Продам квартиру у м. Світловодськ 1 кімнатну. По вулиці. Козацька буд.4 5/5 поверх. Загальна площа 34кв.м Кімната 14.1кв.м Кухня 5.4кв.м коридор 5.6кв.м кладова 1.3кв.м балкон Квартира без ремонту Торг можливий!

власник
Продам квартиру
olx.ua

Квартира в Светловодске: адрес, ул. 8-го Марта 22. Рядом находятся дома по адресу ул. Чайковского 15 и 17. Район горгаза. Квартира на 8 этаже, не угловая, однокомнатная. Тамбур на 3 квартиры. Входная дверь металлическая, замок на двери новый. Электропроводка по квартире полностью поменяна, вводной кабель в заведён новый, все линии заведены на автоматы, есть реле напряжения на квартиру. Есть возможность установки автономного отопления. Стены в комнате и коридоре пошпаклёваны под поклейку обоев, имеются в наличии. Потолок в комнате, коридоре и туалете пошпаклёваны и окрашены водоемульсионкой. Стены в туалете подготовлены под покраску, на полу залита стяжка под плитку, плитка есть в наличии. Установлены счётчики на воду и газ. Ввод воды сделан пластиком. В кухне косметика 10-ти летней давности. Балкон неостекленный. Окна в комнате и кухне с деревянными рамами.

власник
Продам однокомнатную квартиру в Светловодске
olx.ua

Продам 1 комн кв в Светловодске . ( Конько 31) Квартира расположена на 8м этаже. Есть лифт. Солнечная сторона, середина дома Состояник жилое. Окна металлопластиковые. На полу линолеум. Дом недавно перешел в ОСББ. Рядом : остановка, Маркетопт, Новая почта, аптека, больница, школа. Переоформление за счет покупателя.

Продам 1-комн квартиру
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам однокомнатную квартиру (малогабаритная) з балконом без ремонту. Конько 31, пятый этаж, девятиэтажного дома. ОСББ. Квартира угловая но не холодная, установлены дополнительная батарея. Рядом маркетопт, новая почта, остановка общественного транспорта. Документы готовы для продажи.

власник
Однокомнатная квартира Светловодск
olx.ua

Продам 1 комн.квартиру в Светловодске( район Табурище). Квартира расположена на 8м этаже. Лифт работает. Состояние жилое. Металлопластиковые окна, новая входная дверь, сделан ремонт в ванной комнате. Дом ОСББ. Рядом: остановка, Маркетопт, больница, аптека, парк, школы. Переоформление за счёт покупателя.

Продам 1-комн квартиру
olx.ua

Однокімнатна світла квартира в центрі. 2й поверх. Вікна виходять на садок та вид на море. В 5 хвилинах ходьби супермаркет, аптеки, ринок, магазини продуктові та одягу, районна лікарня, будівельний магазин, паркова зона "фонтан", набережна. Також недалеко школи, садочки, центр дітячої творчості. Все що треба поряд. Квартира з початим ремонтом, нові пластикові вікна, ванна сміжна з туалетом, душева кабінка кафельна - добре підходить дітям, або людям похилого віку. Бойлер. Опалення міське. Тепла квартира взимку і не жарка літом. Не углова. Доброзичлеві сусіди. Маскітна сітка на балконі. З меблів можна залишити односпальне ліжко, шкаф, полички, стол, стільці. По домовленності та доплаті можу залишити холодильник та пральну машинку. Від хозяїна. Рієлторів прохання не турбавати.

власник
Однокімнатна квартира в центрі. Світловодськ
olx.ua

Продам квартиру, малосімейка. З будь яких питань пишіть мені в приватні, а також дивіться інші мої оголошення

власник
Продам квартиру
olx.ua

Продам 1 комн квартиру в центре Светловодска. ( Район Спецстрой). Квартира на 3м этаже, в середине дома. Поменяны проводка и сантехника. Новые металлопластиковые окна. На полу линолеум. Есть все счетчики. ИНДИВИДУАЛЬНОЕ ЭЛЕКТРО ОТОПЛЕНИЕ. Заходи и живи.Дом ОСББ. Продаётся частично с мебелью. Рядом: супермаркеты, школы, садик, остановка, банк, аптека, парк.

Продам 1-комн квартиру Светловодск
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру в малосімейці "Лілея" по вул. Б. Дніпровский 20 на пятому поверсі. Квартира невеличка, але затишна. Сусіди сбоку не проживають. Стан жилий, нові шпалери, металопластикові вікна і балконний блок. Є бойлер, холодильник, газ. плита. Сантехніка, електрика в порядку. Стоїть двухтарифный лічильник електроенергії. Частково мебльована: кухонний гарнітур, прихожка, шафа, дзеркало, ліжко. Підключений інтернет. Територіальный центр міста. В пішій доступності ринок, лікарня, відділ поліції, магазини, школи, дитсадочки, спортивні майданчики, річка, парк та інше. Також маю у власності дачний участок 12 соток з фундаментом під застройку (є готовий проект). Можливий обмін квартири на дво-кімнатну, або дім з моєю доплатой (або + дачний участок) або обмін на авто. Варіанти пропонуйте.

власник
Продам або обміняю однокімнатну квартиру в центрі міста
olx.ua

Продам однокімнатну квартиру (гостинна). Квартира знаходиться за адресою вул Грушевського 12, 8 поверх. В будинку є ліфт, працює завжди. Вікна виходять на центральну дорогу. Квартира не вуглова. Квартира без ремонту.

власник
olx.ua

Житлові комплекси у Світловодськ

Продам одно кімнатну квартиру у місті Світловодськ ,по вулиці будівельників 12 . 9 поверхівка 6 поверх. Площа 31 км

власник
Продам 1 кімнатну квартиру
olx.ua

В.Бойко 4 , однокомнатная квартира , 6/9 этажного дома, подробнее по телефону 09******68

Продажа однокомнатной квартиры
olx.ua

1кім.кв. вул. Козацька Площа 33кв. Є велика клодова. Кімната с корманом. Підлога плитка ламінат. Вікна металопластик. Меблі залишаються.

1кім.кв. в тихому районі міста
olx.ua

Продам 1-кімнатну квартиру на Спецстрої, вул.Богуна 3. 1 поверх, 29м2, будинок ОСББ. Боргів немає.

1-кімнатна Богуна 3
olx.ua