просп. Героїв Небесної Сотні, 18/2

Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 18/2 ЖК "Затишний квартал" Продаж 2 кімнатної квартири, планування роздільне, знаходиться на 5/9 поверсі монолітного будинку 2016 року побудови, стіни - цегляні. Загальна площа - 71.5 кв.м., кімнати - 18.8 та 12.3 кв.м., кухня-їдальня - 24,5кв.м. з панорамним вікном у двір, висота стелі - 2.7 м, сан.вузол - роздільний. У квартирі повністю зроблений євроремонт, готова до проживання, розвинена інфраструктура. На території ЖК є все необхідне для комфортного проживання та відпочинку: державний садок, приватна клініка, безліч магазинів, кафе та ресторанів, є аптеки, а територія знаходиться під надійною охороною 24/7. Поряд ТЦ Софія мол, Сільпо, АТБ, зупинка маршрутного таксі. Вартість - 68 000$ АБО НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! Без комісії для покупця! Перегляди можливі в суботу 25.05! За попереднім записом!

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 18/2
rieltor.ua

Вигідна ціна! Можливий торг! Новий ЖК "Уютний квартал" на Софіївській Борщагівці просп. Героїв Небесної Сотні 18/2. єОселя! Документам БІЛЬШЕ 3-х років, податки мінімальні на переоформлення. Кладова на 4му поверсі 4 м.кв. в ПОДАРУНОК! Пропонується рідкісна можливість стати власником унікального дворівневої квартири площею 113.6 м², яка обєднує в собі розкіш, безпеку та автономність. Оснащена броньованими вікнами, квартира надає цілодобовий захист завдяки охороні та системі відеоспостереження. Ось лише деякі з унікальних особливостей цієї оселі: - Два кабінета для продуктивності та креативу - Броньовані всі вікна на 2-му рівні - Кардіо зона з орбітреком і панорамним видом, що забезпечують натхнення під час вправ. - Вишукана кухня-студія з острівцем, сучасною побутовою технікою та вишуканими меблями. - Комфортабельна вітальня з натуральним каміном на дровах, що створює не лише атмосферу тепла і затишку, а може повноцінно гріти приміщення. - Елегантна спальня, що забезпечує неперевершений відпочинок. - Світла дитяча кімната для комфортного розвитку та розваг малюків. - Вбудовані гардеробні, що пропонують достатньо місця для зберігання одягу та аксесуарів. - Дві ванні кімнати з сучасними зручностями. - Енергонезалежність завдяки гібридному інвертору, що може живити квартиру 2 доби та запасу проточної води на 400 л з насосною станцією. - Заведені 2 провайдери інтернету для безперебійного звязку. - Кондиціонери в кожній кімнаті для індивідуального мікроклімату. - На вибір гаряча вода від бойлера чи газового котла - Рекуператор у вітальні для постіного притоку свіжого повітря - Окрема кладовка на поверсі 4кв/м - Два відритих балкони на 2му рівні з тримачами для любителів квітів та живим диким виноградом який плететься по стіні ЖК Уютний квартал повністю закритого типу, охорона працює 24/7, Державний садок відразу на території ЖК, доступ до пяти великих супермаркетів, поряд великий ТРЦ "София Молл", зупинка транспорту і все необхідне для комфортного проживання. Телефонуйте! Показ в зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні, 18/2
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж чудової квартири в житловому комплексі Затишний Квартал, с. Софіївська Борщагівка, пр. Героїв Небесної Сотні 18/2. Квартира площею 46,5м2, розташована на 5 поверсі 10 поверхового будинку. Квартира двостороння, з дуже зручним плануванням. В квартирі окрема кімната, простора кухня, балкон, суміжний санвузол, індивідуальне газове опалення. Квартира укомплектована всією необхідною побутовою технікою та меблями, все залишається новим власникам! Житловий комплекс з закритою територією, охороною, відеонаглядом. В комплексі та поряд розвинена інфраструктура, зручна транспортна розвʼязка. Документам права власності більше 3х років, мінімальне оформлення 1% податку. Квартиру можна придбати по програмі єОселя 3%! Телефонуйте та приходьте на перегляд!

ЄОселя!Продаж Чудової Квартири В ЖК Затишний Закрита Територія
olx.ua

Географія Софіївська Борщагівка