Пропонуємо до продажу 2-кімнатну квартиру з індивідуальним газовим опаленням, розташовану по вул. Вороного, Житомир. • Поверх: 4-й з 5-ти. • Тип будинку: панельний. • Стан: житловий, готовий до проживання. • Вікна: пластикові, забезпечують енергоефективність та збереження тепла. • Вхідні двері: броньовані, забезпечують надійний захист. • Опалення: індивідуальне газове опалення, що забезпечує комфорт та незалежність від централізованих систем. • Інфраструктура: Поруч школа, дитячий садок, магазини, аптеки та інші необхідні заклади. • Транспорт: у пішому доступі знаходиться зупинка громадського транспорту, що забезпечує зручне сполучення з усіма районами міста. Ексклюзивна пропозиція!!! Для більш детальної інформації та перегляду квартири звертайтесь за вказаним номером телефону в оголошенні.

Гагаріна вул., 18
rieltor.ua

Квартира в новобудові, гарне планування, не кутова. Простора та світла, можливість перепланування. Оперативний показ.

Євгена Рихліка вул. (Щорса 5-й), 13
rieltor.ua

Може бути під єОселя. Продається однокімнатна квартира в новому будинку на Малікова. ЖК Польський бульвар Будинок введений в експлуатацію, всі мережі підключені, на квартиру оформлене право власності. Стіни - цегла+мінвата+клінкера цегла. Є ОСББ. Квартира з індивідуальним газовим опаленням, дуже зручне планування. В квартирі є дві лоджії, які використовуються, як житлова площа. Велика кімната - 21 м2. Також в квартирі простора кухня - 12м2. Також є можливість додати 10м2 тамбура. Планується закриття території комлексу. Є велика парковка. Дуже зручний район, є зона відпочинку, парк, фонтан на етапі будівництва. Багато магазинів, ринок і т.д. Можуть розглядатися різні варіанти придбання - єОселя, спецкошти, молодіжне кредитування. Пропозиція від Агенства нерухомості «Житомир».

Сурина Гора вул. (Маликова), 20
rieltor.ua

Окрема квартира в приватному секторі, окремий вхід, загальний двір з огорожею, + ділянка 3 сотки, жилий стан, всі зручності. Торг

Леваневського вул., 5
rieltor.ua

Продам однокімнатну квартиру в новобудові Перлини Корбутівки. Стан після будівельників. Можливе оформлення за спецкошти.

Чуднівська, 129Б
rieltor.ua

Квартира після забудовників. Є дві лоджії та тамбур на одну квартиру. Квартира продається з правом власності.

власник
olx.ua

Квартира має окремі кімнати та роздільний санвузол. Незасклений балкон. Квартира потребує ремонту. На все встановлені лічильники (вода, електроенергія, газ). Будинок має лічильник тепла. Можливий торг. Будинок має ОСББ. Дах будинку новий. Територія навколо будинку доглянута.

Продам 2 кімнатну квартиру в центрі.
olx.ua

Квартира потребує ремонту. Балкон засклений. Встановлені металопластикові вікна. Є бойлер. Встановлено бойлер. Будинок панельний.

Продам 4 кімнатну квартиру на Крошні
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира район Глобала. Цегляний будинок. Не кутова.

Согласия майдан, 2/98, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3 кімнатна квартира, в районі Київська/ І. Мазепи. Не кутова. Колонка. Жилий, чистий стан. Кімнати суміжно- окремі, можна розділити. Нові труби. Чистий продаж.

Ивана Мазепы улица, 88А, Центр, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продаж квартир у ЖК, Житомир

Продається 1 к. квартира в ЖК Рівер сіті загальна площа 55 м2 на 8 поверсі 16 поверхового будинку.Кімната окрема площею 24 м2, кухня 20м2, санвузл . Будинок комфорт+ класу, побудований по монолітно-каркасній технології. Введений в експлуатацію, всі комунікації наявні. Поруч знаходиться річка і ліс, магазини. В квартирі зроблена частково штукатурка стін і чистова стяжка в кімнатах. Встановленні і підключені радіатори опалення, підведена електрика, якісні вікна і вхідні двері. Опалення - аналог індивідуального, котельна на будинок + встановлено лічильники тепла на кожну квартиру окремо, є можливість регулювати споживання тепла. Котельня працює навіть якщо немає світла, від генератора. Два ліфти, пасажирський і вантажний. Територія закрита, є дитячий майданчик, встановлені камери відеоспостереження. Асфальтований підʼїзд. Підземний паркінг, наземний паркінг Багато квартир уже заселено. Є право власності більше 3 років. Може розлядатися продаж під державні програми Пропозиція від агенції.

генератор
Шпаковский проезд, 25, Корбутовка, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продається затишна 3-кімнатна квартира в чудовій локації, що межує з парковою зоною та набережною річки. Це ідеальний варіант для тих, хто цінує природу та спокій, але хоче залишатися в місті. У квартирі всі кімнати окремі, що дозволяє максимально ефективно організувати простір. Всі необхідні зручності вже підключені: центральні комунікації, вода, газ, електрика. Особливістю цієї пропозиції є наявність власного двору, де можна облаштувати місце для відпочинку або під гараж. Квартира пропонується під індивідуальний ремонт, що дозволить втілити всі ваші дизайнерські ідеї та створити ідеальне житло під себе. Це дійсно вигідне розташування поруч парк, набережна для прогулянок, ідеальне місце для сімейного життя або тихого відпочинку після робочого дня. Не пропустіть можливість придбати житло в такому прекрасному місці!

3-й пер. Чудневский, 10, Центр, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продається 3х кімнатна квартира на Крошні, район АТБ. Цегляний будинок. Жилий стан квартири. ТОРГ.

Покровская улица, 131, Богунский, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Продаж 2х кімнатної квартири, 10/10 цегла, не кутова, 50/8, лоджія утеплена, м/п рама, м/п вікна, вбудовані меблі та техніка на кухні, меблі в залі залишаються, гарний житловий стан, криша перекрита, можливий продаж під різні види виплати.

Гоголевская улица, 102, Королевский, Житомир, Житомирская 45000.0 USD
dom.ria.com

Квартира має комфортне планування. Опалення централізоване. Висота стелі - 2.7 м (від підлоги до стелі). Секція здана в експлуатацію, оформлено право власності. Будинок побудований за монолітно-каркасною технологією. Стіни зроблені з газоблоку (газобетону) та утеплені мінеральною ватою. Територія закрита для авто та сторонніх.

Продаж квартири 54м2 в новобудові.
olx.ua

Квартира з дуже зручним плануванням. Є велика кімната площею 21 м2 та простора кухня площею 12 м2. Також є дві лоджії, які використовуються як житлова площа. Можливість додати 10 м2 тамбура. Стіни з цегли, мінвати та клінкерної цегли. Квартира з індивідуальним газовим опаленням. Всі мережі підключені. Можливі різні варіанти придбання - єОселя, спецкошти, молодіжне кредитування. Квартира може бути придбана під єОселя. На квартиру оформлено право власності. Будинок новий, введений в експлуатацію. Є ОСББ. Планується закриття території комплексу. Є велика парковка. Дуже зручний район. Є зона відпочинку, парк, фонтан на етапі будівництва. Багато магазинів, ринок і т.д.

Однокімнатна квартра в ЖК Польський бульвар
olx.ua

Квартира з частково зробленим ремонтом. Виконана машинна стяжка. Тепла підлога встановлена скрізь, окрім кімнати. Зроблена розводка світла та води. Частково виконана штукатурка стін. Запущений газ. Закуплені радіатори на квартиру. В наявності 2-контурний котел. Квартира розташована в житловому комплексі Полісся 2.

Продаж 1 кімнатної квартири Полісся 2
olx.ua

Квартира має квадратний хол та окремі кімнати. Загальний стан житловий. У квартирі встановлено бойлер. Квартира не кутова.

Продаж 3 кімнатної каартири
olx.ua

Квартира простора та сучасна. Квартира розташована в новобудові. Квартира знаходиться в самому центрі міста.

Продається однокімнатна квартира
olx.ua

Квартира вільного планування, не кутова. Розпочато ремонт - залита підлога, покладено теплі поли, зроблено сантехніку з інсталяцією. Встановлено бойлер. Квартира має гардеробну. Встановлено бойлер. Будинок введений в експлуатацію. Ліфти працюють.

Продам квартиру ЖК Смарт Сіті
olx.ua

Квартира у житловому стані. Можливий торг.

2кім квартир, маліковський проект
olx.ua

Квартира охайна. Кімнати окремі, санвузол роздільний. У кухні та одній з кімнат встановлені металопластикові вікна. В іншій кімнаті вікно деревяне, але є металопластиковий балкон. У квартирі встановлені лічильники на всі комунікації. Можливий продаж з меблями та технікою. Можливий продаж. Квартира розташована в панельному будинку на тихій вулиці.

Продається 2-на квартира по вул Князів Острозьких
olx.ua

Квартира має чудовий стан. Квартира продається з усіма меблями та технікою, що знаходяться всередині. Квартира розташована в самому центрі міста, що забезпечує зручний доступ до всіх необхідних обєктів інфраструктури.

Гаряча пропозиція дня! 2х.кв. в самому центрі міста Михалівська/ЛЯТОШИ
olx.ua

Квартира має планування "бутерброд", що дозволяє розділити простір на свій смак. Зроблено косметичний ремонт. Є засклений деревяний балкон та вікна МПО. Встановлено газову колонку. Квартира розташована в тихому центрі міста. В пішій доступності знаходяться магазини, кафе, пошта, супермаркет, школа та дитячі садки. Хороша транспортна розвязка.

Терміновий продаж 2кім.квартири провулок Львівський
olx.ua
1 - 24 з 528 результатів