Продається простора 2-кімнатна квартира в ЖК Welcome Home з можливістю зробити свій власний ремонт за своїм смаком! Квартира має чудове планування з роздільними кімнатами, а також балкон з панорамними вікнами, що дозволяють насолоджуватися чудовим видом з вікна. У будинку є ліфт для вашого зручності. Також є власне бомбосховище, яке завжди у доступі. ЖК має закриту територію з системою охорони. Розташування квартири дуже зручне - поруч знаходяться Lavina, ЕПІЦЕНТР, зупинка громадського транспорту, дитячі садочки, супермаркети, кавярні та школа. Все необхідне знаходиться у пішій доступності. До метро Академмістечко можна дістатися за 20 хвилин громадським транспортом. Квартира продається БЕЗ КОМІСІЇ! Не втрачайте можливість придбати цю чудову квартиру у зручному місці з можливістю втілити в життя ваші дизайнерські ідеї! Ключі на руках, телефонуйте прямо зараз!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Стеценка вул., 75
rieltor.ua

Продається простора однокімнатна квартира по вул. Стеценко, 75Л, загальною площею 50кв.м., в ЖК "Welcome home" в Святошинському районі. Новий ЖК, закрита територія. Квартира має окрему спальню, окрему кухню, велику засклену лоджию. Всі необхідні меблі. Квартира дуже тепла, простора. Опалення та інтернет працює навіть під час відключення електроенергії. Зроблений якісний, сучасний ремонт. Будинок має закриту територію, відеонаглят та охорону. У дворі є дитячі та спортивні майданчики. Зручна транспортна развʼязка та розвинута інфраструктура. Поблизу: Новус, Эпицентр, ТРЦ Лавина Молл, Ашан. До м. Академмістечко або м.Нивки до 10хв.

Стеценка вул., 75
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

БЕЗ КОМІСІЇ ! єОСЕЛЯ та єВідновлення! Продається чудова квартира в ЖК Lucky Land: вул. Берковецька 6. Будинок побудований,зданий, уже присвоїли адресу - тому можна починати робити ремонт. Загальна площа квартири - 80 кв. м, велика кухня -20 кв.м. Всі кімнати роздільні - найкраще планування в ЖК. Квартира дуже тепла, знаходиться в середині будинку, на 11 етажі з 12. Дуже гарний вид з великих панорамних вікон! В будинку індивідуальне опалення, розвинена власна інфраструктура, закрита територія, відеоспостереження, підземний паркінг з ліфтом, доглянута прибудинкова територія, гостьовий паркінг, місця для відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, прогулянкові алеї. 5 хвилин пішки до Lavina Mall. 10 хв пішки до Епіцентру. Тому точно зекономите на ремонті. 10 хвилин на маршрутці до метро Академмістечко. 15 хвилин на маршрутці до метро Сирець. Поряд лісова зона - завжди є час подихати свіжим повітрям. В продажі є ще паркомісце. Більш детальніше звертайтесь за телефоном, можу надати відеоперегляд. Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати, купити і продати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод.

можливий продаж по єОселя
Берковецька вул., 6
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок отримав сертифікат про готовність. Продаж двокімнатної квартири в ЖК Lucky Land, вул.Берковецька, 6. Будинок 3. Святошинський р-н., м. Київ. Найближчі станції метро – «Академмістечко» та «Сирець». Комфортна, функціональна квартира. 3 поверх з 13. Вид у двір. Ідеальний варіант для молодої сім"ї. Можливе розділення на 2 смарт квартири Монолітно-каркасна технологія будівництва, утеплення – мінеральна вата. Підземний та наземний паркінг. ЖК Lucky Land — сучасний комплекс квартальної забудови у скандинавському стилі з розвинутою внутрішньою інфраструктурою: парковою зоною, місцями для відпочинку, дитячими ігровими зонами, спортивними майданчиками та алеями для прогулянок. Біля комплексу густий сосновий ліс на 100 га. Екологічно чистий район для проживання. Власні артезіанські свердловини. Зручна транспортна розв’язка. Розвинена мережа громадського транспорту. Поруч Lavina Mall, Novus ,«Ашан», «Сільпо», ресторани та кафе, кінотеатр «Мультиплекс», розважальний парк «Галактика», «Епіцентр». Передбачено будівництво власної школи КМДШ на території комплексу та декількох приватних дитячих садків. В пішій доступності державні дитячі садочки, школи та гімназії. Також планується будівництво власного фітнес центру з басейном. Прибудинкова територія з цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Можливий захід на ремонт Є інші варіанти 1,2,3 кімнатних квартир в комплексі.

можливий продаж по єОселя
Берковецька вул., 6
rieltor.ua

КОД обєкта: A 3 8 1 2 ПРОДАЖ 2-к квартири у клубному ЖК вул. Стеценка / Садова / Кільцева (Берківці) Святошинський район 2-й поверх з 4-х ПЛОЩА 38 м.кв. Будинок введено в експлуатацію у 2023 році. До вашої уваги пропонується стильна 2-к квартира в ЖК клубного типу 2023 року по вул. 32-га Садова, буд.1. В квартирі виконано сучасний дизайнерський ремонт з якісних матеріалів та меблевої фурнітури. Квартира дуже комфортна та затишна, має великі панаромні вікна з чудовим виглядом та власним виходом на балконну секцію. ПЛАНУВАННЯ: - вітальня (яка може використовуватся як спальня); - спальня; - кухня; - прихожа; - ванна кімната; - балкон у Британскьому стилі з чудовим виглядом Квартира повністю укомплектована та готова для проживання. У будинок заведені всі комунікації (світло, вода, каналізація, інтернет), окремим плюсом цього ЖК є автономна котельня (не залежить від електрики). Будинок зданий у 2023. Є власна парковка для авто ЖК знаходиться в тихому та затишному місці, при цьому в пішій доступності є вся необхідна ІНФРАСТУКТУРА: - ТРЦ Lavina Mall, ТЦ Епіцентр, Novus, а також інші магазини, кафе, ресторани, аптеки, студії краси, барбершопи та багато іншого; - школи, садки, центри розвитку, медклініки, поштові відділення - Зручна транспортна розвязка 4 зупинки до метро «Академмістечко», «Нивки», «Сирець» Надамо відео за запитом Перегляд у будь-який зручний час!

32-а Садова, 1
rieltor.ua

ПРОДАЖА квартира в клубном ЖК ул. Стеценка / Садовая / Кольцевая – (Берковцы) Святошинский район Дом введен в эксплуатацию в июле 2023 года. Поддерживается программа – Е-Оселя ПЛОЩАДЬ – 37 м.кв. В продаже квартиры с площадью от 32 до 38 м.кв. с возможностью выбора планировки и этажа Вашему вниманию предлагается квартира свободной планировки OPEN-Space в новом клубном ЖК – 2023 года постройки. В каждой квартире есть большие панорамные окна, а также собственный выход на балкон исполненный в Британском стиле. Свободная планировка квартиры позволяет реализовать любой дизайнерский проект, а также разделить квартиру на комнаты в формате (евродвушка). В дом заведены все коммуникации (свет, вода, канализация, интернет), отдельным плюсом данного ЖК является автономная котельная (не зависит от электрики). ЕСТЬ – собственная парковка для авто ЖК находиться в тихом и уютном месте, при этом в пешей доступности есть вся необходимая ИНФРАСТУКТУРА: - ТРЦ «Lavina Mall», ТЦ «Епіцентр», «Novus», а также иные магазины, кафе, рестораны, аптеки, студии красоты, барбершопы и много другое; - школы, садики, центры развития, медклиники, почтовые отделения - Удобная транспортная развязка - 4 остановки до метро «Академгородок», «Нивки», «Сирец» Просмотр в любое удобное время с возможностью индивидуального подбора квартиры и ее размещения в ЖК на любом этаже!

можливий продаж по єОселя
32-Садова, 1
rieltor.ua

Продаж 2-кімнатної квартири в ЖК Welcome Home Стеценка 75. Квартира двостороння, загальною площею 56, 44 м розташована в будинку 9 на 5-му поверсі 6-ти поверхового будинку, не кутова, вікна у двір. Висота стель 2, 65 м. Будинок з ліфтом. У квартирі функціональне планування, кімнати правильної форми, вітальня 17, 4 м, спальня 11, 48 м, кухня 10, 24 м, стан - після будівельників. Комплекс закритого типу з охороною та власною інфраструктурою. Будинок у дворі, кодовий замок, парковка безкоштовна біля будинку, поруч знаходиться найбільший в Києві торгівельний центр Lavina Mall, ТЦ "Епіцентр", ТЦ "Ашан, ТЦ "Novus" та вся необхідна для життя інфраструктура. Добра транспортна розвязка: до станцій метро Академмістечко, Сирець 10 хвилин на транспорті. Будинок введено в експлуатацію, можна робити ремонт. Продаж по переуступці. Перегляди у зручний для вас час. Ціна 62000$

Стеценка вул., 75
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартиру, загальною площею 56,8 м.кв. (поверх 7-й) Житлова площа розширена за рахунок обьєднання лоджії із кімнатним простором (див. проект). У квартирі зроблений якісний ремонт по дизайнерському проекту із використанням дорогих, якісних матеріалів (дубова паркетна дошка із утепленням, тепла підлога, додаткова шумоізоляція стін, сенсорні вимикачі, скляні міжкімнатні двері із підвищеною шумоізоляцією, вхідні бронедвері і т.д.) Із вбудованої техніки - 3 кондиціонери-інвертори, єлектро духовка, посудомийка, пральна машина, мікрохвильовка, плита, витяжка. Всі вбудовані меблі і фурнітура із високоякісних матеріалів, із зроблені по дизайнерському проекту (є гарантія від виробника). Із додаткових меблів та техніки - дивани 2 шт, двухспальне ліжко, холодильник Bosh, телевізор LG 86, телевізори LG OLED 2 ш і багато іншого (на все є гарантія). Додатково на поресі (у власності) є кладова на 4 м.кв. обладнана полицями та підсвіткою. Також встановлено постійний відеонагляд із локальним сервером (камери на підьїзд і у двір). Кладова входить у вартість. Квартира укомплектована всім необхідним для вашого комфортного проживання! Телефонуйте, записуйтесь на перегляд.

ексклюзив
Стеценка вул., 75 Г
rieltor.ua

Акційна ціна під ключ у звязку із переїздом! Продаж просторої 2к квартири в ЖК LaLaLand Дві окремі кімнати, засклений балкон, роздільний санвузол. Чудовий вигляд на ліс з двох кімнат. Зроблена нова проводка, встановлені стабілізатори напруги, нова сантехніка, стіни та підлога вирівняні, обезшумлена стеля, нові міжкімнатні двері, бойлер. На поверсі всього 4 квартири, два швидкісні ліфти Лічильники на все, включаючи опалення. Комунальні тарифи житлові, прибудинкова територія з охороною 800 грн Квартира знаходиться у закритому житловому комплексі Lalaland вул.Берковецька, 6А з супермаркетами, торгівельними центрами та зупинками громадського транспорту поблизу. Будинки в ЖК введені в експлуатацію у 2021 році, заселені та обжиті. Інфраструктура: До метро Академмістечко всього 15 хвилин. Безліч маршрутів громадського транспорту. Зручне розташування поруч з ТРЦ Lavina, Ашан, Епіцентр та Новус Продаж по перепоступці

Берковецька вул., 6а
rieltor.ua

Welcome Home на Стеценка, 2 кімнати, 6-й поверх, площа: 56,4\29,0\10,2; с/в-сумісний; квартира двостороння, стан: після будівельників без оздоблення, лічильники на воду, електроенергію, домофон. Чудово розвиненна інфраструктура та транспортне сполучення, поруч знаходяться магазини, салони, аптеки, кафе та ресторани; Підїзди охайні, поруч парк, поліклініка, ринок, стадіон, лікарня, магазин,поруч знаходиться великий торгівельний центр Lavina Mall, у якому є багато магазинів, закладів харчування, великий гіпермаркет Ашан, кінотеатр. Право власності меньше трьох років.

Стеценка вул., 75Н
rieltor.ua

Продаж двокімнатної квартири 56,3 кв.м. ЖК Welcome Нome, вул. Стеценка 75-м Житловий комплекс Welcome Home зручно розташований біля проспекту Палладіна поруч з рекреаційною зоною Пуща-Водиці. Низькоповерхова забудова разом із цікавим благоустроєм дає відчуття комфортного перебування в кожному куточку комплексу. Право власності отримано у 2022 р. Житловий фонд. Квартира розташована на 1-му поверсі 7-поверхового будинку. Будинок зданий та заселений. Має два входи: перший з фасаду, другий з підїзду. Загальна площа 56,3 кв.м., Дві роздільні кімнати – 17,4 кв.м. та 11,3 кв.м., кухня – 10,2 лоджія – 4,7 кв. м. Висота стелі 2.7 м. СТАН - ремонт виконано на 95%; - стіни пофарбовані; - на підлозі плитка (Польща); - встановлено бойлер 20 л; - лічильники на воду, світло, тепло. ІНФРАСТРУКТУРА Головною особливістю ЖК є його вигідне розташування: до станції метро «Академмістечко» три зупинки транспортом. На території комплексу також розвинена інфраструктура. У пішій доступності знаходиться ТРЦ Лавина, супермаркети Новус та Епіцентр. Особливістю даного комплексу є розвинута прибудинкова територія, яка включає дитячі та спортивні майданчики, зони відпочинку. Керуюча компанія та внутрішня служба охорони забезпечують високий рівень сервісу та безпеки. Приміщення пропонується без комісії для покупця. З колегами співпрацюю без дублювання в рекламі. Телефонуйте та записуйтесь на перегляд!

ексклюзив
Стеценка вул., 75м
rieltor.ua

Простора 2-кімнатна квартира в ЖК Welcome Home з можливістю зробити свій власний ремонт за своїм смаком! Чудеве планування, роздільні кімнати, балкон з панорамними вікнами та чудовим виглядом з вікна. У будинку є ліфт. Є власне бомбосховище в будинку, яке завжди у доступі. ЖК закритого типу з охороною. Поруч вся необхідна інфраструткура, Lavina, ЕПІЦЕНТР, зупинка громадського транспорту, дитячі садочки, супермаркети, кавярні, школа. Все необхідне у пішій доступності! До метро Академмістечко 20 хвилин громадським транспортом. Квартира БЕЗ КОМІСІЇ!

Стеценка вул., 75
rieltor.ua

Продається простора 2-кімнатна квартира по вул. Стеценко, 75, загальною площею 56кв.м., в ЖК "Welcome home" у Святошинському районі. Будинок має закриту територію, відеонагляд та охорону. У дворі є дитячі та спортивні майданчики. На поверсі є власна комірка, яка облаштована для зберігання особистих речей та надійний підвал на цокольному поверсі. Поряд є все необхідне для сучасного вашого життя: - ТРЦ "LAVINA"; - супермаркети (Ашан, Новус); - Епіцентр; - аптеки; - нова пошта; - зручна транспортна развʼязка та розвинута інфраструктура. До м. Академмістечко або м.Нивки до 10хв. Характеристики квартири : - площа 56 м2 (кухня - 17 м2); - поверх 3/6; - тепла підлога: - балкон. Правовласність більше 3-ох років. Розглядаємо безготівковий розрахунок, державні програми ЄВідновлення та ЄОселя. Запрошую на перегляд цієї затишної квартири!

можливий продаж по єОселя
Стеценка вул., 75
rieltor.ua

Продам 2К квартиру в зданому ЖК Лалаленд по вул. Берковецька, 6. Розвинена інфраструктура дозволить Вам насолоджуватися всіма перевагами сучасного життя: зручна транспортна розв’язка, неподалік ТРЦ Lavina, Ашан, Епіцентр та Новус! Квартира на 14му поверсі має панорамний краєвид. Площа 66 м.кв. Житлова площа 30,5м.кв. Площа кухні 16,5м.кв. Стан ремонту після будівельників. ЖК зданий та заселений, закрита територія під охороною. Пропозиція від власника! Право власності оформлене менше 3х років. Будинок зданий в експлуатацію у 2021р. Покупець сплачує 1% пенсійний, 1% держмито. Під еОселю, еВідновлення розглядаємо 37999грн./м.кв.

Продам 2К квартиру Лалаленд, власник, єОселя
olx.ua

Продаж 2 - кімнатної квартири в ЖК "Welcome Home на Стеценка". Адреса: Стеценка, 75б. Житловий комплекс "Welcom Home на Стеценка" облаштований дитячими та спортивними майданчиками. Чудова власна інфраструктура зі школою та садочками, кафе, салони краси та магазини. Закрита територія, цілодобова охорона та відеонагряд, доступ на територію ЖК по електронним ключам. Пропонується до продажу чудова квартира з якісним ремонтом, який робився для себе. В квартирі замінена вся електрична система, броньовані двері. Встановлені якісні меблі та техніка, все є, заїжджай та живи. Балкон засклений. В коридорі тепла підлога. Броньовані вхідні двері. На кухні вся побутова техніка, включаючи посудомийну машину. Квартира дуже тепла, опалення зазвичай включалося на мінімальне значення. На території комплексу розташована власна котельня, тому опалення не залежить від центральної подачі тепла. Поверх: 7/7 Розташування: від станції метро "Академмістечко" 7 хвилин на машині, 13 хвилин на громадському транспорті. Поруч розташований великий торгівельний центр "Lavina Mall", у якому є багато магазинів, закладів харчування, великий гіпермаркет Ашан, кінотеатр. Через дорогу знаходиться супермаркет NOVUS. Зручна транспорта розв`язка до метро "Нивки", "Сирець". Ціна: 112 000 USD. Торг Документам права власності більше 3-х років. Державні програми не розглядаються.

Продаж 2к. квартири ЖК "Welcome Home на Стеценка".
olx.ua

Також розглядаємо єОселю. Продається 2-кімн. квартира з правом власності в ЖК Welcome Home на Стеценка, 75Л. Площа 57/29/10.2 кв.м., вільне планування. Кухня може бути перенесена у кімнату 17.4 кв.м. Таким чином ви отримаєте велику кухню-вітальню та дві окремі кімнати - спальню батьків та дитячу кімнату. Балкон засклений, з кухні. Також за його рахунок можно збільшити корисну площу. Вікна в затішний двір та на приватний сектор. В житловому комплексі власний дітячий садочок. Поруч з ЖК торговельний центр Лавіна Молл, Новус, Egersund Seafood, Епіцентр, Ашан. Метро Академгородок 10 хвил., м. Сирець 15 хв. Будинок з облаштованим бомбосховищем. Закрита теріторія під охороною. Право власності на квартиру отримано. Менше 3 роки. Завдаток беремо. Перегляди у зручний для вас час за домовленістю. Власник в Україні. 65 000 $

єОселя, м. Академгородок, 2-кімн., з правом власності, ЖК Welcome Home
olx.ua