Продам двокімнатну квартиру Загальна площа 60 м2 Цегляний будинок 6 поверх / 10 Меблі та техніка, все залишається Індивідуальне газове опалення Кондиціонер, тепла підлога (с/в та кухня) Територія ЖК заритого типу, з власною інфраструктурою Магазини, супермаркети, дит.садок, спорт зал, басейн Ціна 88000$ Оформлення мінімальне Держ.Програми-так

возможна продажа по єОселя
Калинова вул., 7
rieltor.ua

Терміново продам 1-к квартиру в ЖК «Європейка» Софіївська Борщагівка , по вул. Соборна 103 Загальна площа: - 27,4 м2; Поверх: - 4/6 є ліфт Планування: - окрема кухня- студія з зоною для відпочинку. З кухні є вихід на засклений балкон, спальня, санвузол та коридор. В квартирі індивідуальне газове опалення - 2-х контурний котел. Все в квартирі залишається Всі тарифи житлові В квартирі на сьогодні проживають квартиранти , які з радістю залишаться на оренді , або виїдуть . На території будинку є парковка та є гостьова парковка, де завжди можна знайти вільне місце. В пішій доступності 2 торгових центри, кінотеатри, спортзали, Сільпо, АТБ, Novus та безліч інших магазинів, пошти, салони краси і тд . Зупинка маршрутного транспорту відразу біля ЖК, прямі маршрутки на Академмістечко та інші райони Києва! Це чудовий варіант як для власного житла, так і для здачі в оренду! Приходьте на перегляд!

Соборна вул., 103/13
rieltor.ua

Велика, простора трьохкімнатна двохрівнева квартира на ЖК Софія від Мартинова загальною площею 113 м². Квартира повністю укомплектована необхіними меблями та всією технікою для комфортного життя. Велика кухня-студія, 2 санвузли, 3 кімнати, якісні меблі Індивідуальне опалення - ідеальне рішення для економії і комфорту. Перший поверх - кухня-вітальня, гостьова кімната, суміжний санвузол. Другий поверх - 2 великі спальні і санвузол. У квартирі якісний іспанський кахель і водяна тепла підлога під ним від котла. Є кондиціонери у спальні і вітальні. Якісний ламінат високого класу. Затишний камін у вітальні зробить незабутню домашню атмосферу. Квартира знаходиться в центрі ЖК Софія біля гімназії та дитячого садочку. Інфраструктура комплексу говорить сама за себе, все необхідне в пішій доступності.

Сонячна, 1
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

ТЕРМІНОВО!!!!! ПРЯМИЙ ПРОДАЖ!!!!ЗАТИШНИЙ КВАРТАЛ !!! До вашої уваги продається чудова 1-кімнатна квартира, яка розташована в "Затишному кварталі", Софіївська Борщагівка. Квартира загальною площею 39.5 м2, житлова 15.4м2, кухня 12.5 м2. Сама квартира дуже простора і затишна, облаштована всією необхідною технікою, зроблений дуже якісний сучасний ремонт. Житловий фонд комфорт класу. На території знаходиться все для вашого комфортного проживання ( дитячі та спортивні майданчики, ресторани, кафе, безліч зон відпочинку та індустрії красоти, алеї з фонтанами, ландшафтний дизайн, також на території знаходиться дитячий садочок; дуже зручно і для дітей шкільного віку, адже є автобус, який возить діток до школи і потім назад(для вашого зручного планування часу), ТРЦ, Сільпо у пішій доступності, Фора, АТБ, Новус, аптеки на території, спортивні гуртки. На території ЖК будуються 2 басейни(дитячий та дорослий).ЖК знаходиться під охороною і цілодобовим відеоспостереженням. Отже інфраструктура як ви зрозуміли дуже гарно розвинута, на території і поруч є все , що необхідно для якісного і комфортного життя!!! Зупинка маршруток також зразу біля ЖК з інтервалом 3-4 хвилини. До найближчого метро до 20 хв на транспорті (Академмістечко, Житомирська, Святошин, Нивки....) . Отже, якщо ви хочете стати власниками цієї чудової квартири, телефонуйте та записуйтесь на перегляд. МІНІМАЛЬНІ КОМУНАЛЬНІ ПЛАТЕЖІ, МІНІМАЛЬНІ ПОДАТКИ!ЧЕКАЄМО НОВИХ ГОСПОДАРІВ !!!

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 16/1
rieltor.ua

*Без% для покупця. Готова інвестиція як для проживання, так і під орендний бізнес. Розглянемо готівкові та безготівкові розрахунки. *ЖК "Софіївська сфера", пр.Героїв Небесної сотні, д. 26/17, 6/10 пов. * Панорамні вікна на підлогу. Вид з вікон алею з дитячим майданчиком і зоною відпочинку. * Квартира з ремонтом, тепла підлога, повністю укомплектована меблями (вбудована кухня, шафа купе, 2х сп. диван і ліжко 1.5 сп., (за бажанням стає 2х сп. ліжко), шафа в коридорі та технікою. * 2х конт. газовий котел, лічильники - газ, світло та вода. Закрита територія, охорона, відеоспостереження. * Поруч є все - для комфортного проживання! Розвинена інфраструктура: супермаркети - Траш, 2 Сільпо, Новус, 2 АТБ, Фора, ТРЦ Європарк, Sofia mall та Маєток, кавярні, ресторани, кафе, аптеки, спортзали, басейн тощо. Кожної неділі - Ярмарок зі свіжими та домашніми. продуктами! У пішій доступності – парк. *м. Академмістечко та м. Теремки – 20 хвилин транспортом, машиною до Окружної 3.5 км – і Ви у Києві. *Док-ти на квартиру - договір купівлі-продажу (грудень 2021 року), реєстрація та техпаспорт. 50/50 оформлення

Героїв Небесної Сотні просп., 26/17
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в жилому комплексі комфрт-класу «Данія», вул.Ягідна, буд.17, Бучанський район, село Софіївська Борщагівка. ст.м. "Академмістечко" 15 хв.на (прямі маршрутки 304, 796, 742), ст.м.Теремки - маршрутки кожні 5 хвилин. Код обєкта SF-2-897-728 Поряд розташованні: магазини, супермаркети (Сільпо, Novus, ATB, Лесік, Фора), ТЦ (Sofia Mall, Львівський Маєток, Euro парк), школа, дитячий садок, клініка Adonis, спортивні клуби, басейн, банк, кафе, ресторани, відділення пошти (Нової, Укрпошти, Meest), зупинка громадського транспорту. Територія ЖК Данія закрита прохід по магнітному ключу, є дитячий і спортивний майданчики, ландшафтний дизайн, зона для барбекю.На кожному поверсі всього 2квартири. Чотирьох поверхові будинки на закритій території створюють власний комюніті з дружних сусідів. Створено ОСББ. 3-й поверх 4 -поверхового будинку. Загальна площа - 51 кв.м: кухня-9,9 кв.м, 2 окремі кімнати, 1 суміжний санвузол, вмістка гардеробна, коридор. В квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення, встановлен двоконтурний газовий котел, фільтр на воду. Квартира продається з меблями та технікою. З меблями: двоспальна кровать, стіл для макіяжу з дзеркалом і підсвіткою, диван двомісний розкладний, кухоний гарнітур, стіл кухоний зі стільцями; Технікою: холодильник, варильна панель, духова шафа, витяжка, пральна машина, кондиціонер, посудомиюча машинка. Вартість - $65,3 тис. за обєкт Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719 - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

эксклюзив
Ягідна вул., 17
rieltor.ua

Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 18/2 ЖК "Затишний квартал" Продаж 2 кімнатної квартири, планування роздільне, знаходиться на 5/9 поверсі монолітного будинку 2016 року побудови, стіни - цегляні. Загальна площа - 71.5 кв.м., кімнати - 18.8 та 12.3 кв.м., кухня-їдальня - 24,5кв.м. з панорамним вікном у двір, висота стелі - 2.7 м, сан.вузол - роздільний. У квартирі повністю зроблений євроремонт, готова до проживання, розвинена інфраструктура. На території ЖК є все необхідне для комфортного проживання та відпочинку: державний садок, приватна клініка, безліч магазинів, кафе та ресторанів, є аптеки, а територія знаходиться під надійною охороною 24/7. Поряд ТЦ Софія мол, Сільпо, АТБ, зупинка маршрутного таксі. Вартість - 65 000$ АБО НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! Без комісії для покупця! За попереднім записом!

возможна продажа по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 18/2
rieltor.ua

Продається простора квартира в ЖК "Уютний квартал". В квартирі зроблений дизайнерський ремонт, дорога вбудована техніка, посудомийна машина, на підлозі якісний ламінат, тепла підлога, санвузол оздоблений якісним іспанським керамогранітом, якісна сантехніка, функціональне планування, презентабельний під’їзд. Територія кварталу закрита, відеонагляд, охорона, благоустрій прибудинкової території, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, ст.м. "Академмістечко" - 20 хвилин.

возможна продажа по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 18/9
rieltor.ua

У продаж пропонується однокімнатна квартира за адресою: село Софіївська Борщагівка, вулиця Горького в ЖК Софія Київська. Квартира світла та простора загальною площею 42 м² повністю мебльована та укомплектована всією необхідною побутовою технікою. У квартирі виконано якісний ремонт. Навколо будинку доглянута територія з дитячими та спортивними майданчиками, парадні чисті з кодовим замком та охороненою територією. В зимній період завжди тепло, так як є генератор на автономне опалення. Відмінно розвинена інфраструктура в пішій доступності є все необхідне для вашого комфортного життя парки, супермаркети, салони краси аптеки, ринок, кавярні, ТРЦ, гімназія та дитячий садок. Добре розвинена транспортна розвязка поблизу будинку зупинка міського транспорту, за 20 хвилин їзди станція метро Житомирська/Академмістечко. Телефонуйте, пишіть! Підемо на перегляди!

эксклюзив
Горького вул., 5б
rieltor.ua

Продається шикарна смарт-квартира в ЖК Оксамитовий по вулиці Січова 23. Квартира знаходиться в цокольному поверсі. Переведена в житлове приміщення (документи зроблені). В квартирі автономне електро опалення, тому квартира дуже тепла, всі страхи з приводу цокольного поверху відпадають. В квартирі зроблений якісний, стильний ремонт. Все що в квартирі (на фото) залишається майбутньому власнику. Є все необхідне для проживання однієї особи або маленької сімї. Сосіди тихі, дружелюбні, ремонти зробили, тому шуму не будет. Якісні броньовані двері. Хороша локація. Виїзд по вулиці Соборна на Київ в одну сторону і по Шалімова на Петропавлівську Борщагівку в іншу сторону. Зручне місцерозташування. Поруч з будинком дитячий майданчик. На території комплексу є магазини, супермаркет Фора, АТБ, кавярні, аптеки і багато іншого. Поруч торгівельний центр Львівський Маєток, пологовий будинок. Зупинка під будинком, 4км в Київ, метро 15хв. Поруч найкраще місце відпочинку Парк "Софіївський Квартал". Є відео квартири - надішлю у приватне повідомлення, але навіть воно не передасть атмосферу затишку цієї квартири. Тому запрошую на перегляд, все побачити на власні очі.

возможна продажа по єОселя
Січова, 23
rieltor.ua

Продається видова квартира з терасою, повністю новий район, будинок розташований в приватному секторі, ліс в 5 хвилинах ходьби, є місця для прогулянок з домашніми улюбленцями, поруч розвинена інфраструктура: супермаркети, кафе, ресторани, ТЦ. Є паркомісце.

владелец
Райдужна вул., 117/119
rieltor.ua

Продаж квартири (евродвушка) з дорогим ремонтом та меблями в ЖК "Софіївський квартал". Квартира розташована на 8 поверсі Має загальну площу 45м2 . В квартирі виконаний сучасний, якісний ремонт. В оренді квартира не була. Продається повністю з технікою та меблями. В квартирі є: 2 телевізори ( Samung 50, Hisens 55) холодильник Samsung, духова шафа Beko, варочна поверхня Beko, витяжка Beko, пральна машина Beko , сушильна машина Gorenje, мікрохвильова піч LG, 2 кондиціонери Delfa. 2 контурний котел газовий: тому навіть взимку при можливих відключенях світла можливо підключити і запустити опалення без проблем. Величезне двоспальне ліжко, шафа, диван на кухні. Все зроблено з комфортом для себе Квартира дуже тепла і затишна. Варта Вашої уваги. Будинок збудований та введений в експлуатацію в 2014році. Технологія будівництва - цегляна. Утеплення - мінеральна вата та пінополістирол (пінопласт). Опалення: індивідуальне в квартирі, висота стелі 2,7м Теріторія ЖК закрита для авто та сторонніх. На території ЖК є ігрові та спортивні майданчики. Є власний фонтан, біля якого дуже круто влітку, з іншої строни ЖК є парковка та вихід у парк, ліс "Урочище Софіївське". Розвинена інфраструктура. Поруч є всі необхідні магазини, аптеки, лікарня, школа, садочок. Від ЖК з легкістю можно добратись до Академмістечка маршрутками 742, 796. або до ВДНГ 374. Квартира готова до продажу! Перегляди по домовленості. є відеоогляд - телефонуйте - скину на месенджер.

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Академіка Шалімова вул., 69
rieltor.ua

Продаж від власника 1-но кімнатної квартири з індивідуальним опаленням, загальною площею 41,2 кв.м. неподалік від центральної аллеї, документам більше 3-х років! Без комісії. Продається с усіма меблями та технікою! 15 хв. їзди до станції метро Житомирська або Академмістечко! Квартира знаходиться по вул. Боголюбова 22 в ЖК "Софія" від Мартинова розташованому в 1 км. від окружної дороги Ціна • 59 800$ • документам більше 3-х років • без комісії (Власник) БЕЗПЕКА • охорона • пожежна сигналізація • закрита територія • відеонагляд на території

владелец
Боголюбова вул., 22
rieltor.ua

[ВЛАСНИК] Продам простору 4-кімнатну квартиру у сучасному комплексі Основні характеристики: * Площа: 154 кв.м. * Кількість кімнат: 4 кімнати + кухня-вітальня * Санвузли: 4 * Поверховість: 2 рівні * Індивідуальне газове опалення

владелец
возможна продажа по єОселя
Мартинова просп., 38
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири у теплому цегляному будинку на Софіївській Борщагівці по вулиці Боголюбова, 23, ЖК Городок. Особливістю квартири є те, що вище над нею знаходиться приміщення площею 15 м2 (входить у вартість) і при бажанні квартиру можна перепланувати у дворівневу двокімнатну. Розташована на 12 поверсі 12 поверхового будинку. У квартирі зроблений якісний ремонт, встановлено бойлер, опалення від власної котельні. Спальна кімната має площу 20,4 м2, є вбудована шафа на всю стіну, двоспальне ліжко, робоча зона. Кухня-вітальня має площу 18 м2, де розташований розкладний диван, обідня зона, телевізор, є посудомийна машинка. На поверсі побудована міні комора на 2 сусідів, де можна поставити. до прикладу, велосипеди, самокат тощо, зачиняється на ключ. На першому поверсі є приміщення яке, завдяки товщині стін, використовується, як бомбосховище, а також там можна ставити коляски, велосипеди, самокати тощо. У підїзді є поштомат. Дружелюбні сусіди, тихий охайний двір. Із загального балкону відкривається панорама на ЖК Софію та всю Софіївську Борщагівку. Додатково можу вислати відео. Фото відповідають дійсності. Телефонуйте!

возможна продажа по єОселя
Боголюбова вул., 23
rieltor.ua

Продаж нової 1 кімнатної квартири в ЖК Волошковий на Софіївській Борщагівці. Загальна площа квартири 39 м2, розташована на 4 поверсі 5 поверхового будинку, зроблений якісний сучасний ремонт у світлих тонах. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Є кондиціонер, пральна машина, посудомийна машина, великий розкладний диван, шафа на всю стіну, телевізор. Індивідуальне газове опалення. Закрита територія, охайна та доглянута. Фото відповідають дійсності. Додатково можу вислати відео. Телефонуйте!

волошкова, 42/2
rieltor.ua

Продається велика дворівнева квартира в ЖК Софіївська Слобідка на Софіївській Борщагівці. Розташована на 10-11 поверсі 12 поверхового будинку. Дуже тепла, комунальні платежі мінімальні навіть взимку. На першому поверсі є велика кухня з виходом на балконом, санвузол з душовою кабіною та простора вітальня-зал з великим диваном, що трансформується у двоспальне ліжко, є кондиціонер. На другому поверсі розташовані дві спальні кімнати, з однієї із них є вихід на великий балкон. Другий санвузол з ванною, а також велика гардеробна, що може слугувати і укриттям. У квартирі є газ. Квартира має надзвичайно гарний вид з вікон. Поруч є все необхідне для комфортного життя, розвинена інфраструктура. До кільцевої дороги 1,5 км. У будинку є консьєрж, охайний підїзд, також 2 нові ліфти. Тихі спокійні сусіди. Фото відповідають дійсності. Можу додатково вислати відео. Телефонуйте!

возможна продажа по єОселя
Боголюбова вул., 8
rieltor.ua

Чудова однокімнатна квартира на другому поверсі з балконом загальною площею 32 м2. Ключові деталі: - Зручне розташування, близько до центру міста - Свіжий ремонт, сучасні меблі та техніка - Газове опалення для максимального комфорту - Просторий балкон, додаткова зона для відпочинку - Поруч зупинки громадського транспорту, магазини, школи та дитячі садки Надійне, затишне житло за доступною ціною. Якщо вас зацікавила ця пропозиція, звяжіться зі мною для детальної інформації та огляду квартири. Квартира готова до продажу( право власності більше трьох років, прописаних немає)

возможна продажа по єОселя
Оксамитова вул., 3/13
rieltor.ua

ЖК Софія Київська, Квартира продається мебльована з побутовою технікою, є все необхідне для комфортного життя. 2 поверх, соняшна сторона, вікна виходять на двір. Розвинена інфраструктура, зручна транспортна розв язка.

возможна продажа по єОселя
Павла Чубинського вул., 8а
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатноі квартири в сучасному ЖкБарселона. В квартирі: 2 окремі спальні, велика кухня с лоджію виходом на відкритий балкон, санвузол та гардеробна зі всіма комунікаціями щоб зробити другим санвузол. Квартира оснащена всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання вашої родини. Так як це останній поверх, в квартирі є камін. В самому закритому комплексі є: дитячій майданчик, магазини, кафе, салони краси. Поруч є великі супер маркети, школи, парки, дитячі садки.

Петровська вул., 1
rieltor.ua

Продаж 1к. квартиру з ремонтом в ЖК «Уютний Квартал» (Затишний квартал). Софієвська Борщагівка. Будинок зданий у 2018 році Площа квартири 36/кімната- 15,7/кухня- 12кв.м, розташована на 2 поверсі 10 поверхового будинку. Індивідуальне опалення, газовий 2-х контурний котел. Зроблен ремонт. Квартира повністю мебльована. Меблі, техніка залишаються. Житловий комплекс комфорт класу. Зручна транспортна розвязка забезпечує вам зручне переміщення містом. ЖК знаходиться під охороною і цілодобовим відеоспостереженням . У комплексі спортивні, дитячі майданчики, алеї з фонтанами, ландшафтний дизайн. Будується бассейн. А також державний дитячий садок, школа. Розвинена інфраструктура, поруч два ТРЦ, супермаркети Сільпо, Фора, АТБ, Новус, аптеки, спортклуби, ресторани і кафе. У пішій доступності зупинка маршруток, інтервал 3-4 хвилини. Ціна 53000 у.е. Можливо безготівковий розрахунок за програмами

Героїв Небесної Сотні просп., 18/8
rieltor.ua

Продам простору Повноцінну 2 кімн. квартиру ЖК Городок вул . Боголюбова 23 Поруч ЖК Софія , ЖК Софіівська Слобідка Та центр м . Вишневе до м. Київ 800 м. Ідеальна локація будинку Поруч все необхідне для проживання в пішій доступності. Загальна площа 62 м.КВ. Розташована на 6п./10п. будинку , ідеальний поверх для зручного проживання Простора кухня 11м2 Далі дві Роздільні кімнати - затишна спальня, з двоспальним ліжком, шафою та телевізором та світла дитяча кімната. Чудовий місткий коридор Ще додатково кладова на поверсі містка для зберігання різних речей. І ще одна кладова у підвалі будинку дуже зручна. Локація ідеальна Все необхідне для життя в пішій доступності Поруч: парк, озеро 3 школи, гімназія, ліцеї. Зупинка громадського транспорту, дитячий майданчик, побутові заклади та заклади громадського харчування. Також доросла та дитяча поліклініка. Жіноча гінекологія. Стаціонар лікарні швидкої медичної допомоги та вокзал. Будинок обслуговує ОСББ. Всі договора на електроенергію, воду, тепло є. Опалення - кришка котельня на будинку. Оголошення не дублювати!!!

возможна продажа по єОселя
Боголюбова вул., 23
rieltor.ua

Не велика зате своя ! Вигідна покупка квартири по вигідній ціні ЖК Софіївська Слобідка ЖК Софія вул.Боголюбова 4 Загальна площа 30м2 Розташована на 1 п./10п .будинку Фактично 2 поверх Практичне планування квартири Просторий застелений ,утеплений балкон Індивідуальне опалення Документи підготовлені для угоди Ціна вигідна 32 500$ З оформленням Без комісії для покупця ! Поспішайте Перегляд в зручний для Вас час по домовленості Тел 0688705978 З повагою Альона Мельник

Боголюбова, 4
rieltor.ua

Без комісії! Супер ціна! Продаж 2к квартири з ремонтом ЖК Київський маєток, вул Тарасівська 25, с. Софіївська Борщагівка Площа: 50м2 Поверх: 1/5 Ціна: 55 000$ Чудова квартира з ремонтом, укомплектована необхідними меблями та технікою. Все залишається. Індивідуальне газове опалення. Розвинена інфраструктура, поруч магазини, аптеки, лікарня,ТЦ, NOVUS, дитячий садок, школа, зупинка транспорту, банк, відділення пошти тощо. До Києва 4км. Запрошуємо на перегляд! Продажа двухкомнатной квартиры с ремонтом ЖК Киевский маеток, с. Софиевская Борщаговка (Святопетровское ) 📞0668147092 Ірина АН GLOREAL

Тарасівська, 25
rieltor.ua
1 - 24 из 603 результатов