Продам двокімнатну квартиру Загальна площа 60 м2 Цегляний будинок 6 поверх / 10 Меблі та техніка, все залишається Індивідуальне газове опалення Кондиціонер, тепла підлога (с/в та кухня) Територія ЖК заритого типу, з власною інфраструктурою Магазини, супермаркети, дит.садок, спорт зал, басейн Ціна 88000$ Оформлення мінімальне Держ.Програми-так

можливий продаж по єОселя
Калинова вул., 7
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру в жилому комплексі комфрт-класу «Данія», вул.Ягідна, буд.17, Бучанський район, село Софіївська Борщагівка. ст.м. "Академмістечко" 15 хв.на (прямі маршрутки 304, 796, 742), ст.м.Теремки - маршрутки кожні 5 хвилин. Код обєкта SF-2-897-728 Поряд розташованні: магазини, супермаркети (Сільпо, Novus, ATB, Лесік, Фора), ТЦ (Sofia Mall, Львівський Маєток, Euro парк), школа, дитячий садок, клініка Adonis, спортивні клуби, басейн, банк, кафе, ресторани, відділення пошти (Нової, Укрпошти, Meest), зупинка громадського транспорту. Територія ЖК Данія закрита прохід по магнітному ключу, є дитячий і спортивний майданчики, ландшафтний дизайн, зона для барбекю.На кожному поверсі всього 2квартири. Чотирьох поверхові будинки на закритій території створюють власний комюніті з дружних сусідів. Створено ОСББ. 3-й поверх 4 -поверхового будинку. Загальна площа - 51 кв.м: кухня-9,9 кв.м, 2 окремі кімнати, 1 суміжний санвузол, вмістка гардеробна, коридор. В квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення, встановлен двоконтурний газовий котел, фільтр на воду. Квартира продається з меблями та технікою. З меблями: двоспальна кровать, стіл для макіяжу з дзеркалом і підсвіткою, диван двомісний розкладний, кухоний гарнітур, стіл кухоний зі стільцями; Технікою: холодильник, варильна панель, духова шафа, витяжка, пральна машина, кондиціонер, посудомиюча машинка. Вартість - $65,3 тис. за обєкт Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті HataHome. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719 - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

ексклюзив
Ягідна вул., 17
rieltor.ua

Київська обл., Києво-Святошинський р., с. Софіївська Борщагівка, проспект Героїв Небесної Сотні, будинок 18/2 ЖК "Затишний квартал" Продаж 2 кімнатної квартири, планування роздільне, знаходиться на 5/9 поверсі монолітного будинку 2016 року побудови, стіни - цегляні. Загальна площа - 71.5 кв.м., кімнати - 18.8 та 12.3 кв.м., кухня-їдальня - 24,5кв.м. з панорамним вікном у двір, висота стелі - 2.7 м, сан.вузол - роздільний. У квартирі повністю зроблений євроремонт, готова до проживання, розвинена інфраструктура. На території ЖК є все необхідне для комфортного проживання та відпочинку: державний садок, приватна клініка, безліч магазинів, кафе та ресторанів, є аптеки, а територія знаходиться під надійною охороною 24/7. Поряд ТЦ Софія мол, Сільпо, АТБ, зупинка маршрутного таксі. Вартість - 65 000$ АБО НАЙКРАЩА ПРОПОЗИЦІЯ! Без комісії для покупця! За попереднім записом!

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 18/2
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається видова квартира з терасою, повністю новий район, будинок розташований в приватному секторі, ліс в 5 хвилинах ходьби, є місця для прогулянок з домашніми улюбленцями, поруч розвинена інфраструктура: супермаркети, кафе, ресторани, ТЦ. Є паркомісце.

власник
Райдужна вул., 117/119
rieltor.ua

Розглянемо єОселя! До вашої уваги розкішна 2-к квартира в Софіївска Борщагівка вул. Клубна 12 жк Софія Клубний. В Квартирі ніхто не жив, все залишається новому власнику 6\10 повепх 62.9 м2 закрита теріторія, Ключи на руках, на комісію не претендую!

Клубна, 12
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатноі квартири в сучасному ЖкБарселона. В квартирі: 2 окремі спальні, велика кухня с лоджію виходом на відкритий балкон, санвузол та гардеробна зі всіма комунікаціями щоб зробити другим санвузол. Квартира оснащена всією необхідною технікою та меблями для комфортного проживання вашої родини. Так як це останній поверх, в квартирі є камін. В самому закритому комплексі є: дитячій майданчик, магазини, кафе, салони краси. Поруч є великі супер маркети, школи, парки, дитячі садки.

Петровська вул., 1
rieltor.ua

Продам простору Повноцінну 2 кімн. квартиру ЖК Городок вул . Боголюбова 23 Поруч ЖК Софія , ЖК Софіівська Слобідка Та центр м . Вишневе до м. Київ 800 м. Ідеальна локація будинку Поруч все необхідне для проживання в пішій доступності. Загальна площа 62 м.КВ. Розташована на 6п./10п. будинку , ідеальний поверх для зручного проживання Простора кухня 11м2 Далі дві Роздільні кімнати - затишна спальня, з двоспальним ліжком, шафою та телевізором та світла дитяча кімната. Чудовий місткий коридор Ще додатково кладова на поверсі містка для зберігання різних речей. І ще одна кладова у підвалі будинку дуже зручна. Локація ідеальна Все необхідне для життя в пішій доступності Поруч: парк, озеро 3 школи, гімназія, ліцеї. Зупинка громадського транспорту, дитячий майданчик, побутові заклади та заклади громадського харчування. Також доросла та дитяча поліклініка. Жіноча гінекологія. Стаціонар лікарні швидкої медичної допомоги та вокзал. Будинок обслуговує ОСББ. Всі договора на електроенергію, воду, тепло є. Опалення - кришка котельня на будинку. Оголошення не дублювати!!!

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 23
rieltor.ua

Продаж нової дизайнерської квартири в ЖК Софія Клубний. Пропонується міні двокімнатна квартира з кухнею-студією та спальнею. Розташована в сучасному закритому комплексі, загальна площа становить 42 м². Квартира знаходиться на 6-му поверсі з 10. Переваги комплексу: - Велика кількість магазинів - Спорт клуб - Школа та садочок на території - Центральна алея з фонтаном - Дитячі майданчики Ідеальне місце для комфортного життя в сучасних умовах. Нова красуння чекає нових власників. Телефонуйте : 0987140095

можливий продаж по єОселя
Зелена вул., 10
rieltor.ua

❗❗❗БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ❗❗❗ ЖК У-квартал (Уютный квартал) Найкраща 2-х кімнатна квартира 🔥🔥🔥 З КОЛЕГАМИ НЕ СПІВПРАЦЮЮ Квартира в середині будинку, вікна виходять в тихий двір. Дві окремі кімнати та кухня з лоджією та невеликим відкритим балконом. В квартирі є все необхідне для комфортного життя ... Вам тільки залишилось перевезти індивідуальні речі. ЖК У-квартал 4 роки поспіль отримував нагороду "Вибір року" Дійсно, закрита територія комплексу, на територію кварталу є вся необхідна інфраструктура: кавярні та ресторани, аптеки, магазини, спортзал,державний дитячій садочок (школа в планах), безліч ігрових та спортивних майданчиків. Два фонтани з лежаками та купа зон відпочинку. Краще один раз х побачити чим ... Телефонуйте або пишіть ( viber / telegram ) за більш детальною інформацією. Найкраща пропозиція в комплексі в співвідношенні ціна/якість.

Героїв Небесної Сотні просп., 16/22
rieltor.ua

Стильна світла квартира у ЖК Софія Сіті. Повністю укомплектована меблями та технікою. Світла кухня із барною стійкою, газова варильна поверхня, духова шафа, холодильник. Ніжна спальна кімната (двоспальне ліжко, сучасний комод, телевізор, кондиціонер), але родзинка кімнати - це казкове "підвіконня - диванчик", сидячі на якому можна милуватися краєвидами із філіжанкою кави або провести час із улюбленою книгою. Затишна вітальня із милим комплектом (диван, крісла, стіл) та телевізором. Просторий передпокій із шафою-купе. Санвузол суміщений (ванна/туалет), є пральна машинка. Квартира знаходиться в центрі ЖК Софія Сіті на вулиці Миру, де є все для комфортного життя, романтичних прогулянок біля фонтану або вечорів у кафешках-ресторанах. Дзвоніть!)

можливий продаж по єОселя
Миру вул., 40
rieltor.ua

Продам 2-кімнатну квартиру у житловому комплексі комфорт-класу «У-Квартал», пр-т Героїв Небесної Сотні, Бучанський район, село Софіївська Борщагівка, станція метро "Академмістечко" або "Житомирська" - 25 хв. на транспорті. Код обєкта SF-2-943-056 Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, зупинка транспорту. Забудовник: «ODA DEVELOPMENT». 1-й поверх 9-поверхового будинку. Загальна площа - 52 кв.м: кухня 10.9 кв.м, 1 окрема кімната 11.6 кв.м., 2 окрема кімната 12 кв.м., 1 балкон, 1 суміжний санвузол. У квартирі виконано євроремонт. Індивідуальне газове опалення. Тепла підлога у ванній кімнаті. Продається з меблями та технікою. Квартира має два входи, окремий з вулиці і з парадного. Вартість - $ 73 тис. за обєкт + послуги АН. Більше актуальних обєктів у нашому телеграм чат-боті @HataHomebot. Задавайте параметри та отримуйте свіжі пропозиції. Ми готові допомогти Вам з усіма аспектами купівлі та оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова №206, №214, №280, №719. - Сетрифікати на купівлю житла «єВідновлення».

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 16
rieltor.ua

Терміново! !!!Можливий продаж по державних програмах!!! Дизайнерський ремонт ! Автономне газове опалення ! Продається квартира ЖК "Софіївська Сфера" на Софіївській Борщагівці. Загальна площа 65.5 м2. Двокімнатна квартира (перероблена під трикімнатну), перший поверх, кутова (сонячне світло є завжди), повністю укомплектована, тепла водяна підлога на всю площу, кондиціонер, усі меблі, вся побутова техніка (два телевізори, проектор і екран, три пилососи, електросушарка в ванній, пральна машина), кухонна техніка (посудомийна машина, духовка, мікрохвильова піч, витяжка, мульчер під мийкою, повнорозмірний холодильник і повнорозмірна морозильна камера. Робили ремонт з якісних матеріалів для себе. Поруч розвинута інфраструктура є все для комфортного проживання. Є комора у підʼїзді! Без % та комісії для покупця. Терміново ! Телефонуйте з радістю проведемо перегляд для Вас. № 212-943-279

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 26/16
rieltor.ua

Продаж без комісії для покупця! Простора, світла квартира з двома окремими кімнатами, лоджією та кладовкою на кухні. Чудова локація біля НВК Софія та ЖК Софія Резиденс. Прямо в будинку продуктовий магазин, кавярні, салони краси, школа іноземних мов, фітнес студії, аптека, ветклініка. Будинок повністю обжитий, дуже теплий, чудові сусіди. Квартира з хорошим ремонтом, повністю мебльована, з побутовою технікою. Великі вікна, тепла підлога в санвузлі та коридорі, кондиціонер, є все для комфортного та щасливого життя. Квартира вільна і готова до заселення! Перегляди в зручний час за домовленістю, телефонуйте!

можливий продаж по єОселя
Сонячна, 3
rieltor.ua

Продам чудову та простору квартиру яка зараз дуже користується попитом : Гарні квадратні метри 42кв Має два великих гардероба Дві зони відпочинку Підігрів підлоги Зручний поверх Красивий вид та місце розташування Така чудова квартира продається з меблями та технікою , що дасть Вам можливість занести тільки свої речі і насолоджуватися новою квартирою . Гарне місце розташування де є все що потрібно для комфортного життя. Центральна алея , магазини, кавʼярні, салони краси, школа , садочок, клініка, та багато різних майданчиків для діток . Вигідна квартира чекає свого нового власника , телефонуйте .

Молодіжна, 3
rieltor.ua

Продається шикарна міні 2х кімнатна квартира площею 42 кв.м,в ЖК Софія,вул. Лесі Українки 20, 3/10 поверх,з видом на центральну алею! В квартирі виконаний якісний ремонт продуманий до дрібниць. Велика кімната розділена на дві зони (диван+велике двоспальне ліжко),можна переробити під окрему дитячу зону. Кухня-студія також розділена на дві зони,є великий розкладний диван і вмістка та практична шафа над ним. Робоча кухонна зона дуже простора, варильні поверхні електрична + газова (Доміно) мають по 2 комфорки. Залишаються всі меблі та побутова техніка: холодильник,морозильник, посудомийна машина, духова шафа,мікрохвильовка, кухонна витяжка, пральна машина. Тепла підлога в ванній кімнаті,джакузі, велика розсувна електро сушарка. В коридорі містка гардеробна кімната з безліччю полиць,відсіків для пилососу сушарки і різних дрібниць. Особливістю є вентиляція кожної зони квартири(навіть гардеробної). Встановлений рекуператор. Відеодомофон. Індивідуальне газове опалення, двухконтурний газовий котел, лічильники - газ, вода, електроенергія 2-х зонний (день/ніч). Усі фото відповідають дійсності. Охорона території, відеонагляд. Уся необхідна інфраструктура поруч: супермаркети Фора, АТБ, аптека, банк, магазин Ева, нотаріус, м"ясний магазин. Також поруч школи, садочки, спорт клуб, басейн та ін. Маршрутки. 904, 717, 718 до метро. Документам більше 3-х років. Дзвоніть і записуйтесь на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Лесі Українки вул., 20
rieltor.ua

Продам чудову міні двох кімнатну квартиру в ЖК Щасливий загальною площею 41 м.кв. Квартира знаходиться на високому першому поверсі. Ідеально перепланована,є окрема дитяча кімната. Квартира продається з меблями і технікою. Тепла підлога на кухні і в ванній кімнаті. Закрита територія,власний міні парк. Кільцева дорога в пішій доступності. Чудова транспортна розвʼязка,до метро 15 хв. Двухконтурний котел. Документам більше 3-х років. Розглядаємо єОселю.

можливий продаж по єОселя
Щаслива вул., 55
rieltor.ua

Продається чудова 2-к квартира,загальною площею 58 м.кв.,на 3-му поверсі 10-ти поверхового будинку,що розташована за адресою Софіївська Борщагівка,вул. Бишівська 22, ЖК Київський Маєток. Будинок добудований,здача планується на листопад 2024 року.Дуже гарне,просторе планування,велика кухня 13 м.кв з виходом на балкон. Індивідуальне газове опалення. Квартира продається по переуступці(ціна нижча ніж в забудовника).

Бишівська вул., 22
rieltor.ua

Найкраща пропозиція в ЖК Софія Резиденс!Поруч ЖК Волошковий,Щасливий,Київ,Кільцева дорога знаходиться за 300 метрах.Будинок зданий і заселяється. Новий якісний та сучасний ремонт. Є всі нові дорогі меблі і побутова техніка. Дуже вдале планування. У квартирі індивідуальне опалення, що дуже економно, лічильники на все. Закритий двір, що охороняється 24/7 з відеоспостереженням. Розвинена інфраструктура :все поруч:спортивні зали,кілька дитячих садків, два спортивних комплекси з басейном. Близькість до Києва ,адже 10-15 хвилин і Ви біля метро ВДНГ, Теремки, Житомирська. Ваша щаслива квартира чекає на вас!!!

Мартинова просп., 28
rieltor.ua

Гарна квартира в зданому будинку Софія Резиденс, пр. Мартинова 38 Простора квартира площею 67 розташована на 5 поверсі 10 поверхового будинку. В квартирі дві окремі кімната, шикарна лоджія в кімнаті, з якої можливо зробити окрему робочу зону. Простора кухня, дві окремі кімнати,великі панорамні вікна, комора на кухні, двуконтурний котел,тепла підлога на кухні. Будинок зданий, заселяється. Комплекс з власною інфраструктурою та цілодобовою охороною. В кожному дворі гарні дитячі майданчики,спортивні майданчики,озерця з рибками та водоспадами.Безліч магазинів,кав‘ярень на салонів.Телефонуйте. Обирайте комфорт та якість.

Мартинова просп., 13
rieltor.ua

Без комісії!Гарна квартира в центрі ЖК Софія Сіті. Вулиця Миру 50.Алея,фонтан. Дві окремі кімнати,світла та затишна квартира.Облаштована меблями та побутовою технікою. Індивідуальне газове опалення. Комплекс під цілодобовою охороною. На території ЖК є абсолютно все для Вашого комфортного проживання:магазини,салони краси та фітнес клуби.Дитячий садочок та ліцей в пару хвилинах ходи від будинку До кільцевої дороги Столиці 1 км. Документам більше трьох років. Можливий продаж під державні програми. Телефонуйте.Обирайте найкраще.

можливий продаж по єОселя
Миру вул., 50
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується чудова квартира в ЖК Київський Маєток по вулиці Тарасівська 7. Був зроблений новий євроремонт минулого року, встановлені додаткові вікна, що зробило квартиру дуже світлою і з гарним видом на ЖК. Загальна площа 61м2, санвузол і окрема ванна кімната, підігрів підлог встановлено практично по всій квартирі. У самому ЖК прекрасна інфраструктура - закрита територія 24/7, різні магазини і кафе, ТЦ Маєток, АТБ, Фора, Сільпо, дитячі та спортивні майданчики, місця для паркування, дитячий садок, зупинки громадського транспорту. ID: 77993

ексклюзив
Тарасівська вулиця, 7
rieltor.ua

Продається простора 2-кімнатна квартира площею 65 м² у сучасному будинку, зданому в 2021 році. Житловий комплекс з ОСББ та закритою територією. Особливості: - Поверх: 12/12 (є технічний поверх, тобто стеля – це не дах) - Територія: закрита, з магазинами, садочком, гарними ландшафтними рішеннями, ресторанами та кавярнями - Сусіди вже заселилися Для додаткової інформації телефонуйте.

власник
Павла Чубинського вул., 8Б
rieltor.ua

Продається квартира площею 62 кв.м в житловому комплексі ЖК Софія Резіденс з індивідуальним опаленням та теплою підлогою. Комплекс має чудову інфраструктуру, яка включає красиву територію з великою кількістю зелених насаджень, дитячими майданчиками, магазинами, кафе та салонами краси. Комплекс має закриту територію з приватною охороною, яка забезпечує безпеку мешканців. Всі алеї та ландшафтні композиції оформлені з дбайливістю і регулярно обслуговуються. Крім того, на території комплексу є дитячий садок з початковими класами, будується школа та поліклініка зі стаціонаром та наземний паркінг. Продаж від власника, без додаткових комісій.

власник
можливий продаж по єОселя
Щаслива вул., 52
rieltor.ua

Стильна двокімнатна квартира у ЖК Софіївські Липки під ключ. Нові якісні меблі та техніка. Затишна спальна кімната із зручним двоспальним ліжком. Світла кухня-студія у сірих тонах. З кухні вихід на закриту світлу лоджію. Окрема вітальня (або дитяча) із розкладним диваном. Є виводи під кондиціонери. Квартира надзвичайно тепла - підігрів по всій квартирі, індивідуальне газове опалення. ЖК Софіївські Липки - це повністю розвинута інфраструктура, зручна транспортна розвязка. Територія під охороною. Поруч парк, на території ЖК чудовий ландшафтний дизайн. Дзвоніть!)

можливий продаж по єОселя
Свободи, 3с
rieltor.ua
1 - 24 з 471 результатів