Продаж квартири від власника. Загальна площа 60 м2. Перепланування в 3-х кімнатну. На другому поверсі , світла, максимально затишна, простора, нова квартира в заселеному будинку. Зроблений дизайнерський ремонт з високоякісних матеріалів , робили для себе, функціональний кожен м2. Звукоізоляція стелі, утеплення полу з першого (комерційного поверху), водяні теплі поли+гребінка, фукціонують окремо (сан.вузли+кухня). В квартирі 2 сан.вузли, усі змішувачі Hansgrohe, поли та стіни керамограніт Іспанія, 3 спальні, в 1-й спальні шкіряні поли, в інших кімнатах покриття ламінат Maister+ кухня студіо 22 м2. Повністю мебльована, вбудована техніка , кондиціонер . Захисні металопластикові ролети на всіх вікнах . Опалення автономне. Домофон. Містечко планується бути закритим. В пішому доступі школи, садочки. В дворі садочок, музична школа, АТБ, дитячий закритий майданчик, аптека…Добре розвинена інфраструктура, навкруги зелень, алеї, тихо, чисто. Тех.паспорт змінений, відповідає переплануванню. Без комісії, ЖК Софіївська Слобідка, вул. Боголюбова, 39

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 39
rieltor.ua

Продається 2 кімнатна квартира за адресою: вул. Мартинова 11 в ЖК Sofia Residence (Софія Резиденс), Києво-Святошинський район, Софіївська Борщагівка. Квартира загальною площею 66,4м2, житлова 33,8м2, кухня 18,5м2. В квартирі розпочатий ремонт, повністю підготовлена під чистову обробку (стіни, стеля), розведена мідна проводка, сантехнічна розводка, тепла підлога на кухні, в санвузлах, та лоджії, встановлений двоконтурний газовий котел та лічильник на газ, воду, електрику. Кімнати роздільні, велика простора кухня з панорамними вікнами та коморою. Закрита територія житлового комплексу, багаторівневий паркінг, до дрібниць продуманий ландшафтний дизайн з штучними водоймами та фонтанами, розташування будинків – відображає те, що забудовник врахував усі фактори, які можуть впливати на комфорт та якість життя майбутніх власників житла. Серед переваг ЖК «Софії Резіденс» слід назвати насамперед розвинену інфраструктуру: фітнес-клуби, супермаркети, дитячі садки, школи та поліклініка. Завдяки раціональним плануванням у житловому комплексі «Софія Резіденс» простір розподілений по-справжньому оптимально. Документам більше 3 років. За запитом надішлю відео огляд квартири.

можливий продаж по єОселя
Мартинова просп., 11
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам 3- кімнатну двоповерхову квартиру, в с.Софіївська Борщагівка, пр-т Героїв Небесної Сотні, 16/28. Код обєкта SF-2-889-932 Житловий комплекс під цілодобовою охороною з відеонаглядом. Безкоштовні паркувальні місця біля будинка, вїзд через шлагбаум з пульта. Звичайні магазини кафе та ресторан на території. Автобусна зупинка кінцева, яка йде до ст.м. «Академмістечка», знаходиться біля поста охорони. Дорога до метро ст.м. "Житомирська", на транспорті займає 15 хвилин. В комплексі є 2 футбольні стадіони, 2 баскетбольні стадіона, великий тенісний корт, дитячі майданчики, алеї з фонтанами, державний детячий садок, поряд ТРЦ Sofia Mall, Сільпо, Фора, АТБ, Новус, аптеки. Дворівнева: 10-й та 11-й поверхи 11-поверхового цегляного будинку. Загальна площа - 75 кв.м., кухня 27 кв.м. Квартира з індивідуальним газовим опаленням, двоконтурний котел італійський, роздільний санвузол. Вартість - $80 тис. + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри нерухомості та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%; - Постанова №206, №214, №280, №719; - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

Героїв Небесної Сотні просп., 16/28
rieltor.ua

Простора, сонячна 2-х. кім. квартира у сучасному ЖК Сонячний, вул.Боголюбова 27а., Софіївська Борщагівка. Квартира з якісним та свіжим ремонтом, площею 52 м.кв.,має чудове планування : дві окремі кімнати, кухня, санвузол суміжний, балкон. Індивідуальне газове опалення, двоконтурний газовий котел. У санвузлі - підігрів підлоги по периметру плитки. Будинок обжитий, утеплений. Є ліфт. Кухня - мебльована, вбудована побутова техніка( варильна поверхня, духова шафа). На стелі - зоноване освітлення. З кухні - вихід на балкон. У житлових кімнатах зроблений якісний ремонт, не мебльовані. Тут Ви можете втілити усі свої дизайнерські ідеї, облаштувати простір за власним задумом. Інфраструктура поряд з Жиловим Комплексом - потужна! Поряд - ЖК Софія Сіті, ЖК Софія Резиденс, м.Вишневе. Усе необхідне для комфортного життя - поряд, в пішій доступності ( освітні заклади, студії краси, магазини, супермаркети, заклади громадського харчування, поліклініки, аптеки та ін.) Маршрутні таксі з мінімальним інтервалом в часі прямують до метро ( Академмістечко, Теремки), центр Києва, околиці. Запрошую Вас на перегляд у зручний для Вас час! З повагою, Ольга Пасічник!

Боголюбова вул., 27А
rieltor.ua

Дизайнерська квартира з чудовим ремонтом в найкращому ЖК бізнес класу "Затишний Квартал". Повністю мебльована. Все нове. У ванній дорога італійська плитка і меблі. Техніка вся нова! Посудомийка, варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, пральна машина, кондиціонер, 2 Led телевізори. Є велика вбудована шафа та містка гардеробна кімната. Також в квартирі є балкон. Весь ремонт робився з якісних та дорогих матеріалів. Комплекс під охороною з відеоспостереженням. На території є садок, школа, ресторани, кавярні, спортзали, футбольні поля, багато дитячих майданчиків, фонтани та паркові зони. Поруч з комплексом зупинка громадського транспорту. Дуже развита інфраструктура, ТЦ, кінотеатр, спортклуби, Сільпо, Новус, Фора, KFC. Запрошуємо на перегляд. Подивіться і зрозумійте, що це, квартира вашої мрії.

Героїв Небесної Сотні просп., 16/10
rieltor.ua

Продам 3км. квартиру 75 м2 в Софіївській Борщагівці, вул. Молодіжна, 3 (жк Софія Сіті). Будинок зданий в експлуатацію, багато квартир заселені. Тепла квартира, всередині будинку, розташована на 4 поверсі. Вікна виходять у двір на дитячий майданчик, інша сторона на "Софія Резіденс". Зручне розташування, 5хв пішки до гімназії, садочки державний та приватні, поряд багато кафе та магазинів, медичні центри, клініка "Добробут", ветеринарні клініки, стоматології. Чудовий житловий комплекс, в якому все є, що немає необхідності виїжджати за його межі. Зелена доглянута територія, цілодобова охорона. Власник.

власник
Продам 3км. квартиру ЖК Софія Сіті 75м2. Власник
olx.ua

Продається 2-к квартира в ЖК Софія вулиця. Молодіжна 3 В квартирі зроблено уже вигідне перепланування - електро і сантехнічна розводка; - стіни готові до покраски чи шпалер; - машинна стяжка підлоги; - двоконтурний газовий котел; - радіатори в кожній кімнаті; - якісний профіль КВЕ металопластикових вікон; - індивідуальні лічильники на газ, воду, електрику; - тепла підлога на кухні і лоджиї Поряд знаходиться магазини, садочки, дитячі майданчики, школа, салони краси, кафе, кінцева зупинка маршрутного таксі За більш детальною інформацію пишіть/дзвоніть

2 к квартира в ЖК Софія Сіті  Молодіжна 3
olx.ua

Сама сонячна та весняна 2 кімнатна квартира в хорошій локації. Підходить під іпотеку! Якісний ремонт. В коридорі вбудована гардеробна система. Дві окремі кімнати. Кухня неймовірно світла, білі меблі та якісна техніка. Повноцінний балкон. Санвузол по всім правилам ). Індивідуальне опалення та лічильники, двухконтурний газовий котел. В будинку є ЛІФТ! Вул. Боголюбова 27а Будинок з червоної цегли. Повний аналог Волошкового. Чудова локація. Поруч садочок, школа, супермаркет та зупинка транспорта. До метро 20 хв їзди З повагою Вікторія АН Realtime

Весняний настрій! 2 кім 52 кв.м ЖК Сонячний, Софія, Боголюбова
olx.ua

ДРУЗІ. Неймовірно гарна ДВОКІМНАТНА квартира зявилася в ЖК Софіївська Слобідка По вул Боголюбова 33 Загальною площею 60 м² Але, є велика лоджія, яку можна буде організувати під окрему кімнату ( кабінет або ігрову дитячу зону) Повністю укомплектована меблями і технікою. Якісний ремонт Поряд знаходиться державний садочок та школа. Супермаркети, магазини і салони . Фітнес-клуби і школи розвитку дітей. Поліклініка, аптеки і лікарня. А також, зупинки громадського транспорту. Телефонуйте 38***********25 Наталія

Гарна ДВУШКА, повністю укомплектована в ЖК Софіївська Слобідка
olx.ua

Продається 2-кімнатна квартира, розташована на вулиці Яблунева 9г в ЖК Щасливий. Загальна площа 65м2. Квартира розташована на шостому поверсі десятиповерхового будинку. Ця квартира пропонується у відмінному стані і має індивідуальне опалення, що забезпечує комфортну та затишну атмосферу. У квартирі є багато природного світла, що створює почуття простору та зручності. Індивідуальне опалення. Цей комплекс має закриту територію та цілодобове відеоспостереження для вашої безпеки. Він також має привабливий ландшафтний дизайн та розвинену інфраструктуру. Поблизу розташовані дитячі садки, кафе, ресторани, безліч магазинів, спортивні майданчики та супермаркети. До станцій метро "Академмістечко" та "Теремки" можна легко дістатися за 20 хвилин. Ціна цієї затишної квартири становить 80 000 доларів. Не втрачайте можливості стати щасливими власниками цієї привабливої квартири. Телефонуйте негайно, щоб дізнатися додаткову інформацію та домовитися про перегляд. Квартира чекає на своїх щасливих власників!

Продам 2-кімнатну квартиру ЖК Щасливий
olx.ua

Продається шикарна і світла дворівнева квартира яка розташована в ЖК Софія Резиденс, по вулиці Мартинова 26, на 9- 10 поверсі. Будинок зданий та заселений У комплектацію квартири входить: - електро і сантехнічна розводка - чорнова штукатурка стін - машинна стяжка підлоги - двухконтурний газовий котел - водяна тепла підлога на кухні і в санвузлі - радіатори в кожній кімнаті - якісний профіль KBE металопластикових вікон - індивідуальні лічильники на газ, воду і електрику Територія комплексу закрита і знаходиться під охороною 24/7 В комплексі є дитячі майданчики, кафе , магазини, аптекі і т.д.

Продається дворівнева 3к квартира ЖК Софія Резиденс Мартинова 26
olx.ua

• Продам 2-кімнатну квартиру вул. Боголюбова 4. • Розташована на 6 поверсі 12-поверхового будинку. • Квартира дуже світла та тепла. Індивідуальне опалення. Прекрасне планування – окремі кімнати, балкон. • Сімейний, доглянутий, чистий район. Комплекс з гарним ландшафтом та розвиненою інфраструктурою. Поруч школа, дитячі садки, банки, клініки, кафе, ресторани, безліч магазинів, спортивні майданчики, паркінг, супермаркети Фора, АТБ, Сільпо. • До метро Академмістечко, Теремки – 20 хвилин. • Ціна: 80 000$ Телефонуйте! Квартира чекає на своїх щасливих власників.

Продам 2-кімнатну квартиру ЖК Софія
olx.ua

Софіївська Борщагівка, житловий комплекс бізнес-класу Софія Резиденс, проспект Мартинова 15 Продаж однокімнатної квартири, площею 41 м2, що розташована на п’ятому поверсі десятиповерхівки. Сучасний ремонт, красивий інтер’єр, новесенькі меблі та техніка, абсолютно все залишається новим власникам. Квартира дуже затишна, багато простору. Кухня, що переходить в лоджію, вітальня, окрема спальна кімната. Індивідуальне опалення, двоконтурний газовий котел, котрий забезпечує не тільки тепло в холодну пору року, а й безперервну наявність гарячої води щосезонно. Вартість – 80000$ Зручне розташування та транспортне сполучення. До Кільцевої Дороги – 5 хв на авто, до метро Житомирська або Іподром – 10-15хв. Запрошую вас на перегляд! З повагою, Ольга Пасічник +38**********64

Софія Резиденс! Красива, сучасна квартира площею 41м2
olx.ua

2к. квартира, 57м2. ЖК Софія від Мартинова (1, 4 км. від окружної). Толстого 102. У ЖК відеоспостереження та охорона. У дворі закрите паркування (індивідуальний пульт). Два роздільні су. Кухня 18м2. Вся техніка: пральна машина, духовка, посудомийка, варильна, холодильник, кондиціонер, котел (індивідуальне опалення). 7 поверх 7 поверхового будинку, ліфт. Квартира тепла, сонячна і затишна. Вся інфраструктура в пішій доступності: кафе, аптеки, школа, садок, супермаркети, нова та укр пошти, дитячі майданчики, медичні установи, банки. Прекрасні чуйні сусіди, без галасливих дітей та пяних компаній. Ремонт 6 років. Дизайнерський ремонт з продуманим освітленням, розетками та всією технічною частиною. Всі меблі залишаються.

Павла Чубинского улица, 88, Софиевская Борщаговка, Киевская 80000.0 USD
dom.ria.com

Продаєтся простора 2-х кім квартира в ЖК Софіївський квартал, вул. Академіка Шалімова 61 А. Розташована на 6 поверсі з 10.В квартирі індивідуальне опалення. Двоконтурний газовий котел. Повністю укомплектована меблями та НОВОЮ технікою (холодильник, газова плита, духова шафа, холодильнк, пральна машина, 3 телевізори). На підлозі 2 кімнат - ламінат, у коридорі та у кухні, туалеті та у ванній кімнаті плитка. У квартирі встановлено терморегулятор програмований для теплої підлоги. Якісні міжкімнатні двері, якісні замки та ручки. По всій квартирі стильні світильники, що мають кілька видів підсвітки. Право власності меньше 3-х років. Перегляди в зручний час Комісія 3%

Академика Шалимова улица, 61А, Софиевская Борщаговка, Киевская 80000.0 USD
dom.ria.com

ТЕРМІНОВО ПРОДАЄТЬСЯ!!! Шикарна дворівнева квартира в ЖК "ЛЬВІВСЬКИЙ МАЄТОК" який розташований на "Софіївській Борщагівці" . Будинок побудований з червоної цегли і дуже теплий. На двох рівнях розташовані 4 кімнати, простора кухня, два санвузли (в одному душ в іншому ванна) в яких є водяний підігрів підлоги, а також велика гардеробна. У квартирі індивідуальне опалення, стоїть бойлер. У ЖК присутня прекрасна інфраструктура: Аптека Школа Садок Магазини Торгові центри Ресторани та багато іншого Поруч будується великий магазин "Новус". У будинку не більше комунальні послуги на все стоять лічильники. Минула зима обходилася в місяць від 1500 і до 2000 гривень, але все залежить від того, як ви буде топити. Також у вартість входить комора (4 Кв.м), яка розташована на першому поверсі. До "Великої окружної" 5-10 хвилин на громадському транспорті, а до метро "Академмістечко" 15-20 хвилин. Якщо вам набридла міська метушня і хочеться затишку і спокою то вам до нас) квартира чекає своїх нових власників і готова до переглядів)

ПРОДАЖ 2х рівневої квартири в ЖК ЛЬВІВСЬКИЙ МАЄТОК
olx.ua

Продається однокімнатна квартира ЖК "У-квартал" на Софіївській Борщагівкі. Загальна площа 56 м2. Поверх 5/9. З охороною території, в квартирі залишаються всі меблі і побутова техніка, прально-сушильна машина, холодильник, телевізор, духовка, варочна поверхня, окрема морозильна камера, велике двоспальне ліжко з крутим матрацом, шафа і одномісне ліжко, є містка гардеробна і багато місць для зберігання в кухні, опалювання індивідуальне газове двоконтурним котлом з теплою підлогою в кухні, коридорі і ванній кімнаті. Зроблені траси під кондеціонер в комнатах. Комфортний відкритий балкон для відпочинку літніми вечорами

Продається двокімнатна квартира ЖК "У-квартал" 80000$
olx.ua

Без комісії!Гарна квартира в центрі ЖК Софія Сіті. Вулиця Миру 50.Алея,фонтан. Дві окремі кімнати,світла та затишна квартира.Облаштована меблями та побутовою технікою. Індивідуальне газове опалення. Комплекс під цілодобовою охороною. На території ЖК є абсолютно все для Вашого комфортного проживання:магазини,салони краси та фітнес клуби.Дитячий садочок та ліцей в пару хвилинах ходи від будинку До кільцевої дороги Столиці 1 км. Документам більше трьох років. Можливий продаж під державні програми. Телефонуйте.Обирайте найкраще.

можливий продаж по єОселя
Миру вул., 50
rieltor.ua

Продаж 2х кімн. квартири в ЖК Щасливий по вул. Яблунева 300 м. від Кільцевої дороги. Готова до заселення. Квартира з євроремонтом , укомплектована технікою та меблями. Індивідуальне опалення, лічильник на воду, газ та електроенергію. Закрита територія, підземний паркінг, відеоспостережння, охорона, контроль доступу за електроними картками. На території комплексу знаходиться сучасний майданчик та новий дитячий садочок. Гарно розвинута інфрастуктура: магазини, розвиваючі гуртки для дітей, салони краси, аптеки, лікарні, кафе та офіси. Все для комфортного проживання. Документам більше 3 років. Також в цьому домі продається кладовка 3 кв.м. за ціною 1000 $.

Яблунева вул., 9
rieltor.ua

Двокімнатна квартира з роздільним плануванням, кухнею-студією загальною площею 57 м. кв. з ремонтом (потрібне фарбування стін у коридорі та двох кімнатах), меблями та технікою, в цегляному, утепленому будинку 2017 року в ЖК Софіївський Квартал у Софіївській Борщагівці. Охороняється, закрита територія з відеоспостереженням, поряд лісо-паркова зона, на території фонтан, дитячі та спортивні майданчики, футбольне поле. На території є все, що потрібне для комфортного життя. Відмінно розвинена інфраструктура, дорога за 500 метрів від будинку. Квартира газифікована, індивідуальне опалення, продається з усім необхідним для комфортного життя. Документи перевірені та готові до продажу, понад три роки. Перегляди за домовленістю ID: 60805

Академіка Шалімова вул., 61
rieltor.ua

Е-Оселя 3% Трикімнатна двокімнатна двомісна квартира з роздільним плануванням загальною площею 92 м. кв. в сучасному будинку комфорт класу ЖК Софіївські Липки в Софіївській Борщагівці Плюси даного обєкта: - Ціна в ринку - ЖК комфорт класу - Закрита територія, охорона, відеоспостереження, підземний паркінг, генератор, власний ЖЕК, зарядні станції під електроавтомобілі, підземні сміттєві баки, безшумні ліфти з чудовим дизайном, датчики світла на поверхах - Дитячі та спортивні майданчики на території - Хороша квадратура квартири - Функціональне планування - Панорамні вікна - Велика кухня - Лазерна цементно-піщана штукатурка - енергозберігаючі 5-ти камерні вікна WDS - Газовий котел Protherm - Якісні вхідні двері з МДФ накладкою За помірну суму Ви отримуєте житло вищого класу, порядних сусідів і відмінну атмосферу для щасливого життя. Телефонуйте, і ми домовимось, коли зможемо переглянути квартиру Вашої мрії, не пропустіть свій шанс, будьте господарем своєї долі. ID: 68325

можливий продаж по єОселя
Свободи вулиця, 1С
rieltor.ua

Крутяцкая квартира! Оригинальная планировка! В коридоре встроенная гардеробная система с зеркалами. Отдельная спальня с удобной кроватью. Гостиная с диваном и зоной ТВ. Много шкафов для хранения. Кухня с встроенной мебелью и техникой. На Лоджии обеденная группа и кладовая. Индивидуальное отопление и счетчики, двухконтурный газовый котел. Пр. Мартынова 15 Закрытая территория с охраной и видео наблюдением. Шикарная инфраструктура и транспортная развязка. Прямой выезд на Окружную дорогу.

Сделайте себе подарок! 42 кв.м ЖК София Резиденс
olx.ua

Оригінальне планування! Вул. Боголюбова 39 Якісний ремонт зроблений для себе! Простора кухня вітальня. Три окремі кімнати. Два санвузли!!! Кондиціонер якого вистачає на всю квартиру. Зроблена повністю шумо ізоляція. Тепла підлога. Квартира повністю внутрішня та тепла. Встановленні зовнішні ролети. Індивідуальне опалення та лічильник, двоконтурний газовий котел. Мінімальне оформлення. Зелена, велика теріторія. Поруч великий супермаркет, дитячий та спортивний майданчик. Зупинка транспорту. Державний садочок та школа. До метро 20 хв їзди

Майже 3 кім. 60 кв.м! ЖК Софія, Слобідка, Боголюбова
olx.ua

Продаж 2 кімнтатної з ремонтом ЖК Барселона , біля ПАрку Цегляний будинок 2020 року, автономне газове опалення 2 поверх, 64 кв.м. Двосторонняя двокімнатна квартира з ремонтом, меблями та технікою: Кондиціонери, пліта, посудомийна машина, пральна, сушильна Дві гардеробні, два санвузла, велика кладова на кухні Затишна територія ЖК , парковка, поруч Новус, ТРЦ, зупинка транспорту до м.АКадеммістечко, Теремки 15 хв, поруч ПАрк Документам 3 роки

Петровська вул., 1
rieltor.ua
1 - 24 з 483 результатів