ЖК «Оксамитовий» с. Софіївська Борщагівка, вул. Січова 23. Є холодильник, бойлер, кондиціонер, духовка, мікрохвильовка, варочна поверхня, пилосмок, посуд і столові предмети, гладильна і сушильна дошки. Продається з меблями і технікою. Необхідна інфраструктура для комфортного життя в пішій доступності Школи, садочок, дитячий майданчик, магазини Власність більше 3 років Підходить під є- Оселю 3%, Є- Відновлення, для власного проживання та під орендний бізнес Наразі в довгостроковій оренді.

Січова, 23
rieltor.ua

Продаж великої квартири с.Софіївська Борщагівка, вул. Січова 30/53. Про квартиру: Продаж смарт-квартири з якісним ремонтом, повністю укомплектована меблями та технікою! Загальна площа 23.3 кв.м. У спальній зоні встановлений розкладний двоспальний диван, комод. Кухня обладнана всім необхідним: вбудована кухня, варильна газова поверхня, мікрохвильова піч, холодильник, телевізор, газовий двоконтурний котел. Повноцінний санвузол 4. кв.м. : пральна машина автомат, ванна, умивальник, дзеркало, сушка для рушників. У коридорі встановлена шафа для верхнього одягу та взуття. Заведений інтернет. Дом заселений та зданий в єксплуатацію. У пішій доступності дуже розвинена інфраструктура: супермаркети АТБ та Novus, салони краси, відділення Нової Пошти, аптеки та ін. 1/5 поверх.

Січова, 30/53
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Світла квартира зі зручним плануванням та якісним ремонтом! Продається 1-кімнатна квартира з новим якісним ремонтом в Софіївській Борщагівці на вулиці Січовій, 31. Оселя готова до заселення зроблений якісний ремонт за дизайн-проєктом, потребує лише ваших меблів і особистих речей, які зроблять її ідеальним і затишним місцем для проживання. Квартира світла і дуже вдало спланована: велика кухня-вітальня, санвузол з підігрівом — не тільки підлога, а й стіни в душовій. Квартира компактна, проте дуже вдало спланована, є місце для шафи на вході та окрема спальня кімната. Новий будинок, теплий та якісний, заселений мешканцями. Квартира знаходиться на 3-му поверсі, житловий фонд, проведено газ, державні комунальні тарифи. Ніхто не прописаний. У дворі можна запаркувати авто. Добре розвинена інфраструктура, поруч: торгівельні центри, поліклініка, різні сфери послуг. Зручна транспортна розвязка до міста Київ/ Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Січова, 31
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Гарна квартира з євроремонтом у новому ЖК «Затишний»! Продається 1-кімнатна квартира в Софіївській Борщагівці, на вулиці Січовій, 29. У помешканні виконаний якісний євроремонт з використанням якісних матеріалів. Зручне і функціональне планування підійде як для пари, так і для сімї, невисокий поверх, що є також плюсом. Повна комплектація необхідними меблями та технікою. Вбудована кухня, посудомийна машина, пральна машина, витяжка, газова поверхня, сантехніка, двоконтурний газовий котел, тепла підлога в санвузлі, шафи, двоспальне ліжко, тумбочка. Новий 4-поверховий будинок з сучасними планування квартир. Відкрита територія з гостьовим паркінгом. Новий район з новобудовами поряд із Києвом. Біля ЖК є ліс. Поруч вся необхідна інфраструктура: «АТБ», «Новус», відділення «Приватбанку», ТРЦ «Маєток», «Софія Мол», «Європарк», салони краси, кавярні, кафе, клініка «Адоніс», школа, садочок. Зупинка маршрутки в напрямку «Академмістечка». Можливий обмін на вашу нерухомість. Усі подробиці про квартиру та про її придбання за телефоном. Реальна квартира! Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

Січова, 29
rieltor.ua

2 1 2 6 9 9 1 1 8 Продається шикарна дворівнева квартира (включає три розд.кімнати) з ремонтом та меблями, Софіївська Борщагівка, ЖК Затишний Має велику кухню студію, спальню, санвузол на першому поверсі та кімнату на другому поверсі. Санвузол ( тепла підлога.). Опалення індивідуальне газове 2 х до котел, плита газова. Новий будинок 4х поверховий. Розвинена інфраструктура. ця квартира має пріоритет, тому що її 40 квадратів мають три окремі кімнати, на відміну від стандартних одиниць в 45 кв, які мають кухню і спальню. (Скоси даху). Вся інфраструктура поруч зупинка в 2 хвилинах ходьби. Шикарна розвязка маршруток. Запрошуємо на перегляд!

Січова, 29
rieltor.ua

Продається однокімнатна квартира з новим якісним ремонтом за адресою с. Софіївська Борщагівка, вул Січова 31. Квартира знаходиться на цокольному поверсі, житловий фонд, є газовий котел, газ, державні комунальні тарифи.Двоконтурний котел газового опалення, він же дає гарячу воду. Ніхто не прописаний.Поруч безліч різних магазинів та розважальних закладів. АТБ, Новус, Фора, Сільпо. Зупинка маршруток біля будинку. До метро Академмістечко 15хв. Будинок повністю заселений. Телефонуйте в зручний для Вас час. 09******95 Олександра Снітко

Без комісії! Новий квартира в Софіївській Борщагівці ЖК Затишний кварт
olx.ua

єОселя, Сертифікат Готова однокімнаткна квартира 31 м.кв яка знаходиться за адресою ЖК Затишний вул. Сечова 30/53 с. Софіївська Борщагівка Поверх 5\5 Будинок зданий. Стандартні тарифи. Індивідуальне газове опалення. Велика кухня 15 м.кв. Поряд ЖК Софіївський квартал, Жк Львівский маєток

Готовая квартира с документами под ремонт возле ЖК Софиевский квартал
olx.ua

Код объекта: 1424491. ЖК «Бархатний», кухня студія, три спальні, ігрова для дітей або робоча зона, санвузли, велика туалет, балкон, встановлений котел, квартира повністю укомплектована для комфортного проживання, повністю мебльована, встановлена вся побутова техніка, красивий підїзд, доглянута прибудинкова територія, добре розвинена інфраструктура: супермаркети, ліс, дитсадки, школи, ресторани, магазини, спортзали, салони, зручна транспортна розвязка. Підходити для покупки за програмою єОселя!!!

Сечевая улица, 23, Софиевская Борщаговка, Киевская 120000.0 USD
dom.ria.com

Код объекта: 1885664. Розкішна дворівнева квартира з дизайнерським ремонтом, технікою, меблями в ЖК «Оксамитовий» На 1 поверсі розташовані спальня, прихожа, кухня-студія, ванна кімната.На 2 поверсі дві однакові дитячі спальні, 2 гардероби, ванна кімната з душовою кабіною, пральня. Встановлена вся побутова техніка ( посудомийна машина, пральна машина, телевізори, кондиціонери , холодильник, газова плита та духовка.В кожному санвузлі тепла підлога. Встановлений газовий котел.Чудова інфраструктура, зручна розвязка

Сечевая улица, 21, Софиевская Борщаговка, Киевская 110000.0 USD
dom.ria.com

AV 2 1 2 7 3 1 2 4 2 Продається дворівнева квартира 60кв.м., Софіївська Борщагівка Квартира з ремонтом від забудовника. 4 поверх Поруч розвинена інфраструктура: Новус, Відділення банку, банкомат, Аптека, Лікарня, поліклініка, Дитячий садок, Ринок, Парк, зелена зона, Дитячий майданчик, Відділення пошти, Бювет, Ресторан, кафе, Школа, Магазин, кіоск, Супермаркет, ТРЦ, Зупинка транспорту;

Сечевая улица, 15, Софиевская Борщаговка, Киевская 60000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Софіївська Борщагівка

Географія Софіївська Борщагівка