Продається 1-кімнатна квартира в Новобудові ЖК Полісся 2. Квартира розташована на 6-му поверсі. Загальна площа 48/18/25 . Право власності 1.5 роки. Створено ОСББ. В ціну квартири входить вбудована кухня (потрібно встановити). Ціна 60000₴ Сайт vashrealtor.zt.ua

можливий продаж по єОселя
Проспект Миру, 3
rieltor.ua

Квартира має роздільні кімнати та окремий санвузол. Не кутова. Є 2 балкони та лоджія. Встановлені лічильники. Опалення централізоване. Можливий продаж під програму "єОселя" та за постановою. Ціна 60 000 доларів США з можливістю торгу. Будинок цегляний, побудований у 2007 році. Квартира розташована у тихому районі міста з розвиненою інфраструктурою та транспортною розвязкою.

власник
Продається 2-х кімнатна квартира від Власника Торг
olx.ua

Квартира розташована у цегляному будинку бізнес-класу. Стіни виконані з керамічної червоної цегли та утеплені базальтовою плитою. Квартира продається за переуступкою від власника. Документи готові. Надійний забудовник - Арт Хаус.

власник
olx.ua

Квартира має хороше косметичне оздоблення. Встановлено два балкони. У квартирі залишаються меблі та побутова техніка. Є кондиціонер. Будинок має утеплений фасад та металопластикові вікна. Є дві комори.

Продажа трёхкомнатной квартиры Гагарина 5
olx.ua

Перед вами чудовий варіант квартири з трьома окремими кімнатами та шикарним видом на місто квартира 2во рівнева+ є тераса 11 м. Розташована у зданому будинку після будівництва. Є.Оселя та доступна за державними програмами. Не упустіть можливість стати власником цього затишного та комфортного житла

Евгения Рыхлика улица, 15, Богунский, Житомир, Житомирская 60000.0 USD
dom.ria.com

Продається 2-кімнатна квартира в центрі міста на 3 поверсі цегляного 4 -поверхового будинку. Квартира перепланована: кухня-студія та окрема кімната. Всі меблі та техніка залишаються. Чудова пропозиція як для комфортного проживання, так і для інвестування в оренду. Телефонуйте для детальнішої інформації та організації перегляду! Пропозиція від агенції нерухомості.

Киевская улица, 21, Богунский, Житомир, Житомирская 60000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з великим балконом. Квартира з автономним опаленням та теплою підлогою. Можлива переуступка. Власники готові зробити право власності та єОселю, але це буде коштувати більше. ЖК Мрія - сучасний новий житловий комплекс із закритою територією та дитячим майданчиком. Поруч із ЖК розташовані ринок, базар, маркети, аптеки та інші необхідні обєкти.

Продам 1к квартиру в ЖК Мрія на Покровській
olx.ua

Квартира "сталінка" потребує ремонту. На першому поверсі будинку розташовані комерційні приміщення. На другому поверсі всього дві житлові квартири. Опалення пічне. Можливий торг реальному покупцю. Цегляний будинок має власний закритий двір. До квартири належить гараж з документами. Квартира розташована в центрі міста.

Трикімнатна квартира в центрі
olx.ua

Квартира має окремі кімнати, роздільний санвузол, кухню та дві великі лоджії. Квартира в житловому стані. Можливий обмін на 2-кімнатну квартиру. Реальному покупцю торг.

№ 12164 - 4 к. квартира, Маликова, Польський бульвар, 8/9 эт., панель
olx.ua

Квартира має три окремі кімнати. Квартира 2-рівнева. Є тераса площею 11 кв.м. Квартира доступна за державними програмами, зокрема "єОселя". Квартира розташована у зданому будинку після будівництва.

Продаж квартири 3х кімнатна Двоповерхова з терасою
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Житомир

Квартира не кутова. Квартира обладнана автономним опаленням. Будинок утеплений. Є ОСББ.

Продам 3-х квартиру Гормолзавод,автономне опалення.
olx.ua

Квартира з гарним ремонтом. Є велика кухня з підготовленим місцем під пральну машинку та посудомийку. Встановлені приховані карнізи. Індивідуальне газове опалення. Розведено теплу підлогу скрізь, окрім кімнати. З техніки є витяжка, варильна поверхня та духова шафа. Можливий продаж по програмі єОселя або під спецкошти.

Продається 1 к.квартира в ЖК Вільський
olx.ua

Квартира знаходиться в будинку з АО.

Продається трьох кімната квартира на вулиці Героїв Десантників з АО.
olx.ua

Квартира з косметичним ремонтом. Квартира не кутова. Встановлені склопакети. У квартирі встановлена газова колонка. Поблизу розташовані дитячий садок та школа.

3х квартира Перемоги
olx.ua

Квартира не кутова. Зроблена стяжка підлоги та оштукатурені стіни. Будинок давно зданий та заселений. Вікна виходять у двір та на дитячу площадку.

Продаж 2 кімнатної квартири ЖК Фаворит.
olx.ua

Квартира має дві окремі кімнати з лоджіями, два санвузли та кухню з лоджією. Стан після будівельників. Квартира розташована в цегляному будинку. Є тихий двір з власною стоянкою.

Продам 2-х кімнатну квартиру. ЖК Польський бульвар!!!
olx.ua

Квартира має великі панорамні вікна. Встановлено автономне газове опалення. Квартира розташована в житловому комплексі Смарт Сіті.

Продам 2к Смарт Сити
olx.ua

Квартира велика та комфортна. У квартирі є два санвузли. У кожній кімнаті є лоджія. Будинок газифікований та має індивідуальне опалення. Всі комунікації підключені. Будинок здано в експлуатацію та заселено. Створено ОСББ. Будинок якісно побудований з червоної цегли та утеплений мінватою. Зовнішня цегла.

Зданий та заселений ЖК Польський бульвар,рн Малікова
olx.ua

Квартира має кухню-їдальню площею 23,5 кв.м., спальню площею 23 кв.м. та окремий санвузол. Є гардеробна. В квартирі дві великі лоджії. Стан після забудовника. ЖК Преміум Парк.

Продам квартиру ЖК Преміум Парк
olx.ua

Квартира не кутова. Є автономне опалення. Встановлені металопластикові вікна та балкон. У квартирі є паркет. Санвузол суміжний та облицьований кахелем. У квартирі залишаються кухонні меблі, меблі у кімнаті, побутова техніка, кондиціонер та сигналізація.

Продам 3кім. Київська з Автоном.опаленням
olx.ua

Квартира не кутова, розташована в середині будинку. Зроблено ремонт. Кімнати окремі. Балкон обєднаний з кімнатою. Є вмістка комора, яку можна використовувати як гардеробну. Встановлено металопластикові вікна. На підлозі якісна паркетна дошка, на стінах "венеційська" штукатурка. При продажу залишаються всі меблі та техніка. Можливий розрахунок по банку. Квартира розташована в цегляному будинку. Поруч розташована вся інфраструктура центра міста та ТРЦ Глобал.

3-кімнатна квартира по вул. Київській. р-н Східної. Ремонт. 4/5 цегла
olx.ua

Продається 1 на квартира з АВТОНОМНИМ опаленням в Сучасній новобудові міста. Квартира загальною площею 41м2 розсташована на 5 поверсі 10 поверхового цегляного будинку. В помешкані зроблений сучасний ремонт з дотриманням усіх технологічних процесів та норм. Ремонт зроблено з якісних та дорогих матеріалів. Квартира обладнана усім необхідним для комфортного проживання. Уся потрібна інфраструктура поруч. Поруч розмістився сучасний парк з алеями,де можна провести вдало час з родиною та друзями. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону Ексклюзивна пропозиція від агенства нерухомості

Польський бульв., 20
rieltor.ua

Продається 3-кімнатна квартира в центрі по вул. Гоголівській 15. 8/9 панель, не кутова. Метраж 67/7.5. Металопластикові вікна. Засклені два балкони. Вікна в двір. Простора, дуже світла та затишна квартира. В коридорі велика кладовка, яку можна переробити в гардеробну Є нова газова колонка. Квартира має хороший, жилий стан. Можливий продаж з меблями та технікою Район з добре розвиненою інфраструктурою. Поряд ринок, магазини, школа, садочок, банки, аптеки тощо Створено ОСББ Чистий підʼїзд на магнітному замку, новий ліфт Хороший тихий двір. Телефонуйте, домовимось про перегляд. 0679823811 Наталія АН Максимус

Гоголівська вул., 15
rieltor.ua

Шукаєте квартиру від забудовника - зверніть увагу на ЖК River City. Це сучасна новобудова в районі з розвиненою інфраструктурою - Житомир, Шпаковський, 25. Зараз у продажі 3-кімнатна квартира з сучасним комфортним плануванням на 2 поверсі 12-и поверхового будинку. Заселитися в ЖК River City можна після заявленої дати здачі - 1 квартал 2026 року. Забудовник - Інтергал-Буд.

Шпаковский проезд, 25, Житомир, Житомирская 59575.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 496 результатів