ПРОДАЖ BIД ГОСПОДАРЯ (без комісії)! Дуже простора, світла і чиста 1-но кімнатна квартира з великим передпокоєм і затишною стильною кухнею-вітальнею. Зручне планування для комфортного проживання! Добротний євроремонт. Всі необхідні меблі та техніка, кондиціонер, WI-FI. Зручні шафи і місця для зберігання речей, велосипеда або коляски. Сучасний утеплений будинок і автономне газове опалення значно економлять витрати на опалення та кондиціонування. Обжитий ЖК з прекрасно розвиненою інфраструктурою. У радіусі 200 метрів великий цілодобовий супермаркет «Фора», зупинка автобусів, безліч магазинів, зони відпочинку, озеро, ліс. Парковка автомобіля на охоронюваній закритій території ЖК з відеоспостереженням. Зручне розташування і транспортна розвязка - до Окружної дороги 700 метрів пішки (10-12 хвилин), до метро Житомирська 4-10 хвилин на авто, або 20-25 хвилин на маршрутках. Відеоогляд квартири доступний за посиланням: https://youtu.be/1M9zhuryqZs Якiснi фото квартири доступнi за посиланням: https://photos.app.goo.gl/A5g4C89eDf4SpRrD8 Дзвонити через Telegram або Viber: +380506468879 Вадим (господар).

власник
Соборна вул., 10-Д
rieltor.ua

Власник !!! Продам одно кімнатну квартиру розташовану в ЖК "Львівський", вул. Миру 15"а", Петропавлівська Борщагівка. Загальна площа 42,5 кв.м. кімната 16 кв.м., кухня 18 кв..м., 8 поверх 10 поверхового будинку. Будинок побудовано з червоної цегли, автономне газове опалення, утеплення. Повністю укомплектована всім необхідним, меблі і техника залишаються. В пешій доступності магазини, кафе, перукарні , до метро Академмістечко 15 хвилин на маршрутці. Один власник, немає прописаних, готова до перегляду в зручний для Вас час. Ціна 55 000 доларів, можливий торг.

власник
можливий продаж по єОселя
Миру вул., 15 а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж від господаря ГОТІВКА АБО Оселя ! 1-но кімнатна квартира з передпокоєм і кухнею-вітальнею. Зручне планування для комфортного проживання! . Всі необхідні меблі та техніка, WI-FI. Сучасний утеплений будинок і автономне газове опалення значно економлять витрати на опалення та кондиціонування. Обжитий ЖК з прекрасно розвиненою інфраструктурою. У радіусі 200 метрів великий цілодобовий супермаркет «Фора», зупинка автобусів, безліч магазинів, зони відпочинку, озеро, ліс. Парковка автомобіля на охоронюваній закритій території ЖК з відеоспостереженням. Дитячий садочок, та школа поруч. Зручне розташування і транспортна розвязка до окружної дороги 600 метрів пішки (10-12 хвилин), до метро Житомирська 4-10 хвилин на авто, або 20-25 хвилин на маршрутці. Жити можна одразу , потребує лише фарбування стін з косметичного ремонту першої потреби . Якісні фото і відеоогляд квартири доступні в Telegram abo Viber ✍ :+380999457994 Євгенія

власник
можливий продаж по єОселя
Соборна вул., 10д/1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ВЛАСНИК Пропоную однокімнатну квартиру (ЕВРОДВУШКУ) в ЖК "Echo Park" (Велика Кільцева вулиця, 9,). будинок розташований в затишному місці поруч з озером та парком. Будинок має закриту територію з приватною охороною де можна залишати власний автомобіль, або орендувати підземний паркінг. Поруч з ЖК Ехо Парк розвинена інфраструктура: супермаркет Ашан ТЦ Променада Парк, кавярні, магазини, дуже зручна Транспортна розвязка. Оскільки будинок розташований в не прохідній частині - відсутні автомобільні затори, а до Кільцевої дороги 300 м. Про квартиру: Квартира загальною площею 43 м.кв. розташована на 7 поверсі в 10 поверховому будинку (вікна на Схід). Проведено перепланування, що робить квартиру фактично двокімнатною (Кухня розділена на зону відпочинку -8 м.кв. та зону приготування-8 м.кв.). В квартирі виконаний дизайнерський ремонт з дорогих якісних матеріалів. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою Electrolux ! В ванній кімнаті електро тепла підлога та додатково встановлено систему очищення води. Опалення квартири здійснюється завдяки індивідуальному газовому опаленню (газовий котел)

власник
можливий продаж по єОселя
Окружна, 9
rieltor.ua

Телефонуйте, чи пишіть на Viber, зараз я закордоном. Продам однокімнатну квартиру без комісії. Я власник. Право власності з 2019 року План приблизний, для наглядності, надалі замовляємо технічний паспорт Петропавлівська Борщагівка. ЖК Crystal Avenue (вул. Оксамитова, 9а) біля ЖК Щасливий 500 метрів від окружної 4 км від метро Житомерська. По суті, це Київ. До метро 5 хвилин на авто, 10-15 хвилин на маршрутці. 12 поверх. Квартира має окрему кімнату - спальню, та окремо зону відпочинку з диваном (розкладним). Окрема кімнату – гардероб. В квартирі залишаеться великий холодильник Bosh , плита, духовка, пральна/сушильна машинка, посудомийка, телевізор, кондиціонер, велике ліжко з місцем для зберігання знизу, диван, журнальний стіл (три в одном - журнальній, письмовий/робочій, обідній) + 4 стільці/пуфікі з місцем зберігання для речей (сховані під столом). Ролети день і ніч. Тепла підлога на кухні і у ванні. Електрична велика сушка для рушників. Всі меблі робилися з екологічно чистих матеріалів. Так само, ремонт намагалися робити, максимально можливо, з екологічних оздоблювальних матеріалів. В квартирі газ (котел, який можна самостійно вмикати) Стоїть фільтр зворотного осмосу. У вас завжди буде чиста вода для вживання (змінні фільтри купувати в Епіцентрі)! Територія охороняється. В парадному охорона. В квартирі, місцями, не поклеяні шпалери та недороблені, деякі, розетки (на фото це видно). Можна гуляти в жк Щасливому, поряд є озеро та Бокс парк - зона відпочинку з кафешками та магазинами. Поруч багато магазинів, Ноус, Ашан.

власник
Оксамитова вул., 9а
rieltor.ua

Без комісії %! 🏡 Продається 1-кімнатна квартира площею 33/15,5/8,5м² у ЖК "Аметист", що знаходиться в селі Петропавлівська Борщагівка, за адресою вул. Садова 1-Б, на 9-му поверсі з 11. Висота стелі - 2,71м. Повністю укомплектована всім необхідним для комфортного проживання: прально-сушильна машина, холодильник, газова варильна поверхня, електрична духовка, кондиціонер та 50-ти дюймовий смарт-телевізор. Для відпочинку та сну є двоспальне ліжко зі шухлядами та нішею для зберігання речей, а також розкладний диван. У прихожій розташована велика шафа-купе для зберігання одягу та інших предметів. Корпусні меблі виготовлені з МДФ-фасадів. ЖК закритого типу з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Також є два підземні паркінги (бомбосховища). Поруч державний дитячий садочок та ТРЦ "Ametyst Mall", де є великий фітнес-центр, дитяча планета, "Фора", аптеки, відділення "Нової Пошти", кафе та інше. Зручно добиратись до метро Академмістечко або Нивки на маршрутках 903 чи 743, всього 10-15 хвилин. Квартира оснащена автономним опаленням з встановленим двоконтурним газовим котлом. У ванній кімнаті є електрична тепла підлога. Все це поєднано з якісним та сучасним ремонтом. Ідеально підійде для молодої сімї або як обєкт для оренди. 📜 Право власності від 2018 року, внесено до реєстру. 💰 Ціна: $50 000 📞 Тел./068/105/08/88 Відкритий до обговорення ціни з метою досягнення взаємовигідної угоди. 🙏 Шановні рієлтори, шана та повага до вас. Я є власником, надав максимум інформації. Якщо оголошення активне - продаж актуальний. Прошу турбувати мене лише у випадку зацікавленості клієнта. Всіх запрошую на перегляд в будь-який час. Бажаю вам гарного настрою та наснаги!

власник
можливий продаж по єОселя
Садова вул., 1. Б
rieltor.ua

Продається велика однокімнатна квартира,по вулиці Миру15, 47 кв.м.,гарний варіант як для особистого житла так і для сдачі в оренду ,розвинута інфраструктура, обжитий комплекс.Вся інформація актуальна,пишіть тут або в месенджерах,телефонуйте.

власник
Продам  однокімнатну  квартиру у Жк «Львівській»
olx.ua

Новостройка находится в уютном селе Петропавловская Борщаговка. Киевская обл. , ул.Садовая, 51-А, корп. 3, 6-й подъезд. Это 1 км от трассы Большая окружная г.Киев. Квартира- видовая, не угловая (вид из окна на поселок, не соседу в окно, не на соседний 10-ти этажный дом). В квартире будет: индивидуальное отопление, медная электропроводка, лазерная стяжка, машинная штукатурка стен и двухконтурный газовый котел. Ориентировочная дата сдачи – конец 2024 года начало 2025 года. Не агентство.

власник
Продам 1-у кв. 27 м.кв. с видом на село в  НС ЖК"Пражский квартал 2"
olx.ua

Продаж (переуступка) 1 к квартири. с Петропавлівська Борщагівка, ЖК Празький 2, вул. Садова 51А, 2/10, 26 м2. Ціна 22 000 у.о. Без посередників. Дзвонити за телефоном 09******08 Світлана

власник
olx.ua

Адрес Вулиця Садова 51 А. Квартира на 3 ет, 10 этажного дома. Наш ЖК Пражский расположен по соседству с облагороженным парком, озером, мангалами, детскими игровыми и ресторанчиком. Прямой доступ в парк с территории ЖК по Ключу! Наш ЖК состоит из Трех домов, Два дома полностью построены и заселены или активно делают ремонт. Третий – НАШ дом достраивается, в первой секции уже почти полностью сделан фасад и установлены окна. Отличная инвестиция по лояльной цене.

власник
Хозяїн 1 км 31 м2 жк Пражский квартал 2
olx.ua

Житлові комплекси у Петропавлівська Борщагівка

Продаж квартири, без комісії! Будинок введений в експлуатацію! Петропавлівська Борщагівка ЖК Мюллер Хаус, вул Соборна 123. 1к, 4/10, 38/16.1/12.24 Усі комунікації підключені На ремонт можна заходити, зробленого все крім кухні Індивідуальне опалення підігрів підлоги скляна душ кабіна Мідна електропроводка Штукатурка Фасад будинку утеплений. балкон 2.2м незасклений. ЖК закритого типу. ц без комісії відео по запиту з агенцій не турбувати .. тільки прямий продаж від власника

власник
продаж квартири в новобудові жк мюллер хаус
olx.ua

Продам 1к квартиру з ремонтом, за адресою: Софіївська Борщагівка, вулиця Соборна 103 ЖК «Європейка». Квартира розташована на 1 поверсі 5 поверхового цегляного будинку. Ця квартира підійде для комфортного проживання молодої пари. На території житлового комплексу є дитячі та спортивні майданчики. Поруч із ЖК знаходиться необхідна інфраструктура: супермаркети, магазини, аптеки, ТРЦ «Європарк» Цілодобова охорона. Зручна транспортна розв*язка дозволить дістатися найближчого метро протягом 15-25 хвилин на транспорті. 09******01 Власник

власник
Продаж однокімнатної квартири ЖК Європейка
olx.ua

Продам 1 кімнатну квартиру. ЖК Аметист, Петропавлівська Борщагівка. Без % від власника, квартира 38 кв.м., ЖК "Аметист" с. Петропавлівська Борщагівка, вул. Садова, 1 в (перша черга). Квартира з ремонтом . Розташована на 4 поверсі 9 поверхового будинку з червоної цегли . Повністю мебльована, телевізори, холодильник, духова шафа та газова варильна поверхня , вбудована витяжка. Простора кімната 14 кв.м, шафа , ліжко-диван у чудовому стані , коридорі встановлена велика шафа купе. Пральна машина Indesit умивальник з тумбою, душова кабіна, сушарка для рушників,. Квартира з індивідуальним газовим опаленням (двоконтурний газовий котел proterm), тепла. Підключено інтернет. Комплекс закритого типу з охороною. Розвинена інфраструктура. Реальним покупцям, торг.Олег

власник
Продам 1 комнатную квартиру. ЖК Аметист, Петропавловская Борщаговка
olx.ua

Квартира в новому жилому будинку 2006 року забудови. Петропавлівська Борщагівка, вул. Шкільна 27А . Якісний ,хороше місце,поруч школа. Власник більше 3 років. Стан -можна зайти і жити,2 лоджіі.

власник
Kвартира в новому жилому будинку
olx.ua

Власник!!! Продам 1-кімнатну квартиру в жилому комплексі «Львівський», вул. Львівська, буд. 17 Бучанський район, село Петропавлівська Борщагівка, станція метро "Житомирська" 15 хв. на транспорті. Поряд розташованні: магазини, супермаркет, школи, дитячий садок, поліклініка, аптека, ринок, стадіон, салон краси, церква, банк, кафе, відділення Нової пошти, станція метро, зупинка транспорту. Забудовник: Будівельна компанія «BD Holding». 4-й поверх 10-ти поверхового будинку. Загальна площа - 32 кв.м: кухня 9,8 кв.м, студія , 1 суміжний санвузол. У квартирі виконан євроремонт. Індивідуальне газове опалення.

власник
Продаж 1- квартири
olx.ua

Продаж квартира 48кв.м. с. Петропавлівська Борщагіка, елітне передмістя Києва з сучасною розвинутою інфраструктурою. вул. Макарівська 39 ЖК Антрацит наявний паркінг та укриття що забезпечує безпеку та комфорт мешканців, всі сервіси для сучасного життя доступні, фітнес центр з басейнам, торгові та розважально ділові центри, англійська школа, ліцей, дитячий садок і тд., пакет документів для угоди готовий, вітається співпраця за умови не дублювати оголошення. Запрошую на зустріч, для ознайомлення з обʼєктом, відкритий до діалогу буду радий вислухати ваші пропозиції та ідеї. З повагою, Віктор

власник
Макаровская улица, 39, Петропавловская Борщаговка, Киевская 68000.0 USD
dom.ria.com

ВЛАСНИК. Продаю ЄВРОДВУШКУ квартиру в ЖК "Echo Park" (Велика Кільцева вулиця, 9, ). будинок розташований в затишному місці поруч з озером та парком. Будинок має закриту територію з приватною охороною де можна залишати власний автомобіль, або орендувати підземний паркінг. Поруч з ЖК Ехо Парк розвинена інфраструктура: супермаркет Ашан ТЦ Променада Парк, кавярні, магазини, дуже зручна Транспортна розвязка. Оскільки будинок розташований в не прохідній частині - відсутні автомобільні затори, а до Кільцевої дороги 300 м. Про квартиру: Квартира загальною площею 43 м.кв. розташована на 7 поверсі в 10 поверховому будинку (вікна на Схід). Проведено перепланування, що робить квартиру фактично двокімнатною (Кухня розділена на зону відпочинку - 8 м.кв. та зону приготування 8 м.кв.). В квартирі виконаний дизайнерський ремонт з дорогих якісних матеріалів. Квартира повністю укомплектована всіма необхідними меблями та технікою Electrolux ! В ванній кімнаті електро тепла підлога та додатково встановлено систему очищення води. Опалення квартири здійснюється завдяки індивідуальному газовому опаленню (газовий котел) Готова на оформлення нерухомості в рамках державних програм: - Державна програма іпотечного кредитування «єОселя» під 3% та 7%. - Постанова2 (XXX) XXX-XX-XX , 719.

власник
Большая Окружная улица, 9, Петропавловская Борщаговка, Киевская 65000.0 USD
dom.ria.com

Однокомнатная квартира в ЖК Мюллер Хаус дом 121,7 этаж

власник
Однокомнатная квартира
olx.ua

Продажа по переуступке. Дом №4. Сдача дома 2 квартал 2024 года. Площадь 39.59 м2 Лучшая планировка для 1 комнатной. Вид будет на лес и озеро. Стены кирпич. Риелторам просьба не беспокоить. Комиссия за счет покупателя. Продажа по переуступке.

власник
Crystal Avenue квартира 40 м, кристал авеню.
olx.ua

Квартира розташована у новому будинку (2017 р.). Обладнана для проживання. Індивідуальне опалення (двухконтурний газовий котел), варочна поверхня, вбудований холодильник, двоспальний розкладний кутовий диван. Комунальні платежі маленькі. Розвинена інфраструктура: школа, дитячий садок, зони відпочинку, дитячі, спортивні, ігрові майданчики тощо. Громадським транспортом до метро Академмістечко, Житомирська - 15 хвилин. З рієлторами НЕ СПІВПРАЦЮЄМО. Прохання - не турбувати.

власник
Однокімнатна квартира без комісії власник
olx.ua

1 кімнатна квартира з гардеробом та укриттям в новобудовi Пропонуємо Вашій увазі 1 кiмнатну квартиру вiд господаря у Петропавлівській Борщагівцi в 3.5 км від Кільцевої. Квартира з ремонтом, на стiнах декоративна штукатурка. Площа 48 кВ м знаходиться на 3 поверсі нового ЖК Антрацит повністю укомплектована новою побутовою технікою (посудомийка, газова поверхня, витяжка, духова шафа, мікрохвильова піч, холодильник, кондиціонер, пральна машинка 2 в 1 з сушінням) та дорогою вбудованою кухнею пiд замовлення. Також є окрема кімната 3 кВ м для гардеробу (є вже розроблений ескіз проект гардеробноi та решти меблів) Завдяки великій площі, в кімнаті з кухнею розташували окрему зону для роботи за компютером. Встановлений та пiдключений газовий котел. Встановлений кондиціонер, а також є ніша для шафи - купе. На першому поверсі підїзду є місце для зберігання велосипедів. Закрита територія та вхід по картках. Важливо! Укриття в самому ЖК, що дозволяє швидко дістатися до схованки. Доглянута територія, дитяча зона та барбекю, наявний підземний та наземний паркинг. Поруч магазини, школа, парк Пражський, спортивний стадіон, зупинка маршрутки. Встановлена ​​кутова ванна і інсталяція. Кухня 16 кВ м,коридор 6 кВ, гардероб 3 кВ м,ванна 5 кВ м,спальня 17 кВ За бажанням надiшлю відеоролик з квартирою та територією, ви начебто побуваєте у нас в гостях ;)

власник
1-кiмнатна кв-ра з гардеробом, 48 кв в новобудовi в Петроп Борщагiвцi
olx.ua

Продам свою квартиру в закритому ЖК бізнес класу Crystal Avenue Ідеальне планування. В будинку є підземний паркінг, передбачене сучасне укриття. В травні можна заходити на ремонт. Індивідуальне опалення. В 5 хв є 3 садочка, 2 школи, кавʼярні, поряд Novus, ашан, епіцентр, ТЦ, озеро, парк, ліс. Продаж від власника. Допомога в продажу не потрібна!

власник
Продам квартиру Власник crystal avenue
olx.ua

До Вашої уваги пропонується однокімнатна квартира 43м2 за адресою Михайла Донця 2Б (НАУ,парк Відрадний, Мамаєва Слобода,неподалік метро Шулявська,Берестейська) квартира розташована на 12 поверсі з 25, має окрему велику кімнату площею 18м2 ,світла,простора кімната облаштована спальним гарнітуром фірми Аquarodos,великою тумбою під ТV та інверторним кондиціонером OSAKA Санвузол обладнаний душевою кабіною,пральною машиною та бойлером на 80 літрів, якісною сантехнікою KLUDI та підвісною тумбою Аquarodos Затишна кухня обладнана вмісткими шафами та технікою BOCH та ELEKTROLUX з виходом на засклений балкон,також в квартирі є окрема гардеробна та вмонтована велика шафа купе для зручного зберігання ЖК закритого типу з цілодобовою охороною,паркінгом та дитячими майданчиками,салонами краси,магазинами розташован в зеленій зоні поряд з парком Відрадний,Орлятко,Мамаєвою Слободою До метро Шулявська,Берестейська 10 хв,до центру міста 15-20 хв В підʼїзді є 3 ліфти разом з грузовим,відеонагляд по всій територіі ЖК включаючи ліфти,протипожежна система,поштомати НП) Документам більше трьох років Є відеоогляд квартири

власник
Продаж 1к квартири Донця 2Б (НАУ,Відрадний,Мамаєва Слобода)
olx.ua

Від власника ЖК Антрацит. ЖК Комфорт Класу!! Самий центр Петропавлівської Борщагівки. Поруч дитячий садок та Ліцей! 1 кімнатна квартира 44.6 кв.м. В квартирі велика кухня 15 кв.м. та спальна кімната 15,5 кв.м. Є гардеробна кімната та санвузол. На ремонт хоч сьогодні ! Будинок повністю обжитий ! Автономне опалення, газовий котел Протерм. Найнадійніше будівництво – будинок монолітка (перекриття та колони монолітні), під будинком підземний паркінг, на території підземні мусорні баки, закрита територія, автоматичний шлагбаум, заїзд та прохід по перепусткам! Всі документи готові до продажу, переоформлення беремо на себе, якщо по єОселі - то на вас! Можливий продаж по єОселі! Про инфраструктуру: Вблизи остановка общественного транспорта, школа и садик, супермаркеты (Фора, Гурман, Novus), магазин Леруа Мерлен, аптеки, супермаркеты: «АШАН», «БИЛЛА», «ЭПИЦЕНТР», «4ROOM», «NOVUS», оптовый овощной рынок, Новая почта, Приватбанк, стоматология, химчистка, аптека, кафе, рестораны, детский центр, игровые и спортивные площадки и много другое! Рядом развитая инфраструктура – ЖК Львовский маеток, ЖК Пражский квартал и парк ЖК Пражский 2, в 5 минутах ЖК Аметист и ЖК Львовский (Львівський) квартал затишок, 6 мин. ЖК Софиевская сфера и ЖК Волошковий, ЖК Софиевский квартал и ЖК София Клубный Резиденс Софія від Мартинова Киевская. Проездом от соснового леса вы увидите ЖК Дания и ЖК Киевский Квартал, а также один из лучших ЖК Петровский (Петрівський) Квартал. При заезде через Боярскую трасу у вас по пути ЖК Барселона и ЖК Art Misto (Арт Місто), после них построен ЖК София клубный от Мартынова и ЖК Лвівський Маєток, ЖК Киевский маеток и Софиевские (Софіївські) Липки. Рядом возле Сильпо построен ЖК уютный У-Квартал, Возле дома в пешей доступности большое озеро и красивая речка, на них открывается шикарная панорама с ЖК Счастливый Щасливий. Также можно купить по программе еОселя, є Оселя, е Оселя э. Основной материал строительства домов это кирпич или газоблок. Хозяин Транспортная развязка: 1. Возможные выезды через скоростной трамвай вы проезжаете вдоль поселков Софиевская Борщаговка и Петропаловская Борщаговка. 2. При заезде через Бишевскую трасу (та, что идет из поселка Святопетровское и Белогородка) вы увидите живописные холмы поселка Горбовичи и Музычи, красивые озера в поселках Бобрица и Заборье. Прогуляться по сосновым лесам в 5 мин. от дома вы сможете в поселках Петрушки и Княжичи, а грибные места в 6 минутах от дома в поселках Лука, Лычанка и Шпитьки, отличные вело трасы в поселках Гнатовка и Шевченково. 3. При заезде через Боярскую трасу (та, что идет из города Боярка через Вишневое) при движении общественным транспортом вы будете проезжать поселки Новое, Малютянка и Глеваха. 4. Под Жулянский мост - та, что идет из поселка Крюковщина и Тарасовка. 5. Отличный вариант - Житомирская траса (та, что идет из поселка Чайки, Стоянка и Гореничи) проездом через поселки Дмитровка, Макаров. 6. При большой загруженности южного направления (это Гатное и Вита Почтовая) что очень актуально в пятницу и воскресенье, вы всегда сможете объехать Чабаны через Новоселки, а Мархалевка и Иванковичи через Хотов. По пути объезда у вас будет возможность отдохнуть в поселке Круглик на их шикарных озерах которые берут свое начало аж из города Васильков. 7. Очень актуальным является подъезд - Новообуховская траса (через поселки Лесники и Ходосовка). Здесь по пути можно заехать на голубое озеро в с. Подгорцы, ресторанами в элитному с. Романков, Козин и Конча Заспа. А по паралельной - Старообуховская траса (столичное шоссе через поселки Плюты и Таценки) через город Украинка и Обухов, 8. Также в пятницу направление Ирпень и Буча будет иметь большую загруженность, но вы всегда будете иметь возможность объехать через Ворзель и Гостомель. 5 минут от дома через с Коцюбинское вы доезжаете до санаторно-курортного поселка Пуща-Водица и Горенка. При желании очень легко можно доехать на Печерск и Оболонь. До ближайшего Метро "Академгородок" и "Житомирская" и "Нивки"- 15 минут транспортом.

власник
Власник + єОселя! 44,5 кв.м. Всі Документи Готові! Видова! ЖК Антрацит
olx.ua
1 - 24 з 27 результатів