Стильна, однокімнатна квартира із власним двориком. Дизайнерський проект. Надзвичайно тепла квартира - тепла підлога по всій квартирі. Нові меблі та техніка. Ніжно-сіра кухня із вбудованою варильною поверхнею та духовою шафою. Затишна спальна кімната із розкладним диваном. Сучасне освітлення. Санвузол суміщений (ванна/туалет) із якісною сантехнікою, електросушкою. Власний двір (1 сотка), де можна оформити зону-барбекю, чудовий міні-сад... Прекрасний варіант для тих, хто хоче мати міський комфорт та водночас клаптик заміського життя, варіант, коли можна вийти з квартири та попити запашної кави на природі.. Зручна транспортна розвязка, розвинута інфраструктура, закритий ЖК.. Дзвоніть!)

Соборна вул., 177
rieltor.ua

Продається чудова 1-к квартира в ЖК «Європейка», що знаходиться в Софіївській Борщагівці, по вул. Соборна 103! Загальна площа: - 27,7 м2; Поверх: - 2/5. Планування: - окрема кухня з відкритим балконом, спальня, санвузол та коридор. В квартирі індивідуальне газове опалення - 2-х контурний котел. З паркуванням проблем немає, оскільки біля будинку є гостьова парковка, де завжди можна знайти вільне місце! В пішій доступності пошти, салони краси, 2 торгових центри, кінотеатри, спортзали, Сільпо, АТБ, Novus та безліч інших магазинів! Зупинка маршрутного таксі відразу біля ЖК, прямі маршрути на Академмістечко та інші райони Києва! Це чудовий варіант як для власного житла, так і здачі в оренду! Без комісії для покупця! Не зволікайте, записуйтесь на перегляд!

Соборна вул., 103
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Дуже затишна невелика квартира – студія, ЖК Данія Софіївська Борщагівка, вул. Пшенична, 37, ЖК Данія, 1-й поверх, 3-х поверхового будинку, квартира загальною площою 21 кв.м. Зроблений якісний ремонт, душова, вбудовані кухонні меблі, вбудована побудтова техніка, шафа – купе. Опалення електричне, двозонний лічильник. Будинок утеплений по фасаду, тому за опалення невелика сумма. Зручне розташування - поруч з ЖК Львівський Маєток. Маршрутки до метро Академмістечко -15-20 хвилин. У пішій доступності - все необхідне: аптеки, кафе, ресторани, супермаркети. Хороший варіант для здачі в оренду, і вже є готовий орендар, який зацікавлений знімати далі. 30000 доларів, без торгу. Чистий продаж, ключі на угоді, документи – ідеальні, у власності більше 3 років. Комісія – 2,5% З колегами співпрацюю на класичних умовах.

можливий продаж по єОселя
Пшенична, 37
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаётся уютнуя 1 комнатную квартиру-студию в ЖК Софиевский квартал, Софиевская Борщаговка, ул. Шалимова, 65А Квартира полностью укомплектована мебелью и техникой. Стоимость квартиры 36 000$, без комисии Чистая продажа, все документы готовы к продаже, 1 собственник, квартира в собственности более 3х лет. В квартире есть: -двуспальный ортопедический диван -двухкамерный холодильник -телевизор -Wi Fi -электрическая плита -микроволновка -электрический чайник -утюг -вместительный бельевой шкаф -тумбы и полки для хранения вещей -бойлер Очень хорошо развитая инфраструктура в ЖК большой торговый центр с множеством торговых точек, магазинов и кафе. Рядом лес. Отличное расположение, остановка транспорта на Киев напротив комплекса, до Киева 10-15 мин езды.

можливий продаж по єОселя
Академіка Шалімова вул., 65А
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири 35 м.кв. в зданому будинку ! Квартира готова до ремонту. ЖК Петрівський квартал, вулиця Соборна 105в, Софіївська Борщагівка Поверх 3/11 Площа 35 м.кв. Ціна 30000$ без комісії В квартирі встановлений двоконтурний газовий котел. Газ є! Розведена електрика та сантехніка. Перегляди за домовленістю! 📲0989678678 Світлана

Соборна вул., 105-в
rieltor.ua

Теплий (цегляний) будинок в ЖК "Петрівський квартал", квартира з якісним ремонтом на цокольному поверсі дуже актуально в наш час, встановлені електричні радіатори, металопластикові вікна, бойлер, стіни вирівняні, на підлозі ламінат, санвузол облицьований якісною плиткою, якісна сантехніка, балкон засклений, закрита територія житлового комплексу, охорона, відеонагляд, чистий, охайний під’їзд, тихий, зелений двір, всі обєкти інфраструктури в пішій доступності, дитячий майданчик, спортивний майданчик, поряд школа, дитячий садок, супермаркети Фора, АТБ, Сільпо ст. м. "Академмістечко" - 20 хвилин.

Соборна вул., 105/2
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ (можлива під єОселя) у власності більше 3 років Продається однокімнатна квартира від ВЛАСНИКА (не кутова, 3 поверх). З лоджією та балконом. Покращеного планування. Квартиру робили для себе, тому обирали якісні матеріали. Натяжні стелі. Також утеплена та шумоізольована стеля та вікна. Тепла (електрична) підлога в коридорі та ванній кімнаті Електрика також індивідуального планування (велика кількість розеток). Меблі робили під замовлення Є вивід під кондиціонер. Індивідуальне газове опалення. ЖК УКвартал (Затишний квартал, Уютный квартал) найкраще рішення в передмісті. Велика територія закритого типу. Найкращий ЖК не лише для діток, а й для дорослих, адже на території велика кількість ігрових та спортивних майданчиків, є 2 фонтани, та неймовірно зелена територія. Поряд торговий центр Sofia Mall, велика кількість маркетів, магазинів і розважальних закладів. На території також функціонує державний садочок Совенятко. До школи курсує шкільний автобус від самого ЖК. На території від забудовника проводять різні розважальні заходи (з цим можна ознайомитися на офіційній сторінці в інстаграм ukvartal). Можливість перегляду за попередньою домовленістю. Телефонуйте 0958333903 Руслан (телеграм).

власник
можливий продаж по єОселя
Проспект героїв небесної сотні, 16/26
rieltor.ua

ЖК Sofi House (Софі Хаус) житловий комплекс що представляє собою клубний 4 поверховий будинок який вже введено в експлуатацію, з поштовою адресою та можливістю одразу оформити право власності. Характеристики: •4 поверховий будинок •Висота стелі 2.75 м •Монолітно-каркасний будинок (бетон Ковальська) •Стіни з газоблоку Стоунлайт •Індивідуальне опалення (газовий котел) •Лічильники води/електроенергія •Утеплення пінополістиролом •Вода з власної свердловини •Закрита територія (дитячий майданчик, зона відпочинку) •Наземний паркінг

Свободи, 10
rieltor.ua

Можливий продаж по Еоселя. Продам стильну однокімнатну квартиру в ЖК Львівській затишок в Софіївській Борщагівці. Квартира повністю укомплектована меблями та технікою. Світла кімната - зручний розкладний диван, комод, робоча зона (стіл, стілець), вмістка шафа. Простора кухня-вітальня: затишна зона їдальні біля панорамного вікна, сучасні кухонні меблі та якісна техніка. Санвузол суміщений (інсталяція/душова кабіна). ЖК Львівській затишок - повністю розвинута інфраструктура, зручна транспортна розвязка. До зупинки 5 хвилин. Маршрутки до Києва через кожні 5 хвилин. Поруч супермаркети АТБ, Сільпо, безліч бутіків, кафе, ресторани. Неподалік школа, дитячий садок, Приватбанк, аптеки і багато іншого. Перегляд в зручний для Вас час. Дзвоніть, а краще приїздіть на перегляд.

Воронківська, 5
rieltor.ua

Сучасна, квартира для комфортного життя по вул Амосова 12, центр ЖК Софія. Зроблений якісний ремонт Повністю укомплектована. Мебель, сантехніка, побутова техніка. Просторий балкон. Все є необхідне для проживання. Індивідуальне отоплення, дуже економно. Поруч безліч різних магазинів та розважальних закладів. Закрита теріторія. До окружної 900м. Маршрутки до метро Академмістечко, Житомирська, ВДНХ. Деталі за телефоном 0971299250 Олександр

Амосова вул., 12
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру у житловому комплексі економ-класу «Villa Sofia», вул. Берегова, Бучанський район, село Софіївська Борщагівка, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" - 15 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-916-610 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. 4-й поверх 4-ти поверхового будинку. Загальна площа - 22 кв.м: кухня - студія 16.5 кв.м, 1 кімната, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне електро опалення. Продається з меблями та технікою. Вартість - $30,5 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719 - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Берегова, 3
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру в жилому комплексі «Львівський» Єоселя В квартирі не проживають,КЛЮЧІ В МЕНЕ НА РУКАХ.В зручний для вас час- показую обьект. вул. Миру, буд.9 метро "Житомирська" 15 хв. Квартира розташована на 6 поверсі 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 33 кв.м: кухня 8 кв Бонус -Індивідуальне газове опалення! Завжди горяча вода Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, зупинка транспорту. Квартира з косметичним ремонтом та технікою . Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719

можливий продаж по єОселя
Миру вул., 9
rieltor.ua

Терміново!!!! Єоселя під 3%, 7%. Пропонується квартира в мальовничому житловому комплексі " Київський маєток" за адресою: вул. Бишівська, 14 А.. Комплекс закритого типу, на території якого є дитячий садочок, кавярні, дитячі майданчики, салони краси, продуктові магазинчики. Поруч супермаркети, Новус, АТБ, Фора, Сільпо. Зупинка транспорту , який курсує до метро Академмістечко, Житомирська.

можливий продаж по єОселя
Бишівська вул., 14 А
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в новому ЖК "Art Misto" на Софіївській Борщагівці за адресою: вул. Фруктова, 30-А. Власник оплачує податки, погоджується на державні програми "єОселя" та "єВідновлення". Art Misto — малоповерховий житловий комплекс у передмісті столиці. Містечко складається з десяти 4-поверхових будинків, обєднаних архітектурною ідеєю та загальною концепцією. Для кожного будинку використаний яскравий відтінок, який контрастує з основним білим кольором фасадів. Закрита територія. На теротирої є дитячий майданчик, зона барбекю. Загальна площа 34 м.кв. Вільне планування, є відео проект ремонту, як можна компактно зробити дизайнерський ремонт. Вид з вікна на зону барбекю. Є парковка на території. Вигідна ціна! Телефонуйте! Показ в зручний для Вас час. Є відеоогляд , скину в особисті.

можливий продаж по єОселя
Фруктова, 30А
rieltor.ua

Ексклюзив! Продається 1к квартира-студія, вул. Павла Чубинського 8-Б, в ЖК Софія Київська, Софіївська Борщагівка. Квартира розташована на 3-му поверсі 13-ти поверхового цегляного будинку 2021року побудови, з зовнішнім утепленням стін. Квартира-студія під ремонт, вільного планування, з просторою кімнатою та великою лоджією. Загальна площа 32 кв.м. Будинок має власну котельню, встановлено лічильник на воду, є можливість встановити лічильник на тепло. В квартирі зроблена лазерна стяжка підлоги, горизонтальна розводка опалення, розводка силового кабелю під варочну поверхню та духову шафу. Комплекс закритого типу, має цілодобову охорону та відеоспостереження. Розташований в пішому доступі до окружної дороги міста Київ. Будинок зданий та заселений, працюючі два ліфти, доглянута прибудинкова територія, є великий дитячий майданчик, супермаркет Бджілка, аптеки, магазини та кафе, відділення пошти, державний садочок. У пішої доступності супермаркет Сільпо, АТБ, ТЦ Черрімолл, Спортлайф. Зручна транспортна розв’язка. Багато громадського транспорту в напрямку червоної, синьої лінії метро. Продаж здійснюється ексклюзивно представником Агентства Нерухомості «ALEXDOM» – Юрієм, за ціною узгодженою з власником.

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Павла Чубинського вул., 8-Б
rieltor.ua

Продам затишну квартиру ЖК Уютний квартал, продаємо з меблями та технікою. А саме : вбудована кухня, газова поверхня, холодильник, телевізор, ліжко та диван у ванній кімнаті залишається пральна машина. В квартирі є дуже гарне спальне ліжко в якому буде дуже зручно відпочивати. ЖК Уютний квартал один з найкращих комплексів села Софіївської Борщагівки. Має закриту територію та красивий ландшафтний дизайн та розвинута інфраструктура. Телефонуйте!)

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 18/1
rieltor.ua

ПРОДАЖ 1 кімнатної квартири с.Софіївська Борщагівка вул. Південна 7 обжитий будинок Є три роки документам ! Квартира укомплектована всіма меблями і технікою,є все для комфортного проживання. Великий балкон. Двохконтурний котел. Квартира тепла. Економні комунальні послуги. Поряд ЖК Софія,Софія Резиденс. Розвинута інфраструктура.В пішій доступності поліклініка,Сільпо,зупинка громадсько транспорту і багато іншого.

Південна, 7
rieltor.ua

Продам 1- кімнатну квартиру, в с.Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 16/10 Код обєкта SF-2-889-934 Житловий комплекс під цілодобовою охороною з відеонаглядом. Безкоштовні паркувальні місця біля будинка, вїзд через шлагбаум з пульта. Звичайні магазини кафе та ресторан на території. Автобусна зупинка кінцева, маршрутка №796К йде до ст.м. «Академмістечка», знаходиться біля поста охорони. Дорога до метро ст.м. "Житомирська", на транспорті займає 15 хвилин. В комплексі є 2 футбольні стадіони, 2 баскетбольні стадіона, великий тенісний корт, дитячі майданчики, алеї з фонтанами, державний детячий садок, поряд ТРЦ Sofia Mall, Сільпо, Фора, АТБ, Новус, аптеки. 4-й поверх 4-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 23 кв.м., кухня 9 кв.м. Квартира з ремонтом. Індивідуальне електро опалення. Тепла підлога , кондиціонер, душова кабіна, повністю мебльована . Вартість - $40,9 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Героїв Небесної Сотні просп., 16/10
rieltor.ua

Продається стильна 1-кімнатна смарт-квартира площею у житловому комплексі "Уютний квартал". Ця квартира ідеально підходить для сучасних людей, які цінують комфорт, функціональність та стиль. Загальна площа: 24м2 2 поверх з 4 Квартира вже має дизайнерський ремонт, виконаний з використанням найсучасніших матеріалів та технологій. У неї є все необхідне для комфортного проживання: функціональна кухня, зони відпочинку та робоча зона, а також сучасна ванна кімната. "Уютний квартал" - це сучасний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою: дитячі майданчики, спортивні майданчики, магазини та кафе, що робить його ідеальним місцем для життя. Не втрачайте можливість стати власником цієї чудової смарт-квартири! Телефонуйте прямо зараз, щоб домовитися про перегляд.

Героїв Небесної Сотні просп., 15
rieltor.ua

Пропонується чудова квартира-студія з дизайнерським якісним ремонтом. Софіївська Борщагівка, ЖК Барселона. поруч такі ЖК: Уютний, Петрівський квартал, Софіївська Сфера, Софіївські липки, Клубний від Мартинова, Затишний квартал, Європейка, ТЦ ЄвроПарк та Софія Мол Найближчі станції метро: Академмістечко, Житомирська, Теремки Квартира не потребує вкладень, знаходиться всередині цегляного будинку, також в квартирі індивідуальне газове опалення. З придбанням цієї квартири ви отримуєте чарівне місце для життя, зонами відпочинку, кав"ярнями, магазинами, спортзалом, поштою і т.д. Один з найкращих варіантів на сьогодні, квартира довго чекати не буде ... телефонуйте для запису на перегляд

Петровська вул., 1
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ. Шалімова 65а. Софіївський квартал. Софіївська Борщагівка. Смартквартира Продам 1 кімнатну смарт квартиру на вулиці Шалімова 65а. ЖК Софіївський Квартал, Софіївська Борщагівка, Київська область. 2/12 пов. монолітно-каркасному будинку 2016 року загальна площа 18 кв. Стан квартири: лазерна стяжка, склопакети, проводка проведена, радіатор, індивідуальне опалення, поєднаний з/в. Бронедвері, домофон. Закрита територія, що охороняється, так само ведеться відеоспостереження. Розвинута інфраструктура: школи, дитячі садки, поліклініка, ТРЦ, сквер, супермаркети. Метро Академмістечко 25 хвилин транспортом.

Академіка Шалімова вул., 65а
rieltor.ua

Продам 1- кімнатну квартиру в ЖК У-квартал, с.Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 20/10. Код обєкта SF-2-895-665 Житловий комплекс під цілодобовою охороною з відеонаглядом. Безкоштовні паркувальні місця біля будинка, вїзд через шлагбаум з пульта. Звичайні магазини кафе та ресторан на території. Автобусна зупинка кінцева, яка йде до ст.м. «Академмістечка», знаходиться біля поста охорони. Дорога до метро ст.м. "Житомирська", на транспорті займає 15 хвилин. В комплексі є 2 футбольні стадіони, 2 баскетбольні стадіона, великий тенісний корт, дитячі майданчики, алеї з фонтанами, державний детячий садок, поряд ТРЦ Sofia Mall, Сільпо, Фора, АТБ, Новус, аптеки. 2-й поверх 4-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 24 кв.м., кухня-студія -20 кв.м., суміжний санвузол. Квартира з меблями, та технікою (пральна машина, плита, варильна панель). Квартира з індивідуальним електро опаленням. Кондиціонер, тепловий радіатор, бойлер. Вартість - $40 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри нерухомості та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%; - Постанова №206, №214, №280, №719; - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Героїв Небесної Сотні просп., 20/10
rieltor.ua

Продам 1-кімнатну квартиру у ЖК «Львівський Маєток», вул. Райдужна, буд. 98, Бучанський район, село Софіївська Борщагівка, станція метро "Житомирська" або "Академмістечко" -15-хвиилин на громадському транспорті. Код обєкта SF-2-872-210 Житловий комплекс закритий і з цілодобовою охороною, з дитячими та спортивними майданчиками. Поряд супермаркети, аптеки, кавярні, ресторани, медцентри та фітнесклуби. Школа та садочки. Поряд зупинка загального транспорту, маршрутки. 3-й поверх 5-ти поверхового будинку. Загальна площа - 34,7 кв.м., кухня-студія 12,4 кв.м. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога. Продається з меблями та технікою. Вартість - $51 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. Постанова №206, №214, №280, №719 Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Райдужна вул., 98
rieltor.ua

Квартира в новому будинку ЖК Щасливий, після капітального євроремонту, повністю укомплектована всіма новими меблями, вбудована кухня з доводчиками, з усією побутовою технікою. Закрита територія, що охороняється, фонтан. У пішій доступності магазини, аптеки, кафе.

Яблунева вул., 11
rieltor.ua
1 - 24 з 247 результатів