Продам дачу Жовінка Горизонт,3 хв.річка,5 хв зупинка,2 поверхи,1й гараж, підсобне приміщення 2й 2 кімнати,кухня,криша з ремонтом,можливість прибудови мансарди участок 3 сот.молоді дерева ,доброзичливі сусіди

Горізонт
rieltor.ua

Дачний сезон відкрито Пропоную чудовий варіант на продаж Це дача в районі Старої Подусівки Розташована поруч з вул. Уманця (раніше Макоєвська) Межує з приватними будинками і вулицею Гарний цегляний будиночок Стіни в 1,5 цеглини міцні Гарний фундамент Є місткий льох Ділянка приватизована 5 соток Великим плюсом є те, що будинок знаходиться в кінці дачної вулиці в тупіку. Багато місця для парковки і можна зробити вихід на вулицю біля приватного сектора В будинку є світло На ділянці полив, скважина Ділянка оброблялася постійно, є плодові дерева

Тероборони
rieltor.ua

Продам 2-х поверховий цегляний дачний будинок 42 м2 і земельну ділянку 5 соток в с\т Динамо, дачний масив Березанка

Озерна вул., 211
rieltor.ua

Продам 2-х этажную дачу в "СО" Сокол. Большой участок 10 соток. Капитальная постройка из белого кирпича, перекрытие плиты. Первый этаж : гараж и кухня. Второй этаж : две комнаты. Есть груба, подключено электричество. Соседи проживают круглый год, остановка общественного транспорта рядом (5 минут пешим ходом). От Заза до дачи 5км, транспорт ходит часто. Рядом лес и озеро. Более подробная информация по телефону. Звоните отвечу на все вопросы и организую показ.

СО Сокол, 205
rieltor.ua

Пропонується на продаж дача для відпочинку в с.т. "40 років Перемоги" - територіально в місті, район Кільцевої. Від зупинки громадського транспорту 15 хвилин повільним кроком . Садове товариство оточене лісом , поруч річка Стрижень. Ділянка кутова , приватизована , можливо зробити заїзд для автомобіля. Є підсобне приміщення, туалет, металевий каркас для теплиці. Вздовж ділянки проведений сезонний полив. Будиночок невеликий , є кімната для відпочинку, передпокій , два сухі підвали для збереження врожаю. Проведено електрику, встановлений лічильник. На горищі можливо зробити ще одну кімнату, при бажанні. Дзвоніть, запрошую на перегляд. Дачний сезон розпочнеться вже зовсім скоро!

Кільцева, 46
rieltor.ua

Продаж приватизованої ділянки с/о « Ветиран» (р-н Кільцева, у місті) . Доглянутої землі 5 соток, є будиночок ( бетон , дах шифер, підлога- дерево у гарному стані). Охайний , не великий: веранда, підсобна кімната зі стелажами та кімната з діючою грубою 14м2, стіни - штукатурка короїд. Загальна площа будинку 23м2. Істотні переваги: дача може мати адресу, під забудову, по вулиці газ та центральне водопостачання. Навкруги постійно проживають сусіди, ідеально під забудову приватного будинку. Поруч з с/т зупинка Вартість 13000у.е

Кільцева, 1
rieltor.ua

Продам дачу в черте города, в с.о. Колос, р-н ЗАЗа. Общая площадь домика 35 м2, 2 комнаты, кухня, веранда. Дача в обычном жилом состоянии, требуется косметический ремонт, есть груба. Земельного участка 6 соток. Хорошая инфраструктура, недалеко остановка транспорта и магазин. Звоните, с удовольствием организую показ и отвечу на все Ваши вопросы.

СО Колос, 12
rieltor.ua

Пропонується на продаж дача на Старій Подусівці . Престижне садове товариство ім. Мічуріна активно забудовується , домовладіння поруч використовуються для постійного проживання. ПЕРЕВАГИ: -Приватизована рівна земельна ділянка під одним кадастровим номером . -Гарне сполучення , до зупинки міського транспорту - 5 хвилин, вся інфраструктура міста . -Два літні будиночка , при бажанні цілком придатні для використання , є електрика , підвал, сезонний централізований полив. -Красивий сосновий ліс, річка Білоус, незамерзаюче джерело- в 15 хвилинах повільним ходом. -Пропозиція ідеально підходить для капітальної забудови, є можливість міської прописки, боргів немає. НЕДОЛІКИ: - Дача не оброблялася на протязі останніх трьох років. Дзвоніть , перегляд і більш детальна інформація Вайбер, Телеграм.

Ф. Уманця, 115
rieltor.ua

Продаж дачі в гарній локації - дванадцять хвилин пішки від зупинки, гарний асфальтований доїзд до шостої лінії в садовому товаристві "Зоря", приватизована ділянка на початку вулиці. Є зручний заїзд на ділянку, ділянка огорожена (6.55 сот), є достатньо місця і під двір і під город. Окрім будинку на ділянці деревяний сарай з заїздом з вулиці, використовується як гараж та як дровник, та літній душ. Є зливна яма. Дачний будинок загальною площею 50 м2, з цегли (півтори цеглини з ізоляційною прослойкою), зовнішнє утеплення десяткою мінватою. Замінені на металопласт вікна першого поверху. Матеріал кровлі - шифер. На першому поверсі неопалюваний передпокій, кухня-столова, суміщений санвузол та кімната 12 м2. На другому поверсі кімната 15 м2 з виходом на великий балкон. Під кухнею погріб глибиною 1.8 м, в якому встановлена насосна станція. Своя свердловина, гаряча вода через електричний бойлер, в якості опалення велика груба, яка може використовуватись як плита для приготування їжі, електроенергія підключена, боргів перед садовим товариством нема. Документи на землю у повному порядку, будинок в експлуатацію не вводився, після введення отримати адресу та прописку не проблема. Будинок потребує вкладень по косметиці, утеплення другого поверху, але цілком придатний для проживання навіть зараз. Є куди прибудовуватись. Залишаються меблі, пральна машинка, холодильник, бойлер. Почути подробиці та домовитись про перегляд можна, завчасно подзвонивши на вказаний номер.

Федора Уманця вул. (Мокієвської), 136
rieltor.ua

Продаётся Дача в со «40 лет Победы». Качественная постройка из белого кирпича, 2 этажа, есть погреб и печка. Хозпомещение из белого кирпича дополнительно. Участок приватизирован. Посажены плодовые деревья, орех и виноград. Есть централизованный полив. Рядом хорошие соседи. Район ЗАЗа. Просмотр по предварительной договорённости, Ключи.

Садова, 4
rieltor.ua

У продажу дача в Пролетарському Гаю, с/т "Енергетик". Ділянка 6 соток, приватизована. На ділянці цегляний будиночок в житловому стані. Поруч озеро Земснаяд, ліс. Телефонуйте, із задоволенням відповім на всі питання! Організую перегляд! З повагою компанія АН "Express realty"! Запрошуємо власників до співпраці!

Урочище Святе вул. (Пролетарський Гай), 203
rieltor.ua

Продам дачу в СТ «Щедрість», дуже гарне місцерозташування. Будинок 2х поверхневий цегляний утеплений, 2 кімнати, є камін , грубка з духовою піччю ,проведена вода в будинок, є підвал.Земельна ділянка 8,23 сотки ,рівна правильної форми. Є скважина і по ділянці зроблено розводка труб для поливу, що дуже зручно, є літній душ з подогрівом. На ділянці є дві теплічки, сарай, туалет, бесідка для відпочинку, ростуть черешня, яблуні, персік, горіх, виноград трьох сортів, смородина, багато насаджено квітів.Дорога широка , гарний підʼїзд. За додатковою інформацією або домовитися про перегляд дзвоніть за т.0631782080

Київська
rieltor.ua

Продається дача в Пролетарському Гаю - СТ "Труд". Земля 4, 5 сот - приватизована та 0, 5 сот неприватизованої. Є МОЖЛИВІСТЬ ПРОПИСКИ! Будиночок 12 кв. м, деревяний. Ділянка потребує догляду. На ділянці родюча земля. Гарні сусіди. До лісу та озера Земснаряд 5-7 хвилин. За усіма питаннями -телефонуйте, залюбки організуємо показ дачі.

Аркадія Верзілова вул. (Орджонікідзе 2-й пров.)
rieltor.ua

Дача у місті (Еськова) на першій лінії з приватизованою ділянкою Мріяли про свій приватний будинок у місті але ціни кусаються? Розгляньте будь-ласка ексклюзивну пропозицію від АН "Новалад"! ПРИВАТИЗОВАНА земельна ділянка 3,3 сотки. Ділянка правильної прямокутної форми (12*27 м) Можно використовувати як дачу або приватний будинок для постійного проживання. Двоповерховий будинок (35 м2), побудований з цегли та дерева. СТ "Рябінушка" (район вул. Єськова), біля мостику через р. Стрижень (перед виїздом на Кільцьову). Поруч зупинка громадського транспорту біля Областної лікарні, на вул. Єськова та Кільцьовій. Дача розташована на першій лінії відносно проїжджої частини. Є можливість зробити ворота для заїзду авто на ділянку. Біля дому є колонка з водою. Проведена електроенергія. В будинку є піч. В пяти хвилинах від будинку є вся необхідна інфраструктура для життя: магазини, аптеки, салони краси і тд. Поруч Стрілецька набережна, де можно проводити дозвілля. Документи готові для продажу. Дзвоніть або пишіть у повідомленнях.

Єськова Курсанта вул.
rieltor.ua

Продам дачу "СО" Астра , Старый Белоус. Большой участок 12 соток (два участка по 6 соток). Трех этажный дом, две жилые комнаты. Первый этаж гараж. Есть скважина 36м глубина, насосная станция. Подключено электричество. Полив разведён по участку. Земля обрабатывалась каждый год. Соседи живут круглый год. От остановки 15 мин. пешим ходом. Звоните отвечу на все вопросы и организую показ.

Астра, 20
rieltor.ua

Продам 2-х поверхневу цегляну дачу в СТ Автозаводець. В будинку дві кімнати, є грубка, світло, залишаються усі меблі і техніка. Земельна ділянка 4 сотки, приватизована, оброблена, є колодязь і додатково полівочна вода. Від дачі до зупинки міського транспорту 15 хвилин пішки. За додатковою інформацією дзвоніть за т.0631782080. За запитом можу скинути відео дачі.

Автозаводська
rieltor.ua

Устали от городской суеты, тогда наше предложение для вас. Отлично подойдёт как для отдыха так и для жилья (немного надо приложить руки). Дача в с/о "Весна" в районе Старой Подусовки. Дом 40м2 общей площадью, 3 комнаты. Без внутренних работ. Отапливается грубкой. Свет. В этом сообществе есть интернет. 10 соток земли. Тихое и спокойное место. Очень много соседей проживают круглый год. В 10 минут ходьбы от остановки троллейбуса №5, автобус №1. В конце участка расположено озеро, где можно половить рыбу, речка Белоус в 15ти минутах хотьбы (до пляжа 20минут). Реальному покупателю торг!!!

вул. уманца
rieltor.ua

Продам дачу в городе р-н Старой Подусовки, СО Мичурина. Участок 6 соток (приватизированный), отличное место для постройки дома. На участке кирпичный домик (летний). В доме одна комната и коридор, а также есть большой погреб. Проведено электричество, есть сезонный полив, хоз помещения. Остановка общественного транспорта и магазин рядом, (200м). Земля обрабатывается каждый год, на участке плодовые деревья, клубника, виноград и многое другое. Звоните отвечу на все ваши вопросы и организую показ.

Федора Уманця
rieltor.ua

Продам 2х поверхневу приватизовану дачу в СТ Астра. В будинку гарний житловий стан, вікна деревʼяні з решітками та ставнями, є грубка, світло, практично залишається все. Земельна ділянка 5,4 сотки ,рівна, правильної форми, приватизованає заїзд для авто, є скважина. Ділянка оброблялась, ростуть груша, яблуня, вишня, абрикос, алича, виноград, смородина, малина та багато квітів. Домовитися про перегляд за т.0631782080

Астра
rieltor.ua

ПРОДАЖ Доглянута дача в межах міста Мріяли про дачу де все вже є? Дзвоніть 0979539584, 0935850741. Садове товариство "Зоря" (стара подусівка). 5 хвилин пішки від зупинки. В іншу сторону 5 хвилин і ви в гарному лісі) Приватизована ділянка 6 соток. Гарненький двохповерховий будиночок S-16 м2. Нова шиферна криша. На ділянці своя свердловина і колодязь. Світло- 3 фазний кабель живлення. Молодий сад з сортовими черешнями, грушами, ожина, смородина, море квітів та багато іншої вкусняхи. Поруч дружні сусіди, які постійно проживають. Це дійсно райський куточок Ціна 11000 $ Приходь на перегляд, по ціні домовимося. Ми завжди відкриті у спілкуванні

Макаєвської, 68
rieltor.ua

Продається чудова дача у самому серці природи – в садівничому товаристві "Ромашка", розташованому на вулиці Кільцева, район Півці, Чернігів. Це ідеальне місце для тих, хто цінує тишу, спокій та бажає втекти від міської метушні.На ділянці площею 4.2 сотки розташований будинок, готовий до будівництва. Поруч знаходяться всі комунікації: проведена електрика та водопровід, що робить будівництво ще зручнішим та ефективнішим.Особливим бонусом цієї дачі є чудовий сад з фруктовими деревами, який створює неперевершену атмосферу спокою та гармонії з природою.А ще, не можна не згадати про прекрасних сусідів, які стануть вашими друзями та підтримкою у цьому прекрасному місці.Не втрачайте можливість власними очима побачити цю перлину! Запишіться на перегляд вже зараз та зробіть перший крок до створення свого райського куточка!

Продам дачу СТ «Ромашка» по вул. Кільцева. Чернігів
olx.ua

Дача СТ "Автомобилист"ул.Садовая 55 км.от Киева.Ехать от метро Черниговская маршруткой 0,5 часа.Рядом лес,озеро.Ухоженный участок 8 соток,молодые деревья,виноград.Уютный домик,обшитый сайдингом,крыша-металлочерепица.Стеклопакеты,две комнаты:16 кв.м и 12 кв.м.Есть интернет!На участке скважина,канализаия.Рядом рынок"Перемога" "Березовий гай"Прекрасное место для отдыха и восстановления жизненных сил.Звоните,просмотр в удобное для Вас время!

Дача СТ "Автомобилист"рядом Берёзовый гай
olx.ua

Продам дачу на Подусівці. Садове товариство Механізатор. Міська вулиця Ф. Уманця. Ділянка 3 сотки- обгороджена, доглянута. Будинок цегляний - коридор та кімната. Глибокий , обкладений цеглою ,сухий льох. Високі стелі ,на вікнах решітки. На другому поверсі можна облаштувати кімнату. Електрика підключена. Вода питна-своя колонка. Зручне розташування ділянки -заїзд машини з трьох вулиць, поруч знаходиться озеро. Сусіди проживають цілий рік. До зупинки 15 хвилин ходу. Поруч річка Білоус та гарний ліс. Більш детальну інформацію можна отримати по телефону або під час просмотру дачі .

Дача в Чернігові.Подусівка.вул.Ф.Уманця .
olx.ua

Продам дачу в садовому товаристві " Ветеран" на вул. Кільцева. 3 поверхи, є гараж та погріб. Опалення - груба та камін, централізоване водопостачання під будинком. Земельна ділянка 5 соток, не приватизована. Дачу можна розглядати як для постійного проживання. За додатковою інформацією, телефонуйте. Ваш рієлтор, Антоніна.

Дача під житло на вул. Кільцева, СТ Ветеран
olx.ua
123...5
1 - 24 з 103 результатів