Велика квартира з сучасним плануванням та чудовим краєвидом! Повністю готова до проживання! Продається 1-кімнатна квартира в Софіївській Борщагівці, на вулиці Боголюбова, 8. В оселі виконаний якісний євроремонт. На кухні підлога застелена плиткою та ламінатом, у спальні та коридорі — ламінат. Стіни пофарбовані, виконано декоративне оздоблення, гіпсокартонні стелі, санвузол в плитці. Утеплення пінопластом — 5 см у три фази. Комфортне планування: кухня-вітальня, окрема спальня, гардеробна, великий засклений балкон, суміжний санвузол. У наявності необхідні меблі та техніка: вбудована кухня, холодильник, духова шафа, пральна машина, бойлер, шафа-купе, диван, стіл, стільці. У будинок є два входи — із двору та вулиці, є пандус, 2 ліфти, вхід через домофон, ведеться відеоспостереження у підїзді на першому поверсі. Охайний двір з озелененням, на території дитячий майданчик, гостьові паркомісця. Добре розвинена інфраструктура. Поруч є «Фора», «Сільпо», кавярні, ресторани, клініки, аптеки, дитячі садки, відділення «Нової Пошти». Зупинка транспорту у напрямку Києва знаходиться за 3-5 хвилин від будинку. До Києва — 1 км. Близька розташованість до Києва, зручна транспортна розвязка, нові будинки в оточенні, гарний район з усією необхідною комерцією — все це створює ідеальні умови для комфортного життя! Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) 3) Сертификат на зруйноване житло З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Боголюбова вул., 8
rieltor.ua

ЖК Київський маєток. вул. Тарасівська 1. Будинок, зведений з надійної червоної цегли, який забезпечує не тільки естетичний вигляд, але й високу міцність та довговічність. Увесь комплекс пропонує неперевершений комфорт та затишок. Наша пропозиція - простора 2-кімнатна квартира площею 75 метрів. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує просторість та функціональність. Великий балкон. Окремі кімнати. ЖК "Київський маєток" має чудове розташування - всього кілька хвилин ходьби від центральних вулиць та транспортних магістралей. Ви можете насолоджуватися мальовничими краєвидами міста та мати швидкий доступ до всіх сервісів та закладів.

тарасівська, 1
rieltor.ua

У затишному передмісті Києва, серед мальовничих краєвидів Софіївської Борщагівки, розташована сучасна двокімнатна квартира, що зачаровує своєю гармонією та теплом. На 10-му поверсі, де тиша та спокій стають частиною життя, ця оселя обєднує комфорт та функціональність для найвибагливіших власників. Загальна площа в 60,04 кв. м дарує простір для свободи та затишку. Відкрита, світла кухня площею 9,7 кв. м стане серцем вашого дому, де готувати страви — справжнє задоволення. Оснащена всім необхідним — від сучасної духової шафи та витяжки до кавомашини, що подарує ароматні ранки. У цій кухні все підлаштоване для комфорту: холодильник, мікрохвильова піч, плита та чайник завжди під рукою, а деревяні оздоблення створюють відчуття природної гармонії. Житлова площа в 31,2 кв. м розділена на дві кімнати, кожна з яких — це простір для затишного відпочинку та натхнення. Два м’які дивани та три сучасні телевізори забезпечать максимальний релакс, а велике вікно наповнює кімнати денним світлом, відкриваючи краєвид, що захоплює подих. Суміжний санвузол обладнаний душовою кабіною, що дозволяє кожен день починати зі свіжості та бадьорості. В пральній машині ви завжди зможете швидко подбати про чистоту, не покидаючи свого затишного куточка. Неповторною родзинкою цієї квартири є її останній поверх — ви можете насолоджуватися небом без сусідів зверху, тишею та спокоєм. Панорама з висоти 10-го поверху дарує відчуття свободи та простору, якого так не вистачає у міському ритмі. Ця квартира — ідеальний вибір для тих, хто шукає гармонію комфорту та сучасного стилю у затишному передмісті. Ціна: 65000$ + 3% комісії! Для додаткової інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаними контактами.

Боголюбова вул., 35
rieltor.ua

У продажу унікальна двокімнатна квартира в жк Софія Київська. Закрита територія Охорона. Дитячий садок з будованим бомбосховищем 200м. Школи. Супермаркет поруч. Транспорт на 2 лінії метро.Дом 2016 року забудови. 11 поверх. Загальна площа 48кв. 2 окремі кімнати. Кухня студія 16кв. Гардеробна кімната. ID: 81289

Павла Чубинського вул., 4
rieltor.ua

Без комісії! Для тих хто шукає гарну квартиру з якісним ремонтом та цінує комфорт. Продаж нової 1к квартири (Євродвушка) ЖК Львівський Затишок, вул. Воронківська 5, с. Софіївська Борщагівка (Поруч Петрівський квартал) Площа: 42м2; Поверх: 1/4; Ціна: 65000 $. Варіант, який не залишить вас байдужими. Повноцінний коридор з шафою та місцем для сидіння. Велике дзеркало з підсвіткою. Сучасна кухня з затишним місцем для прийому їжі. Санвузол з ванною та інсталяцією. Є окрема простора спальня з двоспальним ліжком та шафою. Також є гостьова кімната з великим диваном та робочим місцем. Тепла підлога скрізь де є плитка, індивідуальне газове опалення, розетки та вимикачі розташовані в достатній кількості та зручності. Ремонт виконаний з дотриманням усіх необхідних стандартів та технологій. Новий будинок, чистий підїзд, територія ЖК сучасна і доглянута. Вам тут сподобається. Розглядаємо продаж під державні програми. До Києва 5км. Перегляд в зручний для вас час! АН “GLOREAL” Олена 0979734659 Продажа однокомнатной (евродвушка) квартиры, Софиевская Борщаговка, Святопетровское,

можливий продаж по єОселя
Воронківська, 105
rieltor.ua

ЖК "Софія Київська", Софіївська Борщагівка, вул.Чубинського, 8Б. Квартира двохстороння, видова. Роздільні 2 санвузоли, велика лоджия на 2 кімнати. Розташована в середині будинку, не кутова. З можливістю перепланування у 3к. Є розроблений дизайн проєкт квартири, з переплануванням та візуалізацією. 8 пов. / 12 пов. цегляного будинку. Також на 8 поверсі поруч з ліфтом, є своя придбана кладова з документами (+ бонус). В будинку є власна котельня, встановлені радіатори, лічильники тепла, води та світла. В підїзді є 2 ліфти (пасажирський та грузовий). Територія ЖК закритого типу, з охороною. Інфраструктура: на території розміщені Дитячий садочок, дитячий та спортивні майданчики, магазини, кавярні, салони краси, (УКР. та НОВА) пошта, аптека та ін. Багато зелених насаджень. Зручна транспортна розвʼязка: До кільцевої 2 км. Маршрутки до метро ходять кожні 3-5 хвилин. До м.Житомирська, маршруткою до 20хв. На авто до 15хв. Документи готові. Торг можливий. Власник.

власник
Продаж 2к. ЖК "Софія Київська".
olx.ua

Власник! Продаж однокімнатної квартири переробленої в 2к 44,6м2 з хорошим плануванням і ремонтом, відсутні; міжкімнатні двері в одну кімнату , кондиціонер( траса на кондиціонер проложена виходи є) ЖК Києвський Маєток С.Софіївська Борщагівка вул.бишівська 9 площа 44,6м2 поверх4/5 Ціна 65 000$ Квартира затишна, світла, сонячна сторона, підігрів підлоги у ванній кімнаті, облаштована меблями та технікою. велика лоджія 6м2 може служити просторою лаундж зоною. Розвинена інфраструктура 15-20хв до метро Академмістечко і метро ВДНХ(виставковий центр) ЖК закритого типу під охороною Поруч садочки, школи, магазини, ТРЦ, кафе, кінотеатр, спорткомплекси і т,д НЕ ДЗВОНИТИ! пишіть :телеграм , WhatsApp 06******49 Євгеній

власник
продам 2 кімнатну квартиру ЖК Києвський Маєток
olx.ua

Продаж однокімнатної квартири в ЖК Софія Клубний Будинок зданий 4 роки тому заселений Благоустрій гарний двір ліфт підїзд Навколо вся необхідна інфраструктура - свій спортзал - дитячий і дитячий басейни, школа, садок, магазини, кафе, дитячі та спортивні майданчики. Зараз оформлений попередній договір. Ціна 65000уе Можна заходити для комфортного проживання хоч сьогодні,сусіди всі живуть ремонти вже практично завершені. Раціональне планування 40.6 за БТІ Не студія -кімната та кухня окремі Без перепланувань. Комплектація від забудовника На кухні встановлений газовий, двоконтурний котел-взимку економимо на комунальних, гарні вхідні двері, якісні вікна, заведена електрика, інтернет, якісно виконаний ремонт. На стінах нанесено декоративну штукатурку, влаштована тепла підлога (коридор, гардероп,кухня, ванна кімната). Напідлозі в кухні, коридорі,ванній кімнвті та гардеропі якісний кахель. В кімнаті на підлозі ламінат. Мебльована всім необхідним для початку проживання. Заведені лічильники. 8-й поверх 10-ти поверхового будинку Дивимося за домовленістю З повагою Вікторія 38********80 Терміновий продаж.

власник
Продаж однокімнатної квартири.
olx.ua

Продамо квартиру в ЖК У-Квартал (Затишний квартал, Уютний квартал). с. Софіївська Борщагівка. Підійде як для проживання так і під комерцію. Має вхід з підїзду, та окремо зроблений вхід з фасаду. 50кв м. Переуступка - здача будинку Осінь 2024 року. Можемо почекати, і відразу будете купувати з прийняттям права власності на себе. Будинок повністю готовий, забудовник займається благоустроєм тереторії. Дуже крутий ЖК з басейном, фонтанами, спортивними площадками та інше (можете ознайомитись в інтернеті який вигляд має). На ремонт заходити можна було ще пів року тому, всі власники активно роблять ремонти та заселяються. Можна використовувати як комерцію під бізнес для себе чи здачу в оренду як комерційне приміщення. Ну або робити ремонт як в квартирі. Все на вашу фантазію. Перегляд можливий по вихідним дням. Дзвонити з 10:00 до 21:00.

власник
Квартира (можна під комерцію) 50кв.м. (ЖК У-Квартал)
olx.ua

ЖК Київський маєток. вул. Тарасівська 1. Будинок, зведений з надійної червоної цегли, який забезпечує не тільки естетичний вигляд, але й високу міцність та довговічність. Увесь комплекс пропонує неперевершений комфорт та затишок. простора 2-кімнатна квартира площею 75 метрів. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує просторість та функціональність. Великий балкон. Окремі кімнати. ЖК "Київський маєток" має чудове розташування - всього кілька хвилин ходьби від центральних вулиць та транспортних магістралей. Ви можете насолоджуватися мальовничими краєвидами міста та мати швидкий доступ до всіх сервісів та закладів.

Київський маєток, Софіївська Борщагівка, Затишний
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Софіївська Борщагівка

Простора 2-кімнатна квартира в сучасному житловому комплексі - ЖК "Софіївська сфера", Києво-Святошинський район, с. Софіївська Борщагівка, вул. Соборна,126/19. Будинок зданий в експлуатацію в 2021 році, заселений. Квартира розташована на 4 поверсі /10 поверхового будинку. Охайне парадне з двома ліфтами. Планування квартири- двостороння, дві окремі кімнати, два санвузла, великий хол, лоджія. Автономне опалення. Площа квартири: 64/32.2/16.5м2. В квартирі є: двоконтурний котел, металопластикові вікна, радіатори, лічильники на газ та воду. Зроблено: електричні монтажні роботи, штукатурні роботи, стяжка на підлозі, звукоізоляція. Зелена, доглянута прибудинкова територія з дитячими майданчиками, цілодобово під охороною. Гарно розвинена інфраструктура: поруч є ВСЕ, що необхідно для комфортного життя. Зручна транспортна розвязка- 15 хвилин до метро "Академмістечко" або "Житомирська". Гарне інвестування, як для орендного бізнесу, так і для комфортного проживання. Ціна: 65000 у.е. без комісії для покупця.

2- кімнатна,  ЖК "Софіївська сфера", м."Академмістечко"-15 хв.
olx.ua

Продається євродвушка с ремонтом в ЖК «Сади Вишневі», вул. Святошинська, 58 Робоча зона кухні винесена на лоджію і отримано 2 кімнати. В квартирі виконано якісний авторський ремонт. Квартира укомплектована меблями та технікою. Автономне опалення. Тепла підлога. Всі комунікації центральні, міські. Містечко європейського типу з розвиненою інфраструктурою. Місця для паркування. Квартира тепла та економна по комірних платежах. Будинок здано. Переуступка.

Продам євродвушку з ремонтом в ЖК«Сади Вишневі»
olx.ua

Продаж сучасної, нової мінідвушки в ЖК Волошковий, за адресою вул. Миру 12. Поруч центральна алея, ЖК Софія, ЖК Софія Резиденс, ЖК Щасливий, ЖК Софіївська Слобідка, ЖК Сади Вишневі. Загальна площа квартири 39,8 м2. Розташована на 3 поверсі 5 поверхового будинку. Будинок з червоної цегли, дуже теплий. Квартира з сучасним та новим ремонтом. Зручне планування є простора кухня-студія з диваном та окрема спальня кімната з двоспальним ліжком, прикроватними тумбами та просторою шафою-купе. Укомплектована всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання в саме: Вбудована кухня з витяжкою, газова варочна поверхня, духова шафа, холодильник, стіл та стільці, кондиціонер, розкладний диван, пральна машина, Шафа в коридорі. В квартирі індивідуальне газове опалення. Є окремий засклений балкон. Поруч добре розвинена інфраструктура комплексу та району. Ціна 65000$ Є право власності За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном Відеоогляд за запитом

Нова міні-двушка ЖК Волошковий вул.Миру 12
olx.ua

Продаж затишної нової міні двокімнатної квартири в ЖК Волошковий, за адресою вул. Миру 16. Загальна площа квартири 39,2 м2. Розташована на 3 поверсі 5 поверхового будинку. Будинок з червоної цегли, дуже теплий. Квартира з сучасним та новим ремонтом. Укомплектована всією необхідною технікою та меблями. Побутова техніка та меблі: - вбудована кухня з витяжкою, - варильна поверхня, - духова шафа, - холодильник, - стіл та стільці, - кондиціонер, - розкладний диван, - двоспальне ліжко з приліжковими тумбами, - шафа-купе, - пральна машина, - шафа в коридорі. Індивідуальне газове опалення. Окремо засклений балкон. Добре розвинена інфраструктура комплексу та району. Поруч центральна алея, ЖК Софія, ЖК Софія Резиденс, ЖК Щасливий, ЖК Софіївська Слобідка, ЖК Сади Вишневі. Ціна 65000$ Є право власності За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном Відеоогляд за запитом

Продаж міні 2к квартири з ремонтом ЖК Волошковий
olx.ua

Пропонуємо для продажу затишну двокімнатну квартиру з автономним газовим опаленням, в чудовому, комфортному та затишному житловому комплексі «Уютний Квартал» Софіівська Борщагівка, вул. Героїв Небесної Сотні 16/24. Загальна площа квартири 54,3 кв.м. Розташована на 2 поверсі з 10. Квартира готова під чистовий ремонт, будинок заселений. Житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою, закритого типу, відеоспостереження та охорона, багато паркомісць, барбекю-зона, дуже мальовничий ландшафтний дизайн. На територіі є все необхідне для життя та відпочинку: Супермаркети, басейн, дитсадок, тренажерні зали, кафе, ресторани, футбольне поле, баскетбольне поле, тенісний корт, два фонтани, магазини з речами, дитячі майданчики та багато іншого. Біля Комплексу зупинка громадського транспорту. Поруч ТРЦ «Софія Mall”, «Маєток», «Новус». Перегляд по домовленості, в зручний для Вас час!

Продаж квартири ЖК Уютний Квартал, Героів Небесноі Сотні 16/24
olx.ua

Продаж 1 кімнатна квартира Софі́ївська Борщагі́вка Найближча станція метро – Житомирська, Академмістечко Назва ЖК: Уютний Квартал Проспект Героїв Небесної Сотні 18/6 Поверх: 1 Поверховість: 10 Загальна площа: 44 м² Площа кухні: 18 м² Планування: Роздільна Опалення: Індивідуальне газове Ремонт: Євроремонт Тип угоди: Переуступка #2577

Продається 1 - кімнатна  квартира на проспекті Героїв Небесної Сотні
olx.ua

Нова квартира з якісним дизайнерським ремонтом та власною терасою!! Найкращій Жк Софія Клубний з дуже гарною інфраструктурою Сучасний ремонт з використанням якісних матеріалів. Повністю укомплектована новою технікою і меблями-заходь і живи Продумане планування з великою кількістю місця для зберігання речей : шафа в коридорі, вішаки для верхнього одягу, ніша для взуття, гардероб, прикроватні тумбочки, підвісне трюмо в кімнаті, в ванній кімнаті зашиті тумби, комфортний диван та телевізор. Телефонуйте для перегляду!

Зелёная улица, 3, Софиевская Борщаговка, Киевская 65000.0 USD
dom.ria.com

Прохання - телефонувати, на листи і повідомлення не відповідаю. ЖК "Львівський маєток", Київська область, Києво-Святошинський район , вул.Сагайдачного, 7. 3/5 цегляного будинку 2017 р. побудови, 55.7/33.5/11.4, су/с. Є окрема кладовка у полупідвальному приміщенні. Сучасний ремонт. Квартира внутрішня(не торцева) і дуже тепла. Щаслива, комфортна. Кахель, ламитат, інтернет, склопакети. Індівідуальне опалення. Підігрів підлоги у кухні. Мебльована. Імпортна побутова техніка: пральна машина-автомат, холодильник, газовий котел, є віведенний кабель під кондиціонер, нова газова плита. Бронедвері. Лічильники на газ, воду та електроенергію (подвійний тариф день/ніч) . Шикарна інфраструктура району, дуже зручне і приємне місце для життя. Хороша транспортна розвязка, чудовий район, тихий індівідуальний двір, дитячий майданчик і парковка. Відмінна інфраструктура, поруч "NOVUS", "АТБ", РИНОК і банки. Паркова зона. Піша доступність зупинок маршруток . ФОТОГРАФІЇ ВІДПОВІДАЮТЬ ДІЙСНОСТІ! 65 000 дол США. Ріелтор Олена, тел.: XXX-XXX-XX-XX.

Сагайдачного улица, 7, Софиевская Борщаговка, Киевская 65000.0 USD
dom.ria.com

Без комісії для покупця, Можливий продаж під Держ.Програми: Є-оселя, Є-відновлення, Сертифікат, Київська область, Бучанський район, м.Вишневе, вул.Вітянська, 2 кімнатна квартира, 69,2 кв.м., Поверх 14/17, Ремонт після будівельників, Але розведене опалення та установлені радіатори, Всі комунікації Централізовані, Отоплення АВТОНОМНЕ[своя котельня}, Будинок монолітно-каркасний, Є підземний паркінг, який використовується як бомбосховище, В дворі спортивний зал,СпортЛайф, Дуже зручна транспортна розвʼязка, Вся необхідна інфраструктура для комфортного життя та відпочинку поруч, якщо квартира зацікавила Дзвоніть, Надам відповіді на запитання,та проведу особистий перегляд. Менеджер Віталій.

Є-оселя/ВИШНЕВЕ/Авіа Квартал/2кк./69м2./Без комісії.
olx.ua

Сучасна квартира з якісним ремонтом! Продаж великої євродвушки 55 м2 ЖК Петрівський квартал,бул. Л.Українки Вартість:65000$ без комісії!!! Площа: 55м2 Поверх:10/11 В квартирі гарний,сучасний ремонт: -меблі під замовлення; -вбудована техніка; -тепла підлога; -якісна ,дорога сантехніка, посудомийка, кондиционер, індивідуальне газове опалення. Всі меблі та техніка залишаються новому власнику! Затрати на оформлення мінімальні! Перегляди в будь який час! Ключі на руках! Територія комплексу під охороною 24/7 + відеоспостереження. Розвинута інфраструктура,поряд ТРЦ Европарк. Сільпо. Відео квартири по запиту. Стосовно перегляду телефонуйте.

Продам квартиру с ремонтом евродвушка 55м2.  Без комиссии
olx.ua

Продаж затишної квартири в ЖК Резиденс від Мартинова. До вашої уваги пропонується прекрасна квартира площею 35 кв.м. в закритому комплексі з цілодобовою охороною. Квартира знаходиться в обжитому будинку, на 5-му поверсі, з працюючим ліфтом. Квартира з якісним ремонтом усією потрібною технікою. У квартирі автономне опалення від котла. В санвузлі, уоридорі та на кухні зроблений електричний підігрів полів. За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном

Повна Комплектація Чудова Квартира в ЖК Софія Резиденс! Охорона 24/7
olx.ua

Продаж квартири 1 кімнатна ЖК Софія київська по вул Чубинского загальною площею 50 м кВ кухня 10 м кВ на 10 поверсі 12 поверхового будинку Розглянемо держ програми . Вільна для переглядів . Швидкий показ . 65000 $ + комісія АН

Продається 1 - кімнатна  квартира по вул. Чубинского
olx.ua

Пропоную купити затишну 1 кімнатну квартиру з євроремонтом в ЖК "Софія Сіті". Розташована квартира на вул. Лесі Українки, Софіївської Борщагівки. Документам більше 3р. Площа 56/23.4/12.8м. знаходиться на 3/5 поверсі. Простора квартира з ремонтом. В квартирі індивідуальне газове опалення. Встановлений кондиціонер. Балкон утеплений та з додатковою батареєю, що дає можливість відокремити собі робочу зону прямо вдома. Територія самого ЖК знаходиться під цілодобовою охороною. Поряд з будинком є супермаркети, салони краси, кавʼярні. Зупинка міського транспорту. Ціна 65000$+ комісія агенства. # SF-2-907-374 -номер оголошення.

Продам 1-кімнатну квартиру 56 м² в ЖК "Софія Сіті"
olx.ua

Найкраща пропозиція в зданому будинку на жк Софія Резиденс. Квартира двостороння. Це улюблене планування за запитами покупців 2024 року. Зручний 3 поверх, вікна - на схід і захід. Вже розведена тепла підлога на кухні, ванній кімнаті. Підключено газ. Гарячу воду 24\7 дає газовий котел. Опалення індивідуальне газове. Розведена електрика. Якісна стяжка підлоги. Кімнати роздільні. Окремі. 2 санвузли. Будинок цегляний, дуже теплий, вже частково заселений. І живуть сусіди. Продам квартиру за найвигіднішою ціною. Можна під Є-Оселю. Під сертифікати. До Кільцевої дороги - 600 метрів. Зупинка транспорту перед входом в ЖК. До метро Житомирська і Теремки їдуть прямі маршрутки. Охоронювана територія з усією інфраструктурою в комплексі. Дуже зелено, новенькі дитячі майданчики огороджені, є 2 паркінги. Полив газонів, стрижка дерев. Впевнена, вам сподобаються зелені прогулянкові алеї з озерцями і рибками. А спортсменам припадуть до душі спортивні тренажери. Поруч зводять Сільпо. Хоча продуктових магазинів декілька. А ще кафе, салони, приватні школа і садок, і т.д. Цей комплекс обирають сім"ї. Великий запит на оренду квартир. Звертайтесь. Комісійні 3%, оформлення оплачує покупець. Запрошую на перегляд. Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-947-092-LX.

Продам 2 к ЖК Софія Резиденс 53 кв.м. Є -Оселя 7. Є Відновлення
olx.ua
1 - 24 з 600 результатів