Продаж офісного приміщення (переобладнана квартира), вул.Львівська. 2 окремі кабінета, кухня, коридор, санвузол. Квартира кутова, м/п вікна з решітками у двір та 1 в торець.

Львівська вул., 3
rieltor.ua

Продається 2-х кімнатна квартира в ТИХОМУ ЦЕНТРІ міста Житомир. Загальна площа квартири становить 46м2. Квартира розміщена на 4 поверсі 5 поверхового панельного будинку. Помешкання складається з 2 кімнат, передпокою, кухні та окремого санвузла. Квартира укомплектована всіма необхідними меблями та технікою, які входять у загальну вартість. Встановлені металопластикові вікна та броньована вхідна група. Поруч знаходиться школа та дитячий садок. В пішому доступі уся потрібна інфраструктура міста. За більш детальною інформацією звертайтесь за номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агенства нерухомості.

ексклюзив
Юрка Тютюнника вул. (Войкова), 11а
rieltor.ua

Пропозиція продажу 2 кімнатної Сталінки з АВТОНОМКОЮ в Центрі Житомира. Загальна площа квартири складає 60 квадратних метрів, що забезпечує вам достатньо простору для комфортного проживання. Квартира ПРЕПЛАНУВАНА в КУХНЮ СТУДІЮ ТА ОКРЕМУ СПАЛЬНЮ, проведений якісний ремонт, що створює сучасну та затишну атмосферу. Особливістю цієї квартири є наявність ІНДИВІДУАЛЬНОГО АВТОНОМНОГО ОПАЛЕННЯ та КОНДИЦІЮВАННЯ, що дозволяє самостійно регулювати температуру в приміщенні, забезпечуючи комфорт у будь-яку пору року. Незалежно від зовнішніх погодних умов, ви завжди будете мати затишок у своєму житлі. Квартира продається з усіма меблями та побутовою технікою, що робить її готовою для швидкого заселення. У просторій кухні-студії є всі необхідні меблі та техніка, включаючи холодильник, плиту, духовку і посудомийну машину. У ванній кімнаті встановлений сучасний сантехнічний обладнання та пральна машина. У спальні є зручне ліжко та шафа-купе. Простора вітальня мебльована зручним диваном, телевізором та шафою для зберігання речей. Ви можете насолоджуватися комфортним і сучасним житлом, не турбуючись про меблі та техніку. Розташування цієї квартири є надзвичайно зручним. Ви зможете користуватися всіма перевагами центральної локації, оскільки поруч знаходиться вся необхідна інфраструктура. У пішій доступності ви знайдете магазини, ресторани, кафе, банки, аптеки та інші заклади. Зупинка громадського транспорту розташована прямо біля будинку, що дозволяє вам легко і швидко дістатися до будь-якої точки міста. Закритий двір з АВТОМАТИЧНИМИ ВОРОТАМИ та власна автопарковка забезпечують вам безпеку та зручність. Ви не будете мати проблем з паркуванням та зможете впевнено залишати свій автомобіль у власному закритому дворі. Квартира ідеально підійде як для пари, яка цінує сучасний стиль та комфорт, так і для молодої сімї з дитиною. Просторість квартири дозволяє створити затишні зони для відпочинку та розвитку вашої сімї. Відсутність великої кількості сусідів гарантує тишу та спокій, що є важливим для комфортного проживання. Ексклюзивна пропозиція!

Перемоги вул., 12
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2кімнатну квартиру на 4 поверсі 9 поверхового цегляного будинку на вулиці Л.Українки(Перемоги). Будинок покращеного планування.Квартира має гарний вигляд,в кімнатах паркет(потрібно пофарбувати),не кутова,сонячна сторона. Залишаються меблі. Поряд зручна інфраструктура: школа, садочок,магазини,центр,поліклініка,зупинка громадського транспорту.

Перемоги, 54
rieltor.ua

Продаж 2 кімнатної квартири в центрі міста Вул. Небесної Сотні 44/30/6 5/5 панель Не кутова Дах не протікає Кімнати суміжні Простий жилий стан Підʼїзд охайний Дуже тепла 30000 у.о. 0678344957 Лілія

Небесної сотні, 44
rieltor.ua

Продається Двокімнатна квартира по вул. Перемоги 49. 5/9 поверх. Цегляний будинок. Осбб. Поруч школа, садочок, зупинка громадського транспорту. Метраж 44/26/6,5 Окремі кімнати. Лоджія на 2 кімнати. Кутова. Стан жилий. Потребує косметичного ремонту. Можна перепланувати і збільшити кухню за рахунок ніші в коридорі. Поруч з квартирою є кладовка.

Перемоги вул., 49
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі двокімнатну квартиру в двоповерховому житловому будинку 1959 року біля обласної податкової Квартира розташована на 2-му поверсі Оскільки в будинку всього 8 квартир, кожна квартира кутова Балкона також немає, проте є невеличкий сарайчик та величезний на 3 авто гараж Двір закритий, є невеличкий дворик Зовні квартира утеплена Санвузол окремий, є автономне опалення В кімнатах та усій квартирі зроблений нормальний ремонт Санвузли та в кухні є кахлі В квартирі залишаються всі меблі та техніка Можливий продаж по програмі Євідновлення Продаж від агенції нерухомості Документи в порядку, готові до продажу 39.900, торг 087.264.32.48 093.426.46.50 Леся Кривчук

Юрка Тютюнника вул. (Войкова), 5
rieltor.ua

Продається 2-кімнатна квартира в центрі міста, вул.Ю.Тютюнника, на 1-му поверсі 5-поверхового цегляного будинку. Загальна площа 43 кв.м. Не кутова, двостороння, тепла. Кімнати суміжні "вагон ". Сан.вузол роздільний. Простий жилий стан. На все лічильники, газова колонка. Садочки і школа поруч (у дворі будинку), супермаркет, поліклініка. Пропозиція від агентства нерухомості.

Юрка Тютюнника вул. (Войкова), 11
rieltor.ua

Бажаєте проживати в центрі самого міста? 2х кімнатна квартира на 2 поверх з 5, сталінка, цегла. Двір закритий з усіх сторін, гарний дитячий майданчик. -2 кімнати окремі 17,7кв.м. та 12,4кв.м -коридор- 5.3кв.м -кухня -7.25кв.м -ванна кімната з санвузлом суміжні- 35кв.м - кладова - потолки 3м - опалення централізавоне. Не зволікайте телефонуйте. Ан Оберіг Віра 096 536 60 44

Соборна Площа, 1
rieltor.ua

В самому центрі міста .Ваша ідеальна квартира . По вул. Перемоги 53 . Квартира на 11 поверсі.Загальна площа 66 м2,житлова 33 м2,кухня 16 м2,дві ізольовані кімнати, всі комунікації. Добре розвинута інфраструктура, для комфортного проживання, неподалік школа, дитячий майданчик та садок, зупинка громадського транспорту, ТЦ ДАСТОР,АТБ, аптеки салон краси. Хороший варіант в самому центрі саме для вас. Квартира варта Вашої уваги! Звертайтесь! Сайт vashrealtor.zt.ua

Двухкімнатна квартира в ЖК "Премєр Холл "
olx.ua

Житлові комплекси у Житомир

Продається квартира. Адреса: Степана Бандери 2 Знаходиться, в центрі міста) Квартира переробленого планування . З прохідної, в дві окремі кімнати. Простора кухня, гардеробна кімната, балкон. Вікна виходять в різні сторони будинку . Розвинута інфраструктура. Напроти будинку : - Спорт зал (Ринг) - Торговий цент Олді. - Клініка Асклепій. - Зупинка транспорту. - Магазини , кафе) - Школа ( садочок Квартира просторна , потребує ремонту .

власник
Продається простора квартира!
olx.ua

Продається двух кімната квартира по вулиці Чапаєва 5)5 цегла, під ремонт.

Продається двух кімната квартира в центрі.
olx.ua

Продаж гарної квартири в самому серці Житомира. Вид з вікон на центральну вулицю і ЦУМ. Централфзоване опалення, 44кв. Детальніше за телефоном Володимир

Небесной сотни улица, 24, Житний рынок, Житомир, Житомирская 38000.0 USD
dom.ria.com

Продам двух-комнатную квартиру в центре, в квартире сделан ремонт , кроме балкона он старой постройки но застеклён, а так все новое.на фото старая газовая плита , сейчас стоит новая и также поставлен новая колонка 2012 года. и ещё одна тумбочка на кухни возле мойки.также есть шторы во всех комнатах.

власник
Дмитрия Донцова улица, 1/11, Центр, Житомир, Житомирская 50000.0 USD
dom.ria.com

Продам 2х квартиру в цегляному будинку , кімната суміжні, світлі, санвузол сумісний, колонка, жилий стан.

Дмитрия Донцова (Адмирала Щастного) улица, 1/11, Центр, Житомир, Житомирская 37500.0 USD
dom.ria.com

Продається 2 кімнатна квартира. Кімнати суміжні, бутерброд. Колонка. Кутова. Балкон засклений. Жилий, чистий стан.

Дмитрия Донцова (Адмирала Щастного) улица, 1/11, Центр, Житомир, Житомирская 36000.0 USD
dom.ria.com

Дослідити місцевість

Продається 2 кімнатна квартира ву районі центра, вул Небеної Сотні- Грушевського. 2 окремі кімнати.Загальною площею 46 м.Знаходиться на 2 поверсі 5 поверхового будинку. Автономне опалення, МПВ вікна, жилий стан, заміняна сантехніка, всі лічильники. Вільний продаж, ніхто не зареєстрований

Небесной сотни улица, 35, Центр, Житомир, Житомирская 36000.0 USD
dom.ria.com

Продам двокімнатну квартиру в центрі міста (вул.Перемоги).Розташована на 4 поверсі 9-ти поверхового цегляного будинку. Не кутова. Загальна площа 51 кв.м., кухня - 7кв.м. Кімнати окремі, санвузол - роздільний. Стан жилий. Вікна металопластикові, є балкон. Можна під виплату. Більш детально за телефоном.

Победы улица, 54, Богунский, Житомир, Житомирская 49500.0 USD
dom.ria.com

2к. , Центр, пл. Соборна, 2/5, кирпич. Термінова продажа в самому центрі міста. Соборна площа. Вікна виходять на площадь.. Окна: металлопластиковые, энергозберегающие. Двери: бронированная. Санузел: горячая вода, кафель, колонка, совместный. Балкон(ы): без балкона, не застеклен. Дополнительно: бытовая техника, встроенная кухня, интернет, счетчики. Рядом: детский сад, остановки, парк, поликлиника, развлекательные заведения, рынок, стоянка, супермаркет, школа. Доп. условия: ВОЗМОЖЕН ОБМЕН, ДОКУМЕНТЫ ГОТОВЫ, ОБЪЕКТ СВОБОДЕН, СРОЧНО, ТОРГ, ЧИСТАЯ ПРОДАЖА. Номер в базе СИТИ: 12108. Звоните! Есть сотни других предложений.

пл. Соборна, 1, Центр, Житомир, Житомирская 53500.0 USD
dom.ria.com

Продам 2 кВ в Центрі, на 3 поверсі 5 -го панельного будинку, кімнати суміжні, 44/32/6, вікна у двір, не кутова.Без ремонту. Гарне місцерозташування, середній поверх і можливість проявити свою фантазію, ось найголовніші переваги данної квартири. Ціна 35500 у.о. для реальних покупців гарний торг.

Небесной сотни улица, 48, Богунский, Житомир, Житомирская 35500.0 USD
dom.ria.com

Пропонуємо вам новинку на ринку нерухомості! Тихий центр міста. Гарне розташування, хороший двір. Будинок знаходиться по вулиці Степана Бандери. 2-кімнатна квартира, чешське планування, На 3 поверсі 5-ти поверхового цегляного будинку. Не кутова, середина будинку. Загальна площа квартири 53/31/7 В квартирі встановлені металопластикові вікна, балкон утеплений, квартира двостороння. Частково зроблений ремонт, кахель, столярка, ламінат. В квартирі залишаються усі меблі та техніка, крім дитячих та ТВ. Чудова пропозиція для тих хто цінує центр, все в пішому доступі, школи, садочки, ТЦ, тощо. Пропозиція від агенства нерухомості. Більш детальна інформація за телефоном.

2 кімнатна квартира С .Бандери
olx.ua

Для тих хто шукає квартиру в центрі ,маю варіант двокімнатної квартири. 42м -загальна площа Кімнати прохідні з гарним ремонтом, замінені вікна на МП ,санвузол в новій плитці, хороша сантехніка, вмонтовані меблі. Чудовий варіант для здачі в оренду (10000грн+комунальні) Підійде для батьків похилого віку, Або матусь з дітками та та візочками. Ціна 39900$

Продається 2 кімнатна квартира на Площі. Вулиця Соборна.
olx.ua

Продам 2 кВ на Лятошинського на другому поверсі 5 -го цегляного будинку., 50/32/8. Ремонт, вмонтована кухня, шафа -купе, засклений балкон, колонка на гарячу воду, на все встановлені лічильники . Самий центр, всі адміністративні та розважальні заклади в пішій досяжності, поруч 23 школа, Житній ринок, парк для відпочинку. Ціна 55000 у.о.

Продам 2 кВ на Лятошинського
olx.ua

Авторський ремонт, сталінка, стелі натяжні, АО електричне, нові комунікації, 4 поверх 4 поверхового будинку, цегла. Район 7 школи, все поруч.

2 кімнатна квартира на вул Перемоги
olx.ua
1 - 24 з 26 результатів