Звертайтесь надішлю детальний відеоогляд!!!
 В Софіївський Борщагівці у Житловому Комплексі Софія по вулиці Боголюбова, у будинку 34, на 8 поверсі продається затишна квартира з з роздільним плануванням. Площа квартири: загальна - 58.1 кв.м., житлова - 28.3 кв.м.. Квартира має 2 ізольовані кімнати У спальні розташоване велике двоспальне ліжко, комод для речей, дзеркало, приліжкові тумби та встановлений кондиціонер. Другу кімнату можна використовувати як кабінет або як дитячу кімнату, вона облаштована розкладним двоспальним диваном, робочим місцем, де доволі багато місця для зберігання речей та також є дзеркало та кондиціонер. На кухні встановлений розкладний гостьовий диван, обідній стіл з стільцями, телевізор, вбудована кухня з посудомийною машиною, газовою плитою, духовою шафою, витяжкою та фільтром для води. Також на кухні встановлений двуконтурний газовий котел, завдяки чому у вас в квартирі завжди буде гаряча вода та опалення. У коридорі встановлена велика шафа-купе до стелі для ваших речей. У квартирі 2 санвузла. Перший основний облаштований душовою кабіною пральною машиною, рукомийником з дзеркалом, електричною сушаркою та туалетом. У другому гостьовому санвузлі, є електрична сушарка, рукомийник з дзеркалом та туалет. У цьому будинку ви насолоджуєтеся високим рівнем комфорту: він дуже теплий, має відмінну шумоізоляцію, а сусіди - спокійні. Поруч з будинком знаходиться парковка, де ваш автомобіль буде безпечно зберігатися. Навколо є все необхідне: супермаркети, магазини, ресторани, кавярні, салони краси та зупинка громадського транспорту. Також на території комплексу розташовані школа, дитячий садок та ліцей. Легко дістатися куди завгодно завдяки зручній транспортній розвязці. Метро "Теремки" та "Житомирська" знаходяться всього в 15 хвилинах їзди на автомобілі. Також поряд з будинком є станція для зарядки електроавтомобіля. Покази за попередньою домовленістю у зручний для вас час. Чекаю на ваш дзвінок або запит на відео для отримання більш детальної інформації.

ексклюзив
Боголюбова вул., 34
rieltor.ua

Подаруйте собі мрію!купіть квартиру з дизайнерським ремонтом в ЖК Софія Резиденс,проспект Мартинова . Нова квартира в елітному будинку на території житлового комплексу. Він оснащений новою вбудованою кухнею і новою технікою від відомих світових виробників. Тут є все для Вашого Щасливого Життя!Без комісії!

можливий продаж по єОселя
Мартинова просп., 20
rieltor.ua

Сучасний житловий комплекс “Софія”, простора, світла, з функціональним плануванням - кухня-вітальня, дві окремі спальні кімнати, два санвузла, гардеробна кімната. Якісний ремонт, квартира повністю укомплектована меблями та технікою провідних світових виробників, індивідуальне опалення (газовий двоконтурний котел), тепла підлога, презентабельне парадне, вся необхідна інфраструктура та чудова транспортна розвязка. Оптимальне співвідношення ціна — якість! Телефонуйте! Квартира заслуговує на Вашу увагу!

Івана Франка вул., 5
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в житловому комплексі комфорт-класу «Городок», вул. Боголюбова, 23, с.Софіївська Борщагівка. Код обєкта SF-2-805-236 Інфраструктура поруч з будинком: парк, 3 школи, гімназія, ліцеї. Зупинка громадського транспорту, дитячий майданчик, побутові заклади та заклади громадського харчування. Також доросла та дитяча поліклініка. Жіноча гінекологія. Стаціонар лікарні швидкої медичної допомоги та вокзал. 10-й поверх 12-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 77,8 кв.м: кухня 22 кв.м, 2 окремі кімнати, суміжний санвузол. Додатково кладова на поверсі містка для зберігання різних речей. І ще одна кладова у підвалі будинку. У квартирі виконано євроремонт. Продається з меблями та технікою. Побутова техніка: Варильна панель, Мікрохвильова піч, Посудомийна машина, Духова шафа, Сушильна машина, Пральна машина, Холодильник Вартість - $85 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри нерухомості та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%; - Постанова №206, №214, №280, №719; - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Боголюбова вул., 23
rieltor.ua

В продаж пропонується простора 2-х кім. квартира на Центральній Алеї, ЖК Софія, вул.Миру 31. Сучасне планування, площею - 60м2, створене саме для комфорту та затишку. Квартира розташована на 6 Поверсі 10- ти Поверхового будинку. Супер стильний сучасний новий евроремонт. Нові якісні меблі та побутова техніка. Квартира простора, повністю обладнана меблями та якісною технікою. Встановлено лічильники. Квартира не вимагає додаткових вкладень, можна одразу заїжджати та жити! У квартирі - індивідуальне газове опалення( двоконтурний котел).Тепла підлога по периметру плитки. - кухня з усією необхідною побутовою технікою, і зоною відпочинку. Обідня група та частина кухні - винесена на лоджию. - Простора спальна кімната, укомплектована! - Дитяча кімната. - с/в з ванною. - коридор дуже просторий, розміщена шафа, комод. - кладова у коридорі ( що дуже зручно). Ця квартира стане вашим особистим простором, де ви зможете відпочити та насолодитися теплом свого дому. ЖК "Софія Сіті" - побудований для комфортного проживання людей, має власну інфраструктуру: магазини, аптеки, салони, кафе, навчальні заклади, дитячі садочки, зони для відпочинку та багато дитячих майданчиків. Дістатися до метро Житомирська або Академмістечко можна за 15 хвилин на транспорті. Зупинка громадського транспорту - в пішому доступі. Запрошую Вас на перегляд у зручний для Вас час! З повагою, Ольга Пасічник!

Миру вул., 31
rieltor.ua

ПРАЦЮЄМО ПО Є-ОСЕЛІ, СЕРТИФІКАТУ! Продам квартиру з якісним ремонтом в престижному ЖК "Львівський маєток". Софіївська Борщагівка с., вул. Кошова, буд. 111. Закритий затишний житловий комплекс зі своїм підземним паркінгом. Цілодобова охорона. На території приватний дитячий садок, дитячі майданчики, ТЦ Новус, АТБ, Нова пошта, кавярня, ресторани, кінцева зупинка громадського транспорту на м. Київ. І цьому чудовому житловому комплексі Ви можете придбати трикімнатну квартиру. Вбудоавана кухня з побутовою технікою, індивідуальний газовий котел, меблі і побутова техніка за домовленістю. Якщо не відповім по телефону-пишіть повідомлення через ОLX. Обовязково відповім. Можливий торг!

власник
Софіївська Борщагівка. ЖК Львівський маєток. є-Оселя.
olx.ua

Продам двокімнатну квартиру 60 м2 в ЖК У-Квартал (Софіївська Борщагівка). Будинок - 2016 року, несущі стіни - цегла, перегородки - газоблок, утеплення - пінопласт. В квартирі дві окремі кімнати 12 та 17 м2, роздільний санвузол (2 и 4 м2), простора кухня. Квартира в жилому стані, готова до заселення. В квартирі - кухня, дві шафи-купе, распашна шкафа, вітальня, вся сантехника, стиральна машина, фільтри, двухконтурний газовий котел, тоновані панорамні вікна, підключена пультова охорона, подвійні двері. Договір із Обленерго, тарифи для населення. Вдале розташування, тихе й спокійне місце в комплексі. Комплекс закритого типу, з охороною, на території - розвинена інфраструктура (магазини, кафе, аптека, державний дитячий садок). Своя маршрутка від м. Академмістечко. Поблизу - супермаркети, магазини, майстерні, тощо.. Контактна особа - Володимир, 06******46

власник
2к квартира, У-квартал
olx.ua

Продається 2 кімнатна квартири в ЖК Софія від Мартинова за адресою село Софіївська Борщагівка вулиця Боголюбова будинок 24, площею 60 кв.м, розташована на 9 поверсі 10 поверхового будинку. В квартирі виконаний якісний сучасний ремонт меньше двох років, робили для себе, встановленні сучасні меблі та вся необхідна техніка, варильна поверхня, посудомийна машини , холодильник, є кондиціонер, с/в сумісний , вся техніка та меблі залишаються новому господарю . Велика та просторна кухня - студія, в кімнаті велике двоспальне ліжко та гардеробна кімната в коридорі шафа- купе і є містка комора . Квартира має ідивідуальне газове опалення, двоконтурний котел.Право власності більше 3 років Розглядаємо продаж як за готівку, так і під інші види банківських програм ( єОселя ,єВідновлення, 280 постанова). Телефонуйте, показуємо у зручний для вас час.

Продається 2 кімнатна квартира в ЖК Софія!
olx.ua

Продам 2к. квартиру 62м2 в ЖК «Софиевская Слободка»,ул. Боголюбова,5 В квартире выполнен качественный ремонт. Квартира укомплектована мебелью и техникой. Автономное отопление. Все коммуникации центральные, городские. Развитая инфраструктура. Парковочные места. Квартира теплая и экономная по коммунальным платежам. Заходи и живи. Есть возможность расширения квартиры за счет второго этажа.

Продам 2к. квартиру 62м2 в ЖК «Софиевская Слободка»,ул. Боголюбова,5
olx.ua

Однокімнатна квартира, яка пропонується до вашої уваги, є ідеальним варіантом для комфортного проживання. У квартирі є затишна спальня, яка забезпечить вам спокійний відпочинок. Окрема кухня оснащена всім необхідним для приготування їжі, включаючи техніку бренду Вірпул, що гарантує надійність та функціональність. Зона відпочинку з обіднім столом створює ідеальне місце для прийому гостей або сімейних вечерь. Дизайнерський обідній стіл додає інтерєру особливого шарму та елегантності. Кожне приміщення прикрашене великими хрустальними люстрами, що надають квартирі розкішний вигляд та забезпечують яскраве освітлення. Великий гардероб дозволяє зручно зберігати одяг та інші речі, забезпечуючи порядок у квартирі. Простора кладовка надає додаткове місце для зберігання, що значно підвищує зручність проживання. Підлога у квартирі виконана з білого мармуру з підігрівом, що надає інтерєру сучасний і розкішний вигляд, забезпечуючи додатковий комфорт в холодні дні. Дзеркальні стіни з італійського скла додають простору і світла, візуально розширюючи приміщення. Ванна кімната обладнана ванною, що дозволяє вам насолоджуватись розслаблюючими водними процедурами в комфортних умовах. Ця квартира поєднує в собі стиль, комфорт та функціональність, створюючи ідеальний простір для життя.

Мартынова проспект, 5, Софиевская Борщаговка, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Дом 2019 года постройки. Новый ремонт. Просторный балкон с красивым видом. Закрытая территория. Парковка. Детская игровая площадка и детский садик в доме на 1-м этаже. В пешей доступности есть магазины и эко-рынок: NOVUS, Новая Почта, променад с кафешками, бьюти-салонами, парикмахерскими, остановка автобуса и все необходимое.

Волошковая улица, 30, Софиевская Борщаговка, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продаємо чудову 2к квартиру Поруч з лісом, закрита територія, на якій є дитячий садок, ігровий майданчик, чудовий фонтан, зона відпочинку. Поруч все необхідне: магазини, кафе. Біля будинку зупинка та 20 хв до метро.

Волошковая улица, 9, Софиевская Борщаговка, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Код объекта: 2350237. ЖК «Львівський Маєток», дизайнерськаквартира, встановлені нові радіатори, кондиціонер, газовий котел, стіни вирівняні, на підлозі ламінат/плитка, санвузол оздоблений кахлем, якісна сантехніка, функціональне планування, благоустрій прибудинкової території, гостьовий паркінг, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, ст.м. "Житомирська" - 15 хвилин.

Героев Небесной Сотни просп., 38, Софиевская Борщаговка, Киевская 85000.0 USD
dom.ria.com

Продається дворівнева квартира розташована на пʼятому поверсі пʼятиповерхового будинку. Квартира продається з усіма меблями та технікою. Можлива розстрочка від власника, оренда з правом викупу. В квартирі ніхто не проживає. Всі питання за телефоном +38********33

Продам квартиру Софіївська Борщагівка РОЗТЕРМІНУВАННЯ
olx.ua

Можливий продаж під Єоселя. Продам 4 кімнатну 2-поверхову супер квартиру в ЖК Львівський маєток в Софіївській Борщагівці. Квартира знаходиться на 8-9 поверхах девяти поверхового будинку. Будинок обжитий, зданий і заселений. Виготовлено із цегли і утеплений. Зроблено частковий ремонт. На 8 поверсі розташовані 2 кімнати, кухня, ванна кімната з туалетом, пральна кімната. В кімнатах на підлозі постелено ламінат. Стіни готові під поклейку обоїв або покраску на Ваш вибір. Зроблено вивід під кондиціонер. В пральній кімнаті встановлено пральну машину, можливо встановити і сушку. На кухні встановлено сучасний гарний кухонний гарнітур з варильнею поверхнею і мийкою. В ванній кімнаті встановлено душ і унітаз. На 9 поверсі розташовані 2 кімнати, ванна кімната з туалетом, куточок для комфортного відпочинку. Проведено всі комунікації, зроблено якісні чорнові роботи і все готово для закінчення ремонту. ЖК Львівський маєток розташовано в центрі Софіївської Борщагівки. До зупинки маршрутних автобусів до Києва 200 метрів. Маршрутки через кожні 3-5 хвилин і через 15 хвилин Ви біля метро Академмістечко, ВДНГ. Поруч супермаркети АТБ, Сільпо, Новус, Фора, аптеки, клініка, школа і дитячий садок, відділення Приватбанку, боулінг, більярд, ресторан, багато бутіків, кавярні і багато іншого. Гарна прибудинкова територія, завжди чиста, багато зелені, дитячих майданчиків. Перегляд в зручний для Вас час. Дзвоніть. Не втрачайте можливість придбати таку чудову і простору квартиру.

Продам 4 кімнатну 2 поверхову квартиру в ЖК Львівський маєток.
olx.ua

Продаж сучасної мінідвушки в ЖК Софія Резиденс. Загальна площа квартири 39 м2. Розташована на 5 поверсі 10 поверхового будинку. Квартира укомплектована всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання. Є окрема спальна кімната, та простора кухня-студія з розкладним диваном. Є окрема гардеробна кімната. В квартирі індивідуальне газове опалення, тепла підлога, панорамні вікна Добре розвинена інфраструктура комплексу та району. Закрита територія, охорона 24/7. Ціна 85000$ Є право власності Оформлення 50/50. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном

Якісна та сучасна мінідвушка в ЖК Софія Резиденс
olx.ua

Продам свою дизайнерскую квартиру , делали для себя из качественных матерьялов , полностью меблирована и заряжена всей необходимой бытовой техникой. Квартира видовая окна выходят на Киев и на алею !!!

власник
Продам квартиру.
olx.ua

Сучасний комфотний жк "Софіївські липки" , затишне місце, зачинена територія з охороною, комфорт клас з підземний паркінг. Велика 73 м2 2х кімнатна квартира на 2 поверсі зданого жилого будинку. Оформлення права власності 12500 грн В квартирі зроблено новий ремонт, сучасні меблі, техніка - посудомийна та пральна, сушильна машина, холодильник, духова шафа, варильна поверхня, телевізор. Переваги: закрита територія затишний двір та великий дитячий простір физична охорона та відеоспостереження зарядки під електромобілі безшумні швидкісні ліфти якісне та дизайнерське оформлення вхідних груп та місць загального користування двоконтурний газовий котел лечільники на газ, воду та електрику броньовані двері з МДФ накладками з двох сторін панорамні вікна, двокамерні склопакети (6стекол) Розвинена навколишня інфраструктура Свіже повітря. Запрошую на перегляд. Є відеоогляд

Продам  2х кімнатна 73 м2 квартира з ремонтом меблями технікою,20 хв
olx.ua

Продам простору Повноцінну 2 кімн. квартиру ЖК Городок вул . Боголюбова 23 Поруч ЖК Софія , ЖК Софіівська Слобідка Та центр м . Вишневе до м. Київ 800 м. Ідеальна локація будинку Поруч все необхідне для проживання в пішій доступності. Загальна площа 78 м.КВ. Розташована на 10п./12п. будинку . Комфортна оселя для щасливої родини. Велика двох кімнатна квартира в ЖК Городок. Простора кухня із лоджіє з комфортним диваном та телевізором , де зручно розташуються всі гості. Далі дві Роздільні кімнати - затишна спальня, з двоспальним ліжком, шафою купе та телевізором та світла дитяча кімната. Чудовий місткий коридор, є диван , шафа купе, прихожа з великим дзеркалом та тумбою для взуття. Також на поверсі є власна шафа для зручного використання. Ще додатково кладова на поверсі містка для зберігання різних речей. І ще одна кладова у підвалі будинку дуже зручна. Локація ідеальна Все необхідне для життя в пішій доступності Поруч: парк, озеро 3 школи, гімназія, ліцеї. Зупинка громадського транспорту, дитячий майданчик, побутові заклади та заклади громадського харчування. Також доросла та дитяча поліклініка. Жіноча гінекологія. Стаціонар лікарні швидкої медичної допомоги та вокзал. Будинок обслуговує ОСББ. Всі договора на електроенергію, воду, тепло є. Опалення - кришка котельня на будинку. Всі меблі та техніка продається разом із квартирою по домовленості Ціна 85 000$ Тел 06******78 З повагою Альона Мельник

Продам 2 кімн квартиру Боголюбова 23 Городок ЖК Софія поруч
olx.ua

Продається 2 кім. квартира загальою площею 61,8 кв.м. площа кухні 32 кв.м.В квартирі якісний ремонт,робили для себе. Є можливість оформлення по державним програмам. Є все необхідне для комфортного проживання.

єОселя/2 кім. кв. ЖК Барселона
olx.ua

Код 295843 Продається терміново! 2к квартира Софіївська Борщагівка, ЖК “Софія Резіденс», проспект Мартинова 2, 2 поверх 10 поверхового будинку. Загальна 57,7кв.м., кух. 11,3кв.м. Квартира з євроремонтом, меблями, та побутовою технікою. Вид з вікна на фонтан та стеллу. Велика кімната::електрокамін, кондиціонер, підлога-ламінат. Дитяче: 2 ліжка, довгий стіл, шведська стінка. Так само є маленька вбиральня з пральною машиною. Кухня: газкотел+стабілізатор, електродуховка, газповерхня, витяжка, робоча зона-плитка, дзеркальне пано, на підлозі плитка+ ламінат. Санвузол: суміжний, плитка, сантехніка АМРМ (Німеччина). Відеодзвінок, сейф. Вся пстеля в квартирі утеплена (всередині) + зовнішні стіни + стіна на кухні. Також підлога утеплена (2 шари підкладки для ламінату). Що суттєво економить газ! До Окружної дороги 500м., поруч зупинка транспорту. Запрошуємо на перегляд. Фахівець Марина

Мартинова просп., 2
rieltor.ua

Квартира 2х стороння. Просторі, окремі кімнати площею 23 та 16 кв.м., кухня з лоджією. Також в квартирі просторий передпокій, який можна використовувати як кімнату відпочинку. Роздільний санвузол, ванна кімната. Перевагою даної квартири є мінімальні комунальні платежі, так як будинок цегляний, квартира дуже тепла в зимку та приємна прохолода влітку. Опалення здійснюється 2х контурним газовим котлом та регулюються самостійно. А також в квартирі великі, просторі кімнати. Поруч дитячі площадки, спорт зал та басейн Софія-Спорт, продуктові магазини Сільпо, АТБ та Фора, ЖЕК комплексу, на вихідних Ярмарки... вул. Лесі Українки, буд. 6., ЖК Софія Сіті. площа: 75,6\36,3\11,6; 2-й поверх з 5, Ціна: 84000 USD Деталі по телефону! Готові розглядати сертифікат та єОселю! *ЖК Софія, (ЖК SOFIYA), ЖК Софія Резіденс (ЖК Sofia Residence), Волошковий, Софіївська Борщагівка.

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки вул., 6
rieltor.ua

Унікальна пропозиція!2-х кімнатна квартира, площею - 66 кВ.м. у ЖК бізнес - класу "Софія Резиденс", просп. Мартинова 15. Поверх 7/10 Квартира з чорновою обробкою, встановлені вхідні якісні двері і пластикові вікна ; двоконтурний котел ; лічильники на світло, газ і воду ; тепла підлога на кухні та лоджиї. Будинок цегляний. У квартирі індивідуальне опалення. Будинок утеплений, обжитий! Неймовірний вид з вікон, яким Ви зможете насолоджуватися. ЖК Софія Резиденс - це сучасний комплекс у Софіївській Борщагівці. Закрита територія, цілодобова охорона, розвинута інфраструктура. Багато ландшафтних зон , різноманітна рослинність та штучні озера. У кожному подвірї є дитячі майданчики, спортивні тренажери та майданчики для гри у баскетбол , футбол, теніс. Що стосується супермаркетів, аптек, кавярень, ресторанів, освітніх закладів - їх тут вдосталь, в пішому доступі. Транспортна розвязка : До метро 15 хв маршрутним таксі, до Кільцевої 5хв. ( прямий виїзд).Зупинка громадського транспорту в радіусі 500 м. За доатковою інформацією звертайтесь за телефоном і , звичайно, приходьте на перегляд! З повагою, Людмила Бабенко!

Мартинова просп., 15
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ Продаж великої, дуже гарної 1кімнатної квартири, 51кв.м, проспект Мартинова, ЖК Софія Резиденс, Софіївська Борщагівка Квартира, розташована на 7 поверсі 10 поверхового будинку, на поверсі 3 квартири!!! Чудовий краєвид з вікна Зроблено сучасний ремонт з якісних будівельних матеріалів, все продумано до дрібниць, робили для себе. Квартира повністю укомплектована меблями та побутовою технікою, все залишається: - двоспальний диван в кімнаті - диван на кухні - кондиціонер - 2 телевізори - вбудована кухня з витяжкою - стіл та стільці - шафи - великий холодильник - пральна машина В квартирі встановлено подвійні двері. Опалення: індивідуальне газове, тепла підлога по всій квартирі, крім спальної зони В ЖК Софія Резиденс доглянута територія, шикарний ландшафт, територія закрита, цілодобова охорона, відеоспостереження по всьому периметру ЖК Будується 10 поверховий паркінг, дитячий садок, поліклініка, школа. В комплексі розвинена інфраструктура, є все для комфортного проживання: безліч салонів краси, магазини, спортивні та дитячі майданчики, ресторани, кав`ярні. Шикарний варіант, чекаємо на перегляд!!!

Мартинова просп., 8
rieltor.ua
1 - 24 з 360 результатів