До вашої уваги пропонується на продаж 4-х кімнатна квартира в самій топовій локації Києва, по вул. Микільсько- Ботанічна, 14. Завітавши в квартиру, за рахунок простору та висоти стелі складається гарне враження наче ви знаходитесь у власному приватному будинку але ж в самому центрі столиці. Будинок розташований по затишній, тихій вулиці. Місце спокійне і в той же час самий центр активного та ділового життя Киян. Будинок та парадний вхід під цілодобовою охороною. В будинку є Ліфт. Одна квартира на поверсі ! Ремонт в квартирі зроблений з дуже якісних, натуральних матеріалів у сучасному класичному стилі. Все продумано до дрібниць. Планування квартири максимально зручне та раціонально продумане. Простора кухня - вітальня 48.8 м2 з виходом на балкон. Окрема дитяча спальна 17.9 м2. Кабінет 17м2 з виходом на балкон. Спальня кімната 21.3 м2 з виходом в гардеробну кімнату та сан вузол 13м2 з повноцінним балконом. Найпрекрасніше місце для щасливого проживання поряд з Національним ботанічним садом М. М. Гришка. P.s. Квартира дуже затишна та дарить багато позитивних емоцій. Фото і близько не передають картину вражень. Запрошую на перегляди)

Микільсько-Ботанічна вул., 14
rieltor.ua

Продам квартиру в кращому будинку біля Маріїнського парку, та видом на Дніпро.простору кухня-студія, та 3 спальні з санвузлами, гардеробна кімната. Найкраща локація. Поруч ресторани та магазини.

Грушевського Михайла вул., 9а
rieltor.ua

Продам квартиру в кращому будинку біля Маріїнського парку, простору кухня-студія, та 2 спальні з санвузлами, гардеробна кімната. Найкраща локація. Поруч ресторани та магазини.

Грушевського Михайла вул., 9а
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Авторський проект. Vip ремонт. Городецького 12. Хрещатик. Продам 3-х кімнатну квартиру з дизайнерським ремонтом класу "De Luxe", в дореволюційному будинку, самому центрі Києва за адресою: вулиця Архітектора Городецького 12 із цілодобовою охороною та відеоспостереженням. В апартаментах розташованих на 4 поверсі 6-ти поверхового цегляного будинку, S – 113/38/59 кв.м, висотою стель 3,8 м, ремонт виконаний із застосуванням високоякісних матеріалів та врахуванням високої функціональності предметів меблів, багаторівневе освітлення, елегантні меблі плавних форм шановних брендів: меблі Rolf Benz, Poltrona Frau, Kneel, Rochenbobois, кухня Poggenpohl, вбудовані шафи Lubke, преміальна побутова техніка V-Zug, сантехніка Villeroy & Boch, Flaminia. Індивідуальний котел опалення Vaillant, тепла підлога з мідних труб, вікна Schuco. Функціональне планування, розраховане до дрібниць, складається: кухня-вітальня з виходом на відкриту терасу, спальня з виходом на засклений балкон, видом у двір, господарської кімнати та 2 санвузлами із ванною та душовою кабіною. Будинок має внутрішній закритий дворик із наземним паркінгом. Поруч із будинком розташовані: парк на площі імені Івана Франка, Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, відомий "Будинок з Химерами", Національна музична академія України імені П. І. Чайковського, супермаркет, торговий центр, аптеки, медичні центри, бутіки модного одягу, салони краси, ресторани з різноманітною кухнею та кавярні. За 500 метрів від будинку розташований Маріїнський парк.

Городецького архітектора вул., 12
rieltor.ua

✅ АКТУАЛЬНО! БЕЗ %! ТЕРМІНОВО! АРСЕНАЛЬНА! МАРІЇНСЬКІЇ ПАРК! АВТОРСЬКИЙ РЕМОНТ! 3кім=85м2! Івана Мазепи, 3! ✔ Пропозиція квартири в фундаментальній "сталінці" з ЛІФТОМ на Верхньому Печерську, поряд з метро Аресенальна. ✔ Квартира після капітального ремонту. Залізобетонні перкриття. Замінена електропроводка, розводка водопровідних труб. Утеплена по фасаду. Н=3.1 м. ✔ Функціональне планування окрема кухня з кладовою, простора вітальня, дві спальні, гардероб. ✔ Квартира повністю облаштована необхідними меблями та вбудованою технікою варильна поверхня, духова шафа, холодильник, посудомийна машина, пральна та сушильна машина (вся техніка Siemens, Bosch). Дерев`яна столярка. Встановлено інверторну спліт систему, з функцією обігріву Gree, газовий водонагрівач Bosch. Зонований підігрів полу. ✔ Будинок знаходиться у дворі, двір закритий. В`їзд через шлагбаум. Достатньо місць для паркування. ✔ Поряд все необхідне для комфортного проживання дит.садок, школа, супер маркет, Kyiv Food Market, Arsenalna square, Маріїнський парк, Парк Слави. Торг для реального покупця! КЛЮЧІ НА РУКАХ, ПЕРЕГЛЯДИ ПО ДОМОВЛЕННОСТІ.

эксклюзив
Мазепи Івана вул. (Січневого Повстання), 3
rieltor.ua

Остання видова квартира до 200 кв. 192.6м2, готовність – після будівельників. 3-х кімн. Видовий поверх (охоплення 180 градусів) - вид на Лівий берег та Дніпро. Найкраща ціна серед аналогів. 15 поверх. З панорамних вікон відкривається розкішний краєвид на Києво-Печерську Лавру. Н = 3.3м. У квартирі є вільне планування. Квартира після будівельників без оздоблення, мармурове оздоблення фасаду та холу будинку, ландшафтний дизайн прибудинкової території. Власна інфраструктура, фітнес-центр, басейн, СПА салон.

Мазепи Івана вул. (Січневого Повстання), 11б
rieltor.ua

Ваш дім, - ваша фортеця. Це не просто крилатий вислів, це слова, які характеризують даний обєкт нерухомості. Памятайте, ви купуєте не лише квартиру, а квартиру в будинку. А те, наскільки будинок якісно збудовано та доглянути має велике значення. Тому, розкажу вам про будинок, бо квартира звичайна, як усі, просто має гарну площу, два санвузли, неймовірний вигляд з будинку, броньовані двері, велику лоджію, просторий коридор та дві кімнати, висока стеля, якісна стяжка підлоги. І топчик, низький поверх, такий бажаний під час вимкнення електрики, але й електрику тут не так часто вимикають, оскільки будинок проходить на одній лінії з критичною інфраструктурою. А от будинку такого ви не знайдете, навіть у ВІП сегменті. Побудований будинок за монолітно-каркасною технологією, обкладений добротною червоною цеглою та утеплений камяною ватою. Розведено по квартирах опалення та водопостачання трубами Рехау, безшумні каналізаційні труби, між квартирами зроблена шумоізоляція. Встановлені сучасні лічильники обліку. Почну з підземного паркінгу, під час війни його використовують як бомбосховище навіть сусідні будинки поруч, бо в ньому навіть чистіше, ніж в деяких квартирах. А ще якісні безшумні каналізаційні труби, вентиляція і все інше, варто подивитися. Є паркоміся як на продаж, так і для оренди для власників, які проживають у будинку. На поверсі лише 4 квартири і аж два тихохідні ліфти. Інфраструктура є вся і вона не перенавантажена, як в деяких районах, оскільки поруч немає високих будинків з величезною кількістю людей. поруч метро, що гарантує доступ до будь якої точки міста з мінімальними затратами по часу. Закрита територія будинку із гостьовим паркінгом при вїзді, а далі вас порадують зоновані ділянки для відпочинку як дорослих так і дітей. Це два дитячих майданчики для дітей різного віку, спортивний куточок, лавочки для ваших посиденьок в оточені красивої доглянутої зелені. Вся територія оснащена камерами відеонагляду, є власна охорона, вхід лише по індивідуальних ключах. Готові розглядати продаж під державні програми та іпотеку. Підходить під 7%, 3%. По квартирі мінімальні податки, лише 2%, решту оплачує продавець нерухомості. Згодні розглядати систему розтермінування по платежам в індивідуальному порядку. Перегляд в зручний для вас час, практично постійно знаходжусь на території. Але краще час планувати завчасно.

Краківська, 4
rieltor.ua

Мазепи Івана (Січневого Повстання), 11б, Diamond Hill; , 7-й поверх, площа: 310/180,7/19,9; Універсальне планування. Найкраще в будинку. Кожна зі своєю ванною кімнатою. Новий сучасний дорогоцінний ремонт VIP-рівня. Укомплектована меблями і побутовою технікою. Будинок преміум-класу, розташований в історичній частині Києва, презентабельний вестибюль. Сучасна система централізованої вентиляції та кондиціонування. Мальовнича панорама схилів Дніпра. Підземний паркінг. Власна інфраструктура, фітнес-центр, басейн, СПА-салон.

Мазепи Івана вул. (Січневого Повстання), 11б
rieltor.ua

Продається світла та затишна 1-кімнатна квартира в центрі міста. Шевченківський район, вул. Старокиївська 1/5. Я власник квартири. - 8 хв. до метро Політехнічний інститут, 4 хв до ТРЦ SmartPlaza - 2/5 поверх - не кутова - цегляний будинок Квартира газифікована, опалення та ГВП центральне. Зимою тепло. Також є опалення підʼїзду, паркувальні місця як у дворі так і на вулиці навпроти квартири. В квартирі є: - нові меблі ІКЕА + два якісних робочих столи - оновлена сантехніка - нові опалювальні батареї - нові пластикові вікна - нові пральна машина та холодильник + багато техніки для кухні(сокодавка, соковижималка, микрохвильовка) - залізні вхідні двері - просторий функціональний світлий балкон з видом на бузок навесні та спокійну тиху вулицю. Всі меблі та побутова техніка йдуть у подарунок. Поряд знаходяться Київський Політехнічний Інститут, метро та станція швидкісного трамваю Політехнічний інститут, ТРЦ Smart Plaza, SportLife, Rozetka, Нова пошта, клініка Mediland, зоопарк, Парк КПІ та парк ім. І. Багряного Будь ласка, пишіть у Viber +380983386975

владелец
Старокиївська вул., 1/5
rieltor.ua

Продаж 3к квартири, 106 м2, ЖК Ярославів Град, Шевченківський р-н. Продажа 3к квартиры, 106 м2, ЖК Ярославов Град, Шевченковский р-н. Квартира знаходиться в будинку, зданому в експлуатацію, отримано право власності. Виконаний дизайнерський ремонт , згідно дизайн проекту. Уже встановлена техніка, доїжджають мягкі меблі. Квартира розташована на 6 поверсі, 106м2. ЖК Ярославів Град – це: - ідеальне тихе місце у центрі Києва; - закрита територія із сучасним ландшафтним дизайном; - територія, вільна від автомобілів; - Великий підземний паркінг; - професійна служба безпеки та охорона у кожному підїзді; - у кожній квартирі є кнопка екстреного виклику поліції та сигналізація державної служби охорони Національної поліції України; - контроль доступу на територію та паркінг; - зони відпочинку та дозвілля; - сучасні спортивні та ігрові майданчики; супермаркет, фітнес-клуб, салон краси, кафе, кондитерська, аптека, відділення банку із зоною самообслуговування 24/7, пункт хімчистки. Метро Золоті Ворота в 10хв пішки. #3159.17343910

Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 15а
rieltor.ua

Продаж квартири Пропонуються вишукані апартаменти в урядовому кварталі Києва з неймовірним видом на місто. Квартира розташована за адресою вул. Інститутська, 13. Її загальна площа складає 70 кв. м. Планування: - простору вітальню - затишну спальню - лоджію - кухню/їдальню - душова кімната - гардеробна та пральня У квартирі виконано дизайнерський ремонт з використанням якісних, натуральних матеріалів, що створює атмосферу розкоші та комфорту. Тепла підлога додає затишку і робить проживання в апартаментах ще більш приємним. Кухня оснащена побутовою технікою вбудованою під дизайн квартири, а саме: містким холодильником, індукційною плитою, духовою шафою, посудомийною машиною та фільтром для води. Душова кімната оздоблена італійським мармуром, що додає їй елегантності та вишуканості. Квартира також має місткі гардеробні та пральню, оснащену пральною та сушильною машинами. Розташування квартири є надзвичайно зручним. Поруч знаходяться Маріїнський парк, Майдан Незалежності, магазини, кафе, ресторани та інші важливі обєкти інфраструктури. Запрошуємо на перегляд. #A6476

Інститутська вул., 13
rieltor.ua

Квартира до клубного будинку в печерському районі на вулиці князів Остроських, будинок на 10 квартир, одна квартира на поверсі. Логічне планування дозволяє зробити цікавий проект з великою кількістю спалень і просторою кухнею та вітальні. Кожна кімната може мати власний санвузол. Навколо квартири великі балкони. Розташування будинку в 5 хвилинах від Парку Слави та М. Арсенальна. Поруч магазини, ресторани та школи

Князів Острозьких вул. (Московська), 27
rieltor.ua

Продаж нової квартири у ЖК Crystal Park Tower, за адресою: проспект Берестейський, 42. Зручне розташування всього за 10 хвилин ходьби від ТРЦ SmartPlaza, продуктових гіпермаркетів та різноманітних кафе і ресторанів. ЖК знаходиться в парковій зоні, з закритою територією та власним внутрішнім двором. Квартира має простору вхідну групу з зоною очікування та місцем для зберігання речей. Загальна площа 128 м2 Планування - гостина кімната з кухонною зоною та відкритим балконом, спальня зі своєю гардеробною та санвузлом, постірочна та гостьовий санвузол, кабінет Квартири робилась для себе з розумом, система розумний будинок, підігрів підлоги і тд ( більш детально все з дизайнером розповімо на перегляді) Додатково в наявності 3 паркомісця з зарядкою для машини Повна інформація за телефоном

Берестейський просп. (Перемоги), 42
rieltor.ua

КЛЮЧІ НА РУКАХ Простора та стильна квартира з дизайнерським ремонтом. • Високі стелі (3 м) • Функціональне планування: Простора кухня -вітальня та ДВІ окремі спальні кімнати (доросла та дитяча), ванна кімната. Є окреме спроєктоване кладове приміщення, сховане за загальними дверима шкафа. • вид на місто з висоти пташиного польоту на зелені зони (КПІ, зоопарк) • Кондиціонери в кожній кімнаті • Охоронна сигналізація з датчиками руху та відкривання вікон/дверей Оснащення та зручності: • Тепла підлога у всій зоні, де вкладена плитка, інша підлога - дерев’яний паркет. • Високоякісна техніка: велика прально-сушильна машина, бойлер (100 л), електрична варильна поверхня, духовий шкаф, холодильник, посудомийна машина, мікрохвильова піч, телевізор. Сантехніка Hansgrohe. • Меблі: дизайнерські, зроблені на замовлення, вмісткі шкафи 3*3 м. Квартира мебльована для безперешкодної роботи робота-пилососа на всій площі підлоги. Зручне розташування та інфраструктура: • ЖК Смартплаза: охороняється, є консєрж-охоронник та патрульна охорона, система контролю доступу, на даху ТРЦ розташований великий внутрішній двір з парком, ландшафтним дизайном та дитячим майданчиком лише для власників ЖК • Чудова інфраструктура: 1 хв. пішки до метро КПІ, доступ до підземного паркінгу, басейну, спортзалу, супермаркету, ТРЦ • Декілька дитячих садків та школа поруч • Власна котельня в ЖК, що робить опалення максимально доступним

эксклюзив
возможна продажа по єОселя
Берестейський просп. (Перемоги), 26
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира у Святошинському районі м.Київ вул.А.Петрицького 5/9 Загальна площа: 39,5м2 12 поверх з 14 Квартира знаходиться у теплому панельному будинку 1989 року будівництва. У будинку 2 ліфта : вантажний та пасажирський. Переваги цієї квартири: - функціональне розташування : окрема кімната, кухня, саніузол та гардеробна. - доступна ціна - відмінне місце розташування: квартира знаходиться в зручному районі біля станції метро Святошин (500м). - розвиненою інфраструктура: все необхідне знаходиться поруч- магазини, торгівельні центри, супермаркети, кафе, ресторани. Все, що Ви бачите на фото залишається в квартирі. Звертайтесь, перегляд можливий у зручний для Вас час!

Петрицького Анатолія вул., 5/9
rieltor.ua

Олекси Тихого вул. (Виборзька), 41/23
rieltor.ua

✅ ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ! СТАЛІНКА З ДВОМА ЛІФТАМИ! ДИЗАЙНЕРСЬКИЙ РЕМОНТ! М. КЛОВСЬКА! БЕСАРАБКА! БЕССАРАБКА! КЛЮЧІ НА РУКАХ! Вашій увазі світла, простора, затишна квартира у центрі міста. В квартирі якісний ремонт з використанням дорогих матеріалів, всі необхідні меблі та техніка входять у вартість квартири, видова на тиху частину, вікна виходять на сусідний дім та у двір,санвузол окремий з вікном. Гарне планування: дві окремі спальні кімнати, простора кухня, санвузол У будинку два швидкісні ЛІФТИ! У пішій доступності ст.М "Кловська", "Арсенальна", KievFoodMarket, GoodWine, Маріїнський парк. Будинок 1953р., Н=3.00м

Кловський узвiз, 17
rieltor.ua

⭐️Стильна⭐️Простора⭐️Сучасна⭐️ 💬Саме такі враження виникають після перегляду цієї 2-кімнатної квартири в живу. 📌М.Київ, вул. Борщагівська 152а, Шулявка, Шевченківський район. 📌Загальна площа: 71м2 📌Поверх: 10/16 📌Простора кухня-вітальня відокремлена між собою обіднім острівцем. 🏠Є окрема гардеробна кімната, 2 балкони та роздільний санвузол. Ремонт робився для себе. 🖼Дорогі, якісні меблі та техніка. 🏠Вмонтовані великі шафи-купе. ⚙️По всій квартирі проведена тепла підлога, та регулюється зоновано. 🚿Встановлена система "Анти-потоп". Інфраструктура: 📌Біля будинку знаходиться все необхідне для комфортного проживання, є дитячі садки, школи, неподалік КПІ. 📌Є всі необхідні магазини, супермаркети, банки, аптеки, ТЦ "Аркадія" - 3 хвилини пішки. 🚗Транспортна розвязка: - 5 хвилин пішки до зупинки швидкісного трамваю - 15 хвилин пішки до метро "Шулявська" Всі виписані, якісний ремонт, документи готові до угоди для купівлі Вашої майбутньої квартири🎁

эксклюзив
Борщагівська вул., 152а
rieltor.ua

Історичний центр Києва ст.м. "Золоті ворота”. Будинок має резервне електроживлення завжди є світло ! вул. Бульварно-Кудрявська 21 Клубний будинок «Арт Холл», де дуже рідко зʼявляються пропозиції на продаж Трьохкімнатна квартира з захоплюючими видами на історичний центр міста! 14/24 поверх. будинок 2017 року 121/ 49 /33 кВ м Висота стелі h = 3 m , Великі вікна від стелі до підлоги . Мебльована з новим сучасним дизайнерським ремонтом . Видова кухня - вітальня , відкритий балкон . 2 спальні 2 ванні кімнати Видова майстер-спальня з ванною кімнатою та гардеробом Видова дитяча с гардеробом Презентабельна вхідна група . Є паркомісце 40000 $ Трирівневий паркінг на 88 паркомісць.

эксклюзив
Бульварно-Кудрявська вул. (Воровського), 21
rieltor.ua

Продаж квартири Пропонується в оренду дизайнерська двокімнатна квартира площею 100 м2 на Виноградному провулку, 4. Цей урядовий будинок розташований на девятому поверсі 10-поверхової будівлі. Завдяки панорамному склінню, з квартири відкривається чудовий вид на місто та Маріїнський парк. Висота стель у квартирі становить 3 метри, що додає простору та світла. Закрита зелена територія будинку охороняється, а порадне має свіжий ремонт та консьєржа. За квартирою закріплено крите паркомісце. У квартирі розташована одна майстер-спальня з гардеробною кімнатою та два санвузли. Основний санвузол обладнаний ванною та душем. Простора кухня-студія поєднана з вітальнею загальною площею 50 м2, що створює зручний простір для життя та відпочинку. Також в квартирі є професійний домашній кінотеатр. Меблі та комплектуючі виготовлені топовими світовими виробниками, що забезпечує високий рівень комфорту. Крім цього, всі приміщення квартири оснащені системою контролю клімату, а підлоги у всіх кімнатах мають підігрів. Запрошуємо на перегляд. A6479

Виноградний пров., 4
rieltor.ua

Русанівська Набережна 24/51 Гарний стан Лівобережка Дніпровський район Без комісії. Продам 2-кімнатну квартиру на Русанівська Набережна 24/51, в цегляному будинку. 6/9, S = 45/32/7 кв. Гарний стан: кахель/ламінат, склопакети/міжкімнатні двері - дерево; вбудована кухня/техніка, санвузол роздільний, пральна машина, кондиціонер, холодильник. Чисте доглянуте парадне. Розвинута інфраструктура: школи, дитячі садки, ТРЦ, фітнес-клуб, супермаркети, ринок, басейн, поліклініка, зона відпочинку. Ст. м. "Лівобережна" – 15 хвилин пішки. Усі питання по телефону...

Русанівська набережна вул., 24/51
rieltor.ua

Георгіївський пров., 2, ; Сталінка; будинок 1945р., ліфт. Квартира потребує ремонту, але в житловому стані. Будинок знаходиться в історичній частині міста. Поруч Софійська площа, Софійський собор ( куполи видно з вікон квартири), поруч метро Золоті ворота і спуск до Майдану Незалежності, неподалік Пейзажна Алея, Оперний театр, Філармонія, Фунікулер, безліч елітних готелів та ресторанів. Високі стелі. Балкон. Центральне опалення, газ.

Георгіївський пров., 2
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ, СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ! Вашій увазі пропонується 3х кімнатна квартира в самому центрі міста, Липки, урядовий квартал. вул. Банкова, 3, метро Хрещатик, Майдан Незалежності. Будинок 1937р.: Сталінка з ліфтом. Біля будинку є парковочна зона для мешканців під шлагбаумом. Поряд Адміністрація Президента, воєнізована охорона. Квартира розташована на 4 поверсі з 6, в будинку є ліфт. В квартирі 3 кімнати, 2 с/в. Квартира пропонується без меблів. Велика відкрита тераса. Поруч метро Хрещатик, Майдан Незалежності. Документам більше 3х років, прописаних немає, квартира готова до продажу.

эксклюзив
Банкова вул., 3
rieltor.ua

Хочу Вам запропонувати пропозицію,яка варта Вашої уваги. Чудова, світла квартира з неймовірною атмосферою. Вул. Будівельників, 28/15, метро Дарниця, добре розвинута інфраструктура поруч є все для комфортного проживання. Будинок сталінка. Розташована на 3 поверсі з 5 . Ремонт виконаний в світлих і теплих тонах, що робить її дуже затишною.Ремонт робили для своєї сімї. Має 3 окремі кімнати з меблями і необхідною технікою.Кухня та міжкімнатні двері із дерева. На підлозі якісний ламінат.Є газова колонка для підігріву води, що актуально в цей час. Є один балкон з гарним виглядом на фонтан. Квартира нікого не залишить байдужим, а головне вона з дуже гарною атмосферою.В ній дйсно хочеться залишитись. Запрошуємо Вас на пергляд. де Ви все побачите на власні очі. Документам більше 3х років, готові до угоди. Також є відео огляд квартири.

эксклюзив
Будівельників вул., 28/15
rieltor.ua
1 - 24 из 2562 результатов

Продажа квартир; Киев, Красная линия