Продається будинок в центрі с. Білозіря, Черкаського району. Будинок загальною площею 57,8 м.2, складається з 2 житлових кімнат площею 20,7 м2, кухні, коридору є комора. Будинок в житловому стані, газифікований. На приватизованій земельній ділянці площею 8 сотих розташовані будинок, сарай, погріб, свердловина є город. Зручне розташування, поруч зупинка, школа, дит. сад, лікарня, магазини, стадіон та багато іншого для комфортного проживання в селі. Будинок можливо використовувати для постійного проживання або як дачу.

Папаніна
rieltor.ua

Продається дача в мальовничому місці кооператив «Сонячна поляна» в районі Фотон, с. Лозівок. Дачний кооператив знаходиться на річці Вільшана та оточений хвойним лісом, дуже гарні місця як для активного відпочинку, так і для прогулянок лісом в пошуках грибів та риболовлі. Ділянка має правильну форму розміром 6,4 сотки, доглянута, по периметру огороджена бетонним парканом, встановлені металеві ворота, на ній розташований цегляний будинок, залитий фундамент для добудови. Будинок розмірами 6,25х4,25 м, на першому поверсі розташовані кухня з пічкою, коридор і комора та простора кімната. На горищі зроблений дерев’яний каркас, є можливість облаштувати кімнату. Покрівля шиферна. Зроблена свердловина з насосом у будинку. В кооператив ходить маршрутний транспорт, в кооперативі є продуктовий магазин. Поруч з даною ділянкою розташований пляж на річці.

Сонячна Поляна
rieltor.ua

Продаж двоповерхового будинку Пропонується до продажу двоповерховий будинок на приватизованій ділянці 5,7 сотих в 23 км від Черкас, за с.Будище на березі річки Вільшанка. Зручне місцерозташування в екологічній зоні, три паркомісця для вашого транспорту, септик, скважина, виділена лінія електрики, гостьовий будинок, літня кухня з зоною барбекю, дровник, підсобне приміщення, сучасні грядки городу з системою крапельного поливу, молодий сад, вимощені доріжки, огорожа з автоматичними воротами. Будинок збудований в 2014році з якісних і сучасних матеріалів, крівля – металочерепиця, фундамент бетонний, стіни газоблок обкладений цеглою, перекриття моноліт. В будинку електрика, водопровід, каналізація Площа будинку 98м2, тут розміщені підвально-технічне приміщення, кондиціонери, бойлери, автоматичні ролети на вікнах, сучасний ремонт, кухня, санвузол на кожному поверсі, спальні, техніка та меблі залишаються новим господарям. Гостьовий будинок має кухню з бойлером, зону барбекю, лазню, душеву, санвузол та спальню кімнату, ваші гості будуть відчувати себе наче в пятизірковому готелі. Сусідів мало, віддалено від дороги, ліс, магазин, поряд чудові сусіди, облаштований пляж. Підійде і як дача і як будинок, в якому можна постійно проживати. Закрита територія з охороною, вдала віддаленість від міста, наявність всього необхідного для життя, магазин, чисте повітря дають чудову можливість стати власниками цього відмінного будинку. Вартість 107000дол (будинок, гостьовий будинок, 5,7сотих землі, меблі, техніка) АН INFICO, Анастасія, +380975173624

Веселкова, 721
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається дача близь річки та лісу в дачному кооперативі Дніпро у Червоній Слободі. На ділянці площею 5 соток розташований будинок із червоної цегли загальна площа якого 40 м2. в Будинку є сухий погріб,горище (при бажанні можна зробити мансардний 2 поверх!),2 повноцінні кімнати ,кухня з пічкою ,веранда.Санвузол знаходиться надворі.У дворі є фруктові дерева,також є свердловина ,літній душ ,будови для інструментів .Кооператив охороняється ,проїзд по перепустці.На території кооперативу є магазин.На цій дачній ділянці ви зможете втілити всі свої мрії та фантазії,і зробити все під свій лад!Чудовий варіант для відпочинку або навіть проживання! Запрошуємо на перегляд!

Горіхова, 118
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж гарну дачу у СТ “Вільшанка”, с.Лозівок. Будинок двоповерховий, цегляний. Без тріщин. Перекриття залізобетонне. Наявність мансарди. Землі 12 соток, два заїзди. Огороджена парканом. Чотири кімнати, кухня, коридор. Сходи деревяні, міцні. У будинок заведено електрику (новий лічильник). Встановлені ґрати. Продаж з усіма меблями та технікою (холодильник). Є буржуйка. Територія доглянута, насаджені плодові дерева: яблуні, абрикос, вишня, шовковиця, горіх. Виноградник, суниця. У дворі встановлена величезна діжка для поливу. Наявність свердловини. Сарай. Дровник. Від дому до зупинки, до пляжу та до магазину 5 хв пішки. У кооперативі сторож цілий рік. Будинок узаконений, з документами все гаразд. Ключі на день угоди. З усіх інших питань, за додатковим відео та домовитися на перегляд телефонуйте.

Вулиця 1
rieltor.ua

Продається дача в кооперативі ”Дружба” в Черкаській обл., с.Лозівок В садівничому кооперативі Дружба, в 25 км від м. Черкас, продається дачний двоповерховий будинок на земельній ділянці 0.06 Га. Загальна площа будинку 98 м2, житлова 50.4 м2. В будинку є все для проживання, а також гостьовий будинок з сауною, кухнею, кімнатою відпочинку. До будинку підведений індивідуальний кабель з трансформаторної підстанції, потужністю 35 кВт. Опалення в будинку від електричного котла, розведена тепла підлога. На ділянці, частково огородженій з усіх сторін, росте молодий сад, є свердловина та вигрібна яма. Також для вашої безпеки встановлена охоронна сигналізація. Гарне місцерозташування, поруч річка та ліс. Телефонуйте! Прекрасний варіант як для відпочинку так і для постійного проживання.

Дружба
rieltor.ua

Пропонуємо на продаж чудову дачу в кооп «Фотон». Центр. Ділянка 12 соток правильної форми (40*30). Будинок цегляний. Жилий стан. Три кімнати, велика веранда, коридор, душ, два хоз. приміщення, дровник. Вода – свердловина(станція), заведена в будинок. Наявність гарячої води. Газова плита(з балонами). Туалет на вулиці. Насаджені плодові дерева: яблоня, слива, абрикос, алича, шовковиця, груша... Виноград. Продаж з усіма меблями та технікою. Від дому до зупинки 2 хв пішки. Поруч річка. Ліс. У кооперативі свій магазин, мусорні баки, рейсовий автобус курсує двічі на день. З решти питань і, щоб домовитися на перегляд - телефонуйте.

Центральна
rieltor.ua

Продається дача в кооперативі "Радуга". Всього 40 кілометрів від Черкас! Траса Черкаси - Канів. Гарна грибна місцевість! Ліс, свіже повітря та краса навколо. Приватизована земельна ділянка 6 соток правильної форми. Цільове призначення: для ведення садівництва. Велике гарне дворище. На подвір"ї є гараж, сарай, баня, скважина та колонка. Всі споруди цегляні, вкриті шифером. Площа будинку 47 м2: кухня, 2 кімнати та веранда. Пічне опаленння. Хороші сусіди. Поруч є будинки, в яких проживають цілий рік. Вартість такої насолоди всього 3500 $. Комісія АН. 0977593113, 0636106813.

Проїзна, 1
rieltor.ua

Хатинка для проживання або для дачі в Тубільцях Шукаєте бюджетне житло недалеко від Черкас або невеличку дачу? Пропонуємо вашій увазі компактний будиночок у Селі Тубільці, який знаходиться у центрі біля Дерев’яної церкви святого Миколи Чудотворця. --У будинку є газове та пічне опалення яке гарно гріє будинок працюючи у парі, а так як будиночок невеличкий, то прогрівається він гарно. --Є невеличкий городик та дерева, ви завжди будете забезпечені свіжими овочами, зеленню та фруктами. --Неподалік від Тубільців знаходиться Дніпро, де є і рибалка і полювання і відпочинок, що буде лише яскравішим робити ваше життя. Магазин поруч, зупинка громадського транспорту також. Телефонуйте за номерами телефонів вказаних у контактах та домовляйтесь про перегляд!

Центральна, 10
rieltor.ua

Домик -прямо возле леса . до воды метров 200 -жабы не квакают комаров нет. Можно выгодно купить пока война, цену опустил.

власник
дача сади дружба фотон дачна ділянка кооператив мошни біля води
olx.ua

Продается или сдается в аренду дача в кооперативе "Тясмин" с . Чубовка Общая площадь двухєтажного дома 70 м2, На 1 этаже кухня проходная , комната, спальня. Вход на 2 єтаж снаружи дома На втором єтаже одна большая комната . Есть просторная веранда. Отопление дома печное паровое. Есть скважина возле дома, перекритие ж/б панели, пол и фундамент заливной бетонный, электричество постоянно, летний душ, туалет во дворе, теплица, плодовые деревья. Огород правильной прямоугольной формы. Дом в глубине двора Заехать к дому можно со стороны улицы для трактора Для машины есть заезд со стороны реки От дома выход к реке Тясмин Оборудовано место для купания и место для рыбалки. Рядом грибной лес . Прекрасное место для отдыха .

власник
Продаю Дача кооп-тив Тясмин с . Чубовка (Чернявка)
olx.ua

Новий обєкт!!! Пропонуємо до продажу невеликий будиночок в с.Руська Поляна, розташований на 28с приватизованої землі майже в центрі села з дуже світлою і позитивною енергетикою. Будинок 44м2 з дерева, обкладеного цеглою, дах - шифер. В ньому є велика кімната, кухня, кладова, веранда, піч з лежанкою, проведені світло і інтернет. Центральне водопостачання, але є і скважина 33м. У дворі сарай з погрібом, туалет, молодий плодоносячий садок, кустарник (лише лохини 30 кущів!), суниця і багато, багато іншого. Є заїзд. Виведений полив на город, який дуже доглянутий. Ворота і хвіртка металеві, а по периметру все огороджено бетонним забором і сіткою. Поруч по вулиці проходить газ. Фасад 22,6м. Дуже гарне розташування: поруч магазин, зупинки, аптека, недалеко школа, садочок, 15 хвилин до лісу. Запрошуємо на перегляди за домовленістю. Його можна використовувати під дачу або приложивши старання зробити гарну оселю для постійного проживання.

Новий обєкт!!! Продаж будинку в с.Руська Поляна
olx.ua

Продаж дачі , с. Єлизаветівка, Черкаський р-н, "Пролісок" Мальовничі місця, поряд ліс та річка, неподалік гори. Ділянка з будинком в кооперативі приватизована, 5.3 сотки. На ділянці є маленький будинок під реконструкцію, електроенергія,скважина,заїзд для авто. На території кооперативу проведений швидкісний інтернет, чудовий пляж, рибацький місток. Також є місце для лодки на причалі. Додатково можемо запропонувати ділянку під сад-город. у сусідньому селі Будище знаходиться супермаркет Файно , будівельний магазин, та декілька маленьких магазинів. Поряд є безліч комплексів з рестораном ,пляжем та басейном,таких як: Санрайз,Дача та готель Перлина, який знаходиться в с. Сокирно. Відстань до міста Черкаси - 23 км, 20хв на машині також регулярно ходять автобуси. Відстань до міста КиЇв - 183 км

власник
Продам дачу, ділянка, будинок
olx.ua

Дача біля річки! Будинок 2 поверховий з ремонтом! Заведена вода. Є капітальний гараж. Площа ділянки 6 сот. - приватизована На теріторії кооператива є магазини, базар по вихідним, пляж, ліс, зупинка громадського транспорту. Є інтернет. Гарне місце для відпочинку, рибальства, поруч ліс де збирають гриби. 5-7хв на машині до сел Лозівок та Будище. 30 км до Черкас

Продаж дачі в кооперативі Фотон, село Лозівок
olx.ua

В селі Білозіря продається недобудова 1998 року. 50,8м2 в нежилому стані. Високий добротний фундамент, цегляні стіни (коробка без внутрішніх стін), дах. Загальна земельна ділянка 15 соток, не приватизовано (5 дворище + 10 город). Пічне опалення, немає газу. У дворі: - літня кухня з підведеними електрикою, газом, відведенням каналізації. Опалення газом та дровами (груби). - сарай-кладова, під ним є погріб (шия, східці); -свердловина; - літня вбиральня; - на городі є фруктові дерева. В межах 5-15 хв ходи (або 1км) магазини, школа, зуп Пічне опалення, немає газу.инка. 106 маршрутний автобус, шкільний. З обох сторін молоді сусіди. Зробивши косметичний ремонт в кухні, можна отримати гарний варіант в жилому стані хоч під дачу, хоч під постійне проживання. Паралельно реалізуєте свої погляди на завершення будівельних робіт основного житла. Будинок потребує уваги дбайливих господарів та вкладень. До Ваших послуг довірена особа власника Надія Миколаївна, ЧЦН «Асистент» При неможливості додзвонитися, звертайтеся на вайбер за тим же номером. Мобільний звязок не завжди якісний. Дякуємо за розуміння.

Продам будинок Черкаси Білозіря №276
olx.ua

Продаж дачі в кооперативі Фотон Будинок 2 поверховий, в жилому стані, мебльований! Поміняні вікна на металопластикові Три кімнати, кухня, 2 окремих санвузла, бойлер на 80л. Дачна ділянка недалеко від річки! Має зручне місце розташування Площа ділянки 12 сот. Є гараж, сарай, курник, навіс під машину, колонка На теріторії кооператива є магазин базар по вихідним, пляж, ліс, зупинка громадського транспорту. Є інтернет. 5-7хв на машині до сел Лозівок, Мошни, Будище. 30 км до Черкас 11900$ Слухаємо ваші пропозиції по ціні! Є відео-огляд

Дача на Фотоні, село Лозівок
olx.ua

Новий обєкт!!! Пропонуємо до продажу будинок 40м2 в с.Руська Поляна, який знаходиться в районі лісництва на 10с. Будинок під реконструкцію, може підійти під дачу. Побудований з глини, обкладений шлакоблоком і цеглою, дах - шифер. Він має дві кімнати, кухню, с/в. В ньому є світло, газ, централізоване водопостачання. У дворі добротний сарай/літня кухня, в якому є гарний підвал, цегляний туалет, яма. Поруч ліс. До центру, як і до школи, до траси з зупинками ( ближче до центру) 15хв.пішки. Дуже гарне повітря, бо тут екологічно чиста зона. Покази за домовленістю.

Новий обєкт!!! Продаж будинку в с.Руська Поляна
olx.ua

Продается дача кооператив Днепр (Слобода) от города 5 км. Идеальное место расположения крайня на улице с виходом в лес, есть возможность расширения стоит прямо в сосновому лесу, соседи только с двух сторони. К озеру 10 метрова к днепр через озеро 300 метрова. Участок 6.8 соток не как у большинства по 4 сотки плюс можно сделать больше. Есть скважина. Самое главное расположение и индивидуальность частка таких на пальцах можно посчитать

власник
Дім Дача кооператив Дніпро(Слобода)
olx.ua

Продається дача кооп. "Восход" с. Софіївка. Площа ділянки 8 соток , приватизовано, на яких розміщено будинки площею по 100 м.кв. На подвірї є гараж, погріб, город, на задньому дворі вихід до лісу. Близько зупинка транспорту. Траса Черкаси-Канів Можливий ТОРГ!

власник
Продається дача кооп."Восток", с.Софіївка Черкаський р-н
olx.ua

Є відео-огляд! Продаж дачі в кооперативі Фотон Будинок 2 поверховий, в жилому стані! Три кімнати, кухня, санвузол на вулиці Є камін, погріб Дачна ділянка недалеко від річки! Має зручне місце розташування Площа ділянки 6 сот. Є сарай, літній душ, сад На теріторії кооператива є магазини, базар по вихідним, пляж, ліс, зупинка громадського транспорту. Є інтернет. Гарне місце для відпочинку, рибальства, поруч ліс де збирають гриби. 5-7хв на машині до сел Лозівок та Будище. 30 км до Черкас 10500$

Дача біля річки на Фотоні село Лозівок
olx.ua

Неспішно продам будинок для родини в с. Червона Слобода, Черкаського району Будинок побудований у 2019 році з газосилікату, частково утеплений. Бо більшій мірі використовувався як дача в літній період, але з перспективою переїзду для постійного проживання. Індивідуальне електричне опалення, що дозволяє регулювати температуру в приміщенні за вашими уподобаннями. Прибудинкова територія може бути використана для ваших потреб за власним росудом Вода подається з свердловини італійською насосною станцією. Підігрів води - електричним бойлером. За домовленістю частина меблів залишиться. Ділянка правильної форми, має площу 10 соток, та заїзд у двір. Ділянка приватизована. На ділянці є легкий сарайчик та старі фруктові дерева. Знаходиться в районі вулиць Шевченка-Чапаєва Продаж від власника, рієлторів прошу не турбувати. Домовитись про перегляд можна на вихідні так як постійно там не проживаю.

власник
Продам будинок в с. Червона Слобода
olx.ua

Продам дачу кооператив "Дружба" с.Лозивок. Будунок з цегли, два поверхи. Опалення пічне. Ділянка 12 сот. Два виходи. Один з них до лісу. До річки "Ольшанка" 10 мін пішки. Є скважина для поливу. Окремо збудована времянка з літньою кухнею та погребом. Документи готові ,хозяїн.

власник
Дача кооператив "Дружба" с.Лозівок
olx.ua

Пропоную до Вашої уваги продаж домоволодіння, облаштованого по-сучасному та зі смаком Садовий двоповерховий будиночок розташований в садівничому кооперативі "Дружба", с.Лозівок Черкаськоі області, що за 25 км від м.Черкаси. Будинок побудований в 2014 році, цегляний, має площу 55 м2. На першому поверсі кімнати 18 м2, 9 м2 та 4 м2+ коридор 4 м2. На другому поверсі 2 кімнати- 12м2 та 9 м2. Вихід на другий поверх по сходах ззовні будинку. Земельна ділянка площею 5 соток приватизована. Ділянка повністю огороджена по периметру. До кооперативу веде асфальтована дорога, а сама територія кооперативу знаходиться під охороною. Їхати з Черкас по трасі. Всі кімнати з хорошим ремонтом, повністю мебльовані .Наявні ліжка, дивани, шафи і ін. Додаткового домашнього колориту додає камін (отоплює перший і другий поверх). Також в дворику розміщений господарська цегляна будівля ,площею 15.5 м2 , із повністю мебльованою кухнею та душевою кімнатою. Також в наявності вбиральня, вигрібна яма. .Установлений потужний італійський водонасос .В дворі облаштоване місце для стоянки автомобіля. Надважливим елементом комфортного відпочинку є чудова доглянута літня тераса площею 18 м2, на якій Ви зможете проводити час в колі рідних та друзів. Не можна не звернути увагу на чистоту та охайність території, а особливо на красу та доглянутість зелених насаджень . Фруктовий сад, декоративні дерева, кущі та квіти , акуратний газон, адже все це створює атмосферу природного спокою і затишку. По всій ділянці розведений полив. Дрова для каміну акуратно складені у дров`яночці. І ,звичайно, як же без річки? За 100 м розміщений центральний пляж з пісочком , далі - місце для риболовлі. Також поруч ліс. На територіі кооперативу є магазин, мініринок. До кооперативу курсує транспорт. Будиночок продається з наявною технікою : холодильник, газонокосарка, телевізор, електроплита. Опалення в будинку : камін + установлені в кімнатах електробатареї . Підводу води в будинок немає, але є можливість це зробити ( власники планували, але не встигли це зробити через події сьогодення). Це питання готові обговорити. Звертаю Вашу увагу, що і на будинок, і на ділянку є правоустановлюючі документи.!! Ціна продажу - 32 тис. долл (умови розрахунку обговорюються). Окремо оплачуються послуги АН. Ми готові розглянути Ваші зустрічні пропозиціі. Проведемо спільно огляд у будь-який зручний для Вас час! Продаж у зв`язку зі зміною місця проживання. Ексклюзивний договір. Прямий продаж.

Сучасний  будинок (дача)   поряд з річкою та лісом
olx.ua

Продам дачу в кооперативі Фотон(Лозивок) Будинок з дерева. Є підвал.Душ та туалет на вулиці. Участок 6 соток. Приватизований. Є широкий заїзд.

власник
Продам дачу в кооперативе Фотон(Лозивок)
olx.ua
1 - 24 з 47 результатів