Продаж квартири від забудовника, без %. Планове введення в експлуатацію орієнтовно літом.24р Затишне Жк закритого типу, під охороною. На території присутні школи, дитячі садочки, поліклініка, паркінг надземного типу, фонтан, магазини, дитячі майданчики, мініозера. Біля центрального виїзду є зупинка (200-300м). Територія дуже озеленина ялинками, декоративними деревами, кущами. Територія підтримується завжди в чистоті. Гарний дизайн домів кофейного відтінку. Присутня послуга ЄОселя для домів, що здані в експлуатацію.

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 48
rieltor.ua

* ЖК "Львівський маєток", пр. Героїв Небесної сотні, буд. 28/2, 2/10 пов. Документам понад 3 роки. * Квартира після будівельників: поштукатурені стіни, розведенна електрика, радіатори опалення, підлога - стяжка, бронедвері. 2х контурний газовий котел, лічильники - газ, електрика та вода. *Двостороннє планування. Висота стелі 2.75м. Під Ваш проект дизайн. Дитячі майданчики . * Поруч є все - для комфортного проживання! Розвинена інфраструктура: багато різних магазинів, кафе, кавярні, ресторани, аптеки, Сільпо, Новус, АТБ, Фора, ТРЦ Sofia mall та Львівський Маєток, спортзали тощо. Кожної неділі - Ярмарок зі свіжими та домашніми продуктами! У пішій доступності – парк. *м. Академмістечко та м. Теремки – 20 хвилин транспортом, машиною до Окружної 3.5 км – і Ви у Києві. *Дзвоніть, записуйтесь на перегляд! Детальніша інформація по телефону! *Док-ти на квартиру - договір купівлі-продажу, реєстрація та техпаспорт.

Героїв Небесної Сотні просп., 28/2
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Дуже чудова квартира у затишному районі Софіївський Борщагівки , поряд є все для комфортного життя! Чекаємо вас на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 11а
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Запрошуємо ознайомитися з цією чудовою пропозицією! Продається просторна квартира в житловому комплексі "Стожар", що розташований у затишному та тихому районі. Це ідеальне місце для спокійного та комфортного життя, особливо для тих, хто цінує зручність та близькість до всіх необхідних сервісів. Основні переваги: Простора та затишна квартира. Якісне будівництво з використанням найсучасніших матеріалів. Ідеальне розташування - поруч з супермаркетом, школою та садком. Можливість продажу під єдиний обєкт соціального житла.

можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 13б
rieltor.ua

Без % Продаж трьох кімнатної квартири в ЖК Затишний квартал / Уютний Квартал Софіївська Борщагівка, пр-т. Героїв Небесної Сотні 16/9 Квартира у два рівні загальною площею 120м2, житлова 55 м2, кухня 25м2 Поверх: 10 та 11 (вантажно-пасажирський ліфт) Будинок введений в експлуатацію, є право власності, податки включено у вартість. Готові до безготівкового розрахунку. У квартири вдале планування з видом на центральну алею комплексу. Перший поверх: кухня-вітальня, гостьова спальня, балкон, санвузол. Другий поверх: дві спальні, санвузол, балкон, гардеробна. Зроблено частковий ремонт: якісно розведено всю електрику із встановленням нових автоматів, розведено сантехніку (готово до підключення). Зроблено всі гіпсові роботи, у санвузлах підключені та зашиті всі інсталяції, стіни відштукатурені під плитку (материали для укладення плитки вже придбані та залишаються для нового власника). Балкон другого поверху засклено, зроблено штроби під встановлення кондиціонеру із закладкою магістралей. Встановлено та підключено газовий двохконтурний котел. У пішій доступності: магазини та супермаркети (Novus, АТБ, Траш, Сільпо), Укрпошта, Нова Пошта, аптека, кліника, школа, садок, дитячі гуртки та спорткомплекс на території ЖК Зручне транспортне сполучення, територія ЖК закрита та під цілодобовою охороною, безкоштовна парковка та гостьовий паркінг, зарядка для електромобілів. На першому поверсі кожного будинку безліч магазинів та кафе, садочок. Без % комісії для покупця.

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 16/9
rieltor.ua

Без комісії % для покупця. Продається 2-х кімнатна квартира з частковим ремонтом в ЖК «Софіївська Сфера», за адресою с.Софіївська Борщагівка вул. Соборна 126/1. Площа квартири 65.4/33.2/16.8, розташована на 8 з 10 поверсі. В квартирі: • Чорнова шпаклівка стін • Лазерна стяжка підлоги • Розведена електрика • Прокладена сантехніка • Встановлена інсталяція • Закладені виходи під кондиціонери (2 шт) • Двоконтурний газовий котел і радіатори В будинку: • Укрпошта • Сінево • Аптека • Барбершоп Інфраструктура біля ЖК: - В радіусі 1 км 4 ТЦ( Европарк, Маєток, Софіївський квартал, Sofia Mall ) - 2 державних дит. садочки - Кав’ярні та ресторан - Фітнес клуб(декілька) - Атб/Фора/Сільпо/Novus - АЗС Квартира двостороння , з прекрасним видом з вікна. Хороша транспортна розвязка: маршрутки до м. Академмістечко кожні 3-5 хвилин, та ВДНГ – кожні 15-30 хвилин. Документам більше 3-х років. Можливий продаж через єОселю 3% . Тел. 097-090-04-43 Сергій

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 126/1
rieltor.ua

Пропонується 1-я квартира в ЖК "СОФІЯ" від Мартинова. Квартира не кутова, дуже світла, з гарним розташуванням у будинку. ЖК Софія - це найкращий комплекс для життя, роботи та відпочинку. Багато дитячих та спортивних майданчиків, озера, фонтан. Приїжджайте на перегляд і самі в цьому переконаєтесь. Знаходиться за 600м від Києва. ЖК "Софія від Мартинова" - найбільший та найкрасивіший житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою. Подвіря з красивим ландшафтним дизайном прибудинкової території. ID: 70942

можливий продаж по єОселя
Корольова вул., 6
rieltor.ua

Продаётся 2х комнатная квартира в заселённом доме. Тёплый дом(кирпичный!),автономное отопление ! Все коммуникации подключены(с прямыми тарифами!). Можно сразу оформлять право собственности и приступать к ремонту. Так же можно рассмотреть продажу в кредит под Е оселю или сертификат,але вартість буде дорожче(враховуючи податки). Самая удачная планировка и расположение квартиры. ЖК львовский затышок,это современная жк со всей инфраструктурой. Рядом жк уютный квартал,клубный,софиевская сфера и софиевские липки. Продажа от хозяина!

Вороньківська, 5
rieltor.ua

Новий будинок в ЖК «Арт місто», якісні інженерні мережі та комунікації, світла, простора квартира з функціональним плануванням, без оздоблення, готова до втілення будь-яких дизайнерських ідей та рішень, відеоспостереження, благоустрій прибудинкової території, у дворі дитячий майданчик, розвинена інфраструктура, дитячий садок, супермаркет, гарна транспортна розвязка, ст.м. "Академгородок" - 20 хвилин.

можливий продаж по єОселя
Фруктова, 30а
rieltor.ua

Є-Оселя,Є-відновлення. Продам простору однокімнатну квартиру в закритому ЖК Софіївська сфера с.Софіївська Борщагівка. Загальна площа квартири 43м2, висота стелі 2,7м. Будинок цегляний, утеплий 100мм полістиролом (дуже теплий) В квартирі двоконтурний газовий котел, ви самі регулюєте температуру в квартирі та температуру води, заощаджуючи на комунальних послугах. Штукатурка стін. Розведення трубопроводів. Квартира та лоджія засклені. Лазерна стяжка підлоги. Лічильники (вода, газ, електроенергія). Гарні вхідні двері з МДФ-накладками. Сталеві радіатори, ЖК під цілодобовою охороною та відеонаглядом, дитячі майданчики на подвірї, парковка на території ЖК, безшумні ліфти, гарне парадне,домофон у кожному підїзді. Державні та приватні дитячі садки, школи та поліклініки знаходяться в безпосередній близькості. Поруч з ЖК знаходяться магазини, салони краси, Лоток, АТБ, Сільпо, Епіцентр, ТРЦ з великою кількістю магазинів, банки, поштові відділення, кафе/ресторани, фітнес-центри,будівельні магазини, зупинка. 40000$ .

можливий продаж по єОселя
Героїв Небесної Сотні просп., 26/16
rieltor.ua

ЖК "Уютний квартал" вул. Шевченко, 55б. По документам не житлове приміщення. Є можливість перевести в житлове приміщення (дозвіл вже маємо на руках) сусіди на поверсі проживають у переведених квартирах. У санвузлі кахель вся сантехніка: туалет, раковина, душова, бойлер. У квартирі є електроконвектори, натяжна стеля, міжкімнатні двері. Висота стелі 2.7 метри. На подвірї є спортивні та дитячі майданчики, паркінг, зони відпочинку. Територія комплексу огороджена та знаходиться під постійною охороною, вхід лише за магнітним ключем, а заїзд пульт від шлагбауму. Також на території є продуктовий магазин. Відмінно розвинена інфраструктура та транспортна розвязка біля виїзду з двору житлового комплексу зупинка громадського транспорту - до кільцевої дороги 5-7 хвилин.

Шевченка вул., 55б
rieltor.ua

42449 Ексклюзивний договір. Комісія 5% Розглядаємо продаж під Є Оселя та ін Держ програми Продаж 1-К квартира ЖК Стожари, Софіївська Борщагівка Загальна площа - 43кв. м Без ремонту, дом введений в експлуатацію, підключенні комунікації. Право власності на руках. Будинок частково заселений, йдуть ремонтні роботи Зручне розташування, розвинена інфраструктура, поряд магазини, банки, дитячій садок та школа 5 минут до Киева (Окружна дорога) Поруч ЖК Софія та ЖК Софіївська Слобідка. Торг доречний

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Боголюбова вул., 11а
rieltor.ua

Пропоную 2х кімнатну квартиру в Жк Софія Сіті від Мартинова Корольова 4 Комфортний поверх, 2 окремі кімнати, велика кухня , вдале планування Індивідуальне опалення, газ, лічильники на воду , низькі тарифи на комунальні послуги . Вся територія під охороною (камери, цілодобова служба безпеки). Багато магазинів, дуже гарна, доглянута територія. Багато ресторанів, кавярень, школа, дитячий садочок, салони краси. Фітнес клуб, спортивні майданчики Розвинений, гарний район. Велика парковка біля дому, . Поруч зупинка громадського транспорту (3 хв). Супермаркет, 1хв, АТБ, Фора, Єва, 5хв, Сільпо 10хв, Нова Пошта, Укрпошта, Ощадбанк, 3хв, банкомати, аптеки, ринок. Поруч спорзал, басейн. Знаходиться неподалік кільцевої, зручний виїзд без заторів на кільцеву.

можливий продаж по єОселя
Корольова вул., 4
rieltor.ua

Продається велика 1 к квартира (євродвушка) 42 кв.м. с. Софіївська Борщагівка ЖК Стожари Просторе сучасне планування. Квартира з якісним ремонтом, 11 поверх У вартість входить: -Штукатурка стін по маяках -Стяжка підлоги -Електрика -Сантехніка - Ремонт -Плитка на підлозі ( кухня,коридор) -Встановлені підвіконня, радіатори, шпалери, вихід під кондиціонер, натяжні потолки, освітлення -Двухконтурний газовий котел Право власності отримано 17.01.2022 р. (менше 3 років).

Боголюбова, 9б
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ!!! Продам 2-х ком квартиру у ЖК "Софія Резіденс" від Мартинова. Квартира на дві сторони: спальня виходять на південну сторону, кухня та загальна кімната на північну сторону. Не торцева, з гарним виглядом на садочок, школу та двір. Квартира дуже світла, з гарним розташуванням у будинку. Загальна площа - 65,9 м.кВ. Житлова - 34 м.кВ. Кухня - 18 м.кВ. Здається під чистову обробку, з розведеною електрикою та системою автономного газового опалення, лічильники (газ, вода, світло), 2-х контурний котел, тепла підлога на кухні та лоджії, панорамні вікна. Sofia Residence - це найкращий комплекс для життя, роботи та відпочинку.Кожний двір має дитячі та спортивні майданчики, озера, фонтан. Приїжджайте на перегляд і самі в цьому переконаєтесь. Знаходиться за 600м від Києва. ЖК "Софія Резиденс від Мартинова" - найбільший та найгарніший житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою. Закрита територія, територія охороняється, відеоспостереження. Великий вибір сучасних планувань, як у будинках, що будуються так і в ГОТОВИХ на будь-який смак і бюджет. Телефонуйте! 0672386027 Перегляд у будь-який зручний час для Вас.

можливий продаж по єОселя
Мартинова просп., 28
rieltor.ua

Вашій увазі пропонується гарна квартира, в якій можна робити, виходячи з Ваших потреб, євродвушку або повноцінну 2К квартиру. Розташована по вул.Толстого 84, в 50 метрах від центральної алеї з магазинами, аптеками та ресторанами. Вікна самої квартири виходять на шкільний стадіон. Житло розташоване на зручному і безпечному 5 поверсі. В квартирі зроблено всі чорнові роботи машинна штукатурка стін, зроблена лазерна стяжка, розведена електрика, підключений газ до котла, автономне опалення і тепла вода. Дуже продумане планування в якому є місце для гардеробноі при вході , далі повноцінна велика ванна кімната , кухня, яку по бажанню можна змістити на лоджію ( в сусідів є такі проєкти дуже круто виглядають) і тоді у Вас буде повноцінна друга кімната та велика спальня, яку так само можна зонувати. ЖК Софія це ЖК який свого часу перевернув уяву про якість життя в Києво-Святошинькому районі, з дуже гарною якістю забудови та рівнем життя , який є на території цього комплексу. Дуже зручна розвʼязка, проїзд маршруток які їдуть до самого центру міста, в свою чергу забезпечують швидкість поїздки на роботу в Київ. Коло під’їзду є майданчик для зарядки електромобілів. Дзвоніть по всім питанням проконсультую та домовимось про перегляд.

можливий продаж по єОселя
Льва Толстого вул., 84
rieltor.ua

Увага, в цьому жк немає аналогічних квартир під є-Оселю! Крім цього, переробити цю квартиру на міні 2 к дуже легко. Я покажу. Це просто. Там площа майже 42кв.м. Продам під Є-Оселю! І не тільки. Будинок введено, тому разом з документами ви зустрінете перемогу в нових стінах. Де напишете свою нову історію. Зробите ремонт як вважатимете за потрібне. Поки є кошти - дійте! Іншого шансу може і не бути. Дзвоніть, йдемо на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Зелена вул., 10
rieltor.ua

Без комісії. Ціна із без КОМІСІЇ! Можлива Є-оселя! Соборна 126/1 ЖК Софіївська Сфера. У ЖК закрита територія, що охороняється, відеоспостереження. У квартирі зроблена розводка під електрику, кондиціонер, чистова стяжка підлоги, штукатурка стін, металопластикові вікна (подвійний склопакет), гарні металеві вхідні двері з накладкою МДФ, двоконтурний газовий котел, сталеві посилені радіатори; лічильники на газ, електроенергію та воду. Товщина зовнішніх стін у 2 цеглини + утеплення мінеральною ватою в 10 см. Розвинена інфраструктура. Доглянуті газони та дитячі майданчики на території комплексу. Безліч кафешок, салонів і т.д. Фітнес центр. У 3 хвилинах ходьби ТРЦ EURO Парк, у якому є Сільпо, HANAMI, ISEI, фітнес-центр, зоомагазин, чайні бутіки, ЄВА та ін. У 5 хвилинах ходьби АТБ та ТЦ Маєток. Поруч є школи та дитячі садки приватні та державні. Транспортна розвязка. Маршрутки до м. Академмістечко кожні 3-5 хвилин, до метро Нивки та ВДНГ – кожні 15-30 хвилин.

Героїв Небесної Сотні просп., 126/1
rieltor.ua

Продаж 1- кімнатної квартири 38 м2 у ЖК «Київській маєток». Будинок повністю готовий і зданий в експлуатацію. Заселений на 70%. Житловий комплекс закритого типу, та знаходиться у центрі Софіївської Борщагівки. Поруч розташований ТЦ «Європарк», NOVUS, ТЦ «Маєток» та інші необхідні заклади у пішій доступності.

Бишівська вул., 14
rieltor.ua

Продаж 1-К квартири Поряд центр м. Вишневе та коротка дорога до Києва (3хв). Сучасна якісна новобудова в ЖК Стожари. Біля будинку озеро, парк, стадіон, поліклініка, магазини, ринок, школи та садочки. Поряд з будинком є зупинка маршрутки яка завезе до метро. Будинок монолітнокаркасний, утеплений якісною мінватою. Індивідуалье газове опалення, стоїть двухконтурний котел і всі лічильники. Квартира на 6 поверсі, не кутова, Панорамне вікно в кімнате и лоджія на кухні з яких можливо спостерігати неймовірно чарівний захід сонця. Вікна МП 5-ти камерні. Без ремонта, після будівнльників, що дозволить зробити задумане не переробляючи. ДУЖЕ ГАРНИЙ ТОРГ. Будинок підходить під програми.

Боголюбова вул., 9б
rieltor.ua

с.Софіївська-Борщагівка, вул. Героїв Небесної Сотні 34/2, ЖК «Львівський маєток» продаж 1-к квартири площею 40,6м2 під ремонт, 6/9 поверхового будинку. Право власності, будинок зданий в експлуатацію, всі комунікації підключені в 2019 році. Будинок цегляний, перекриття залізобетон, утеплення пінопласт, висота 2,84м, індивідуальне опалення. Сусіди заселені та проживають, квартира тепла, підготовлена до ремонту. Розвинена інфраструктура є все для комфортного проживання родини на території ЖК, до Києва 5км. Ціна: 41000у.о

Героїв Небесної Сотні просп., 34/2
rieltor.ua

ЖК Затишний квартал - с. Софіївська Борщагівка У ЖК закрита територія, що охороняється, відеоспостереження. У квартирі зроблена розводка під електрику,, чистова стяжка підлоги, штукатурка стін, металопластикові вікна (подвійний склопакет), гарні металеві вхідні двері з накладкою МДФ, двоконтурний газовий котел, Балкон у двір. Від забудовника мінімальне оздоблення вже зроблене (стяжка, штукатурка, електрика). Можна заходити на ремонт. Також від забудовника буде встановлений: газовий котел та радіатори. Квартира повністю з рівними стінами. В будинку є підземний паркінг, що не менш важливо в нинішніх реаліях. Вже заключили договір з ЖЕКом та оплатили послуги. Встановлені лічильники на світло та газ. Розвинена інфраструктура. Доглянуті газони та дитячі майданчики на території комплексу. Спорт-майданчики та фонтани кафе, салоніи. аптеки ,магани ,басейн і т.д. В комплесі є дитячі садки (приватний та державні). Транспортна розвязка. Маршрутки до м. Академмістечко.теремки та ВДНГ – кожні 15-30 хвилин. Телефонуйте , домовляйтеся про перегляд вже сьогодні +380954532208

Героїв Небесної Сотні просп., 16/30
rieltor.ua

Продаж 1 кімнатної квартири 35 м.кв. в зданому будинку ! Квартира готова до ремонту. ЖК Петрівський квартал, вулиця Соборна 105в, Софіївська Борщагівка Поверх 3/11 Площа 35 м.кв. Ціна 30000$ без комісії В квартирі встановлений двоконтурний газовий котел. Газ є! Розведена електрика та сантехніка. Перегляди за домовленістю! 📲0989678678 Світлана

Соборна вул., 105-в
rieltor.ua

Продам 1 кіматну квартиру в ГОтовому Будинку з Документами і Ключами. Будинок заселений. Купуєте квартиру і починаєте ремонт. Без коміссії Наразі квартира вже з автономним газовим опаленням, встановленими радіаторами, вхідними дверима, з усіма індивідуальними лічильниками, штукатуркою по маяках та лазерною стяжкою, електрикою розведеною по всій квартирі. Розвинена інфраструктура Запрошую на перегляд

Соборна вул., 130/21
rieltor.ua
1 - 24 з 643 результатів