Здановської Юлії (Ломоносова), 71г, Сонячна брама, 3 окремі кімнати та кухня студія! БЕЗ КОМІСІЇ! Встановлений генератор на подачу води, тепла та ліфт!!! ЖК бізнес класу Сонячна Брама. Квартира з авторським ремонтом, простора, затишна. Планування: три спальні (дві дитячі кімнати), господарська спальня та велика кухня вітальня. Є два санвузли. Гардеробна кімната. Квартира обладнана всією необхідною технікою та меблями, встановлені теплі підлоги. ЖК "Сонячна брама", територія комплексу закрита, під охороною, у кожному будинку відеоспостереження, поряд супермаркет "Novus", школи, дитячі садочки, парк, ст.М "Виставковий центр"- 5 хвилин пішки. Телефонуйте, домовимся на перегляд в зручний для вас час.

ексклюзив
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 71г
rieltor.ua

Здановської Юлії (Ломоносова), 73г, Сонячна брама. Продається дуже простора та затишна квартира в комплексі бізнес-класу ЖК "Сонячна брама". Єдина секція з усього комплексу з охороною. Квартира повністю мебльована, укомплектована і готова до проживання. Зроблений дорогий дизайнерський ремонт, дорога сучасна техніка. Присутній адекватний торг. Деталі по телефону. Власник

власник
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 73г
rieltor.ua

Продаю 1-кімнатну квартиру, Голосіївський просп., 89. Загальна площа - 31 м², розташована на 2-му поверсі 8-ми поверхового цегляного будинку. Добре розвинена інфраструктура, є все необхідне для комфортного проживання. Гарна транспортна розв’язка. Квартира ідеально підходить як для проживання, так і для орендного бізнесу. Перегляди за домовленістю.

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 89
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Квартира в ЖК "Лікоград 3", вул. Здановської 50/2 (колишня Ломоносова), Голосіївський р-н Поруч з метро: Виставковий центр та Іподром, ВДНГ Площа:42 Поверх: 5 з 17 Стан квартири: Квартира після косметичного ремонту, все свіже Вікна виходять на дорогу Дуже світла і тепла Будинок добре утеплений Опис: Броньовані двері з блочним замком Шафа-купе при вході Лічильники на воду, електроенергію і опалення Перефарбовані стіни і стеля Спальня: Ліжко 140/200 Велика і містка шафа Тумби приліжкові Кондиціонер Вихід на невеликий не засклений балкон Звукоізоляція Ванна кімната: Бойлер Лічильники води Ванна Унітаз Пральна машина Кухня: Духова шафа Варильна поверхня Холодильник Витяжка В будинку: Консьєрж Відеоспостереження 2 ліфти Вхід на поверх через двері зі спеціальним ключем Інфраструктура: Зупинка транспорту: 5 хв до м. Васильківська, 7-10 хв пішки до м. ВДНГ Супермаркети: Ашан, АТБ, Лоток Кавярні, приватні дитсадки, магазини одягу та іграшок Салони краси, державна амбулаторія, Добробут, Синево, стоматології Спортзал Sport Life Великий дитячий майданчик, баскетбольне поле, столи для пінг-понгу Паркомісця з обох сторін дому Платний підземний паркінг (також укриття під час повітряних тривог) Документи: Одна власниця Документам більше 3 років Ніхто не прописаний Комунальні платежі: Прибудинкова територія та вивіз сміття: 520 грн/міс Консьєрж: 150 грн/міс Все інше по лічильниках

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири Голосіївський р-н,проспект Голосіївський 118. Квартира в житловому стані,але потрібний ремонт.Вікна виходять на проспект.Розміщення квартири не кутове,є балкон.Залишаються все,крім пральної машини Відстань до метро ВДНГ 7 хв пішки. Зручна транспортна розвʼязка.Поруч все необхідне для комфортного проживання. Без комісії для покупця

ексклюзив
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 118
rieltor.ua

Продам 4к квартиру ЖК Сонячна Брама вул Здановськоі Юлії 73г Голосіївській район Правий Берег Поверх 11 з 13. Загальна площа 150м2. Двостороннє планування. Три окремі спальні 19м2,24м2,20м2 Два санвузли 4м2 та 10м2. Кухня 16м2 з балконом та вітальня 25м2. Ремонт в європейському стилі. Комплекс бізнес класу. Побудований по принципу «місто в місті». Є вибором багатьох родин з дітьми, які цінують комфорт проживання та якість побудови! На території знаходиться паркінг, укриття. В підʼїзді охорона, відеонагляд. Інфраструктура обжита : медичні, спортивні центри, продуктовий супермаркети Novus, кавʼярні, салони краси, відділення банку, Нової Пошти, садочки, школи. 600 м до метро та парка ВДНХ, великого спорт комплексу Sport Life с басейном. До цента Києва 10 хвилин на авто. Також є в продажу 2 паркомісця з гарним розташуванням та можливістю зарядки електрокарів. Телефонуйте! Чудова пропозиція для сім”ї. Альтернатива приватному будинку в Києві. Готові розглянути безготівковий розрахунок Є-відновлення( є відновлення), постанови,тощо. Продаж від власника без довіреностей. Гарні сусіди ЖК Лікоград, ЖК Венеція, ЖК Нова Англія. Sale apartment іn Kyiv 4 rooms ( 3 bedroom) 150 м2 Prise 360000$

можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 73г
rieltor.ua

Пропонується на продаж квартира з чудовим ремонтом (робили для себе). Квартира росташована на четвертому поверсі двадцятипятиповерхового будинку з загальною площою 73 метри у новобудові 2016 року ЖК Амурський. Квартира повністью мебльована. Вбудована кухня з технікою, посудомийка Bosh. Гостьова кімната та спальня мебльовані. Є гардеробна. Два сан вузли: біде, пральна машина Bosh, сушка Bosh, бойлер. В квартирі встановлено два кондиціонера. Просторий балкон. В квартирі все продумано до дрібниць та комфортного проживання в одному з найкращих районів Київа. В оренду не сдавалася. Три ліфти. Лічильники на воду, тепло, електрику. Біля будинку розвинуна інфраструктура: магазини дитячи садки, школи, лікарні. Є паркінг та богато зон відпочинку.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 34а
rieltor.ua

Продам 1-к квартиру в ЖК ЛІКОГРАД ; вул. Юлії Здановської,50/2( ЛОМОНОСОВА) Класна квартира з ремонтом; 40 кв.м; окрема кімната та зонована кухня; квартира мебльована та укомплектована побутовою технікою; є велика гардеробна. Квартира розташована по вул. Ломоносова,50/2;10 хвилин до метро, розвинена інфраструктура; поряд є озеро та парк; в 15 хв великий парк ВДНХ. Це гарний варіант, як для життя, так і для орендного бізнесу. На данний час квартира в оренді( 13500 грн)

можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2
rieltor.ua

ПРОДАМ Квартиру з ремонтом БЕЗ КОМІСІЇ ЖК ЛІКОГРАД, вул. Ломоносова ( Ю.Здановської),50/2. Ціна: 76999 7 поверх 46 кв.м Окрема спальня; простора кухня з балконом; с/в; та велика гардеробна. Квартира з вдалим плануванням, готова до зустрічі нових власників. Без КОМІСІЇ. Перегляд за домовленістю.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2
rieltor.ua

Продаж квартири по вул. Юлії Здановської 30/2. 1 к квартира, 32 квадрати. Продаж з технікою та меблями. Повноцінна кухня та кімната. Є засклений балкон, та робоче місце. Душова кабіна та гардероб в коридорі. Середній поверх 9-ти поверхового будинку. Новий ремонт в підʼїзді, ліфт. В квартирі новий ремонт. Максимальна комплектація. Все що на фото, все залишається. Після клінінгу. Готовий орендний бізнес, або заходь - живи. Невеликі комунальні зимою (на будинку лічильник на отоплення), є лічильники на газ, холодну та гарячу воду, встановлений бойлер. ОСББ. Квартира робилась під себе, з дорогих матеріалів та з меблями під замовлення. В туалеті замінений та обезшумлений каналізаційний стояк. Лічильники на хол та гор воду заміни не потребують. Є лічильник на газ. В дворі шлагбаум. Є «квартирне» парко місце у дворі. До метро Васильківська - 7-9 хв пішки До метро Виставковий центр - 16 хв пішки. Зелений двір, де тихо та прохолодно. Є дитячий майданчик. В - 1 хв зупинка громадського транспорту, магазин Лоток, та овочі-фрукти, Аврора. По документам квартира чиста ( без боргів та малолітніх дітей ). За більш детальною інформацією, та перегляду звертайтеся.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 30/2
rieltor.ua

Продається відмінна квартира з ремонтом в ЖК "Сонячна Брама",квартира укомплектована меблями та побутовою технікою.Ремонт новий робився для себе,використовували дорогі, якісні матеріали.Вікна виходять у двір. Розвинена інфраструктура. Поруч метро "Виставковий центр" - 5 хвилин пішки.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 73г
rieltor.ua

Продаємо власну квартиру Два рівні ЖК Амурський Ломоносова 34а 26 поверх 151м2 Велика, світла, простора квартира. Гарний ремонт 4 кімнати Велика кухня 2 ванні кімнати 2 санвузла Багато місць під шафи. Гарний коридор Прописаних не має. Документам більше 3-х років 149.000$ Без комісії Е оселя

можливий продаж по єОселя
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 34а
rieltor.ua

Найкраща пропозиція! Продаж 1 к.квартири.вул.Ю.Здановської(Ломоносова )50/2. Загальна площа квартири 39.1.м.кв.,,кухня 9.3.,м.кв., кімната 16.7 м.кв. Розташована на 7 поверсі.Великий застекленний балкон.Вікна виходять у двір. Світла і затишна квартира в якій виконаний частковий ремонт,, Закуповані майже усі будівельні матеріали ,меблі,та побутова техніка. (обговорюється). Виконана разводка теплих полів. На полу в коридорі, сан.вузлу та кухні плитка. Стіни у ванній кімнаті також в кахелі. Дуже якісний та красивий комплекс з власною інфраструктурою. Поруч метро. (синя гілка) Дзвоніть, якщо є додаткові питання. !!!Квартира має великий бонус,так як є можливість купівлі сусідньої 2 к.квартири на поверсі та обєднатитамбуром. Дивитися інші мої оголошення.

Ломоносова, 50/2
rieltor.ua

!!! Унікальна пропозиція (на поверсі дві квартири 1 кімнатна і 2 кімнатна) Продаж 2 к.квартири вул.Юлії Здановської 50/2 ЖК Ліко-Град Двостороння квартира на 7 поверсі 18 поверхового будинку .Комплекс з власною інфраструктурою.До метро 10 хвилин. Загальна площа 66.5 м.кв.,кухня 12 м.кв.,житлова 34 м.кв. Балкон застекленний. В квартирі 2 санвузла. Стан квартири ,,після будівельників. Один власник , документам більше 3 років.. Вікна у двір. Є можливість купити ще 1 к.квартиру поруч,та обєднати тамбуром. Перегляди по домовленості.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 50/2
rieltor.ua

Трьохкімнатна квартира в чудовому районі на проспекті Голосіївський 89 на першому поверсі 8 поверхового цегляного будинку (рік будівництва 1965). Двохстороння, два вікна на проспект Голосіївський (вікна над офісними приміщеннями), два вікна у двір. Одна кімната окремо, а дві - суміжні. Санвузол роздільний. Капітальний ремонт був у 2010 р. Житловий фонд. Квартира здавалася під офіс, тому продається з офісними меблями. Поруч банки, магазини, стадіон, басейн, школа, дитячий садок, голосіївський парк. Зупинка транспорту -2 хв., зупинки метро ВДНХ, Васильківська, Голосіївська пішки 7-10 хв.

власник
Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 89
rieltor.ua

Продаж однокімнатної квартири в Голосіївському районі, за адресою вул. Максимовича Михайла 9-В. Квартира розташована на 3-му поверсі 16-поверхового будинку. Загальна площа - 42 м², кухня - 9 м², санвузол - 4,8 м², коридор - 5,6 і 3,4 м². Є балкон з видом у двір. Будинок новий, дуже теплий, з утепленими зовнішніми стінами. Квартира світла і тепла, знаходиться всередині будинку. Поруч магазини, супермаркети, розважальні центри, паркова зона, зупинки громадського транспорту, метро, дитячі садки, школи, вищі навчальні заклади. Двір під охороною закритого типу, є дитячий майданчик, автомобільна стоянка, магазини та салони краси. Метро Васильківська - 10 хвилин пішки. Поряд зупинка громадського транспорту. Є відео квартири , звертайтесь

Михайла Максимовича, 9в
rieltor.ua

Без комісії % Продаж дворівневої квартири 195м2 Голосіївський рн вул.Юлії Здановської 71г ( Ломоносова) ЖК Сонячна брама.Комплекс бізнес красу ,новий рівень комфорту вашого життя , самой зеленей район столиці . Підземний паркінг , охороняєма територія ,відеоспостереження в кожному будинку . Дуже вдале розташування . Розвинута інфрастуктура . Вднг ,Васильківська 1,5 км . Все поряд , кафе, банки ,магазини ,супермаркети,зони відпочинку , салони , клініка , відділення НП, школи , гімназія ,садочки,дитячі майданчики ,спорт клуб , клініка, Квартира повнітью укомплектована технікою преміум красу, якісними меблями .Функціональне планування .В квартирі залишається все . Заходь , живи . Перегляди в зручний для вас час , за домовленістю . Купить квартиру Голосеевский рн

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 71г
rieltor.ua

Пропоную купити квартиру у одному з найбільш екологічно чистих районів міста Києва – Голосіївському в пішій доступності до парку ВДНГ та метро Іподром і Васильківська. Квартира продається у ЖК Ліко Град - це комплекс, який має розвинену інфраструктуру таку як: супермаркети, відділення банків, приватні дитячі садочки, аптеки, школу, кавярні, приймальні пункти побутового обслуговування, дитячі та спортивні майданчики і у пішій доступності від житлового комплексу знаходиться фітнес-центр Sport Life з басейном. У 4-х кімнатній квартирі розташувалися: світла окрема кухня із обіднім столом, велика вітальня і ще три спальні - основна та дві дитячі, інтер’єр яких чудово налаштує на відпочинок та сон і два окремих санвузли. Вам сподобається на скільки тут затишно та гарно все виглядає, в чому зможете переконатися особисто при перегляді. У квартирі всі меблі та техніка залишаються і наявні усі лічильники – електроенергії, води холодної і гарячої та опалення. Буду рада зустрітися, щоб показати квартиру та відповісти на усі запитання.

Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 52/3
rieltor.ua

Без комісії. Ексклюзивно пропонуємо Вам унікальну пропозицію - сучасна 2 кімнатна квартира з неймовірним видом на Київ в монолітно-каркасному будинку комфорт-класу для справжніх поціновувачів естетики та затишку. Адреса: ЖК Авангард, просп. Голосіївський, 95А (метро Виставковий центр) Поверх: 22/26 Площа: 65 м2 Будинок: ЖК «Авангард» - 26-поверховий будинок комфорт-класу збудований у 2017 році в Голосіївському районі столиці БК «УКРБУД». Будинок знаходиться під охороною та відеоспостереженням. 3 швидкісні ліфти. На території комплексу є підземна автостоянка для власників авто та гостьовий паркінг. Будинок під керуванням ОСББ. На території будинку є дитячий ігровий майданчик та спортивні тренажери. Зі зворотнього боку будинку знаходиться стоматологічний центр. Кругом будинку зелена зона, що дає змогу насичувати організм свіжим повітрям. При відключенні світла є генератор для функціонання ліфтів. Планування: Квартира простора та затишна з сучасним дизайнерським ремонтом. 2 кімнатна квартира складається з: кухня-вітальня; окрема спальня; ванна кімната; пральня; комора кімната; балкон; просторий коридор при вході. Квартира облаштована всією необхідною фурнітурою та технікою, тому Вам не доведеться витрачати свій час та нерви аби облаштувати квартиру. Життя на 22 поверсі дасть змогу уникати атомобільних газів та зайвого шуму, що так впливають на наше самопочуття. Тож вдома Ви зможете повністю розслабитись та насолоджуватись життям. Інфраструктура: Поруч з будинком розвинена інфраструктура: супермаркети, ресторани (ресторан Прага), кавярні, фітнес-клуб, школа, дитячий садок, університети, ветиринарна клініка, поліклініка, аптеки, Голосіївський парк, ВДНГ. Розвинена транспортна розвязка: поруч зупинки громадського транспорту, метро ВДНГ, метро Голосіївська. Це місце - культурний осередок Києва. А для любителів читати паперові книги, поруч з будинком розташована бібліотека, де ви зможете знайти багато цікавого. Якщо Ви шукаєте, ту саму ідеальну квартиру для життя - то це саме те, що Вам потрібно! Ми обираємо квартиру по відчуттям в ній, тому запрошую на перегляд квартири, аби Ви переконались, що це саме та, єдина, де Ви хочете створювати своє сімейне гніздечко. Ексклюзив на продаж та рекламу. Без комісії для покупця

Голосіївський просп. (40-річчя Жовтня), 95А
rieltor.ua

Продається простора 2-кімнатна квартира (82 кв.м) на 9 поверсі новобудови бізнес-класу ЖК "Авангард". Будинок має гарну локацію, поблизу парк ВДНХ, метро "Виставковий Центр" - 7 хвилин пішки, Голосіївський парк та ліс, розвинена інфраструктура. Квартира розташована на південному сході будинку, вікна квартири виходять на ліс та парк ВДНГ, квартира не кутова, знаходиться в середні будівлі. Будинок окремо стоячий, окремий паркінг, охорона, паркінг використовується як укриття. Квартира має простору кухню-студію, 2 спальні, 2 санвузли, 2 балкони, гардеробну та велику прихожу. В кухні студії виконана звукоізоляція, стеля гіпсокартон +звукоізоляція. Меблі кухні виконані по індивідуальному проекту на робочій поверхні перебачено фасадне скло - «скиналі», вбудована техніка – духова шафа, індукційна поверхня, посудомийна машина витяжка, передбачена лаунж – зона. По усій квартирі окрім санвузлів, підлога - паркетна дошка + звукоізоляція, стіни в кухні студії – шпалери під фарбування. Санвузол – вбудована душова, вбудований унітаз, ванна, 2 бойлери по 100 л. В спальнях встановлені кондиціонери, по усій квартирі виконана проводка мідними кабелями, провідний інтернет, окремі кабелі телебачення, кількість розеток збільшена в двічі від нормативних, підігрів полів в санвузлі, броне двері, вбудовані шафи у спальнях. Квартира продається з повністю укомплектованими меблями та технікою – готова для комфортного проживання! В будинку становлено аварійний генератор, який у випадку відключень світла забезпечує електроживлення 1 вантажного ліфта із 4 наявних, освітлення МОПів, насоси ХВ ГВ та опалення, системи контролю доступу.

власник
проспект Голосіівський, 95 а
rieltor.ua

Квартира розташована в будинку ЖК «Сонячна брама» номер 75a (відзначений найвищою якістю забудови в комплексі). Від власника. Метро 8 хв (Виставковий центр). З якісним дизайнерським ремонтом. Фото відповідають дійсності. Чудова, зручна квартира з трьома спальнями, двома санвузлами, місткими шафами, гардеробною, просторою кухнею-студією зі столовою. Є можливість швидкого демонтажу однієї стіни, і перетворення квартири на величезну студію з двома спальнями. Встановлений бойлер, очисна система на питну воду, посудомийка, електрика підлаштована на резервне живлення від EcoFlow.

власник
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 75А
rieltor.ua

Породам 1 кім. квартиру з кухнею-студією якісним та сучасним ремонтом, клодовою яка розташована на поверсі біля квартири що дає змогу, зручно зберігати все необхідне (коляски, велосипеди, сезонні речі) і тим самим розвантажити квартиру, робилось все для себе, встановлено сучасну якісну побутову техніку Японських, Німецьких виробників, підігрів всієї підлоги, в кімнаті та кухні кондиціонери, бойлер, якісна кухня, з усією технікою (індукційна плита, посудомийна машина и т.д.), сигналізація, лічильник тепла, квартира дуже тепла, зимою опаленням можна не користуватись. 8 поверх, є подача води при відключенні світла. Сучасний житловий комплекс з розвиненою інфраструктурою, дитячим садком, паркінгом, до метро 5 хв. пішки, до центру на авто 15 хв. якщо без заторів). Будинок монолітній з червоної цегли, дуже теплий та в якійсь мірі безпечний в даний час, біля парадного входу є укриття.

власник
можливий продаж по єОселя
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 3Д
rieltor.ua

Продаж 3-к квартира в ЖК Сонячна брама, загальна площа 134,7м2, поверх 10/19 по вулиці Ломоносова 75а в Голосіївському районі ◉Вишукана квартира в класичному стилі з якісним ремонтом. Ремонт зроблений згідно з розробленим дизайн проєктом. В ремонті використані якісні, дорогі матеріали, інтерєр Італійські меблі що індивідуально замовлені під проєкт квартири. Деталі планування: - Передпокої і вітальня 32,1м2 - Два сан вузли – 10,2м та 3,5м2 - Кухня -15м2 - Три спальні 38,8м2 , 20,1м2, 15м2 ◉ Прохідне світло по всій квартирі, тепла підлога в ванній кімнаті, додатко проведений електро кабель по всій квартирі, ◉ ЖК «Сонячна брама» знаходиться на комфортній відстані від великих доріг. Поруч кілька зупинок міського транспорту. Поблизу зручний виїзд на автомагістралі, що ведуть до центру міста, до станції метро «Виставковий центр» кілька хвилин ходьби. Відстань до центру становить не більше десяти кілометрів, які на метро можна подолати за двадцять пять хвилин. На автомобілі дорога до Майдану займе близько двадцяти хвилин. Проєкт новобудови втілює концепцію «місто в місті». У комплексі є дві офісні будівлі й чотирнадцять житлових будинків Продаж по Є відновленню вітається Для колег СПП 1% Дзвоніть. Чекаємо на Вас у зручний час. Рекламу не дублювати.

ексклюзив
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 75а
rieltor.ua

Продається 3-х кімнатна квартира в ЖК Сонячна брама, загальна площа 179,3м2, поверх 11/19 по вулиці Ломоносова 71г в Голосіївському районі Простора квартира трьох кімнатна яку можете перепланувати в чотирьох кімнатну чи в дві окремі квартири . Стан без ремонту, чистове оздобленні від забудовника. Висота стелі 3м, розведена електрика по квартирі, виконана машина стяжка. Особливістю квартири є наявність двох балконів Поруч немає промислових підприємств, новобудова розташовується в оточенні найбільших зелених зон Києва. Голосіївський ліс, парк Феофанія, Ботанічний сад, Пирогово і ВДНГ – ось короткий перелік парків, які знаходяться лише в 10-20 хвилинах від комплексу. ЖК «Сонячна брама» знаходиться на комфортній відстані від великих доріг. Поруч кілька зупинок міського транспорту. Поблизу зручний виїзд на автомагістралі, що ведуть до центру міста, до станції метро «Виставковий центр» кілька хвилин ходьби Відстань до центру становить не більше десяти кілометрів, які на метро можна подолати за двадцять пять хвилин. На автомобілі дорога до Майдану займе близько двадцяти хвилин. Проєкт новобудови втілює концепцію «місто в місті». У комплексі є дві офісні будівлі і чотирнадцять житлових будинків Запрошую на перегляд

ексклюзив
Юлії Здановської вул. (Ломоносова), 71г
rieltor.ua
123...8
1 - 24 з 187 результатів