Чудові просторі таунхауси площею 105м2 на Правому березі. Тауни двоповерхові, на першому поверсі велика кухня-вітальня з виходом у свій дворик, санвузол та одна кімната; на другому поверсі три спальні та просторий санвузол. Ділянка рівна, підведені вода та електроенергія. На кожний будинок виділено по 2 паркомісця. У пішій доступності є магазини, школа, ринок, зупинки транспорту. Можливий продаж по програмі єОселя! За більш детальною інформацією - телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Михайла Грушевського вул. (Ульянова)
rieltor.ua

Власник. До Вашої уваги будинок з земельною ділянкою, розмір якої становить 6 соток. Загальна площа будинку - 45 кв.м. На земельній ділянці є літня кухня, вигрібна яма, погріб. Будинок газифікований. Три кімнати. Поставлені лічильники на електроенергію, газ та воду. Присутній газовий котел та насос для обігріву. Санвузол на дворі, але є можливість перепланувати в середині будинку. Багата зелена територія, прекрасна можливість вирощувати власні фрукти на овочі. На ділянці вже є фруктові дерева, на кущі ягоди. Будинок розташований в Шевченківському районі міста Запоріжжя, вулиця Ізмаїльська. Земельна ділянка приватизована, є технічний паспорт на будинок, наявні всі правовстановлюючі документи.

Ізмаїльська вул., 1
rieltor.ua

Будиночок знаходиться на космосі , вулиця Технічна .У будинку три спальні ,кухня ,капітальний підвал , сарай , ванна , вуличний туалет . У будинку є необхідні меблі та техніка , опалення газове , дах не тече , будинок теплий . Стоїть новий паркан, є заїзд для машини . З усіх питань телефонуйте .

Технічна вул., 40
rieltor.ua

Предлагается к продаже отличный дом по очень выгодной цене! Находится на Великом лугу (правый берег), в безопасном и экологически чистом месте. Площадь 165м, участок 8 соток, огорожен забором. 2 этажа. Дом утеплен + штукатурка. Заведены все коммуникации. Состояние от строителей. Дом под Ваш ремонт! Звоните!!!

Зелена вул.
rieltor.ua

Продам будинок на пос.Чкаловському, вул.І.Богуна. Доглянута ділянка, альтанка, огороджені квітники, город. Цегла, шифер, двоконтурний котел. Відеоспостередження. Три кімнати, санвузол, кухня, передпокій. За більш детальною інформацією телефонуйте в АН Срібло. Заг.площа 80 кв.м, 12 сот.земельна ділянка, 28000 у.о.

можливий продаж по єОселя
Богуна вул., 145
rieltor.ua

Пропонується на продаж 2-поверховий котедж площею 95 кв.м на ділянці 5 соток. Виконаний сучасний ремонт, меблі та техніка залишаються. Ремонт 2020р., робився ,,для себе,,. Все продумано до дрібниць. Метраж: 95/58/13. Три житлові кімнати, простора кухня з їдальнею, суміщений санвузол. Просторий балкон-тераса. Територія огороджена, місце під стоянку двох авто. Автоматичне керування освітленням та воротами з телефону. Територіально Правий берег, по вул. Весніна. Всі подробиці по телефону, дзвоніть, покажемо! Продаж без комісії для покупця!

Весніна вул., 38
rieltor.ua

Продаётся домик на причале и участок расположеный рядом. Домик постороен из эко материалов, все продуманно до мелочей. Есть своя скважина, конвектора в домике. Мебель и техника по договоренности. Смотрите фотографии.

Набережная
rieltor.ua

Продаётся дача в городе, расположена за кинотеатром «Космос», пересечение улиц Рязанская-Ракетная, садоводство "Строитель" на первой линии. Расстояние до остановки, магазина, аптеки - 250м. В доме есть вода питьевая круглогодично, свет, душ, туалет в доме. Земля 5 соток с ГОСактом, на дом есть технический паспорт для присвоения адреса. Звоните, договоримся о просмотре)

Ракетна вул., 111
rieltor.ua

Таких вариантов больше не будет ! Дом по самой низкой стоимости в г.Запорожье . Локация : Днепровский район , В.Луг . Экологический чистый и безопасный район . Участок : Площадь 8 сот , полностью огорожен капитальным забором . Дом : Постройка 2012 года . Площадь 165 м2 . 2 этажа . Ракушняк + утеплитель + декоративная штукатурка . Перекрытия - железобетон . Крыша - мягкая кровля .Окна - металл пластик . Заведены все коммуникации - электричество , газ , вода . Стены отштукатурили. Электричество - разведено . Планировка : 1 этаж : прихожая , гардероб , прачечная , санузел , гостиная + кухня + столовая . 2 этаж: 3 спальни , ванная комната , балкон . Спешите , это редкий вариант . Компания : Агентство недвижимости Дилайн

Донецька вул.
rieltor.ua

Пропонується на продаж двоповерховий будинок, розташований по вул. Аеродромна, загальною площею 303,2кв.м., житлова площа 98,6 кв.м., кухня-столова 31 кв.м. Будинок побудований з бетону та шлакобетону, ззовні утеплений пінопластом, дах із метало черепиці, перекриття - залізобетоні плити, фундамент з бутобетону. Вікна металопластикові, сходи з натурального дерева. Опалення індивідуальне газовий котел, електрика підведена 380 W три фази, вода – централізована, каналізація – вигрібна яма, є телебачення та Інтернет, 3 кондиціонери, є вбудована кухня.. Планування будинку: - Перший поверх включає 3 кімнати, передпокій, сан вузол, кухня-їдальня, гараж 26,5 кв.м.; котельня – 33 кв.м. ; - Другий поверх включає три спальні, сан вузол, зимовий сад і балкон Будинок продається з вбудованими меблями та технікою. Земля 4 сотки, обгороджена капітальним парканом.

Аеродромна вул., 222
rieltor.ua

До продажу пропонується будинок розташований у с. Підпорожнянка, 15 хвилин їзди від Заводського району м. Запоріжжя. 15 соток землі, в будинку пічне/парове опалення, кімнати 2+2, зручності в сусідній врімянке також з пічним опаленням. Є окремий гараж, сараї. Хороше місце розташування, за 5 хвилин продуктовий магазин, школа, дитячий майданчик, вихід до р.Дніпро 15хвилин. Стан у будинку житловий без ремонту, підлога деревяна, вікна дерево. Головна асфальтована дорога.

Норильська вул., 88
rieltor.ua

Пропонується до продажу половина будинку, окремий вхід, окремий двір. Загальна площа - 44 м2. Теплий будинок, економічний. В будинку заведені повністю всі комунікації. Зручне місцерозташування та транспортна розвязка, тихий район. Повний супровід угоди, перевірка документів, кваліфікована допомога фахівців. Звертайтесь за тел. 05О021ОО35

Словянська вул.
rieltor.ua

Унікальний маєток у маловничому районі міста поруч з річкою зі всією інфраструктурою поруч . В комплексі : - основний будинок прощею 120 м2 з газовим та твердопаливним опаленням. - окремий гостьовий будинок прощею 40м2 - Басейн з протитоком та підігрівом - Дитячий майданчик з гіркою - зона відпочинку з мангалом та піччю для готування на дровах - паркінг - гараж на 2 авто - фруктовий сад та город - вольєр для собаки - підвал та господарський сарай - вуличний туалет з вигребною ямою - ландшафтні рослини та клумби Навпроти ділянки один з найбільших парків міста з оборудованим пляжем та яхтклуб. 10 хвилин машиною до центра міста (проспект металургів). 10 хвилин пішки до зупинки транспорта. Школи, супермаркети, лікарні, аптеки та садочки Бородинського району 10 хвилин пішки . Затишний та престижний район в якому рідко можливо придбати нерухомість. Тихі та порядні сусіди .

власник
Черкаський пров., 15
rieltor.ua

Пропонується до продажу будинок у Заводському районі, центр Подпорожнянки, вул. Світловодська, 11 соток землі. Загальна площа будинку - 70 кв. м. Будинок збудований у 2000 році, має 3 прохідні кімнати, велику кухню площею 12 кв. м. У будинку є вбудовані меблі, частково замінені вікна, на підлозі плитка та лінолеум. Санвузол обєднаний, сучасна плитка, ванна. Проведений газ, а також є пічне опалення, вода, світло. На ділянці ростуть садові дерева, є місце для автомобіля, господарські будівлі. Вигідне розташування з наближеною зупинкою транспорту, магазином та 5 хвилин пішки до річки Дніпро.

Світловодська вул., 55
rieltor.ua

Продається будинок на З. Яру по вул. Комбінатській, загальною площею 50кв.м., та земельною ділянкою 4,8сот. Територія домоволодіння огороджена, в будинок заведено газ, воду, електрику, є лічильники, опалення пічне, є газовий конвектор. Перекриття даху - шифер, стіни - глинобитні, але цоколь по периметру забетонований. Приміщення потребує ремонту, після чого буде придатне для житла. До зупинки трамвая та маршруток 5 хв., поруч магазини. Приваблива ціна!!! Чекаємо на Ваші дзвінки.

Комбінатська вул.
rieltor.ua

Силова, 24
rieltor.ua

Капітальний будинок, з приємною атмосферою, хорошими сусідами, у відмінній локації! Будинок з цегли (побудований на віки), підготовлений під чистове оздоблення ( щоб ви могли закінчити ремонт під свій смак) , встановлені пластикові вікна , двоконтурний газовий котел . Планування: перший поверх кухня/вітальня/сан.вузол , другий поверх три спальні кімнати (є можливість перепланувати під себе) , також на другому поверсі є лоджія з шикарним видом ! Ділянка правильної форми , без зайвих насаджень . Повністю асфальтована дорога до будинку , поруч Корона Ренесансу і SKV ! Не судіть будинок по обкладинці, приїжджайте і відчуйте його ауру!

Сільська вул.
rieltor.ua

Продам трикімнатну квартиру з ремонтом в одноповерховому котеджі на ДД (початок вулиці Автодорожня) є невеликою земельною ділянкою та госп спорудами (гараж, сарай). Із документами повний порядок. Кімнати: 14 м. кв, 14 м. кв, 10 м. кв, коридор 12 + 5 м. кв, кухня 11 м. кв. Адекватний торг доречний. Коштують гарні склопакети у всіх кімнатах та кухні. Квартира не газифікована. Коштує сучасний електрокотел для опалення та бойлер. Труби пластикові. Вид обєкта: Вторинний ринок; Поверх: 1; Площа кухні: 11 м?; Тип стін: цегла; Кількість кімнат: 3 кімнати; Планування: Роздільна; Санвузол: Суміжний; Опалення: Індивідуальне електро; Ремонт: Авторський проект; Мультимедія: Швидкісний інтернет; Інфраструктура (до 500 метрів): Школа, Дитячий садок, Остановка транспорту

Автодорожня вул., 1
rieltor.ua

Продам будинок терміново. Продам двоповерховий будинок по вул.Норільська Стан житловий. В будинку пластикові вікна, спільний санвузол, кімнати роздільні, стелі високі. 15 соток землі. Є капітальний гараж з ямою, літня кухня (3 кімнати), великий підвал, госп будівлі. Кількість кімнат: 5; Тип будинку: Будинок; Рік побудови здачі: 1960-69 Тип стін: цЕГЛА Тип покрівлі: Шифер; Санвузол: Суміжний; Опалення: Індивідуальне газове; Ремонт: Житловий стан; Меблювання: Ні; Побутова техніка: Холодильник, Мікрохвильова піч, Пральна машина, Плита; Мультимедія: Телевізор, Wi-Fi; Комфорт: Ванна, Балкон; Комунікації: Газ, Каналізація септик; Інфраструктура (до 500 метрів): Магазин, кіоск, Школа; Ландшафт (до 1 км): Річка;

Норильська вул., 92
rieltor.ua

Продаж частини будинка (2 кімнати + коридор) з літнею кухнею (кімната + кухня та коридор) в Дніпровському р-ні, вул. Стасова. Окремий вхід та свій двір. Загальна площа 50 кв. м. В будинку всі комунікації, зручності в будинку та в літній кухні. Гарний житловий стан, газовий одноконтурний котел та колонка, центральний водопровід та каналізація. Землі 4,5 соток. На території є погреб, госп. споруди, фруктові дерева та город. Торг.

Стасова вул.
rieltor.ua

Продам дом по ул. Закарпатская расположенный на 6 сот. Очень теплый, саман обложен кирпичом, 7.6 м на 6.2 м. Сделан частичный ремонт. На территории есть фундамент под больший дом(или гараж). Участок угловой, ровный 30м на 20 м. Заезд с двух улиц. Рядом, 50 м, остановка общественного транспорта, 150 м магазин хозяйственный и продовольственный.

вул. Закарпатська
rieltor.ua

Продаж дому Шевченківський рн. Зелений Яр. Пропонується затишний дім, площею 65,8 кв м на приватизованій ділянці 5 сот. біля кільця трамваю 15. Будинок глинобитний , обкладений цеглою та утеплений ззовні. . Перекритий новим шифером.Кімнати 14, 10. 8 кв м Потолки 3м Кухня 9квм, сан вузол сумісний 7 кв м.Опалення газовий двоконтурний котел. Меблі та техніка по домовленоості. Є великий гараж на два авто 7,5х 8,5м. та якісний вольєр для великої собаки. В дворі під навісом зона відпочинку з стаціонарним мангалом. Ділянка засіяна декоративною травою та має ознаки ланшафтного дизайну. Довідки за телефоном.

Шевченко Т. ул, 361А
rieltor.ua

Предлагается к продаже трехкомнатный дом в Бородинском мкр-не, по ул. Айвазовского. Дом состоит из трех комнат, требуется ремонт. Из коммуникаций подключена вода, свет и газ подведены. Сливной ямы нет, есть погреб, который можно использовать под яму. На участке 6 соток также есть гараж со смотровой ямой, фундамент в порядке, крыша требует ремонта, также есть хозпостройка. Хорошее месторасположение.

Айвазовського вул.
rieltor.ua

Шукаєте ідеальне місце для вашої мрії про дом? Пропонуємо розглянути пропозицію щодо куівлі будинку, розташованого в центрі заводського району на вул. Олександра Невського. Зручне розташування в пішій доступності від усіх необхідних обєктів (ринок, зупинки, учбові заклади, магазини) , пору р. Днепр, що дозволяє насолодитися заходом сонця або ранньої рибалки. Асфальтована дорога до будинку, зовнішнє утеплення стін та даху, ділянка 6 соток, площа 70 кв.м., 3 кімнати, панорамне вікно на кухні у 20 кв. м. що збільшить простір. Котельня, обєднаний санвузол з тепловими підлогами, центральна каналізація та водопровід, новий газовий котел 2024 року, газова колонка, працююча піч для обігріву (груба), підлога паркетна дошка та ламінат, м/пл. вікна, капітальний гараж, курник, по всій межі поміняний паркан, вольер та будка для собаки, підвал. Садові родючі дерева ( черешня, вишня, персик ), кущі ліщини та ділянка полуниці. Продаж з меблями та технікою. Без комісії для покупця! Не втрачайте шансу зробити крок до вашої мрії! Зателефонуйте вже зараз, щоб дізнатися більше.

Невського Олександра вул., 167
rieltor.ua
1 - 24 з 482 результатів

Популярні запити

Шукай будинок по локації