третьому поверсі шестиповерхового будинку з силікатної цегли. Площа кімнати 20м2, площа кухні 15м2. В квартирі індивидуальне опалення. Встановлено газовий котел та лічильник. В кухні, ванній та коридорі зроблена тепла підлога. По всій квартирі електропроводка та лічильник зі стабілізатором. Територія ЖК Європейка знаходиться під охороною. Вїзд тільки по спуцперепусткам. Розвинена інфраструктура : магазини, кавярні, школа розвитку дітей, ТРЦ EUROпарк, до метро Академмістечко 18хв на маршрутці. Ціна 32000 у.о. Без комісії для покупця.

эксклюзив
Соборна вул., 103/19
rieltor.ua

ЖК Софія Київська, Квартира продається мебльована з побутовою технікою, є все необхідне для комфортного життя. 2 поверх, соняшна сторона, вікна виходять на двір. Розвинена інфраструктура, зручна транспортна розв язка.

возможна продажа по єОселя
Павла Чубинського вул., 8а
rieltor.ua

Чудова квартира в ЖК Європейка. В квартирі розумне планування, в свої 27м2 квартира включає, простору кухню зі спальним місцем, коридорчик , санвузол та ОКРЕМУ спальну кімнату + великий засклений балкон. Квартира повністю готова до проживання ! Зручне розташування, поруч є вся необхідна інфраструктура: школа, дитячий садок, продуктові магазини, 2 трц , кінотеатр, спортивні та дитячі майданчики. Територія ЖК закрита, ведеться цілодобовий відеонагляд та охорона, багато паркомісць, закритий під"їзд , з балкону вид на дитячий майданчик.

Соборна, 103/13
rieltor.ua

ЖК «Уютний Квартал» (Затишний квартал). Софієвська Борщагівка. проспект Героїв Небесної сотні, будинок зданий у 2018 році Площа квартири 36кв.м/кімната- 15,7кв.м/кухня- 12кв.м, розташована на 2 поверсі 10 поверхового будинку. Індивідуальне опалення, газовий 2-х контурний котел. Квартира в гарному стані, зроблено ремонт. Квартира повністю мебльована. Меблі, техніка залишаються. Житловий комплекс комфорт класу. Зручна транспортна розвязка забезпечує вам зручне переміщення містом. ЖК знаходиться під охороною і цілодобовим відеоспостереженням . У комплексі спортивні, дитячі майданчики, алеї з фонтанами, ландшафтний дизайн. Будується бассейн. А також є державний дитячий садок, школа. Розвинена інфраструктура, поруч два ТРЦ, супермаркети Сільпо, Фора, АТБ, Новус, аптеки, спортклуби, ресторани і кафе. У пішій доступності зупинка маршруток, інтервал 3-4 хвилини. Ціна 53000у.о. без комісії Можливо безготівковий розрахунок за програмами

эксклюзив
Героїв Небесної Сотні просп., 18/8
rieltor.ua

Продаж великої 1-кімнатної квартири в ЖК "Львівський маєток" на Софіївській Борщагівці, вул. Сагайдачного єОселя - ТАК! Документам більше 3-х років, а це значить мінімальні затрати на переоформлення для Покупця. ЖК "Львівський маєток" - дуже розвинена інфраструктура. На території державний дитячий садочок, продуктові магазини, неподалік Новус та АТБ, ТРЦ, школа, зупинка транспорту. В квартирі зроблений євроремонт, техніка та мебель залишається. Велика простора кімната, кухня з заскленою лоджією, другий безпечний поверх з 5-ти, кодовий замок на вхід в підїзд. Телефонуйте. Показ у зручний для Вас час.

возможна продажа по єОселя
Сагайдачного вул., 16
rieltor.ua

З газом! З ремонтом! 3 поверх! Продаж 1к квартири на просперті Небесної Сотні 34 ЖК Львівський Маєток. Квартира з газом на 3 поверсі із косметичним ремонтом в житловому стані без меблів та техніки, 1 засклена лоджія, вікна у двір. Площа 36,7 кв. м, кухня 14, тепла підлога. Санвузол суміжний, душова кабіна. Вікна металопластикові, двері броньовані, є великий тамбур перед дверима для велосипеда, каляски, самокату, тощо. В квартирі є виводи під електрику, плиту та сантехніку, кондиціонер. Підключений двоконтурний газовий котел. В будинку спортивний зал, Нова пошта, стоматологія, в сусідньому Фора, Сімейна пекарня, кавярня, амбулаторія. У дворі дитячі та спортивні майданчики, поруч школа, садочок, торговий центр. Є підземний паркінг та бомбосховище. Зупинка до метро Академмістечко, Житомирська 5 хвилин пішки, до центру їхати 40 хвилин. Запрошуємо на перегляд. Локація: метро Житомирська, метро Акдеммістечко, ЖК Львівський маєток, Софіівська Борщагівка, проспект Небесної Сотні 34. Локация: метро Житомирская, метро Акдемгородок, ЖК Львивский маеток, Софиеввская Борщаговка, проспект Небесной Сотни 34.

возможна продажа по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 34
rieltor.ua

Продається велика світла однокімнатна квартира 41.17 кв.м. у новобудові. Софіївська Борщагівка, вул. Боголюбова, 9б 4 поверх (3 житловий). Завжди з водою Дім побудован у 2021 році, здан у експлуатацію два роки потому. Квартира у власності. Я власник Велика кухня майже 20 кв.м. (якщо обʼєднати з лоджією) Тобто повноцінна студія. Та ще величезна кімната з вітражними вікнами. МОЖЛИВО ПЕРЕПЛАНУВАТИ У ДВОКІМНАТНУ КВАРТИРУ! Великий санвузол. Стає пральна машина. Електрика заведена у квартиру. Газовий двухконтурний котел. Власне опалення. Якісні двокамерні вікна. Фурнітура топ. Вхідні двері броньовані. Вікна виходять у двір сусіднього ЖК. Але неблизько. В будинку вже живуть люди, перший поверх працююча комерція. Магазин, кофейня, зоомагазин, аптека. Поруч школи та садочок. Зупинка маршруток. Це комплекс ЖК СТОЖАРИ. Розташування між Софіівською Бощагівклю та Вишневим. В ЖК всього три будинки. Поруч ЖК СОФІЯ, та всі блага цивілізації. До Київа 2 км. Власник. Продаж без комісії Всі податки та оформлення сплачуємо навпіл з покупцем. 50/50. Якщо продаж через Є Оселя то вартість 35000

владелец
возможна продажа по єОселя
Боголюбова вул., 9б
rieltor.ua

Продаж 1к кв ЖК Європейка Будинок 103/18 Введення в експлуатацію кінець 2024 року Залишилося поставити газові котли і підключити газ. ЖК під цілодобовою охороною, спортивні майданчики, дитячі майданчики, магазини, кавʼярні, нова пошта і т.д. Поруч великий розважальний центр, ТРЦ EUROпарк

Соборна, 103
rieltor.ua

*Без% Готова інвестиція, як для життя, також під орендний бізнес!. ЖК "Софіївська сфера", пр. Героїв Небесної сотні, буд. 26/17, 6/10 пов. * Панорамні вікна . Вид з вікон - на алею з дитячим майданчиком і зоною відпочинку. * Квартира з ремонтом, повністю укомплектована меблями (вбудована кухня, шафа купе, 2х сп. диван та ліжко 1.5 сп., шафа в коридорі) та технікою. * 2х конт. газовий котел, лічильники - газ, світло та вода. Закрита територія, охорона, відеоспостереження. * Поруч є все - для комфортного проживання! Розвинена інфраструктура: супермаркети - Траш, 2 Сільпо, Новус, 2 АТБ, Фора, ТРЦ Європарк, Sofia mall та Львівський Маєток, кавярні, ресторани, кафе, аптеки, спортзали, басейн тощо. Кожної неділі - Ярмарок зі свіжими та домашніми продуктами! У пішій доступності – парк. *м. Академмістечко та м. Теремки – 20 хвилин транспортом, машиною до Окружної 3.5 км – і Ви у Києві. *Дзвоніть, записуйтесь на перегляд! Детальніша інформація по телефону! * Можливий обмін на 2х кімнатну. *Ціна: 52500 у.о. без комісії 50/50 оформлення (готівка)

возможна продажа по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 26/17
rieltor.ua

Продаж від власника 1-но кімнатної квартири з індивідуальним опаленням, загальною площею 41,2 кв.м. неподалік від центральної аллеї, документам більше 3-х років! Без комісії. Продається с усіма меблями та технікою! 15 хв. їзди до станції метро Житомирська або Академмістечко! Квартира знаходиться по вул. Боголюбова 22 в ЖК "Софія Сіті" від Мартинова розташованому в 1 км. від окружної дороги Ціна • 57 600$ • документам більше 3-х років • без комісії (Власник) БЕЗПЕКА • охорона • пожежна сигналізація • закрита територія • відеонагляд на території

владелец
Боголюбова вул., 22
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири у теплому цегляному будинку на Софіївській Борщагівці по вулиці Боголюбова, 23, ЖК Городок. Особливістю квартири є те, що вище над нею знаходиться приміщення площею 15 м2 (входить у вартість) і при бажанні квартиру можна перепланувати у дворівневу двокімнатну. Розташована на 12 поверсі 12 поверхового будинку. У квартирі зроблений якісний ремонт, встановлено бойлер, опалення від власної котельні. Спальна кімната має площу 20,4 м2, є вбудована шафа на всю стіну, двоспальне ліжко, робоча зона. Кухня-вітальня має площу 18 м2, де розташований розкладний диван, обідня зона, телевізор, є посудомийна машинка. На поверсі побудована міні комора на 2 сусідів, де можна поставити. до прикладу, велосипеди, самокат тощо, зачиняється на ключ. На першому поверсі є приміщення яке, завдяки товщині стін, використовується, як бомбосховище, а також там можна ставити коляски, велосипеди, самокати тощо. У підїзді є поштомат. Дружелюбні сусіди, тихий охайний двір. Із загального балкону відкривається панорама на ЖК Софію та всю Софіївську Борщагівку. Додатково можу вислати відео. Фото відповідають дійсності. Телефонуйте!

возможна продажа по єОселя
Боголюбова вул., 23
rieltor.ua

Продається затишна однокімнатна квартира на вулиці Боголюбова 8 на 12 поверсі 12 поверхового будинку, з шикарним краєвидом на Київ, загальна площа 43 кв.м. Перший власник. Кімната простора, 20 метрів, кухня реально велика, майже 14кв.м, коридор та ванна кімната по 4кв.м, балкон 3кв.м. Будинок зданий у 2013, обжитий, теплий. Взимку при вимкненому опаленні температура не опускається нижче 17. Свій котел, бойлер, ванна тепла підлога, кондиціонер, на кухні є 3х фазне підключення, посилена проводка, заведено 8 кіловат. Хороші вхідні двері з гарними замками. Меблі і техніку при необхідності можу залишити, що обговорюється. Є комора з вікном та стелажами, прямо за стіною кухні, обговорюється окремо. Будь-які питання телефоном. Продаж тільки за готівку! Ірина 0635364531

Боголюбова вул., 8
rieltor.ua

Продам комфортну 1-кімнатну (євродвушку) квартиру з дизайнерським ремонтом в ЖК бізнес-класу "Софія резиденс" (Софіївська Борщагівка, вул. Яблунева 15). Будинок 2020 року, 10-поверховий. Квартира розташована на 8 поверсі, загальна площа 51 м кв. Функціонально складається з великої кухні-вітальні 20,3 м кв та спальні 19,5 м кв. Кухня повністю укомплектована меблями і технікою, у вітальній зоні - диван і плазмовий телевізор, а крізь панорамні вікна вікривається чудова зона благоустрою житлового комплексу. В спальні є вбудована шафа, чудовий кутовий диван та плазмовий телевізор. З вікон - вид на Київ і прилеглі території. Санвузол суміщений, з ванною. Також є досить просторий коридор 7 м кв. з вбудованою шафою. Житловий комплекс розташований в 10 хвилинах від міста Києва, має закриту територію і гарно розвинену інфраструктуру, завжди є місце де припаркуватись. Ландшафтний дизайн та озеленення Вас приємно здивують! Телефонуйте - це одна з кращих пропозицій за співвідношенням ціна / якість! Торг доречний! Також можемо розглянути програми : Є оселя, Є відновлення та інші

возможна продажа по єОселя
Яблунева вул., 15
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира-студія в новобудові від забудовника. Прямий продаж від власника, без комісії для покупця! Характеристики квартири: Однокімнатна квартира-студія Площа: 32.8 м² Поверх: 10/13 Житловий комплекс: новий, сучасний, з розвиненою інфраструктурою. Зручне місце розташування з хорошою транспортною розвязкою, поблизу зупинки громадського транспорту, магазини, кафе, школи, дитячі садки. Будинок обладнаний сучасними ліфтами, є охорона та відеоспостереження, озеленена територія з дитячими та спортивними майданчиками та власна котельня. Наземна парковка для мешканців комплексу. Можливість перепланування та дизайну на ваш смак, сучасні матеріали та технології будівництва. Ціна: Договірна. Телефонуйте, надам більше інформації!

владелец
возможна продажа по єОселя
Павла Чубинського вул., 8б
rieltor.ua

Продажа 1 комнатной квартиры в ЖК София Клубный, по адресу ул. Зеленая 3. Общая площадь: 39м2, расположена на 7/10 этажного дома. Средний подъезд, квартира тёплая, не торцевая. Комплекс закрытого типа, с камерами, шлагбаумом и охраной, ЖЕК. Индивидуальное отопление, газ. На территории много зелени с ландшафтным дизайном, лавочек, детских площадок, коммерции (магазины, кафе, аптек…). В 2,7 км. от окружной дороги Киева. Подземный паркинг сразу выходя с подъезда (укрытие). Детский садик, гимназия, спорт комплекс. Квартира меблированная, кроме кухни.

Зелена вул., 3
rieltor.ua

Продаж 1к. квартири в ЖК "Софія Клубний", с. Софіївська Борщагівка, вул. Абрикосова, 7 на 3 поверсі 10-поверхового будинку. Квартира загальною площею 44.2 м2 з якісним ремонтом та функціональним плануванням. Кухня - 16 м2, розділена на робочу зону з панорамним видом у затишний двір, та зону відпочинку, де з легкістю поміститься обідній стіл зі стільцями та диван, для зручності та комфорту. Велика простора кімната площею 19.3 м2, яку можна облаштувати на власний розсуд, з можливістю відокремити гардероб. Сумісний санвузол. Передпокій. Індивідуальне газове опалення. У коридорі, санвузлі та кухні тепла підлога. Квартира продається без меблів та техніки. Залишається вбудована кухня. Будинок 2016 року побудови. Упорядкована територія з дитячими та спортивними майданчиками, ландшафтним дизайном. Вікна квартири виходять в двір на спортивний майданчик та озеро. Дуже гарний Жк закритого типу, цілодобова охорона, відеоспостереження. Розвинена інфраструктура ЖК : магазини, кафе, медичний центр, спортивний клуб, футбольні та баскетбольні поля, фонтан. Школа та дитячий садочок. Велика територія для парковки автомобілів. Поруч багато інших ЖК та ТРЦ. До м. Київ 5 км. Можна доїхати, як власним транспортом, так і громадським за 15 хвилин. ID: 80325

Абрикосова вулиця, 7
rieltor.ua

Нова та сучасна квартира в ЖК Київський маєток, вулиця Бишевська 7.Поруч ЖК У-Квартал, Львівський маєток. Комплекс закритого типу На території є дитячі майданчики, магазини, салони, кафе. Біля ЖК зупинка транспорту до метро. 15-20 хвилин Будинок з червоної цеглини, тому квартира дуже тепла. Ремонт у квартирі робили для себе. Якісно, продуманий кожен куточок, вбудовані меблі та техніка. Відмінний варіант як для життя, так і для орендного бізнесу. ID: 77931

Бишівська вул., 7
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна картира за адресою с. Софіївська Борщагівка, ЖК Софіївська Сфера. Квартира світла та затишна, загальною площею 43 м2, має гарне планування: велика кімната та кухня, на кухні є місце для робочої зони або дитячого куточка, у передпокої окрема гардеробна. В квартирі виконаний якісний ремонт 2021 року. Є всі необхідні меблі та техніка для комфортного проживання. Індивідуальне опалення (2 контурний газовий котел) Будинок 2020 року побудови, повністю заселений. Прибудинкова територія упорядкована: дитячі та спортивні майданчики. Охорона комплексу та шлагбаум. Розвинена інфраструктура: магазини, аптеки, кафе, ТЦ, кінотеатр, дитячі кімнати, салони краси, поштові відділення. Гарна транспортна розвязка: зупинка громадського транстпорту в пішій 3 хвилинній доступності. До метро Академмістечко можна доїхати за 20 хвилин. ID 79710

Героїв Небесної Сотні просп., 26/16
rieltor.ua

Продаж 1-ї квартири в Уютному Кварталі . Ванна кімната в кахлі. Квартира повністю укомплектована меблями і технікою. Опалення індивідуальне. Встановлено 2х контурний газовий котел. У дворі спортивні та дитячі майданчики, фонтан і сквери, територія, що охороняється. ЖК знаходиться під охороною і відеоспостереженням 24/7 У комплексі красиві спортивні, дитячі майданчики, алеї і тд. Дитячий садок, поруч державна школа, Розвинена інфраструктура, поруч два ТРЦ, супермаркети Сільпо, Фора, АТБ, Новус, аптеки, спортклуби, ресторани і кафе. У пішій доступності зупинка маршруток, інтервал 3-4 хвилини. До найближчого метро 15 хвилин (Академмістечко, Житомирська, Святошин, Нивки, Теремки, Іподром, ВНДХ). ID: 79928

Героїв Небесної Сотні просп., 16/5
rieltor.ua

Пропонується квартира з газом у ЖК Софія Київська! Квартира знаходиться на 1 високому поверсі, повна незалежність від ліфта. Квартира загальною площею 44 кв.м, окрема кімната, кухня, додаткова кімната з вікном яку можна використовувати як гардероб або додаткову кімнату. Квартира газифікована. Тепла підлога в сан вузлі, бойлер. У квартирі залишається все як на фотографіях. Покази в зручний час ID: 78707

Горького вул., 5В
rieltor.ua

Терміновий продаж 1-к квартири.Квартира знаходиться в Софіївській Борщагівці,ЖК Сади Вишневі,вул. Святошинська 56. Будинок зданий,ключі на руках. Вікна виходять в двір. Можна під єОселю(ціна буде трохи вища). Продаж по переуступці (за потребою можна зробити право власності). Ціна набагато нижча ніж від забудовника.

возможна продажа по єОселя
Святошинська вул., 56
rieltor.ua
1 - 24 из 1124 результатов