Двохкімнатна в ЖК Skyline на Печерську На четвертому поверсі престижної вежі Skyline, яка є найбезпечнішою в Києві. Квартира велика і світла з ремонтом як у французькому палаці: високі стелі, паркет, гардеробна шафа з масиву дерева, артизанальна кераміка, вікна з алюмінієвими рамами Shuco... В ЖК Skyline особливий акцент був зроблений на цілодобовій охороні потрійна система доступу: повністю закрита територія, підйом на поверх із карткою, гіперброньовані двері та навіть тривожна кнопка. Для мешканців безкоштовний доступ в красивий доглянутий сад, де ви можете приготувати гриль із друзями, доступна клубна кімната з каміном і гігантським TV і безперебійним WI-fi, також є ділова кімнатою для переговорів, якщо буде потрібно. Зверніть увагу, що у Skyline майже завжди є електрика, на випадок рідкісних вимкнень є величезний генератор. - вул. Коновальця 26-А - Площа: 66,1 м2 - Поверх: 4 із 24 - Планування, велика простора вітальня, кухня-ніша, окрема спальня, сумісний санвузол із ванною - Невеликий балкон - Форма правління ОСББ - Повністю закрита териррія, приватизована земля, відеоспостереження по всьому периметру ззовні і зсередини - В будинку на першому поверсі спортзал тільки для мешканців - Паркінг:3-х рівневий підземний із ліфтом. На території закритий гостьовий паркінг - 4 високошвидкісних ліфти ( в т.ч. 1 вантажний) - Німецькі вікна Shuco з високою шумо- і термоізоляцією із ультрафіолетовим фільтром - Сільпо прямо під будинком - Метро Печерська 7 хв пішки Будинок монолітно-каркасний. Є лічильники на все, в тому числі і на опалення. На електроенергію двухтарифний лічильник (вночі знижений тариф). Опалення централізоване. Є незалежне електроживлення. Комплектація квартири: Сучасна вбудована кухня Величезна гардероба шафа в довжину 7 метрів у висоту 3 метри 2 кондиціонери Пральна машина (9 кг) Сушильна машина (9 кг) Потужна вентиляційна система Індукційна плита Духовка Посудомийка Холодильник Вся техніка Siemens, Bosh Телефонуйте за додатковими запитаннями, або пишіть на Ватсап по вказаному номеру. Продаж напряму від власника (не по довіреності), комісії немає. Документи в порядку, більше 3-х років. Перегляди за домовленістю, тільки для справжніх покупців з грошима на руках.

власник
Євгена Коновальця вул., 26а
rieltor.ua

Прекрасний варіант як для життя так і для здачі в оренду! Красива та стильна квартира в популярному ЖК. Дизайн проект виконаний в сучасному стилі з використанням якісних матеріалів, техніки відомих брендів та вбудованих меблів. Все продумано до дрібниць! Комфортний третій поверх, що важливо в даний час! Діє хороша пропозиція на швидку угоду!

власник
Олександра Олеся вул., 7
rieltor.ua

🏡 Пропонуємо затишну квартиру в Дніпровському районі, Русанівка, з чудовим видом на канал! ✨ Опис: Площа: 45 квадратних метрів. Після ремонту, з сучасною технікою. Прекрасний вид з вікна. Розташування поруч з магазинами АТБ та Фора. Це ідеальний варіант для людей, які цінують комфорт та спокійне місце проживання з чудовим краєвидом. Зателефонуйте за номером, щоб домовитися про перегляд квартири!

власник
Ентузіастів вул., 17
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. Секція "Г" ЖК INTERGAL CITY, вул. Старонаводницька 16Б 15 поверх, площа: 86.8 м2 Телефонуйте, відповім на всі запитання)

власник
Старонаводницька вул., 16Б
rieltor.ua

Продаж від власника. Без посередників і без комісії. ТРЕТЯ ВЕЖА ЖК Taryan Towers, вул. І. Павла ІІ, Печерський район Іде будівництво. Здача через пів року. Планування 2D, 9 поверх, 91.37 м2

власник
Іоана Павла II вул. (Лумумби Патріса), 12
rieltor.ua

Електрично автономна двокімнатна квартира у ЖК Акцент знаходиться на високому першому поверсі (встановлено інвертор) Переваги першого поверху : наявність водопостачання, не треба користуватись ліфтами, більш безпечно в порівнянні з високими поверхами. Можливо використовувати для бізнесу. Є тепла електрична підлога у санвузлах та кухні. 2 кондиціонера. Бойлер ( також наявне централізоване гаряче постачання) Телевізори. Пральня машинка, посудомійка, варільня поверхня , духова шафа , холодильник , витяжка, СВЧ, чайник, тостер, осмос для очищення води і тд Встановлено усі лічильники. Усі меблі та техніку плануємо залишити. Відеоогляд по запиту 1 власник. Право власності більше 3 років. Для покупця без комісії та податків. ТОРГ Телефон ☎️ 066 836 88 55

власник
можливий продаж по єОселя
Глушкова академіка просп., 9є
rieltor.ua

Продам. 2-кімнатну квартиру у ЖК Лалаленд вул. Берковецька 6а, зданий в експлуатацію. Право власності вже оформлене. Зручне планування квартири на дві сторони площею 67,7м.кв. з гарним краєвидом з 14 поверху! Кухня 17.6м.кв., кімнати 13.4 та 17м.кв. Квартира продається без ремонту, стан після будівельників. Навпроти будинку розташовані ТЦ Лавина, Ашан, Епіцентр, новус та багато маршрутів громадського транспорту.

власник
можливий продаж по єОселя
Берковецька вул., 6-а
rieltor.ua

власник
Бориспільська вул., 3
rieltor.ua

Продається дуже гарна, тиха і світла двокімнатна квартира студія у самому серці Києва на вул. Князів Острозьких 24. Квартира розташована у 5 поверховому будинку на останньому поверсі та територіально знаходиться поміж станціями м. Арсенальна та м. Печерськ. Також в 10 хвилинах пішої ходьби знаходиться Парк Вічної Слави. У квартирі є все необхідне для комфортного життя: Ліжко Kingsize Посудомийна машина Пральна машина Бойлер Телевізор Кондиціонер Wi-Fi Індукційна плита Мікрохвильова піч У квартирі якісно зроблені та оновлені всі технічні комунікації, світло, розетки та труби.

власник
Князів Острозьких вул. (Московська), 24
rieltor.ua

Авторський дизайн, стиль, сучасність, комфорт, затишок - все поєднано в одній квартирі. раціонально сплановано простір: велика кухня-гостьова, дві спальні, гардеробна кімната; 2 санвузли, квартира повністю укомплектована цінними меблями та побутовою технікою : Electrolux; Gorenje; встановлено систему кондиціонування; біокамін у спальні; 2 бойлери на 120л та 30 л; пральна та сушильна машина; за окрему плату є паркомісце в підземному паркінгу; додатково є генератор на будинок + наземна гостьова парковка; цілодобова охорона; консьєрж сервіс, ОСББ. - фото реальне - квартира вільна - прописаних не має - заборгованостей не має - один власник. Картира ПУСТА і готова до швидкого продажу. ЖК «Elyseum» - абсолютно унікальний проект. Головною перевагою будинку є його розміщення. Він знаходиться в тихому центрі столиці. Крім того, комплекс вирізняється цікавою і стильною архітектурою, сучасними дизайнерськими рішеннями. Під час будівництва була використана монолітно-каркасна технологія. Основу стін становить цегла, надійний, перевірений часом, екологічно чистий матеріал. Стіни утеплені мінеральною ватою. Будинок підключений до центральної системи опалення. Високі стелі та панорамні вікна надають відчуття простору та світла.

власник
можливий продаж по єОселя
Ростиславська  вул. (Рибалка маршала), 5б
rieltor.ua

ЖК Great, Власник! Продаж 2к квартири 79,8 кв.м., частково вид на Дніпро, 2 будинок, 7 поверх, 2С2 планування. Право власності оформлено. Будинок введено в експлуатацію. Є підземний паркінг. На території комплексу дитячі ігрові та спортивні майданчики, прогулянкові алеї, поблизу парк, Novus, ТРЦ River Mall та Епіцентр

власник
можливий продаж по єОселя
Причальна вул., 14
rieltor.ua

Продається затишна двокімнатна квартира. (Без ріелторів та посередників) (Вул.Щусєва 40) Квартира продається зі всіма меблями та частиною побутових приладів (повністю обладнана всім необхідним для комфортного проживання). Знаходиться в 250 метрах від ст.м. Сирець. Дуже зручна транспортна розвʼязка, в 20 хвилинах їзди до центру. Поруч розташовані усі необхідні комунікації, магазини, відділення пошти, дитячий садочок, школа, автомобільна стоянка та два парки. Квартиру газифіковано.

власник
Щусєва академіка вул., 40
rieltor.ua

Дуже світла, кутова квартира без сусідів за стінами. Також продається комора в цьому будинку, спуск ліфтом, на -1 поверх. єОселя, єВідновлення. Комісія: 50/50 - Площа: 73.5 - Будинок 4 - Секція А - Планування 2С1 - Введено в експлуатацію 2 квартал 2023 року - Технологія будівництва монолітно-каркасна. - Матеріал стін червона цегла з додатковим утепленням. - Висота стелі 2.70 м. - Металопластикові вікна в підлогу(панорамні). - Лічильники вода, тепло, електрика - Власна котельня на ЖК - Будується метро Мостицька, 2 хвилини пішки

власник
можливий продаж по єОселя
Віктора Некрасова вул. (Північно-Сирецька), 1
rieltor.ua

Продаємо нашу затишну 2-кімнатну квартиру по вул. А. Білецького, 6. У квартирі Є КУПА ПЕРЕВАГ!!! Поруч Відрадний парк. Зручна транспортна розвязка. Лікарня, школи, садочки, магазини поруч. Документи більше 3-х років. Прописаних немає. Надаємо перевагу сім’ї з дітьми, бо все у квартирі для них облаштовано. Квартира на 1 поверсі, є великий балкон площею 6 кв.м з робочою зоною, обшитий вагонкою та утеплений зсередини. Під балконом є підвал площею 6 кв.м. На всіх вікнах решітки та протизламна фурнітура на вікнах. 2 кімнати окремі не прохідні. Взимку у квартирі тепло, а влітку прохолодно, бо навколо багато дерев та зелені. Квартира умебльована та повністю придатна до проживання. КУХНЯ: Є газова плита GORENJE та витяжка Холодильник INDESIT Посудомийна машина BOSCH Система фільтрації води зворотнім осмосом ECOSOFT САНВУЗОЛ: Капітальний ремонт був зроблений у 2021 році. Замінені труби на воду та каналізацію. Душова кабіна Пральна машинка SAMSUNG Бойлер Сушарка для рушників + витяжка ДИТЯЧА КІМНАТА: Велика шафа-купе 2-поверхове дерев’яне ліжко для двох дітей Кондиціонер інверторний SANSAY ВЕЛИКА КІМНАТА: Велика Шафа-купе + Шафа для книжок і паперів. 2-спальне ліжко з ортопедичним матрацом, м’яке узголів’я з полицею та підсвіткою. Комод на 3 шухляди та пеленальним столиком. 2 вінтажних крісла. Нещодавно змінювали оббивку Розкладачка з ламелями та матрацом. Гімнастична драбина, турник, бруси. КОРИДОР: Дерев’яна вішалка та полиця для взуття Книжна дерев’яна полиця ручної роботи Дзеркало у бамбуковому обрамленні Є основне та декоративне освітлення Велика антресоль на 2 виходи: один на коридор, другий в кухню БАЛКОН: Площа балкону 6 м.кв. Балкон утеплений полістиролом та оббитий вагонкою. Дах і остеклення було замінено. На балконі обладнане робоче місце з полицями для інструментів. ПІДВАЛ: Спуск в підвал прямо з балкону. Площа підвалу 6 м.кв. Підвал обладнано полицями для зберігання закруток та речей. Підлога відсипана керамзитом, зроблена приточна вентиляція

власник
Білецького академіка вул., 6
rieltor.ua

Продається затишна 2-кімнатна квартира! Простора, двостороння квартира на 2-му поверсі в чудовому місці - чудовий вибір для тих, хто шукає затишок! Характеристики: Площа: 45 кв.м. (житлова 30 кв.м., кухня 7,6 кв.м.) Поверх: 2/5 Кількість кімнат: 2 (суміжні) Балкон: засклений Санвузол: роздільний Стан: житловий Меблі та техніка: продається з усім майном Додаткові зручності: домофон Переваги: Чудове місце розташування: тихий, зелений район, поруч парк, ринок Юність, сосновий ліс, чисте повітря. Зручна транспортна розвязка: до найближчого метро "Чернігівська" та "Лісова" - 15 хвилин громадським транспортом. Всі документи готові: "чистий" продаж, без проблем і боргів, квартира ніколи не продавалася. Розвинене оточення: поруч магазини, кафе, аптеки, школа, дитячий садок. Ціна: 49 000 USD Не втрачайте шанс придбати затишну квартиру в чудовому місці!

власник
Миропільська вул., 31
rieltor.ua

Продаж нової квартири з великою терасою, від власника без комісії з індивідуальним, якісним дизайнерським ремонтом, розташована у ЖК «Нова Англія». На території комплексу є дитячий садочок, школа, тенісний корт, футбольна та волейбольна площадка, тренажерна зала під відкритим небом, безліч фонтанів, зона барбекю, багато зон відпочинку та дитячих майданчиків, велика кількість видових скульптур та локацій, що створюють особливу атмосферу для мешканців. Поверх — 3/19 Площа — 54кв.м Дизайнерське планування квартири включає окрему спальню, що робить простір зручним та функціональним, гардероб, простору кухню студію, вихід на терасу з кожної кімнати. Завдяки панорамним вікнам, квартира наповнена природним світлом, що додає їй затишку. У цій квартирі все продумано до дрібниць, кухня виконана в сучасному стилі з використанням елегантних тонів, оснащена вбудованою побутовою технікою від найкращих світових брендів: холодильником, духовою шафою, витяжкою та індукційною варильною поверхнею. Обідню зону прикрашає витончена світлодіодна люстра, яка створює затишну атмосферу. Кожна кімната обладнана кондиціонером. Санвузол укомплектований пральною машиною, бойлером на 80 літрів, великим дзеркалом з підсвічуванням та фунцією антизапотівання, електричною сушаркою для рушників з вимикачем прихованого монтажу, гігієнічним душем, потужною витяжкою та підлогою з підігрівом. Квартира продається за ціною 139 500 доларів. Запрошуємо на перегляд.

власник
Максимовича вул. (Трутенка Онуфрія), 26В
rieltor.ua

Продам двокімнатну квартиру у зручному комплексі закритого типу "Зелений Острів - 2" Сікорського 4-Б, розташований біля посольства США, парку "Нивки" та метро "Берестейська". Квартира розташована на другому поверсі, з гарним ремонтом. Квартира продається з меблями (Стерх, KOLSS), побутовою технікою (Сушильна та пральна машини, посудомийка, холодильник, телевізори), та кондиціонерами, є бойлер, а також фільтр питної води. У квартирі встановленні лічильники опалення і води. Встановлена сигналізація. Планування кімнат роздільне. Цілодобова охорона комплексу, на території є продовольчі магазини, салон краси, дитячий майданчик, садок, кафе. Звертайтеся на WhatsApp: +380506612435, Олена.

власник
Сікорського Ігоря вул. (Танкова), 4Б
rieltor.ua

Без% продажа 1-к квартиры! Новый дом. Подол, Контрактовая площадь, ул. Нижний Вал, 27-29, этаж 11, 67 м2, свободная планировка, под чистовую, балкон, вид на Оболонь, коммуникации подключены, счётчики установлены, лифты работают. Документы на право собствености в наличий. Дом частично заселён. Во дворе парковка. Напротив метро. Рядом Константиновская, Нижний Вал, Ярославская, Глыбочицкая, Набережно-Луговая, Почтовая площадь, Сагайдачного, Щекавицкая, Хоривая, Спасская. єОселя. Собственник +380 (50) 545-67-97

власник
можливий продаж по єОселя
Нижній Вал вул., 27-29
rieltor.ua

ЖК Дніпровська Мрія Продаж видової 2 кімнатної квартири на 20 поверсі новобудови за адресою Володимира Сосюри 6. Квартира розташована в 1 секції будинку, вікна на Правий берег. Квартира не кутова, затишна, з оптимальним співвідношенням основної та допоміжної площ. Загальна площа - 56,45 кв.м., житлова - 26,64 кв.м., кухня - 14,03 кв.м. 2 санвузли (див. планування). Будівництво на завершальній стадії, проводиться упорядкування навколишньої території. Вдале інвестиційне рішення серед наявних на сьогодні альтернатив на ринку. Наявне відео-огляд квартири. Пишіть в вайбер - надішлю. Продаж за договором про відступлення прав. Без комісії.

власник
Сосюри Володимира вул., 6
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира з дизайнерським ремонтом та топовою комплектацією в житловому комплексі комфорт класу - ЖК Варшавський (Варшавський Мікрорайон), вул. Олександра Олеся, 2Б, Подільський район. Приходьте на перегляд. Я власник квартири, комісій немає ... Є сучасний дизайн проект реалізований в реальності. Техніка тільки преміум лінійка від Samsung, вся заведена через додаток SmartThing у систему дистанційного керування. Включити кондішн за 20 хвилин до приходу з роботи або робот-пилосос вже після виходу з дому за покупками не буде проблемою... Що не зміг охопити Самсунг зі своєю системою "розумний дім" інтегровано в Аякс. Сигналізація, домофон, дистанційне перекриття води, датчики та решта ... Будинку 4 роки. Живуть вже 2 роки як. Ремонт цього року. Меблі всі на замовлення. Ніхто не жив, не орендував, не ночував... Ви будете перші... Враховуючи сучасні реалії з електрикою реалізовано систему резервного живлення у квартирі на базі самого топового рішення що є зараз на ринку України - портативної зарядної станції Ecoflow Delta 2 Max... Без подовжувачів, незрозумілих проводів та танців з бубнами. Один перемикач і вся штатна проводка квартири працює до 10 годин. Якщо недостатньо, то є можливість апгрейду роботи квартири в автономі до 3-х діб ... В будинку вже тривають заходи зі встановлення дизельного генератора для автономного опалення, води та ліфтів у випадку якшо ситуація значно погіршиться взимку... Поверх 18 із 18. Квартира видова. Немає зареєстрованих осіб та інших сюрпризів. Ремонт закінчено, можна жити одразу, остаточна вартість залежить від обраної комплектації та способу оплати та на сьогодні це $128 000 + податки пополам... [можливий продаж по програмі є-Оселя, ВПО, а також за програмою є-Відновлення]. Відповісти можу не завжди, звертайтесь в Телеграм пліз...

власник
можливий продаж по єОселя
Олександра Олеся вул., 2Б
rieltor.ua

Шановне панство! Вашій увазі пропонується чудова двокімнатна квартира в центральній частині міста. Квартира 5 років після капітального ремонту, із повною заміною електропроводки, сантехніки з використанням кращих будівельних матеріалів. Комфортна тепла квартира для життя в задоволення. Поряд є дитячий садок, школа, супермаркети,парк, ресторани, спортклуб, басейн. Завжди є місце для паркування автомобіля Станція метро « Політехнічний інститут « в 5- ти хвилинах ходьби. По домовленості можна залишити всю техніку та меблі 5/5 ( дах мав капітальний ремонт 8 років назад) Вулиця Кирило- Мефодієвська 7

власник
Кирило-Мефодіївська вул., 7
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІЇ! Продаж просторої 2к., квартири 80м2, по вул.Княжий Затон 11, метро Позняки 5 хвилин. Є всі необхідні меблі та техніка, (холодильник, пральна машина, посудомийка, духова шафа, витяжка, кондиціонер, вбудована шафа-купе, вбудована кухня). Є лічильник на тепло та воду. Підлога натуральний дуб, міжкімнатні двері натуральний ясен. Всі меблі та техніка залишається! Дуже розвинена інфраструктура, у кроковій доступності магазини, школи, дитячі садки, банк, аптека, ресторани, кафе. Ціна 95000 $. БЕЗ КОМІСІЇ!

власник
Княжий Затон вул., 11
rieltor.ua

Продається двокімнатна квартира по вул. Виговського 12-В. Квартира під ремонт, 1 поверх можна добудувати величезний балкон! Доглянутий будинок з домофоном. Інфраструктура магазини, школа, дитячий садок, нова пошта, укрпошта, супермаркети, парк, неподалік станції метро "Нивки" та "Сирець" В квартирі 2 кімнати, планування роздільне. Кухня та санвузол потребують капітального ремонту, кімнати в нормальному стані. Київ, Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12-В, Подільський р-н

власник
Івана Виговського вул. (Гречка маршала), 12 В
rieltor.ua

Чудова інвестиція у комфортне проживання! Квартира комфорт класу, що буде вашим ідеальним будинком. Розташована в одному з найпрестижніших районів міста, вона пропонує неперевершеніше поєднання зручності, затишної атмосфери з активним життям у Святошинському районі. Гарно освітлена квартира із зворушливим видом на місто і на «Святобор» Парк-Резорт, розташована поміж двох станцій метро "Житомирська" і "Святошин" дарує можливість швидко і зручно пересуватись з дому до будь-якого місця в Києві. Ви зможете користуватися паркуванням, тренажерним залом та просторим двором, де діти зможуть безпечно грати. Поруч із комплексом знаходяться магазини, ресторани та громадський транспорт, що робить його ідеальним місцем для життя. В будинку три ліфти: два вантажних і один пасажирський, обидва швидко і безперебійно працюють 24/7 (не вимикаються під час повітряної тривоги). Двір ЖК розроблено для сімей, пішохідні зони, місця для дитячого відпочинку або відпочинку від дітей, все це завершує приємний ландшафтний дизайн з рясною кількістю зелені. Інфаструктура навколо: - Безліч невеликих крамниць на будь-які випадки життя - Три великих супермаркети Novus, FoodPod та АТБ - Спортивна Зала "Гранд Спорт" - Аптеки - Школа - Заклади дошкільної освіти - Міська лікарня і багато закладів та місць для дозвілля (Парк Верховинна, ім. Михайла Котельникова, сквер Львівських митців, ресторани, кафе, салони тощо). Безпека: В будинку працює консьєрж, у дворі встановлено камери відеонагляду, присутня охорона. Хол етажу з повністю готовим ремонтом, є вихід на загальний балкон з видом на двір, парк і Київ. Квартира видова, на 25-му поверсі відкривається захоплюючий пейзаж на Київ. Планування стандартне, продумане, кімнати мають оптимальну геометрію, при цьому збережена можливість перебудови під індивідуальні потреби майбутнього мешканця. Забудовником передбачена двокімнатне планування з двома спальнями та кухнею, суміщеним санвузлом і зоною передпокою. За бажанням конфігурацію планування можна змінити, також є балкон для затишних ранкових сніданків. Загальна площа квартири – 55,4м2. Я є одноосібним власником обєкту, продаж тільки з повним переоформленням. Ціна за квадрат - 1550дол. - ця ціна включає в себе всі витрати, тобто більше Ви не за що не сплачуєте. З будь-якими питаннями дзвоніть або пишіть у мессенджерах (ватсапп/вайбер тощо), чекаю на перегляди.

власник
можливий продаж по єОселя
Львівська вул., 15
rieltor.ua
1 - 24 з 785 результатів