Продаж 1-кімнатної квартири студії в ЖК Французький квартал 2 . Загальна площа 44 м2 , 9 поверх . Планування: - Кухня-студія - Зонована спальня - Санвузол - Тераса Одна з ключових особливостей комплексу «Французький квартал 2» — розташування в Печерському районі, за 5 хвилинах їзди від центру. Від комплексу дістатися можна в будь-який куточок Києва: поруч станція метро Либідська, зупинки маршрутів, тролейбуса, транспортна розвязка Великій Васильківській та Бульвару Дружби народів. Сходити на вечерю з друзями можна в один з найближчих ресторанів з кухнями різних країн: від класичних європейських до пікантних східних. Також поруч кавярні, центральні бари та паби. За покупками не потрібно кудись їхати, адже поруч магазини, бутіки та Ocean Plaza з мультибрендовими магазинами, сервісними послугами та кінотеатром. #A3539

Предславинська вул., 55
rieltor.ua

Пропонується у продаж 1-кімнатна квартира в ЖК Central Park. Функціональне планування кухня вітальня, окрема спальня. 2 плазмові телевізори, укомплектована кухня - стільниця натуральний мармур, варильна поверхня Whirlpool та духова шафа Siemens, посудомийна машина Bosh, пральна машина з сушкою. Паркетна дошка, всі матеріали якісні та провідних виробників. Сантехніка Duravit, душова кабіна. 15 поверх, видова сторона на заході сонця, відкривається красива панорама на місто, просторий балкон. Також є паркомісце. Місце розташування ЖК дозволяє доїхати до центру столиці машиною за 10 хвилин. Навколо новобудов розташовані обєкти інфраструктури: школи, дитячі садки, магазини, торгові центри, офісні будівлі. Внутрішня інфраструктура комплексу передбачає наявність хімчистки та інших закладів сфери послуг. На закритому дворику знаходяться дитячий майданчик та прогулянкова зона. Безпека мешканців забезпечує відеоспостереження за спільними приміщеннями, вхідними групами та прибудинковою територією. За обслуговування будинків відповідає консьєрж-сервіс. #315912274

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Центр, вул. Скоропадського (Толстого), 33. Продається чудова мебльована квартира площею 39 кв.м. біля старого Ботанічного саду. Розташована на 8 поверсі цегляного будинку (спецпроект 1985 року), висота стелі 2,7 м. В квартирі зроблений сучасний ремонт, мебльована, є вся необхідна техніка, в тому числі бойлер, кондиціонер, посудомийка, тепла підлога. Санвузол сумісний, душ. Вікна виходять у зелений затишний двір. Чудовий район з розвиненою інфраструктурою біля центру та метро. Квартира ідеально підходить для невеликої родини або під оренду.

ексклюзив
Гетьмана Павла Скоропадського  вул. (Льва Толстого), 33
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж чудової квартири с терасою! Кухня вітальня з меблями, вся техніка холодильник, варочна поверхня, посудомійка, духова шафа, микрохвольова піч! Сумісний с/у с ванною, великий бойлер! В спальні двох спальне ліжко, велика гардеробна! З вітальні вихід на велику терасу! В квартирі зроблений дуже якісний ремонт, робили для себе! Підійде як для життя так і під бізнес! Перегляди у зручний для Вас час. Є паркомісце за окрему плату

можливий продаж по єОселя
Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7
rieltor.ua

Малевича Казимира (Боженка), 89, Либідь БЕЗ КОМІСІЇ Прекрасна 1-кімнатна квартира, розташована в новому житловому комплексі бізнес-класу. Квартира знаходиться в сучасному і затишному комплексі, який був введений в експлуатацію в 2016 році. Сучасний дизайн і великі панорамні вікна забезпечують прекрасне освітлення приміщень. Затишна і світла 1- кімнатна квартира, висота стель квартири становить 3 метри. Квартира знаходиться в центрі міста в 5-ти хвилинах від метро "Палац Україна".

Казимира Малевича вул. (Боженка), 89
rieltor.ua

1к. Саксаганського 12б; Чудова квартира з ремонтом в Центрі Києва. Є всі необхідні меблі і побутова техніка: заїзджай і живи! Царський будинок з високими стелями і товстими стінами, вікна у двір, у будинку є ліфт. Дуже вдала локація: квартира ідеально підійде як для власного проживання, так і під орендний бізнес. В кроковій доступності метро "Олімпійська", "Льва Толстого", "Палац спорту"

Саксаганського вул., 12
rieltor.ua

У самому центрі столиці ЖК Володимирський (бізнес клас) вул. Антоновича, 109 метро Палац України - 3хв Володимирський ринок - 3хв Продам простору квартиру 53 м2 з ремонтом , виконаним під керівництвом дизайн студії . Функціональне планування, велика кухня-вітальня, стильна спальня, місткий санвузол, гардеробна при вході, гардеробна в спальні та багато місць для зберігання речей. Квартира обладнана кухонною технікою Bosh (холодильник, посудомийна машина , індукційна плита , духова шафа), пральна машина Bosh, сушильний автомат Bosh, Бойлер Electrolux з двома тенами сухого типу, Смарт ТБ Samsung 50 дюймів нового покоління, Мультиспліт система кондиціювання Cooper&Hunter. В ремонті використані якісні натуральні матеріали, двері прихованого монтажу, у спальні паркетна дошка Німеччина, плитка Іспанія, в зонах плитки програмована тепла підлога, меблева фупнітура блюм, трекове освітлення, іспанська сантехніка , змішувачі з термостатом та багато іншого. ЖК Володимирський один з найкращих житлових комплексів Києва за якістю будівництва в діловому центрі столиці Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією, стіни - цегла, утеплення - мінвата. Закрита територія з охороною, підземний паркінг, вантажний ліфт. Поруч безліч магазинів, парк Розвинена інфраструктура , якість будівництва та близкість до ділового центру Києва надає перевагу даній пропозиції. Прохання до колег - не використовувати фото і опис для реклами та не рекламувати !

ексклюзив
Антоновича вул. (Горького), 109
rieltor.ua

Продається квартира в одному з кращих сучасних бізнес-комплексів Києва, ЖК Central Park. Комплекс розташований в тихому житловому кварталі в центрі столиці. Продаж однокімнатної квартири з ремонтом. Висота стель 3 метри. Видовий 15 поверх. Вид з вікон в сторону "Ocean Plaza". Окрема спальня з виходом на балкон, кухня-вітальня з панорамним вікном, ванна кімната. Також передбачені місця для зберігання речей - шафа в спальні та велика вбудована шафа на всю стіну у передпокої. Квартира повністю обладнана меблями та побутовою технікою. На першому поверсі презентабельна вхідна група та зона лоббі. Швидкісні ліфти.

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7
rieltor.ua

Без коммисии!!! ЖК Элегант. вул. Жилянська, 118. Сучасна, видова, однокімнатна квартира студія за панорамними вікнами на Київ у самому центрі міста. Площа квартири 45м2. 31 Поверх, останній! Висота стелі 4.5 метри. Багато простору. Подвійна звукоізоляція. Квартира ідеально підходить для оренди бізнесу. -Квартира-студіо: вітальня поєднана з кухнею великий розкладний диван, вбудована дизайнерська кухня, вбудована шафа, санвузол поєднаний. -Повністю оснащена всією необхідною побутовою технікою: пральна машина автомат, холодильник, варильна поверхня, духова шафа, посудомийна машина, мікрохвильова піч, бойлер, ЖК-телевізо. -ЖК «Елегант»: будинок побудований з використанням високоякісних матеріалів, чисте парадне, відеоспостереження, консьєрж, паркінг. -Інфраструктура: Цирк, ТЦ Україна, метро Університет та Вокзальна - 5-7 хв пішки, кафе, ресторани, парки, школи, дитячі садки, магазини – все поруч. Провести час відпочинку приємно в гостьовій-кухні. Просторий диван, ТВ, кондиціонер, куточок для пригощання, багато простору; зона кухні з посудомийкою, варильною поверхнею, духовою шафою, холодильником, мікрохвильовкою. Висота стелі 4.5 метри!!! Останній поверх. Панорамні вікна на місто Київ. Стильний дизайн інтерєру, квартира дуже затишна, світла, життєрадісна! Багатофункціональна кухня-студія з місткою шафою-купе, суміщений санвузол, що виконаний з якісних матеріалів. В будинку цілодобова охорона і відеоспостереження, паркінг. Постачання електроенергії не відбувалось. Дуже чисто і тихо. Також це може буті Чудовий варіант для комерції, квартира користується постійною зацікавленністю у орендарів. Новобудова розташована у районі з добре розвиненою інфраструктурою. Неподалік є чудова паркова зона – Ботанічний сад Київського університету. Сам комплекс знаходиться між станціями метро «Університет» та «Вокзальна». Обидві станції розташовані у зоні пішої доступності. Крім близькості метро та зручної транспортної розвязки, район має розвинену інфраструктуру. Тут знаходяться школи, дитячі садки, медичні заклади, магазини, вищі навчальні заклади, різноманітні курси, офісні центри, салони краси, кафе та ресторани. Також у пішій доступності знаходиться центральна вулиця столиці – Хрещатик.

Жилянська вул., 118
rieltor.ua

✅ Актуальна! Квартира з дизайнерським ремонтом у сучасному жк Central Park! Квартира 51 метр2 по тех паспорту Продаж стильної, видової та затишної 1-кімнатної квартири в ЖК Central Park. Квартира обладнана необхідною побутовою технікою та мебелю від відомих виробників. Планування: - простора кухня з виходом на видовой балкон - окрема простора гардеробна кімната - санвузел с душем - зона спальні - передпокій Також квартира може слугувати як чудовий орендний бізнес, який буде приносити вам стабільний заробіток! Про житловий комплекс: Територія комплексу закритого типу, а сам комплекс від забудовника КАN (один із найкращих забудовників України). У підїзді консьєрж, який надасть чудовий сервіс. Охорона, відеоспостереження 24/7. Функціональне планування: гардеробна кімната, санвузол, простора кухня-студія, окрема спальня, тераса, коридор «Централ парк» – це житловий комплекс бізнес-класу, розташований у Києві між вулицями Академіка Філатова, Івана Кудрі та Анрі Барбюса. Цей затишний куточок захований від транспортних магістралей та головних пішохідних потоків, тому, живучи тут, важко уявити, що зовсім поряд бється серце мегаполісу. Сервісна та побутова інфраструктура представлена хімчистками, салонами краси, станціями техобслуговування автомобілів, ательє з пошиття одягу, юридичними компаніями, відділеннями банків та багатьом іншим. Поруч: • Дитячі садки та школи • Паркова зона поруч із комплексом • ТРЦ Ocean Plaza та величезна кількість кафе та ресторанів навколо ТРЦ • Дві станції метро "Звіринецька"( стара Дружби Народів ) та "Либідська" Якщо ви бачите це оголошення, то ви вже запрошені на перегляд!)

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7
rieltor.ua

Продаж 1к квартири ЖК бізнес-класу А136 Highlight Tower на вул. Антоновича, 136138. Загальна площа 54.87 м2 Будинок будується за монолітно-каркасною технологією, стіни цегла, висота стелі 3 метри. Будинок буде здано вже цього літа! За проектом у лобі комплексу буде лаунж зона, а на перших комерційних поверхах відкриють ресторан, хімчистку, магазини, фітнес-центр зі спа зоною та бізнес-простором. Розташування - одна з головних переваг комплексу А136. У районі функціонує кілька бізнес-центрів та офісних комплексів, відкриті магазини, відділення банків та медичні кабінети. Є де перекусити та посидіти з друзями поряд ресторани, кафе, кавярні та бари. Сходити пішки за продуктами можна за 5-10 хвилин у "Сільпо", "Фуршет" та "Білла" або проїхати на машині 5-7 хвилин до найближчого Novus та "Мега Маркета". За 10 хвилин пішки ТРЦ Ocean Plaza з гіпермаркетом «Ашан», магазинами, ресторанами, кафе, кінотеатром та публічним акваріумом, а за 10 хвилин їзди ТРЦ «Гулівер». Додаткові бонуси: паркінг: зарядки для електрокарів, розпізнавання за номером приміщення для зберігання та обслуговування велосипедів камін та бібліотека у лобі на першому поверсі простір для відпочинку спортивна та масажна зони для мешканців, тераса з кафе, ігрова кімната, міні-кінотеатр, конференц-зал закрита прибудинкова територія на задньому дворі з лаунж-зоною для відпочинку мешканців з озелененням, диванами, вуличними камінами та декоративною водоймою цілодобова охорона та відеоспостереження

Антоновича вул. (Горького), 136
rieltor.ua

пропонуємо на продаж квартиру простору 1 кімн. в центрі Києва у ЖК Дипломат Хол Адреса: вул. Жилянська буд. 59 Цегляний будинок 2005 р. Площа: 72,8/30,6/11,1 Ціна: 139 000 дол. сша квартира у гарному жилому стані, є деякі меблі і побутова техніка, шафи; планування: у квартирі кухня з балконом, велика кімната, ванна кімната (ванна, душова, туалет), гостьовий туалет, просторий хол з балконом; висота стелі Н=3м з вікон приємний краєвид на місто; у будинку презентабельний вестибюль, сучасні ліфти, охорона, відеоспостереження, підземний паркінг, закритий внутрішній двір з дитячим майданчиком, фонтаном; поруч маркет, на вихідних виїздний ярмарок, школа, ботанічний сад ім.Фоміна, ст.местро Університет, та Олімпійська.

Жилянська вул., 59
rieltor.ua

Продаж квартири з новим дизайнерським ремонтом у стилі лофт у клубному будинку в центрі. У ремонті використано якісні матеріали. Повністю мебльована та укомплектована преміальною побутовою технікою. В інтерєрі все продумано до дрібниць,лічильники на все,багато шаф для зберігання речей. У пішій доступності від метро Палац Україна, ТРЦ "Оушен Плаза" та Володимирського ринку. Закрита територія, внутрішньодворовий + підземний паркінг.

Казимира Малевича вул. (Боженка), 48
rieltor.ua

У продажу 1-к квартира в ЖК CARDINAL, квартира в центрі Печерська, будинок Бізнес-класу в тихому та затишному, повному зелені дворі. У будинку рецепція з консьєрж сервісом та цілодобовою охороною. Паркінг на 2 рівні. У пішій доступності метро Палац Україна, Печерська, Олімпійська. У будинку знаходиться продуктовий магазин, салон краси, поряд Володимирський ринок. У квартирі зроблена машинна штукатурка стін. Висота стелі - 3м. Загальна площа 62м² Право власності

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 28
rieltor.ua

Продается однокомнатная квартира, на 3-м этаже 23-этажного дома (отдельный дом), в элитном, одном из лучших современных бизнес комплексов ЖК "Сentral Park". В квартире выполнен качественный евроремонт, планировка классическая - изолированная спальня и кухня с гостевой зоной. Санузел смежный. Общая площадь 47 кв.м кухня 20, потолки 2,7м, отдельная спальня с терассой. Выходы на террасу со спальни и зала. Постоянная поддержка от рецепции в доме, высокий уровень безопасности в доме, презентабельный холл, ключевой доступ, подземный и гостевой паркинг. Вокруг хорошо развита инфраструктура: кафе, рестораны, ТРЦ "Ocean Plaza", супермаркет "Novus" . Рядом Дворец "Украина", Дом органной музыки, Национальный академический театр оперетты, Киевский планетарий, Концерт-холл, НСК "Олимпийский", ТРЦ OceanPlaza, ТЦ "Интервал-Плаза", ТЦ "Олимпийский", Владимирский рынок, МегаМаркет, престижные школы, дошкольные заведения, круглосуточное Сильпо, медклиника Smart Medical. Дом находится в историческом центре города, метро "Лыбедская" в пешей доступности. Квартира идеально подойдет для жизни одному или семьей. Объект интересен как для жизни так и для долгосрочной сдачи в аренду. 3 1 5 9 1 7 3 3 1 7 8 0

Джона Маккейна вул. (Кудрі Івана), 7
rieltor.ua

Хочете проживати в самому центрі Києва,2хвилини від найкращого столичного ВУЗу-центральний корпус університету Шевченка,біля дому Парк Шевченко,10 хвилин метро,8 хвилин до Хрещатика-тоді вам до нас. В дану квартиру потрібно зайти-фото не передають реальність,цегляний будинок,сталінка,дуже теплий,в квартирі газ,низький поверх!!! 4-кімнатна квартира по вулиці Антоновича 4/6. Поверх 6/8, є ліфт, площа квартири 99кв.м. Квартира в гарному стані, повністю укомплектована, меблями та технікою. Простора кухня,4кімнати:кабінет,спальня з ліжком та виходом на балкон,спальня з диваном,гостьова кімната з виходом на балкон.Санвузол розділений,вана.Два балкони з прекрасним видом на центральну вулицю Києва.В 2хвилинах університет Т.Шевченка,парк. Гарно розвинена інфраструктура, поруч знаходиться торгівельний центр, ресторани, кафе, до станції метро Льва Толстого 5 хвилин пішки. Квартира двостороння,всього 3 балкони. В будинку є укриття.Є відео , в реальності квартира на багато краща.Всі моменти і побажання обговорюємо

Антоновича, 4/6
rieltor.ua

Продаж квартири з новим дизайнерським ремонтом у клубному будинку в центрі. У ремонті використано якісні матеріали, мякі та теплі тони. Повністю мебльована та укомплектована преміальною побутовою технікою. В інтерєрі продумано все до дрібниць,лічильники на все,багато шаф для зберігання речей. У пішій доступності від метро Палац Україна, ТРЦ "Оушен Плаза" та Володимирського ринку. Закрита територія, внутрішньодворовий + підземний паркінг.

Казимира Малевича вул. (Боженка), 48
rieltor.ua

Затишна сучасна квартира євродвушка, ремонт робився для себе, ідеальне планування для пари або для однієї людини, простора спальня, велика кухня-вітальня, невеличкий балкон, передпокій з великим гардеробом. Квартира повністю мебльована і укомлектована усім необхідним почінаючи з посуду, закінчуючи кондиціонерами та посудомойкою. Зі спальні вид на Ботанічний сад, з кухні-вітальні панорамний на Київ. Двір закритий шлагбаумом, завжди є місце для парковки.

Жилянська вул., 118
rieltor.ua

Существует в Киеве дом в стиле рационализма, который отличается от остальных зданий на улице Саксаганского. Это 12-этажное здание считалось первым, возведенным по технологии шумоизоляции. Окна квартир выходят на солнечную сторону и во внутренний двор, где невозможна парковка машин. А вот окна лестничных клеток подъезда, а также кухонь и ванн торцевых квартир обращены на сторону дороги. Именно поэтому сложно определить, какую часть возведения считать фасадной. Подобное конструкторское решение защищает жильцов от звуков городской суеты. Вашему вниманию предлагается в продажу 1ком квартира на 8 этаже, общей площадью 40м2, по ул. Саксаганского 45, 12 этажный кирпичный дом, высота этажа 2,75м. В квартире сделан косметический ремонт. Просторный санузел, ванна, СМА, бойлер. Укомплектована необходимой мебелью и бытовой техникой. Удобная локация, Рядом школа, садик, магазины, ТЦ, ЖД вокзал, центр города, парк, остановки общественного транспорта, ст. метро Олимпийская и Университет в пешей доступности. 75000$, без комиссии!

Саксаганського вул., 45
rieltor.ua

‼️ БЕЗ КОМІСІЇ ✅ ЖК Cardinal ✅ Вул. Василя Тютюнника 28а ✅ Ст. Метро "Палац Україна" 10 хв пішки ✔️ Загальна площа - 62 м2 ✔️ Житлова площа - 28 м2 ✔️ Площа кухні - 23 м2 ✔️ Поверх 4/10 Чудова квартира, з якісним ремонтом! Сучасний дизайн, надійні матеріали. Техніка Bosch, сантехніка Grohe, Villleroy&Boch, кондеціонери Mitsubishi. Ремонт в квартирі буде завершений за 3 місяці! Також є можливість придбати квартиру на етапі завершених чорнових робіт (На стінах - машинна штукатурка. На підлозі лазерне стягування. Вартість квартири на даному етапі уточнюйте за номером). ЖК Cardinal будинок бізнес-класу має сучасну архітектура та високі стандарти будівництва. Побудований у 2019 році за монолітно-каркасною технологією та утепленням мінеральною ватою. Є дворівневий підземний паркінг, дитячий майданчик, територія під охороною. ЦІНА 175 300 ₴

можливий продаж по єОселя
Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 28а
rieltor.ua

власник
Антоновича вул. (Горького), 112
rieltor.ua

Продаж 1к квартири, ЖК AuRoom, Шевченківський р-н, вул. Паньківська. Продажа 1к квартиры, ЖК AuRoom, Шевченковский р-н, ул. Паньковская. Продається дуже унікальна дизайнерська квартира студія на 14 поверс. Замінені двері на броньовані, висота потолків 3м, квартира оформлена в зелено рожевих та чорних тонах. Важливо відмітити що дизайнер цієї квартири Дмитро Запорожець - український ресторатор та дизайнер з Харкова. Таких авторських проектів дуже мало на ринку. В цьому і є вся унікальність цієї квартири. Не можу відмітити що саме з допомогою панорамних вікон відкривається захоплюючий вид на вечірній Київ. 30 кв Телевізор плазмовий Посудомойна машина Холодильник Бойлер Деревянні панелі, підлога (Світлий ясень) Поверхність на кухні (шпон) Вбиральна (акрилова поверхність та штучний камінь). #A1270

Паньківська вул., 20/82
rieltor.ua

Продається 1 кімнатна квартира загальною площею 38 кв.м. в ЖК бізнес-класу «Елегант» по вул. Жилянська 118 в Шевченківькому р-ні, центр м. Києва. Квартира-студіо – з видом на центр міста та Ботанічний сад, розташована на 12 поверсі 32 поверхового монолітно-каркасного будинку. Квартира функційно зонована з сучасним дизайнерським ремонтом: Підвісна стеля з гіпсокартону з вмонтованими світильниками у вітальні та зоні спальні; натяжна стеля з оригінальним освітленням у зоні кухні та лаунж-зоні; Якісний ламінат у лаунж-зоні та зоні спальні; кахель у вітальні, санвузлі та зоні кухні. Підлога в зоні кухні та санвузлі обладнана електричною системою «тепла підлога». Опалення електричне (за бажанням можливо підключення центрального). Розташування кондиціонера охоплює весь простір квартири. Меблювання та обладнання квартири відповідає своєму зонуванню: Зона спальні з двоспальним ліжком та комодом, відокремлена від іншого простору рушійною системою з текстилю. Лаунж-зона з диваном та інстальованим телевізором. Зона кухні відокремлена барною стійкою, обладнана кухонними меблями із вбудованою в них побутовою технікою: холодильником, варильною поверхнею, витяжкою. Санвузол суміжний з повноцінною ванною, унітазом, умивальником інстальованим в тумбу та дзеркалом. В квартирі при вході розташована окрема кладова з встановленими пральною машиною та бойлером, а також вішалкою для одягу. Також у вітальні є вбудована шафа для речей, та встановлено ростове дзеркало. Парадне закрите з консьєржем. 3 ліфта. В будинку є підземний паркінг. Закрита прибудинкова територія. Екологія: поруч Ботанічний сад, парк Шевченка, Володимирський собор. Розвинена інфраструктура, станції метро Університет та Вокзальна – все в пішій доступності. Ціна еквівалент 78000 дол. США без комісії для покупця. Ексклюзив.

ексклюзив
Жилянська вул., 118
rieltor.ua

Адрес: ЖК Cardinal Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 28 а Количество комнат: 2 Цена: 135 000дол без ремонту 175 000 дол з ремонтом , квартира зараз без ремонту , термін ремонту 3 місяця під ключ Описание: 62 кв.м поверх 4 з 22 В квартирі 2 кімнати. Гаряча вода - електричний бойлер. Опалення центральне. В квартирі є Телевізор, Праска, Шафа, Холодильник, Ліжко, Пральна машина, Мікрохвильовка, Кондиціонер, Сигналізація, Лічильники, Посудомийна машина. Загальний стан квартири - Дизайнерський ремонт.

Василя Тютюнника вул. (Барбюса Анрі), 28а
rieltor.ua
123...6
1 - 24 з 127 результатів