Пропонуємо вашій увазі трьох кімнатну квартиру на нижній польовій з розвиненою інфраструктурою поруч. Квартира складається з трьох окремих кімнат та двох балконів. Вітальня 17.1 кв.м, спальня 11.7 кв.м, та ще одна спальня 9.4 кв.м. В квартирі є автономне опалення, не кутова. Всі вікна та балкони з металопластику, зроблений капітальний ремонт в санвузлі. Будинок цегляний, зроблений капітальний ремонт даху та утеплення ззовні. Неодмінним плюсом є гарний великий двір. Розташована поруч з квартирою вся необхідна інфраструктура – супермаркет, садок, школа, ринок, зупинка громадського транспорту. Квартира у чистому охайному стані, готова до проживання. Чистий продаж. Не втрачайте можливості стати власником цієї прекрасної квартири! З нетерпінням чекаємо на ваш дзвінок для організації перегляду.

Вітрука вул., 42/7
rieltor.ua

Нова пропозиція на ринку нерухомості м.Житомир Затишна 3 кімнатна квартира у центрі міста. 8 поверх 9 ти поверхового цегляного будинку. 68 кв.метрів загальна площа. Квартира Покращеного Планування - всі кімнати окремі, простора кухня, балкон + лоджія (дивіться план в оголошеннні) . Не кутова, тепла та світла. Красивий панорамний огляд з вікна на наше місто. На все встановлені лічильники, бойлер та проточний водонагрівач. Металлопластикові вікна та м/п лоджія. У квартирі при продажі залишається сучасна шафа -купе та кухонні меблі. Хороше місцерозташування будинку - все поряд для комфортного проживання родини та родини з дітками. Деталі та запис на показ за телефоном Ціна 55000 у.о торг 098-58-13-277 Олена АН Діона

Київська, 6
rieltor.ua

будинок зданий в експлуатацію є право власності на квартиру є можливість перепланувати в 2 кімнатну

можливий продаж по єОселя
Михайла Грушевського вул. (Котовського), 98
rieltor.ua

Продаж 3х квартири Київська, Глобал, Будинок 🏡 розташований в гарному тихому дворі, але при тому , що все поряд, 1/5 п, не кутова, Прибудова на- Столова 8,1 м, до кухні , Загальна площа 64/41. Є 2 вікна в прибудові МПО, під вікнами батареї, , ролети наружні по всіх вікнах, Всі вікна МПО, 2ві Кімнати окремі, зал прохідна, Подвійні вхідні двері, Замінено вся сантехніка, Нові вбудовані кухонні меблі, нова духова шафа, нова варочна поверхня, нова витяжка, нова душ кабіна, Паркетна дошка по квартирі, Чиста, домашня, охайна, тепла , поряд котельня , Вільний продаж, 55000 торг, Ключі, Фото на ВАЙБЕР Всі подальші питання тільки по телефону,

Східна, 75
rieltor.ua

Квартира виконана у форматі смарт-квартири. Зроблено якісний ремонт з використанням європейської сантехніки. Встановлено теплу водяну підлогу по всій квартирі. Є проекти на електрику та сантехнічні роботи. Квартира продається власником.

власник
Продам смарт квартиру 33 м квжк Сімейний
olx.ua

Квартира зі свіжим ремонтом, який потребує незначного доопрацювання. Є тепла підлога. У будинку є всі зручності. Встановлено електрокотел, нову грубку та газове опалення. Є лічильник на світло день-ніч. Будинок розташований у самому центрі міста.

власник
Продам квартиру в одно поверховому будинку
olx.ua

Квартира з авторським ремонтом. Квартира продається з меблями, технікою та посудом. Квартира продається терміново. Можливий торг.

власник
Продам однокімнатну квартиру то
olx.ua

У квартирі зроблений ремонт.

Продаж 1 но кімнатної квартири Полісся 1
olx.ua

Квартира була перепланована з трьохкімнатної у двокімнатну. Зроблено великий зал та окрему спальню. Виконано новий ремонт. Проведено заміну проводки та встановлено інсталяцію гарної якості. Балкон засклений. У квартирі залишаються всі меблі та побутова техніка. Встановлено нові кухонні меблі та LED-світильники. Будинок розташований далеко від дороги в тихому дворі.

Продажа двухкомнатной в самом центре на  Киевской 59
olx.ua

Квартира має вдале планування та дизайнерське оформлення. Ремонтні та оновлювальні роботи завершені. Квартира обладнана якісними меблями та сантехнікою. ЖК Полісся - це елітний житловий комплекс з цілодобовою охороною, закритою територією та місцем для паркування. У дворі є дитячий майданчик. Квартира розташована в безпечному районі з усіма необхідними зручностями: магазинами, аптекою, ресторанами тощо. Неподалік розташовані дитячі садки та школи. Є доступ до громадського транспорту.

Продаж однокімнатної квартири ЖК Полісся
olx.ua

Продаж квартир у ЖК, Житомир

Продається 2 кімн квартира в ЖК Домбровський. Право власності. Після будівельників

ул. Домбровского, 12, Центр, Житомир, Житомирская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3х кімнатна квартира в центрі міста. автономне опалення. меблі та побутова техніка. кондиціонер. торг.

Рыльского улица, 5, Богунский, Житомир, Житомирская 55000.0 USD
dom.ria.com

52м2 свободи на 9-му поверсі подарують тобі не лише чудовий вид на місто, а й безмежні можливості для креативну. Новий будинок, розвинена інфраструктура та затишний двір з дитячим майданчиком-все для комфортного життя.

Покровская улица, 99Д, Крошня, Житомир, Житомирская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продам квартиру в центрі міста вул.Довженка Не кутова Зручний третій поверх Нормальний житловий стан Залишаються вмонтовані меблі Чистий продаж Можливо по перерахунку

Довженко улица, 49, Королевский, Житомир, Житомирская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається простора чотирикімнатна квартира загальною площею 84 кв.м, розташована на девятому поверсі панельного будинку (Маліковський проект). Всі кімнати роздільні, що забезпечує комфорт та приватність для кожного члена родини. Простора кухня площею 9 кв.м стане зручним місцем для приготування їжі та сімейних обідів. Санвузол роздільний. Будинок знаходиться в затишному та добре розвиненому районі Промавтоматика, де поруч розташований ліцей 24, що робить це місце ідеальним для сімей з дітьми. Квартира потребує ремонту, що дозволяє новим власникам створити інтерєр за власним смаком.

Героев Крут улица, 64, Королевский, Житомир, Житомирская 55000.0 USD
dom.ria.com

Пропоную 3-х кімнатну квартиру, р-н Богунія. Сталінка, товсті стіни з червоної цегли.Висота стелі 3метри. Відмінне планування кімнати всі роздільні, квадратний коридор, 2 балкони. Сан вузол ремонт. Тихий район, поруч сосновий ліс.

Самойловича Гетьмана улица, 4, Богунский, Житомир, Житомирская 55000.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна двокімнатна квартира поліпшеного планування на Польовій. Чому варто обрати саме цю квартиру: Відмінне розташування: Квартира знаходиться в одному з комфортних районів міста, біля фонтану. Поруч ринок "Сімейний", магазини, садочки, школи - все, що потрібно для зручного життя. Тепла та світла: Квартира некутова, на середньому поверсі, сонячна сторона, тому в ній завжди тепло і світло. Сучасний ремонт: В квартирі було зроблено капітальний ремонт: замінені труби, проводка, встановлені металопластикові вікна. Санвузол роздільний в кахелі. Меблі та техніка: Квартира продається з усіма необхідними меблями та технікою: три шафи-купе, двоспальне ліжко, робочий стіл, кухонні меблі, холодильник, пральна машина тощо. Вам залишиться лише приїхати і жити! Затишний двір: Будинок має доглянутий двір, а ОСББ почало реновацію підїздів. Основні характеристики: Поверх: 3/9 Загальна площа: 50 м² Кухня: 9 м² Кімнати: 2 окремі Стан: Гарний житловий Опалення: Централізоване Гаряча вода: Бойлер Ця квартира - це ідеальний варіант для тих, хто цінує комфорт, затишок та зручне розташування. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном вказаним в оголошенні.

Полевая площадь, 18, Восточный, Житомир, Житомирская 55000.0 USD
dom.ria.com

Квартира з роздільними кімнатами. Санвузол роздільний. Є велика лоджія. Квартира в хорошому стані. Встановлено бойлер. Квартира не кутова.

Продаж квартири  Промавтоматика
olx.ua

Квартира має рівні стелі та нові металопластикові вікна. У квартирі встановлені лічильники. Квартира здається в оренду через агентство. Вартість послуг агентства становить 600 доларів. Квартира розташована в самому центрі міста.

Квартира в районе Житнего ринку!
olx.ua

Квартира в хорошому стані. Кімнати окремі, санвузол теж окремий. Стіни та стелі вирівняні, підлога паркетна. Сантехніка поміняна. Є два балкони. Квартира обладнана бойлером. Встановлені металопластикові вікна. Квартира знаходиться в житловому хорошому стані.

Продам 3х кімнатну квартиру на Путятінській
olx.ua

Квартира в хорошому житловому стані. Усі кімнати окремі, санвузол окремий. Квартира має велику лоджію на дві кімнати та великий засклений балкон. Є тамбур на дві квартири. У квартирі встановлені металопластикові вікна, лічильники та бойлер. Квартира продається з меблями та технікою. Будинок цегляний. Поблизу розташовані школа, магазин, зупинка громадського транспорту та дитячий майданчик.

Продаж 4-х кімнатної квартири в районі Богунії.
olx.ua

Квартира утеплена і має гарний стан. Зроблено перепланування, є кухня-студія. Встановлені металопластикові вікна. У квартирі є колонка.

Продаж двушкі в центрі
olx.ua

У квартирі зроблений капітальний ремонт з використанням якісних матеріалів. Є три окремі кімнати, простора кухня-студія, ванна та коридор. Встановлені металопластикові вікна. Для нагрівання води встановлена колонка. У квартирі залишаються кухонні меблі.

№ 12304 - 3-х кімнатна квартира. Івана Мазепи/Київська.
olx.ua

Квартира має окремі кімнати, квадратний хол і 2 лоджії. Квартира в простому житловому стані, що дозволяє зробити ремонт під себе. Будинок має покращене планування. Розташування будинку тихе, зелене та затишне. Будинок розташований поблизу громадського транспорту, шкіл та дитячих садків.

Продаж 3х кімнатної квартири на Малікова , вул Польський Бульвар
olx.ua
1 - 24 з 577 результатів