Продаж прекрасної дачі (приватного будинку) - ідеального місця для відпочинку та релаксації у затишному оточенні природи. Знаходиться всього за 5 км від Києва і в 10 км від метро Житомирська, серед лісу, де можна насолоджуватися прогулянками, збирати гриби та ягоди або просто насолоджуватися тишею. Приватна територія включає в себе ландшафтний дизайн з декоративними рослинами та деревами на 32 сотках. Є фруктовий сад. Родзинкою ландшафту є власне озеро. Будинок двоповерховий, з великим цокольним приміщенням та гаражем. На першому поверсі велика вітальня з каміном, кухня (повністю облаштована меблями та технікою), санвузол та кімната-спальня. Також є пічка- груба (як альтернатива газовому опаленню). На другому поверсі розмістилися дві кімнати з гардеробними та санвузол. Є велика тереса-веранда. Комунікації: газ (двоконтурний газовий котел), свердловина, світло, септик з переливом (9 куб). Дача знаходиться у садовому товаристві. Будинок в експлуатацію введено. Загальна площа ділянки – 32 сотки. Загальна площа будинку 143 м.кв. Крім того, вам гарантована безпека (охорона) та комфорт (зручний заїзд, закрита територія). Поруч знаходяться приємні сусіди, готові допомогти та порадити у будь-який момент. Для вашої зручності поруч розташовані продуктові магазини та супермаркети, щоб вам не довелося віддалено відділятися від вашого оазису спокою та гармонії.

можливий продаж по єОселя
Вишнева
rieltor.ua

Продажа дома от хозяина, не посредник. Стоянка, в дачном кооперативе Воин 2 В 7км от черты города. Площадь дома 35 м.кв, 1 этаж, в доме подвал. Площадь участка 6 сот. На участке расположены три отдельно стоящие постройки, дом 35 м.кв, беседка 14,5 м.кв с мастерской 5 м.кв, а также кухня 6 м.кв, ванная 5 м.кв 1,5 м.кв туалет. Вход на участок с двух сторон, участок прямоугольной формы, на участке плодоносные деревья. В дачном кооперативе осуществляется круглосуточная охрана. Центральное водоснабжение, плюс система для полива, электричество, газ не подключен, но есть возможность для подключения. До ближайшей остановки общественного транспорта – 3 мин в пешей доступности. Вся нужная инфраструктура, магазины, заправки, автомойка, хозяйственные магазины через дорогу. До Киева на машине 7минут. До КП по Житомирской трассе 2км. Рядом река Ирпень, озеро и лес. Стоимость 39000$ (Хозяин) Просмотры по договоренности.

власник
Продам дачный дом Стоянка
olx.ua

Продам дачу з ділянкою поряд з лісом, Стоянка 2. Будинок цегляний 1989 року забудови, два поверхи 136.6 кв м. Гараж з погребом. Комунікації-світло. Ділянка 12 соток під садівництво, приватизована. Ліс за забором. Зупинка громадського транспорту 1 хв. Детальна інформація по телефону!

власник
Дача з ділянкою, поряд з лісом!
olx.ua

Географія Стоянка