Вигідна ціна! Можливий торг! Новий ЖК "Уютний квартал" на Софіївській Борщагівці просп. Героїв Небесної Сотні 18/2. єОселя! Документам БІЛЬШЕ 3-х років, податки мінімальні на переоформлення. Кладова на 4му поверсі 4 м.кв. в ПОДАРУНОК! Пропонується рідкісна можливість стати власником унікального дворівневої квартири площею 113.6 м², яка обєднує в собі розкіш, безпеку та автономність. Оснащена броньованими вікнами, квартира надає цілодобовий захист завдяки охороні та системі відеоспостереження. Ось лише деякі з унікальних особливостей цієї оселі: - Два кабінета для продуктивності та креативу - Броньовані всі вікна на 2-му рівні - Кардіо зона з орбітреком і панорамним видом, що забезпечують натхнення під час вправ. - Вишукана кухня-студія з острівцем, сучасною побутовою технікою та вишуканими меблями. - Комфортабельна вітальня з натуральним каміном на дровах, що створює не лише атмосферу тепла і затишку, а може повноцінно гріти приміщення. - Елегантна спальня, що забезпечує неперевершений відпочинок. - Світла дитяча кімната для комфортного розвитку та розваг малюків. - Вбудовані гардеробні, що пропонують достатньо місця для зберігання одягу та аксесуарів. - Дві ванні кімнати з сучасними зручностями. - Енергонезалежність завдяки гібридному інвертору, що може живити квартиру 2 доби та запасу проточної води на 400 л з насосною станцією. - Заведені 2 провайдери інтернету для безперебійного звязку. - Кондиціонери в кожній кімнаті для індивідуального мікроклімату. - На вибір гаряча вода від бойлера чи газового котла - Рекуператор у вітальні для постіного притоку свіжого повітря - Окрема кладовка на поверсі 4кв/м - Два відритих балкони на 2му рівні з тримачами для любителів квітів та живим диким виноградом який плететься по стіні ЖК Уютний квартал повністю закритого типу, охорона працює 24/7, Державний садок відразу на території ЖК, доступ до пяти великих супермаркетів, поряд великий ТРЦ "София Молл", зупинка транспорту і все необхідне для комфортного проживання. Телефонуйте! Показ в зручний для Вас час!

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні, 18/2
rieltor.ua

Продаючи нерухомість, я не часто відчуваю, коли переступаючи двері квартири, створюється відчуття легкості та домашньої затишної атмосфери. Таких варіантів одиниці, але коли потрапляєш у таку квартиру, ти точно розумієш – вона! Саме така квартира зараз у продажу, де відчувається, що кожна деталь у квартирі створювалася для себе і з любовю. Квартирка дворівнева 90 кв.м (9-10 поверх) на Софіївській Борщагівці в сучасному ЖК Софія Клубний - з охороною, алейками, фонтанами, спортклубом з басейном, маркетами, кафешками і т.і. По квартирі: кухня-вітальня, дві уборні, спальня та дитяча кімната, гардеробна. Є все та навіть більше для комфортного життя: опалення та гаряча вода - газовий котел, усілякі пралки-сушки, пічки-духовки, вай-фаї...TV та кондіціонери у кожній кімнаті, дуже якісні ліжка та матраси. Все робилось для себе. Треба просто прийти та побачити - ви все зрозумієте після перегляду. Ціна 130.000 дол. Без комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Зелена вул., 1
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Квартира в стилі LOFT дворівнева у житловому комплексі "Львівський Маєток" (10-поверхова будівля) з 4 кімнатами, загальною площею 95 квадратних метрів. Перший поверх включає кухню-вітальню, лоджію, обідню зону, санвузол з душевою. Другий поверх має 3 спальні кімнати, дві з яких з лоджіями, санвузол з ванною. Квартира повністю укомплектована необхідною технікою та меблями, були використані найкращі та найякісніші матеріали. Ремонт був зроблений у 2020 році. Квартира у власності з 2019 року, тому великих податків не потрібно сплачувати. У квартирі є вся необхідна техніка, зокрема кондиціонер, пральна машина з сушкою, індукційна плита, посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, вбудований холодильник, двоконтурний котел. У санвузлах встановлена тепла підлога. У житловому комплексі є підземний паркінг, а також всі необхідні магазини та аптеки знаходяться поруч з будинком.

Героїв Небесної Сотні просп., 28/2
rieltor.ua

Продается 2х рівнева, видова 3х кімната квартира, з двома санвузлами.ЖК Київський маєток. вул Тарасівська 21В квартирі зроблений сучасний ремонт, на стінах декоративна штукатурка, тепла підлога по всьому першому поверсі і також на другому в сан вузлі. Траси під кондиціонери закладені.Не вистачає тільки між кімнатних дверей, плінтуса і частково меблів.Даний обєкт підходить як для великої сімї так і під бізнес.Також є відео огляд, по запиту. Документи - переуступка, сплачує продавець.Чекаємо на перегляди з понеділка по суботу, телефонуйте!

Продаж! дворівнева 3к.квартира, Тарасівська 21 ,ЖК Київський маєток
olx.ua

На продаж пропонується трикімнатна квартира офісного типу в ЖК Sofia Residence. Пр-кт Мартинова 4. Комплекс комфорт класу з закритою територією. 6 поверх з 10. Загальна площа 102 м кв. Якісний євроремонт. Два санвузла, в одному є душова кабіна. Опалення індивідуальне газове - двухконтурний газовий котел. Великий опенспейс праворуч від входу. Окрема кімната за ширмою. Кабінет з великим якісним столом та шкіряним кріслом. Кімната відпочинку з великою плазмою, холодильником та кавомашиною. Можна використовувати під шоу-рум, офіс закритого типу, офіс благодійної/громадської організації. Приміщення легко переобладнується в житлову квартиру. Ціна $130 000 Без комісії

Без комісії!! Продаж квартири в ЖК Sofia Residence. Оренда великої кв
olx.ua

Код объекта: 1521796. Простора яскрава квартира з терасою ЖК Софія клубний, функціональне планування, встановлені пластикові вікна, з ремонтом, частково мебльована, тихий зелений двір, розвинена інфраструктура, магазини, торговий центр, парк, школа, дитячий садок.

Зелёная улица, 12А, Софиевская Борщаговка, Киевская 130000.0 USD
dom.ria.com

Велика, простора трьохкімнатна двохрівнева квартира на ЖК Софія від Мартинова загальною площею 113 м². Квартира повністю укомплектована необхіними меблями та всією технікою для комфортного життя. Велика кухня-студія, 2 санвузли, 3 кімнати, якісні меблі Індивідуальне опалення - ідеальне рішення для економії і комфорту. Перший поверх - кухня-вітальня, гостьова кімната, суміжний санвузол. Другий поверх - 2 великі спальні і санвузол. У квартирі якісний іспанський кахель і водяна тепла підлога під ним від котла. Є кондиціонери у спальні і вітальні. Якісний ламінат високого класу. Затишний камін у вітальні зробить незабутню домашню атмосферу. Квартира знаходиться в центрі ЖК Софія біля гімназії та дитячого садочку. Інфраструктура комплексу говорить сама за себе, все необхідне в пішій доступності.

3-х кімнатна двухрівнева з великою кухнею-вітальнею жк "Софія"
olx.ua

єОселя, ПОСТАНОВИ, МОЖЛИВЕ РОЗТЕРМІНУВАННЯ Зваблива дворівнева квартира з ідеальним плануванням і стильним дизайном! На першому поверсі вас зустрічає простора вхідна група, яка відчиняє двері до вашого нового дому. Окрема кімната площею 15м2 ідеально підходить як для спальні, робочого кабінету або гостьової кімнати. Кухня площею 18.4м2 здатна вмістити всю вашу кулінарну майстерність, а вітальня площею 17.4м2 створює затишну обстановку для відпочинку та розваг. Перший поверх також має гостовий санвузол з душовою кабіною площею 4.3м2, і додатковий гостовий санвузол площею 1.6м2, що забезпечує комфорт вашим гостям. На другому поверсі вас очікує справжня розкіш. Величезна ванна кімната площею 15.3м2, дитяча кімната, 2 гардеробні кімнати, пральна кімната та господарська кімната - все це створює ідеальний простір для сімейного життя. Та найголовніше - ніяких сусідів зверху! Ви маєте повну приватність і тишу. Квартира відзначається дизайнерським ремонтом з використанням найкращих матеріалів, що забезпечує Вам естетичне задоволення та довговічність. Ціна цього житла - всього 128 500 доларів. Не упустіть свій шанс на купівлю ідеальної квартири!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Райдужна вул., 90
rieltor.ua

Продаж. Розкішна та простора ТРИкімнатна квартира Розташування: Софіївська Борщагівка, житловий комплекс «Софія», вулиця Лесі Українки 28 Красива та дуже затишна квартира площею 103 м2, що розміщена на сьомому поверсі одинадцятиповерхівки. Чудовий варіант для сім’ї! Якісний ремонт, багато простору, три окремі кімнати – комфортна дитяча в приємних нейтральних відтінках що підійде і для хлопчика, і для дівчинки; затишна спальня зі зручним двоспальним ліжком та шафою, та велика вітальня з широким диваном та шикарним видом на містечко, також у вітальні є велика вбудована шафа-купе. Продумана та стильна кухня, що переходить в лоджію, на якій розташований обідній столик зі зручними стільчиками, де ви за обідом чи вечерею будете ділитись зі своєю сім’єю емоціями як минув ваш день. Квартира розкішна, та однозначно варта вашої уваги! Дорога та якісна техніка, повна укомплектованість меблів. Індивідуальне газове опалення, двоконтурний котел, котрий забезпечує безперервне гаряче водопостачання. Розвинена інфраструктура житлового комплексу, поруч відділення банку, пошта, школа та дитячий садок, магазини та супермаркети, аптеки, салони краси та багато іншого. Вартість квартири – 128000$ Запрошую вас на перегляд у будь-який зручний час! +38067 505 7664 З повагою, Ольга Пасічник

Лесі Українки вул., 28
rieltor.ua

МИНИМАЛЬНОЕ ОФОРМЕНИЕ!!! Идеальная квартира для Вашей семьи. Качественный ремонт сделан для себя и с любовью. Две раздельные комнаты, спальня и детская. Третья комната частично объединена с кухней, что сделало пространство более гармоничным. Кухня с встроенной мебелью и техникой, оригинальный островок. На лоджии обеденная группа. Кладовая. Санузел раздельный, теплый пол. Полная комплектация. Фото не передают всей атмосферы. Индивидуальное отопление и счетчики, двухконтурный газовый котел. Ул. Леси Украинки 28 Зеленая территория с охраной и видеонаблюдением. Шикарная инфраструктура и транспортная развязка. Свои маршрутки по городку. Рядом садики и школы, магазины, рестораны и банки. Прямой выезд на Окружную дорогу. До метро Житомирская и теремки 20 мин езды. С уважением Виктория

Семейное гнездышко! 3 ком 103 кв.м ЖК София от Мартынова. АЛЛЕЯ
olx.ua

Нова! Світла! 2 кім. квартира в ЖК Софія Резиденс 4/10 67 кв.м Софіївська Борщагівка, п-т Мартинова 28, повністю обжитий будинок. В дворі декоративне озеро та дитяча площадка Велика кухня з диваном обідньою зоною та Кладовка Дві окремі кімнати Велика Гардеробна, Тепла підлога по всій квартирі Індивідуальне опалення Лічильники Цегляний будинок Ліфт Закрита територія Охорона 24/7 Відеоспостереження Красивий ландшафт Свій садок та школа Чудова інфраструктура Поряд зупинка громадського транспорту До м. Теремки, Житомирська 15-20 хв.їзди Перегляд в будь який час З пов . Лора Дмитрук

Мартинова, 3
rieltor.ua

Нова! Світла! 2 кім. квартира в ЖК Софія Резиденс 4/10 67 кв.м Софіївська Борщагівка, п-т Мартинова 28 Велика кухня студія з двома зонами відпочинку та обідньою зоною! Кладовка Дві окремі кімнати Три шафи Тепла підлога по всій квартирі Індивідуальне опалення Лічильники Цегляний будинок Ліфт Закрита територія Охорона 24/7 Відеоспостереження Красивий ландшафт В дворі декоративне озеро з рибками Свій садок та школа Чудова інфраструктура Поряд зупинка громадського транспорту До м. Теремки, Житомирська 15-20 хв.їзди Перегляд в будь який час

можливий продаж по єОселя
Мартинова просп., 28
rieltor.ua

Код объекта: 2290018. Новий будинок в ЖК «Софія Резиденс», простора квартира з капітальним ремонтом, встановлені нові радіатори, кондиціонер, бойлер, стіни вирівняні, на підлозі плитка/ламінат, санвузол оздоблений кахлем, якісна сантехніка, функціональне планування, презентабельний підїзд, консьєрж, благоустрій прибудинкової території, гостьовий паркінг, розвинена інфраструктура, закрита територія, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, ст.м. Житомирська та Академ містечко - 15-20 хвилин.

Мартынова, 11, Софиевская Борщаговка, Киевская 127500.0 USD
dom.ria.com

Мрієте про простору і комфортну квартиру в елітному районі поряд зі столицею? Тоді не пропустіть унікальну пропозицію. Продається дворівнева п’ятикімнатна квартира без ремонту в найкращому ЖК Софія Резиденс по вул. Мартинова 1. Загальна площа складає 120 кв.м Квартира має два санвузли, пять кімнат, гардеробну і простору кухню Ви будете насолоджуватися чудовим краєвидом на місто через панорамні вікна, які забезпечують природне освітлення і тепло. ЖК Софія Резиденс - це сучасний комплекс з закритою територією, охороною, паркування, дитячим майданчиком і спортивним майданчиком і взагалі з потужно інфраструктурою Тут ви будете жити в гармонії з природою, адже комплекс повністю з ландшафтним дизайном та водоймами Не зволікайте, телефонуйте за номером 38********25 і приходьте на перегляд! Це ваш шанс зробити свою мрію реальністю!

Унікальна пропозиція! Дворівнева пятикімнатна квартира Софія Резиденс
olx.ua

БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Новий будинок в ЖК «Софія Резиденс», простора квартира з капітальним ремонтом. Загальна площа 58,61 м2. Житлова 33,1 м2. Кухня 15,7 м2. Поверх 7/10. Тепла підлога по всій зоні плитки Два рекуператори для автоматичного провітрювання кімнат (зона кухні та спальня) Кондиціонери в кожній кімнаті (зима\літо) Захист від скачків напруги. Інтернет точки (провідні) вивід в дитячій та зона кабінету (для людей з сфери IT це може бути важливим) Кухня: Вбудована техніка (холодильник, мікрохвильовка, духовка, газова поверхня) Whirlpool Пральна машина з вбудованою функцією сушки Посудомийна машина, нового покоління, велика Вбудований Фільтр для питної води, трьох рівневий + зворотній осмос Спальня: Зона відпочинку, крісла з реклайнерами +ТВ Вбудована шафа Презентабельний під’їзд, благоустрій прибудинкової території, гостьовий паркінг, розвинена інфраструктура, закрита територія, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, відмінна транспортна розвязка, ст.м. Житомирська та Академмістечко 15-20 хв. Документам більше 3-х років.

Мартинова просп., 11
rieltor.ua

ЖК «Софіївська Слобідка», вулиця Південна 17 - Софіївська Борщагівка. Площа квартири - 135 кв.м, розташована на 2/3 поверсі триповерхового будинку. Квартира дуже тепла та обжита, укомплектована технікою та меблями - все залишається новим власникам. Кухня обєднана з вітальнею, облаштована комфортна зона відпочинку з телевізором. На другому поверсі розташовані ще 3 кімнати. Санвузол суміщений. Житловий комплекс відкритого типу. До Кільцевої дороги – 800 м, пішки – 5 хв. До метро Житомирська – 15 хв маршруткою Перегляд за домовленістю у будь-який зручний для вас час. з повагою, Ольга Пасічник

Амосова вул., 17
rieltor.ua

Без комиссии! Стоимость оформления включено в цену. Продам свою личную 3-х комнатную квартиру, 90 кв.м. без комиссии. Софиевская Борщаговка, ЖК Софиевский квартал, ул. Ак. Шалимова, 67-В, 3-й этаж 11 этажного дома. По всему периметру квартиры, с четырех сторон несущие стены, толщиной 55 см., в итоге отличная шумоизоляция. Покупали квартиру для себя, сами жили в ней, поэтому ремонт, все коммуникации, электрика, мебель, все качественное, делалось именно для себя с целью длительной эксплуатации. Газовое отопление, с программированием. Электрика с защитой. Бронедверь. Квартира полностью заставлена качественной мебелью: две большие двухспальные кровати, диваны, большой угловой письменный стол, 5-ти метровый шкаф купе, трюмо и другое. Большая угловая акриловая кухня, с доводчиками Blum, угловая ванна. Большая часть мебели делалась на заказ, все с доводчиками. Есть вся бытовая техника топовых производителей, начиная от холодильника и заканчивая роутером. Из крупного: большой холодильник Side-By-Side, духовой шкаф, газовая поверхность, посудомоечная машина, телевизор, стиральная машина, сушильная машина, пылесосы (моющий, ручка, робот), микроволновка, а также различная кухонная МБТ, посуда и другое. Есть все необходимое. Это две однокомнатные квартиры, соединенные между собой в одну, при этом все коммуникации (электрика, канализация, водоснабжение, газ и другое) по каждой квартире отдельные и не тронуты, в том числе все счетчики. Сделано это для того, чтобы можно было легко переделать опять в две однокомнатные. По документам это две квартиры. Два газовых котла с программаторами. Квартира полностью под ключ. Окна выходят на лес, который в 10 метрах, в сезон очень зелено, летом приятная прохлада. Охраняемая территория квартала, школа, детский сад, футбольное поле, детские площадки, лес. Очень развитая инфраструктура в округе, молодой район. В радиусе 100 метров Новус, Траш, АТБ, несколько торговых центров, медицинская клиника Адонис, Новая почта, УкрПочта, Розетка, остановки маршруток до Аккадемогородка, Теремки, ВДНХ, чуть дальше Фора, Сильпо, кинотеатр, сельский детский садик и школа. В радиусе 3 км — Ашан, Эпицентр и т.д.

власник
Продам 3к квартиру Софиевская Борщаговка ЖК Софиевский квартал
olx.ua

Квартира з ремонтом, з меблями і технікою, дві кімнати, в житловому комплексі «Софія Резидент»

власник
Продам квартиру в Софії Резидент
olx.ua

Продаж чудової двокімнатної квартири з великою кухнею і двома окремими спальнями. В квартирі якісний ремонт, всі меблі зроблені на замовлення Будинок обжитий, праву власності більше 3х років ЖК Софія Резиденс - комплекс з закритою теріторієй, охорона цілодобово. Власна інфраструктура, біля ЖК є зупинка громадського транспорту, до метро 15 хвилин

2к Софія Резіденс, Мартинова 7, документам більше 3х років
olx.ua

Код объекта: 2305615. ЖК Софіївський Квартал, світла, затишна квартира з функціональним плануванням, кухня правильної квадратної форми, чистий підїзд, тихий, зелений двір, розвинена інфраструктура, поруч школа, дитячий садок, супермаркет, чудова транспортна розвязка, ст.м. "Житомирська" - 15 хвилин.

Шалимова в, 59, Софиевская Борщаговка, Киевская 125000.0 USD
dom.ria.com

ВИДОВА ДВУХУРОВНЕВА КВАРТИРА З РЕМОНТОМ В ЖК"СОФІЯ РЕЗІДЕНС" - Дві кімнати + кухня-вітальня - Площа: 73 м2 - 9/10 поверх - кухня 12 м2 - Якісний ремонт,техніка та меблі Комунікації: - Індивідуальне газове опалення - Водопостачання централізоване - Водовідведення - Електрика - Газ Прибудинкова територія : - Територія обладнана закритою системою безпеки з цілодобовою охороною - Камери відеоспостереження Інфраструктура: - Школа - Дитячій садочок - ТРЦ - Салони краси - Зупинка міського транспорту - Зручний виЇзд до міста Не пропустіть свій шанс на комфортне життя в новій та затишній квартирі!Звертайтеся зараз, щоб дізнатися більше та домовитися про перегляд!

3к.к/ЖК"СОФІЯ РЕЗІДЕНС"/73 м2/Єоселя
olx.ua

Продається дворівнева 2-к квартира ЖК "Львівський маєток" на Софіївській Борщагівці. Загальна площа 98 м2. Поверх 4/5. Перший поверх: коридор, санвузол з душовою кабіною, вітальня-кухня, комора. Другий поверх: 3 спальні, санвузол з ванною, пральня. У квартирі індивідуальне газове опалення, встановлений індивідуальний насос на воду, тепла підлога, сигналізація, дерев`яні сходи, підсвітки. З побутової техніки в квартирі є посудомийна машина, пральна машина, газова варочна поверхня, електродухова шафа, холодильник, витяжка. З меблів шикарний мякий зручний диван, три ліжка з матрацами, великі шафи у кожній кімнаті. Комунальні платежі мінімальні. Тихий двір з чудовими сусідами. У пішому доступі : Укрпошта, Нова пошта, Розетка, Медичний центр, лабораторії, школа, дитячий садок, ТРЦ, супермаркети, басейн, цифровий кінотеатр, магазини, спортклуби, безліч дитячих майданчиків. Єдиний в локації ліс. Кожну неділю біля ЖК виїзний базар. Комісія АН 3%

Продається дворівнева квартира ЖК "Львівський маєток" 125000$
olx.ua

Чудва квартира з гарним плануванням ! 2 кім. квартира в ЖК Софія Резиденс 4/10 67 кв.м Софіївська Борщагівка, п-т Мартинова 20 Велика кухня студія з двома зонами відпочинку та обідньою зоною! Кладовка Дві окремі кімнати Гардеробна Тепла підлога по всій квартирі Індивідуальне опалення Лічильники Цегляний будинок Ліфт Закрита територія Охорона 24/7 Відеоспостереження Красивий ландшафт В дворі декоративне озеро з рибками Свій садок та школа Чудова інфраструктура Поряд зупинка громадського транспорту До м. Теремки, Житомирська 15-20 хв.їзди Перегляд в будь який час

БУДУ ТВОЯ! НОВА квартира!2к 67 кв. Софія Резиденс,Мартинова 20
olx.ua

Ціна знижена Продаєтся уникальна дворівнева 3-х кімнатна квартира. Красива, стильна  в ЖК Софія, вул. Леси Украинки 10/11 поверх, 98.9 загальна площа, індивідуальне опалення. На першому поверсі велика вітальня, кухня поділена на зони - робоча зона та столова, сан вузол з душем і кладова На другому поверсі дві спальні і ванна кімната. В квартирі якісний ремонт, дуже цікава, комфортна, простора, затишна, все продумано до найменших дрібниць! Тепла підлога, декілька гардеробних, кладова. Район із розвиненою інфраструктурою: розважальні заклади, продуктові магазини, міні ринки, аптеки, школи, дитячі садки, тренажерні зали та зупинки громадського транспорту. Є-Оселя не розглядаємо! Чекаю на перегляд, нового власника , шикарної квартири Є відеогляд квартири. Оперативний перегляд за домовленістю! Квартира готова до продажу Реальному покупцю гарний торг! Ціна 124500$

Леси Украинки улица, 28, Софиевская Борщаговка, Киевская 124500.0 USD
dom.ria.com
123...6
1 - 24 з 129 результатів