Петропавлівська Борщагівка, Миру, 9, Львівський 4к, 9-й поверх, площа: 103,4\62,9\13,5; Пропонується до продажу дворівнева квартила у с. Петропавлівська Борщагівка, в ЖК "Львівський"! Двостороннє планування, квартира з євроремонтом, 4 ізольовані кімнати, два санвузли, гардероб, автономне опалення! Відмінне місце розташування, все необхідне поряд!

можливий продаж по єОселя
Миру вул., 9
rieltor.ua

Без коміссіі ! Є оселя, Є відновлення ЖК Празький Квартал , Софіївська б.15 Площа 56,1 кв.м поверх 6/6 без лифта! Продається 1 кімнатна квартира з євроремонтом та побутовою технікою, вільна, ніхто не зареєстрований, персональний газовий котел, закрита теріторія !

Поодаж 1 кімнатноі квартири
olx.ua

Терміново! Продам ПРОСТОРНУ, 2к, 42 м2, квартиру-студію з євроремонтом ВИДОВУ (ПАНОРАМНІ ВІКНА на церкву, на ліс) в НОВОМУ ЦЕГЛЯНОМУ будинку з ІНДИВІДУАЛЬНИМ ГАЗОВИМ КОТЛОМ (СВОЄ ОСОБИСТЕ опалення та гаряча вода) у Петропавлівській Борщагівці, ЖК "Львівський", по вул. Тернопільська, 10 \\ для пошуку: в Петропавловской Борщаговке, ЖК "Львовский", по ул. Тернопольская, 10. Тип будинку: спец. проект Рік будівництва: 2014 Тип стін: монолітно-каркасний Опалення: індивідуальне Поверховість: 10 Висота стелі: 2.75 м 4 поверх, великий ліфт Otis, 42\15\17 м2. Всі необхідні меблі та техніка. 2-х спальне ліжко з новим ортопедичним матрасом, шафа-купе, тумбочки, НОВИЙ сучасний дорогий комфортний диван на кухні (розкладається, 2-х спальний), шафа-купе в коридорі. Холодильник, НОВА ГАЗОВА плита з духовкою, пральна машина-автомат, сучасний телевізор у спальні, мікрохвильова піч, чайник. Сушіння розкладне підлогове та висувне за вікном. Вікна виходять на правильну сторону, в квартирі не спекотно влітку (вранці прокидаємося з сонечком; в обід воно "смажить" іншу сторону будинку). Всюди натяжні стелі, ламінат. Система фільтрації води Undercounter Water Filtration System. Маленькі платежі за опалення та гарячу воду! Домофон. Сучасний дитячий майданчик. Розвинена інфраструктура. Поруч продуктовий супермаркет "Фора", Нова пошта, Укрпошта, фітнес-клуб "Seven", міжнародна школа, заклад розвитку дітей дошкільного віку, аптека, ресторани, кафе. Поруч ЛІС. 13 хв (6,6 км) автомобілем до метро Житомирська. До 30 хв їзди маршруткою до метро Житомирська (інтервал кожні 15-20 хв). До зупинки 3 хв ходьби. 2,8 км. до окружної. Договір купівля продажу 4 роки назад, один власник. Капіталовкладень не потребує. Заїжджай і живи! Або можна придбати під бізнес, під здачу в оренду. Квартири із низьким поверхом і газовим опаленням, особливо зараз, - у великому спросі! Не пишіть, повідомлення рідко читаю, - дзвоніть. Поки бачите оголошення - продаж є актуальним.

власник
Студія 48м2 у новому будинку Євроремонт Видова на ЛІС Інд ГАЗ опалення
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Простора 3-к квартира 142 м2 з РЕМОНТОМ меблями та технікою. ЖК Петропавлівський, с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Борщагівська 30А. Планування: - 3 окремі кімнати - кухня-вітальня - кабінет - 3 засклені лоджії із теплою підлогою - 2 санвузли (ванна та душова) з теплою підлогою - гардероб Особливості: - індивідуальне газове опалення - охоронна система Ajax - відеодомофон До станції метро «Житомирська» або «Академмістечко» 10 хвилин, У 150 м від будинку знаходиться зупинка громадського транспорту. Комплекс віддалений від основних міських магістралей і центральних вулиць. Праву власності більше 3-х років. Ціна – 159000 $, без комісії Запрошую Вас на перегляд !) З повагою, Яна Мазур

3 кім. квартира 142 м2 з ремонтом і меблями/ГАЗ/ЖК Петропавлівський
olx.ua

Продаж великої квартири метри в ЖК Щасливий за адресою: с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Соборна, 10а. Квартира загальною площею 153,3м, дворівнева, 5-ти кімнатна, розташована на 10-11 поверхах 11-ти поверхового будинку. На першому рівні розташована кухня-столова 29,5 м, велика кімната 25 м, перший санвузол з душевою і біде;. На другому рівні чотири окремі кімнати, другий санвузол з ванною, гардеробна та господарське приміщення. Квартира мебльована і має: -кухня з витяжкою; -газова варильна поверхня; -духова шафа; -посудомийна машина; -холодильник; -пральна машина; -обідній стіл зі стільцями; -кутовий розкладний диван; -двоспальне ліжко+комод; -два двоярусні ліжка(можна розділити і поставити як 4 окремі ліжка); -три шафи-купе. В квартирі індивідуальне газове опалення (котел). Лічильники на всі комунікації. Територія під охороною 24/7. Відмінна локація-близкість до Києва в пішому доступі. Зручний виїзд до кінцевої швидкісного трамваю. Поруч Фора, Novus, Епіцентр, Меблеве містечко, Шпалерний ринок. Вартість 116000$. Документам більше 3-ьох років. Мінімальне оформлення. Розглядаємо продаж по єОселі. Є відеоогляд. Перегляди за домовленістю, телефонуйте!

єОселя! Квартира з ремонтом ЖК Щасливий //153,3м2//5 кімнат//2 рівні
olx.ua

Продаж квартири с. Петропавлівська Борщагівка, ЖК Щасливий, вул. Соборна 10б, 1к, 9/11, Квартира з ремонтом, встановлена кухня, меблі, переносний кондиціонер. Є вбиральня. Квартира видова. Індивідуальне газове опалення, Ваш особистий контроль тепла. Розташована в закритому житловому комплексі. Зручне розташування, всього 800 метрів від окружної дороги, робить це місце ще більш привабливим. Дуже розвинена інфраструктура.

Продається 1-к квартира ЖК Щасливий 48000
olx.ua

Продаж 1-кімнатної квартири в ЖК "Львівський", Петропавлівська Борщагівка Пропонується квартира від власника по вул. Миру 9. Ідеально підходить для маленької сімї або для здачі в оренду заходь і живи! Продається повністю укомплектованою, як на фото. Панорамні вікна з видом на неймовірні заходи сонця. Квартира сонячна після обіду, додатково встановлено багато точкових ламп. Основні характеристики: Розташована на 3-му поверсі 10-поверхового цегляного будинку з ліфтом; Загальна площа 32, 6 кв.м (з невеликим переплануванням); Кухня 12, 5 кв.м, кімната 13, 2 кв.м; Квартира з ремонтом та меблями: вбудована кухня, стіл зі стільцями, навісна полиця з вішалками, банкетка, двоспальне ліжко, приліжкова тумба, вбудована шафа-купе; Побутова техніка: холодильник, варильна поверхня, витяжка, пральна машина, мікрохвильовка, електрочайник; Індивідуальне газове опалення (двоконтурний газовий котел); Встановлені лічильники на електроенергію, газ та воду, щиток виведений у квартиру. Інфраструктура ЖК "Львівський" забезпечує все необхідне для комфортного життя: дитячі майданчики, фонтани, місце для прогулянок та вигулу домашніх улюбленців, ліс, сімейний зоопарк. Поруч магазини: Фора, Новус, Мерсі, Зелена лавка, Атб, і скоро відкриється Сільпо. Є дитячі садочки, школа, ліцей, безліч приватних навчальних закладів. Також на території комплексу: салони краси, кавярні, аптеки, ресторани (Суші, Галя Балувана, Чорноморка), пекарні, піцерії, спортзали. Зручне транспортне сполучення: пряма маршрутка до метро Академмістечко, поруч автобусна зупинка. У будинку діє активна спільнота мешканців, які допомагають один одному через Telegram-чат. Єдиний власник з 2015 року. Квартира в ідеальному стані, без потреби в ремонті все, як на фото. Якщо є питання, звертайтеся!

ул. Мира, 9 корпус 1, Петропавловская Борщаговка, Киевская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартири в ЖК «ЩАСЛИВИЙ», розташований у с. Петропавлівська Борщагівка в Київській області. ВІДЕООГЛЯД КВАРТИРИ - youtu.be/OqpxLMvmTOE Квартира в гарному стані. Повністю укомплектована меблями та побутовою технікою! Вбудована кухня, з холодильником та газовою плитою. На кухні розміщений розкладний диван! Велика кімната з лоджією. Двоспальне ліжко з матрацом, дві тумби та велика шафа для одягу. На лоджії облаштована робоча зона. У кімнаті встановлений кондиціонер. Простора ванна кімната, де розміщена пральна машинка та рушникосушарка. Індивідуальне газове опалення – двоконтурний котел! Квартира внутрішня, одностороння. Всі вікна виходять у двір. Комплекс з закритого типу, з дуже гарною територією: фонтан, зони відпочину, дитячі та спортивні майданчики. Максимально розвинена інфраструктура: школа, дитячий садок, медичні заклади, супермаркети, магазини, Епіцентр, аптеки, розважальні заклади, озеро та багато іншого. До великої окружної 600 метрів! Мінімальне оформлення!

ЖК Щасливий. Продаж просторої квартири з ремонтом. Мінімальне оформ
olx.ua

Продається простора 1-кімнатна квартира в ЖК "Пражський квартал"! Ваша нова домівка розташована на 2-му поверсі 5-поверхового будинку та має чудове планування площею 39 м²! Квартира обладнана індивідуальним газовим опаленням, а також лічильниками на воду та світло. І все це — з комфортом, адже у квартирі залишаються всі меблі та техніка! Просто заїжджайте і живіть! Що ще порадує? На території поруч знаходяться маркет Фора, зупинки громадського транспорту, аптеки та інша важлива інфраструктура. Усе необхідне — під боком! Право власності більше 3 років — тому жодних податків при покупці! Квартира вільна і готова до перегляду у зручний для вас час. Чекаємо на ваші дзвінки та запитання! Не пропустіть свій шанс знайти ідеальне місце для життя!

1-но кім квартира з ремонтом ЖК Пражський Квартал
olx.ua

Житлові комплекси у Петропавлівська Борщагівка