Продається будинок з площею 80 кВ.м у мальовничому селі Булахів, Козелецького району, Чернігівської області. У будинку є: газ, вода, каналізація (ванна, туалет), пічне та газове опалення. Будинок у гарному стані, придатний для життя, не потребує ремонту. На території є: великий сарай, гараж, літня кухня, погріб, сад, город (придатний для засадження). Документи готові до продажу. Можливий торг на місці. Усі деталі при спілкуванні по телефону: 0634794235, власник Ольга Іванівна

власник
1 Травня, 5
rieltor.ua

Продається приватний будинок 65 кв.м з земельною ділянкою 0,25 га в мальовничому місці на межі Київської і Чернігівської областей (40 км від Києва) в селі Крехаїв.

власник
Садова, 9
rieltor.ua

Хороша СКИДКА реальному покупцеві! Будинок чотирьохрівневий. Цоколь - великий гараж з критим в"їздом, котельня, більярдна з професійним столом, сауна, басейн, душ. 1поверх- 2 спальні, кабінет, великий коридор, туалет, ванна кімната, кухня, столова, 2 веранди одна із встроєною шафою. З другої є вхід в облаштований льох площею приблизно 9 м2, та двойною вентиляцією. Другий поверх зал з каміном, та 2 спальні, санвузел з душовою кабіною та туалетом. Третій поверх спортзпл з тенісним столом. На подвір"ї літня кухня з бойлером, та кімната яку можна використовувати як літній кабінет, біля кухні пристроєний сарай для інструментів. Також є два критих майданчика для відпочинку, майданчик для приготування шашликів, та барбекю. Є плодоносячий сад, та город, двагазона для відпочинку.Біля будинка бетонований майданчик на 2-3 авто. В будинку є два газових котли. Один сучасний, а другий резервний на випадок відключення світла. Будинок розташований в затишному престижному районі. До двох найближчих заправок біля 1 км. Недалеко ТЦ, відділення Нової пошти та Укрпошти, банківські відділення. Також декілька магазинів. Недалеко від будинка є паркова зона та дитячі майданчики. До річки Десна близько 1 км. Будинок може бути використаний в тому числі для бізнеса. Для цього є сауна, басейн, більярд, теніс, зал для відпочинку з каміном, На подвір"ї дві зони для відпочинку в тому числі з майданчиком для приготування шашликів, літньою кухнею Також можна облаштувати п"ять спален. При бажанні на ділянці ще можна побудувати невеликий дім.

власник
Рапопорта, 19
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Приватизований будинок продаєть з земельним наділом 7 соток у м. Прилуки по вул.Ярмарковій б.1, це 120 км. від Києва. У будинку 4 кімнати 65 кв.м. та всі зручності : газ,котел, бойлер,міський водопровід, інтернет, пічне опалення і камін, шафи-купе, електрична духовка .У дворі є господарські будівлі, сарай та туалет( запасний) , фруктові дерева( груша, яблуні, вишні, сливи), кущі аґрусу, порічок та смородини. Будинок теплий, під сайдингом скловата, у туалеті та на кухні тепла підлога. Будинок продається з меблями, але за домовленістю можна обговорити деталі.

власник
Ярмаркова, 1
rieltor.ua

Вперше у продажу! Продаю 3-кімнатну квартиру за ціною 1-кім.квартири (у Жеківському будинку на 5 квартир) від власника в центрі, кут вул. Хлібопекарській (колишня Воровського) та вул. Коцюбинського. Шикарне розташування будинку дозволить вам усамітнитися від міської суєти, і в той же час знаходитися в самому центрі нашого прекрасного міста. 3-кімнатна квартира з високими стелями, загальною площею 45.8 м2, деревяний в цегли одноповерховий жеківський будинок, всі вікна квартири виходять у двір, тому ніяких сторонніх поглядів та звуків з вулиці не буде. Стан будинку житловий - під ремонт, можна зробити перепланування та ремонт на свій смак. Наприклад, зробити повноцінну 2-х кімнатну квартиру з великою кухнею-їдальнею за рахунок прохідної кімнати. Також є можливість зробити дворівневу квартиру (дуплекс), тобто. прилаштувати 2 поверх. Із сусідами спільні лише дві стіни. Зручності: централізоване водопостачання, центральна каналізація, є можливість зробити зручності в будинку, оскільки є велика веранда, яку можна перепланувати під санвузол, яма біля веранди. У будинку є газо-пічне опалення. Біля будинку є невелика ділянка землі, де є можливість зробити невеликий городик з грядками або зробити власну зону відпочинку з альтанкою та мангалом. Є сарай із погребом. У пішій доступності розташовані зупинки громадського транспорту, парки, площа, школи, дитячі садки, магазини, аптеки, центральний та привокзальний ринки. Усі сусіди порядні. На додаткові запитання із задоволенням відповім, телефонуйте!

власник
3-комн. квартира 45.8 м2 в жэковском доме в центре (ул.Хлебопекарская)
olx.ua

Продам дачу от хозяина. Приватизирована. Общество "Колос" район ЗАЗа. Номер дома 57 по ул. Квитневой. Участок 3 сотки. Дом кирпичный, двухэтажный, 2 комнаты и кухня. Есть свет, подача воды, рядом р.Стрижень, лес, берёзовая роща.

власник
Дача "Колос" район ЗАЗа
olx.ua

Продам дачу в городе, участок 4 сотки, летний домик с верандой, туалет, летний душ, постоянный полив и елекричество, Кольцевая 29/55, садовое общество Железнодорожник.

власник
Продам дачу
olx.ua

Продам гарну 1/2 будинку/дому у Чернігові з окремим двором. + Дім знаходиться в тихому районі міста по вул, Кропивницького район (Нефтібаза)та має зручне розташування.В сими хвилиній ходьби Знаходиться Школа,садок,Сільпо,АТБ + Половина Будинку 31м2 . + Велика кухня площею 11,2м2 + санвузол, спальна кімната 9,4 та прихожа(вітальня) 9,5м2 + Також залишаються всі меблі, та техніка + Зем.ділянка + Вода,Газ По всіх питаннях телефонуйте, домовимось!

власник
Продам пів будинку
olx.ua

Продам 2х этажный частный дом площадью 208 м.кв 2022 года постройки. Находится на асфальтированной ул. Бланка в районе озера "Земснаряд". Участок ровный, приватизированный. 7 соток. Дом построен максимально качественно по индивидуальному инженерному проекту с соблюдением всех технологий строительства. Материал стен: Газоблок D500 37мм Крыша: Металлочерепица "Прушинский" Отделка стен внутри: Окрашены с пуливера. Полы: Плитка, теплый пол. Отопление: Электрическое. Все готово для твердотопа, либо под тепловой насос. Интернет: Оптоволокно Ворота: Автоматические откатные + Распашные ворота. Очень многое для реализации современных решений и комфортного проживания здесь продумано и подготовлено наперёд. Как владелец этого дома отвечу на все вопросы и с удовольствием дам всю информацию об объекте в подробностях. Ремонт завершён на первом этаже на 95% ( остались мелкие доработки на ваш вкус ). На втором этаже выстроены стены согласно проекта, выведены коммуникации. На этом этапе второй этаж законсервирован. Телеграмм для связи со мной: EvgeniySergeevitch Для посредников: Я уже выбрал и сотрудничаю только с одним агентством недвижимости. Никакие предложения о помощи в продаже приниматься не будут.

власник
Новый частный дом в районе Земснаряда.
olx.ua

Окремий будинок розташований на 5 сотках приватизованої землі по вул.Пухова 7 з усіма комунікаціями заведеними в будинок( центральне водопостачання,центральна каналізація,газ,електроенергія). Стан будинку - під ремонт! Гарне місце росташування: з однієї сторони вулиці р.Десна, а з іншої - вся можлива інфраструктура( магазини,банки, садки,школи,зупинки..).Зручний асфальтований підїзд до будинку. Більш детально по телефону!

власник
Окремий будинок,дом отдельностоящий Пухова
olx.ua

Продається частина приватного будинку в районі Старої Подусівки (вул. Спортивна) в м. Чернігів. Будинок розташовано в приватному секторі, всі вулиці асфальтовано, рядом є ліс. Загальна площа будинку складає 87 м. кв. Будинок фінський із добудовою з цегли. Весь будинок утеплено екструдованим пенопластом та обшито сайдінгом, що забезпечує підтримання комфортної температури в літній та зимовий період. Покрівля виконана з шиферу. Будинок складається з 3-х окремих спільних кімнат, залу, кухні, окремою столової з великим дубовим столом, передпокоїв та ванної кімнати. Будинок має два входи, під їдальнею мається сухий погреб для зберігання консервації та овочів. Всі вікна склопластикові. В будинку є два кондиціонери, які встановлено на кухні та в залі. Система опалення будинку складається з двох котлів: газового з електронасосом та електричного. До будинку підведено 3-фазну електричну мережу та встановлено двозонний електричний лічильник. Дана система дозволяє здійснювати опалення будинку як від природнього газу, так і за рахунок електрики по нічному тарифу. Крім того, будинок має лічильники на воду та газ. Підігрів води здійснюється за допомогою газової колонки, що дозволяє мати гарячу воду цілий рік. Каналізація септик. Зовнішня територія має площу близько 4 соток на яких розташовано: окремо цегляний гараж з оглядовою ямою, два технічні приміщення, вольєр для собаки, невеличкий огород, перед будинком палісадник. Гараж: сухий, декоровано песчаником, криша металева; є оглядова яма, яка закривається деревяними щитами; з легкістю можна розмістити позашляховик з довжиною до 5 м та шириною до 2 м. Гараж має металевий верстак та ніші для розміщення інструментів та майна. Сарай: побудований з червоної цегли, покрівля - реберойд та шифер; є погреб для зберігання овочів та консервації. Сарай: побудований з білої цегли, має два поверхи. Будинок знаходиться в 5 хв. пішій досяжності до зупинку громадського транспорту, за допомогою якого можна доїхати до центру міста за 30 хв. Рядом є невелички продуктові магазини та ларьки. Ціна - 87 тис. доларів з розумним торгом. Перегляд за попередньою домовленістю із власником. Власник - Юрій, 067 пятсот три 64 вісімдесят сім.

власник
Продаж приватного будинку
olx.ua

Продається житловий будинок з червоної цегли Загальна площа 100,4 кв.м. житлова площа 60,3 кв.м. усі зручності, побутова техніка, меблі Баня пеноблокі, Сарай, Гараж цегла Земельна ділянка 11 соток в рекреаційній зоні міста (Швейцарія у Чернігові) по вул. ул. К. Разумовского (бувш. Рахматуліна)

власник
Продається житловий будинок
olx.ua

Жабинского 6, строго напротив стадиона «Локомотив». Высота потолков 3.2м. Общая площадь 42кв.м. Все коммуникации в доме: Свет/газ/канализация/вода. Сухой, компактный погреб и дымоход. Отдельно стоящий сарай с большим погребом. Полисадник, курятник. Место под парковку авто. Помещение приводиться в состояние «голые стены», оставляю два котла(отопление и вода). Квартира приватизирована, без прописанных.

власник
Квартира в Многоквартирном доме.
olx.ua

Продам приватний будинок по вул. Тероборони(Гагаріна). Два поверхи. Будинок на приватизованій землі, 8,4 сот. Площа будинку 210 + гараж 30м2. В будинку власне опалення - твердопаливний котел, теплі поли, бойлер. Земля постійно обробляється(збираємо врожай полуниці, смородини, персиків, вишні, яблука, малини, поречини). Дуже багато місця під посадку для будь чого. Біля городу велика металева будка для різних потреб(може і під курятник підійти)дровник, великий стіл з лавами для гарного обіду. В будинку деревяні євро вікна та двері. Другий поверх потребує тільки косметичних робіт(стіни не фарбуємо, тому що продаємо будинок). Санвузол сумісний на першому поверсі, але є вивід на другий поверх для окремого туалету. Є два погреби- один у гаражі, інший в будинку. Залишаємо матеріал (дерево,в основному дуб, різних розмірів, готовий до монтажу) на свої потреби. 09******33 Іван.

власник
Продам приватний будинок по  вул Тероборони (р-н Подусівка)
olx.ua

Продається частина будинку. В 2015–2017 була проведена реконструкція і оформлення документів. В домі 3 жилих кімнати, санвузол, коридор, кухня. Є пічка-камін. Тераса на задньому дворі. Біля дома капітальна теплиця 10м2. Фундамент і стіни утеплені, вікна деревяні зі склопакетами, частково металопластикові. Будинок і земля приватизовані.

власник
Продається частина будинка. Чернігів, вул. Березова 9/2
olx.ua

Продається будинок та земельна ділянка приватизована, від власника м. Чернігів вул. Стрілецька 20 , в чудовій екологічній зоні, поряд з озером р. Стрижень та лісопарком Ялівщина . Будинок відокремлений (потребує кап. ремонту ) В будинку є централізоване водопостачання , газ , електрика , можливість підключення до каналізації (шахта біля двору ) Будинок розташований в дуже гарному тихому та перспективному місці як для життя так і для бізнесу ( баня ,Кіоск ) розташування на проході до річки , поряд ресторан ,5хв до трц Голівуд , поряд зупинка транспорту , школа та дитсадок 10 хв. пішки . Поряд розбудовується новий мікрорайон с інфраструктурою .

власник
ЦІНУ ЗНИЖЕНО . Будинок біля озера та лісопарку , земельна ділянка
olx.ua

Продается часть дома в Чернигове(от хозяина без риэлторских %)по ул.Слободская(р-н Козацкой).Общая площадь 80м кв .АГЕНСТВА НЕДВИЖИМОСТИ ПРОСЬБА НЕ БЕСПОКОИТЬ!!!уместен разумный торг

власник
Продается часть дома в Чернигове от хозяина. (без риэлторских%)
olx.ua

Все вопросы по телефону либо в сообщении. Цена без мебели . Река в огороде .лес через дорогу .два сарая больших . Летняя кухня . Есть по мимо дома рядом ещё один огород .смт.Холмы не далеко . Село Козиловка .район Корюковский , смотрите по карте . От села до Корюковки где то 30 км . В селе школа , садик ,магазины .до центра села километра 4-5 .

власник
Дом село Козиловка
olx.ua

Продам дом, 100км от Киева, 2 комнаты, веранда, кладовая,прихожая, погреб,колодезь.Рядам возле реки Десна. Просмотры в любое время, детально можно обсудить по тел.переписываться нет возможности.

власник
Продам, участок с будинком.
olx.ua

продается дача под киенкой общество капрон домик 94 на участке сарай с туалетом . колодец участок 3.75 сотки огорожен при желании можно жить размер домика 4 на 6 без веранды

власник
дача в под киенкой
olx.ua

Продається будинок та ділянка 9,4 сотки (у власності) за адресою: м. Ніжин, вул. Березанська, 71. Поруч з Міською лікарнею. Будинок під знос або підсобне приміщення, для проживання наразі не придатний. Проведено міські комунікації (електро, водопровід, можна до газової труби приєднатися по вулиці). Торг!

власник
Будинок та ділянка в місті Ніжин
olx.ua

Продам дом в поселке городского типа Ичня! Срочно !!!Скоро будем на объекте есть возможность увидеться и совершить продажу ! Важно !ЭТО ЦЕНТР ,ЦЕНТРАЛЬНЕЕ ВСЕХ ЦЕНТРОВ! В кредит не продаю на год,два ,пять и так далее. Цена для такого места и площади адекватна ! Состояние жилое !Кто хочет делайте ремонт и живите . Находится на улице Покрасивская ,в тупике ,не у дороги ,тишина и покой пять минут от центра . В пешей доступности всё- рынок ,озеро ,парк ,магазины и так далее. 4 комнаты ,сени ,кладовая ,чердак в доме .Газовое отопление ,дровяное на выбор. Плита есть в доме.Есть груба и печка . УДОБСТВА НА УЛИЦЕ!. ВОДЫ НЕТ в доме ,но проведены трубы по тупику ,есть возможность провести воду . Летняя кухня отдельно ,в ней тоже есть газовая плита и дровяное отопление! Пять сараев ,два погреба ,сарай для поросёнка ,курятник ,сад ( яблони ,груша , смородина ).Колодец возле дома личный. Земля -огород рядом 15 соток. В квартире есть мебель ,ковры ,кровати все как было так и осталось после проживания хозяйки . Не проживаю в Ичне! Если вы хотите посмотреть есть возможность ,соседи покажут и все расскажу по телефону!А лучше пишите сюда,так как могу быть за границей! Есть торг у калитки !

власник
Дом в центре Черниговской области
olx.ua

Квартира в двухквартирном доме со всеми удобствами по ул. Армейская(центр). Отопление газовое .Вода. Дом утеплен 90,5 м. кв . 3 комнаты ,высокие потолки ,кладовка ,сени .Участок 11,38 соток. Гараж - 2 этажа. Летний домик .Погреб, сарай ,огород .ТОРГ .+38***********25 . Вопросы пишите в сообщения .

власник
продам дом г .Мена
olx.ua

Пишите, пожалуйста, на звонки не отвечаю, если нужен просмотр, дам номер телефона. Ровный прямоугольный участок под застройку, со старым домом в с. Евминка Черниговской обл. До Киева 60 км, до Остра 12. Несколько раз в день ходят маршрутки. Во дворе есть колодец, в доме печь и груба. В доме жили, он тёплый, деревянный, но он старый, без условий, больше под снос или требует приложения рук. Електричество в данный момент отключено, при необходимости подключим или договоримся. По дороге газ. В конце огорода можно выкопать пруд, там низинка, раньше проходил канал, за ним поле. Рядом в 2 км река Десна, лес ещё ближе. Хороший участок, уютный, комфортный, не угловой. Земли больше, чем по документам, больше 40 соток. Кто хочет покоя и умиротворения, здесь очень хорошо. Пишите, отвечу, вышлю фото. Разумный торг возможен. Смотрите другие мои объявления, есть интересные вещи.

власник
С. Евминка, участок под застройку, со старым домом, 60 км от Киева
olx.ua
1 - 24 з 1 057 результатів

Популярні запити