Продається гарний цегляний будинок в Михайлівці (Льовшино) Центр. вул.Горького Загальна площа будинку 89 Кв.м. Земельна ділянка приватизована та складає 11 соток. Будинок 4 кімнатний з охайним ремонтом. На теріторії є гараж, погреб та хоз будівлі для утримання птиці. Опалення індивідуальне газове Прибудинкова теріторія доглянута. Дорога по вулиці в гарному стані. Будинок чекає своїх нових власників! Телефонуйте для детальної інформації.

Горького, 41
rieltor.ua

До продажу пропонується двоповерховий будинок 160 кв.м, розташований в с. Михалівка (с.Левшино), Вільнянський район. Стан під чистове оздоблення, повністю збудований з ракушняка, дах бітумна черепиця, встановлені метал/пластикові вікна. Всередині будинку: дах утеплений, повністю розплановано весь житловий простір, вибудовані міжкімнатні перегородки з червоної цегли, підлога без стяжки. - планування 1 поверх: велика зала, кухня, котельня, санвузол, коридор. - планування 2 поверх: 3 кімнати, санвузол. також запланована літня тераса з другим виходом із будинку. Загальна площа ділянки 30 соток, проведено електрику до будинку, вода централізована криниця знаходиться за кілька метрів від будинку, по вулиці проведено газ, є дозвіл на врізання. У селі є безліч магазинів, ринок, будинок творчості, садок, школа та багато іншого. Поруч посеред, села є річка Вільнянка, рибалка по сезону. Ціна договірна, чекаємо на ваші пропозиції

возможна продажа по єОселя
Квіткова, 11
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі будинок в колоритному затишному місці поряд з Льовшинською затокою Ділянка 15,2 сотки по всьому периметру огороджена високим парканом з монолітних плит обкладених цеглою, автоматичні ворота, окремий вихід до лісу, через який ви стежиною, насолоджуючись ароматом хвої потрапляєте на берег затоки. Ділянка вигідно зонована таким чином, щоб було місце для кожного: дитячий майданчик, затишна альтанка, зона барбекю. Розведено автоматичний полив, засаджена газонна трава та фруктові дерева. Будинок будувався для себе на віки! В будинку два житлових поверхи та цокольний. В цоколі розміщується спортзал, бойлерна, кімната відпочинку, сауна та санвузол (потребують доустановки). На першому поверсі велика кухня, вітальня, дві окремі кімнати, пральня та санвузол. Другий поверх включає в себе дві окремі кімнати, вітальню з каміном на дровах, санвузол, зимовий сад. Окремо на ділянці знаходиться великий гараж на два авто з паралельними автоматичними воротами При будівництві використовувалиь лише якісні матеріали. В будинок заведено електирку, газ, воду На ділянці додатково є свердловина з чистою водою, можна використовувати для приготування їжі. Якщо вам близька атмосфера усамітнення та віддаленості від міської метушні, телефонуйте! Організуємо оперативний показ та повний супровід.

Сонячна
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Дом в с. Богатыревка, 5 км от Запорожья, постоянно ходят маршрутки и муниципальный автобус. Через дорогу зарыбленный ставок, рыбалка, отдых, красивый пейзаж. Начало села, рядом магазин, остановка. 12,5 соток, участок ровный. Дом обложен кирпичем, 65 м кв, в доме газ, вода, отопление газовое-котел. Состояние удовлетворительное. Есть летняя кухня-31 м кв, сарай, туалет на улице, сливная яма, счетчики на воду, газ.

Гагарина
rieltor.ua

Першотравнева
rieltor.ua

Продам загородный дачный дом, S=107 м кв., в 20 км от Запорожья, на Левшинском заливе, СТ "Лесхоз-2",на 5 сотках приватизированной земли. Это место силы, релаксации, отдыха-баланс между эстетикой и функциональностью будет приносить вам удовлетворение многие годы жизни! Потому что на территории есть бассейн, спортивный тренажер, качели, площадка для игр(настольный теннис),уличная дровяная печь, пруд для рыбок, площадка для авто, гостевой домик. Весь участок огражден презентабельным мощным бутовым забором. Хвойные растения-высокие туи, сосны, ели создают удивительный живописный ландшафт! Рядом часовня, остановка транспорта. Есть личный вход к заливу, можно порыбачить, поплавать на лодке, территория на 5 соседей ограждена забором и закрывается! И это еще не всё, чем можно насладиться во время отдыха! В доме есть прекрасная сауна, в подвале-на цокольном этаже! Весь дом внутри обшит натуральным деревом! Обставлен надежной деревянной мебелью! На 1-этаже-большой холл- 35 кв м где можно праздновать все семейные события-свадьбы, дни рождения, юбилеи. Камин-придает теплоту и уют в доме! Второй этаж-мансарда-благоустроен под спальню, через окно которой можно услышать пение лягушек, и увидеть удивительный ландшафт! Дорогие друзья, все не рассказать на страницах интернета об этом удивительном месте! Поэтому приезжайте-посмотреть, звоните, чтобы договориться о времени встречи. Фотографий много-дополнительно сброшу и отвечу на вопросы!

Лісгосп-2, 123
rieltor.ua

Продаж невеликого дачного будиночка у СТ "Будівельник", біля с. Міхайлівка на Левшинській затоці. Будинок 2-х поверховий, цегляний - 42 кв.м., 3 кімнати та кухня. Без оздоблюваних внутрішніх робіт. Ви своїми руками втілете заповітні мрії про затишне заміське сімейне гніздечко. Вже є: світло, опалення пічне (піч з грубою) та питна вода. Земля приватизована - 6 соток. На ділянці сад (абрикос, вишня, горіх). Магазини та зуп. транспорту в кроковій досяжності в с. Міхайлівка. Поруч затока з пляжем та водойми для риболовлі. До міста Запоріжжя 15 хв. на машині.

дачна
rieltor.ua

Продам дачу или рассмотрю варианты обмена.Село Каменное,дом двухэтажный 6×7,без отделочных работ,полы залиты,во дворе скважина,есть электричество, участок 5 соток.200 метров до речки.Соседние дачи жилые,есть охрана. Все вопросы по телефону Телефон указан в объявлении Торг уместен

владелец
Продам дачу с участком
olx.ua

Продам дачу с.Привольное Запорожская обл. кооператив Оазис 97 квартал.Все вопросы по телефону

владелец
Продам дачу с.Привольное Запорожская обл.
olx.ua

Будинок знаходиться в селі, є світло, технічна вода, підвезення питної води, опалення котел на дровах, газ у балоні, є можливість підключення до газової труби, інтернет, город. У селі є школа, продуктові магазини, господарські магазини, лікарня. Зупинка електричок та маршрутки.

владелец
Продам будинок солоне запоріжка обл
olx.ua

Продам пол дома . В самом центре Вольнянска ул.Незалежної України (Жовтнева) Дом состоит из одной большой комнаты,кухни ,коридор . Общая площадь 40 кв.м. Газ ,вода в доме . Дом требует ремонта. Хороший торг ,реальному покупателю.

владелец
Продам дом  в городе Вольнянск
olx.ua

Дом с отоплением , Вольнянск , есть все удобства , требует минимального косметического ремонта . Солнечная 111а

владелец
Продам дом
olx.ua

ДОМ НЕ СДАЕТСЯ!!! Продам дом в самом центре пгт.Каменное (20 мин. от Запорожья) площадью 55 кв.м + 13,5 соток земли (ПРИВАТИЗИРОВАННАЯ) Дополнительные постройки: - Гараж с ямой-погребом - Летняя кухня (2 КОМНАТЫ), ГАЗИФИЦИРОВАННАЯ. - Курятник - Сауна в отличном состоянии + бассейн , который требует ремонта. - Вальер с будкой для четвероного хвостатого друга - Большая теплица. Дом в хорошем состоянии, комнаты чистые с косметическим ремонтом. Везде установлены пластиковые окна . Так же установлен котел и радиаторы для индивидуального газового отопления + газовая колонка для нагрева воды .Два санузла (в доме и на улице). В огороде имеется скважина глубиной 14 м ,что позволяет бесплатно использовать воду для полива огорода и набора воды в бассейн. На территории двора растут; персик, слива, черешня,виноград,малина,смородина. В 500-ах метрах от дома находятся: почтовое отделение,клуб, детский сад ,школа, церковь, парк, озеро с рыбой, 11-ть магазинов,кафе и автобусная остановка . Маршрутки на Запорожье ходят каждые 40 минут. Чуть дальше от дома есть очень красивый карьер с чистой водой ,где можно купаться и загорать летом . По всем вопросам пишите и звоните на : вайбер,ватцап,телеграм,инстаграм по указанному телефону : +33652966651 , или пишите здесь и я выйду на связь с Вами сама . С ув.Светлана.

владелец
ДОМ ПГТ. Каменное (20 мин.от Запорожья) ТОРГ! СОБСТВЕННИК.
olx.ua

Будинок побутовий для себе із якісних матеріалів ( з ракушняку).Загальна площа будинку 150 метрів квадратних. Між першим та другим поверхами - бетонні плити перекриття. Жилий перший поверх, з усіма необхідними меблями та технікою. Загальна площа приватизованої земельної ділянки 35 соток. Фруктовий сад ( із молодих дерев). На подвір‘ї облаштована зона для відпочинку. Подвір’я забетоноване. Наявний льох з окремим входом. В будинку на першому поверсі 3 окремі кімнати. Велика кухня ( наявна вся техніка). Санвузол суміжний із душевою кабіною. Підлога у коридорі із підігрівом. Всі вікна металопластикові. Система опалення: двухконтурний газовий котел Ferolli. Будинок розташований в селі Спасівка, що в 17 кілометрах від міста Запоріжжя та в 500 метрах від міста Вільнянськ.

владелец
Продам будинок у передмісті Запоріжжя або обмін на 3-х квартиру у Зп
olx.ua

Продам часть дома в г. Вольнянске .Все удобства в доме

владелец
olx.ua

Продам или обменяю дом в экологически чистом месте, в 10 км от Запорожья и в 5-ти минутах от реки Днепр. Все дополнительные вопросы по телефону.

Продам дом в Заводском районе Подпорожнянка
olx.ua

Продам дом в селі Новософіївка Вільнянського району, Запорізької області. Площа 33м кв, пічне опалення, вода (колонка у дворі), електрика. Туалет на вулиці деревяний, є душова , дрова , площа ділянки 15соток, сад невеличкий, затишне приємне село. Память хвилин пішки до автобусної зупинки, двічі в день їздить 128й автобус, якщо до залізничного вокзалу - 2,5км. Біля зупинки продуктовий магазин. Дзвоніть пишіть, відповім по всім питанням.

владелец
Дом в селі 10км від міста
olx.ua

Вільнянський район. Печное отопление, хоз постройки из кирпича, наличие скотного двора. 55 соток огорода. Цена договорная

владелец
Продам будинок в селі
olx.ua

Дачний будинок. Розташування - Вільнокурянівське. Приватна особа. Відстань до міста - 20 км. Поверховість - 2 ; Загальна площа - 86 м2 ; Житлова площа - 55 м2 ; Кількість кімнат - 4 ; Площа ділянки - 4 сотки ; Тип будинку - Дача ; Тип стін - Цегляний ; Тип покрівлі - Шифер ; Меблювання - Так ; Побутова техніка - Так ; Комфорт - Сад , город , огорожа , кондиціонер , підсобні приміщення , грати на всіх вікнах , автонавіс , підвал , всі вікна металопластикові , вода цілодобово з квітня по листопад.

владелец
Продать дачный дом
olx.ua

Дом в селе Нагорное. Продажа от собственика. Стены, ракушняк обложеный белым силикатным кирпичём, утеплёный пенопластом толщиной 50 мм. Фундамент с бута, есть подвал, вход с дома. Фундамент делался под двухэтажный дом. Перекрытие литое. Требует внутрених отделок. Внутрение отделки делались в процесе проживания в доме, одна комната отделан, в остальном доме есть частично отделки но не значительно, в ванной стяжка и отштукатурены стены. В другой комнате стяжка. Ещё в одной стяжка, гипс не на всех стенах и на потолке. Все комуникации в доме, интернет, канализация, очень большая сливная яма, водопровод, газ, отопление газовый навесной двухконтурный котёл и советский твердотопливный, который по хорошему нужно поменять или хотя бы поменять дымарь, так как он делался временно. Отопление выполнено из экопластика, некоторые чугунки заменены на евро батареи. Окна металопластик энергосберегающие, за исключением двух окон. На участке есть не большие хозпостройки, а так же капитальный уличный туалет. Сад, огород, немного виноградника. Есть техническая вода для полива, с апреля по октябрь. Земельный участок на котором построен дом имеет площадь 15 соток, но при желании рядом есть участок тоже 15 соток за счёт которого можно расширится под дополнительные постройки или какой нибудь бизнес, так как для этого есть все условия и комуникации, начиная от газа заканчивая интернетом и возможностью подключить 380. И это не предел куда расширятся.Сам посёлок находится не далеко от р. Днепр и р. Волнянка. Ехать до города 15-20 мин., 16 км до знака Запорожье. Дороги по селу в хоршем состоянии, а трасса в идеальном. Ходят маршрутки до гортопа и универмага Украина, а так же служебный автобус Мотор Сич и социальный. ВАЖНО!!! Описание отредактировал. В заключение выше всему сказаному хочу написать. Если вы не имеете финансовой подушки для строительства или хотя бы на материалы, если сами умеете делать, то это не ваш вариант. Здесь вложения нужны в дом, в двор и забор. Расчитуйте на это. Пишу это для того что бы лишний раз не устраивать экскурсий посторонним людям в своём доме, а только реальным потенциальным покупателеями которые внимательно ознакомились с описанием.

владелец
Дом в селе Нагорное
olx.ua

Продам дом в селе Криничное, 15-18 км от. Запорожья, дом 64м2, 40 соток земли, с удобствами во дворе. Большой участок отлично подойдет для земледелия или животноводства. Тем кто любит заниматься огородом,ловить рыбу, иметь хороший пейзаж со двора, этот дом для Вас. Или обменяю на квартиру в г. Запорожье или в Вольнянском районе. Цена 14000$. Возможен торг.

владелец
Продам дом в селе Криничное, ,40 соток земли. Или обмен на квартиру.
olx.ua

Продаж 2-поверхового заміського будинку 30 хвилин від Запоріжжя у селі Вільноуланівське ( Вільнянський район).Другий ряд від Левшинської затоки. На території 12,29 соток. Житловий будинок 299,8 м2. Будинок складається з 2 поверхів та великого цокольного поверху. Планування: Цокольний поверх ( 109,3 м2) - великий гараж - кладова - коридор - велика кухня-котельня - кімната житлова - сан.вузол 1 поверх ( 108,9 м2) - коридор - велика кухня-їдальня-вітальня з виходом на терасу та каміном - спальня з великим балконом - гостьовий туалет - котельня - сходи до цоколю - сходи на другий поверх 2 поверх (81,6 м2) - великий сан.вузол з ванною - спальня з виходом на балкон - друга спальня - гостьова кімната Комунікації: газ, світло , центральне водопостачання , каналізація- септик. Опалення: газове,електричне та твердопаливне + водяна тепла підлога. Інтернет швидкісний: WI-FI На території є: ландшафтний дизайн. Повністю облаштована мангальна зона, та зона барбекю. В будинку зроблений якісний ремонт, робилось все для себе, залишаються меблі та техніка. На території є сад з елітними сортами фруктових дерев. Також на території є будиночок для охорони. Також є своя закрита берегова територія з пляжем , двома альтанками, пірсом , деревʼяною гойдалкою , садом , та сліпом для спуску човнів , катерів , яхт, тощо. Якщо бажаєте придбати будинок мрії та комфортно відпочивати від міської метушні, то цей варіант саме для вас . За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном.

Продаж заміського будинку
olx.ua

Житловий будинок: загальна площа 370,2м.кв., жила 161,2м.кв., господарчі споруди 120м.кв. Ділянка - 5000м.кв. .Розташований на березі р. Дніпро, с. Круглик, Вільнянського району. На ділянці, крім дому, будиночок охорони, два гаражі, комора, артезіанська свердловина. Будинок без внутрішніх оздоблювальних робіт.

владелец
Загородній будинок
olx.ua

Продається великий гарний будинок на 5 кімнат, кухню, коридор та веранда. Дім дуже затишний з великою територією біля його. Опалення - дрова! Вода - колодязь з смачною джерельною водою! Не подалік присутне дуже гарне та велике озеро з чудовим краєвидом, відпочинком і усіма видами рибалки. По всьому селі гарна асфальтована дорога А саме головне це неймовірна гарна природа в цьому селі. Приємні сусіди, які завжди раді допомогти від щирого серця. І хоча назва цього чудового села можливо грізна, але завжди пам’ятайте воно дуже щире гарне і приємне… Всі інші питання по телефону, та мирного неба над головою)

Продам Будинок
olx.ua
123...5
1 - 24 из 100 результатов

Популярные запросы