Унікальна можливість придбати дачний будинок прямо на березі річки Дніпро, розташований на першій лінії Причалу № 3. Цей затишний будиночок з загальною площею 51 квадратних метрів пропонує комфортний відпочинок. На першому поверсі - кухня-студія та ванна кімната, а на другому мансардному поверсі - затишна спальня. Продаж з меблями та технікою. Додаткові переваги включають власне паркомісце, мангальну зону та зручне приміщення для зберігання речей. На території кооперативу діє цілодобова охорона та відеонагляд, щоб забезпечити вашу безпеку та спокій. Це ідеальне місце для відпочинку та релаксації від міської метушні. Ціна 31 500$

Набережна вул., 3
rieltor.ua

Продаж готового таунхаусу з новим якісним ремонтом та власною прибудинковою територією по вул. Сагайдачного 166. Заходь і живи або здавай в оренду 3 поверхи, 2 кімнати, 2 санвузли + власна тераса Загальна площа 49м2 На першому поверсі простора кухня зі спальним місцем та незавершена ванна кімната, яку можна переобладнати під гардеробну На другому - спальня та санвузол з ванною На третьому - гостьова кімната та тераса вільного призначення Опалення індивідуальне - електро. Енергозберігаючі вікна. Утеплений фасад. Централізоване водопостачання та водовідведення Ціна: 69000$

Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 166
rieltor.ua

Продається капітальний 2 поверховий будинок, загальною площею 150 м.кв., розташований на території 55 причалу на базі відпочинку. Зручне місцерозташування в кооперативі, територія якого охороняється цілодобово, відеоспостереження. За будинком закріплене своє паркомісце для автомобіля та водного транспорту. Будинок побудований по дизайнерському проекту з екологічно чистого матеріалу (з брусу), на фундаменті. Повністю обладнаний всім необхідним для комфортного проживання та відпочинку. В будинку три спальні кімнати, кухня, сумісний санвузол з душовою. Проведено клінінг. Комунікації: електричне та пічне опалення, скважина, погріб. Біля будинку є бесідка, мангал та барбекю. Чудові сусіди, які можуть скласти компанію за вечерею та поділитися гарним настроєм. При оформленні отримуєте членство в кооперативі. Також можливий обмін на одно чи двокімнатну квартиру в м. Черкаси з вашою доплатою. Готові слухати пропозиції.Телефонуйте. Показ в зручний для Вас час!

Дахнівська вул.
rieltor.ua
Задайте ціну будинку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ТЕРМІНОВИЙ ПРОДАЖ! ЦІНУ ЗНИЖЕНО! Продам капітальний будинок, побудований з піноблоків та обкладений цеглою, криша керамічна металочерепиця. Загальна площа будинку 80 м.кв., на першому поверсі розташована кухня, вітальня, санвузол. На другому 2 спальні, ванна кімната. Всередині облицьований цеглою, меблі та техніка вся в гарному стані. Всі комунікації для постійного проживання. Опалення пічне та електричне (тепла підлога), власна свердловина обладнана системою очистки води, каналізація-септик. Закрита територія комплексу, охороняється цілодобово, відеоспостереження. За будинком закріплено 3 місця для водного транспорту та елінг для катера. Телефонуйте, показ в зручний для Вас час!

Набережна вул.
rieltor.ua

Продається елітний будинок в центрі міста. Будинок побудований за власним дизайнерським рішенням з дорогих брендових матеріалів та ландшафтним дизайном. Характеристика будинку: Будинок зданий в експлуатацію в 2007 році, загальною площею 165 м.кв., житлова 96 м.кв., кухня 15 м.кв. Фундамент свайний, утеплений пінополістиролом із зовні. Стіни – керамзитоблок, утеплений пінопластом 100 мм та облицьований декоративною цеглою. Покрівля – композитна черепиця. Комунікації: В будинок заведені центральна каналізація та водопостачання, газ (двоконтурний німецький газовий котел Vaillant), електрика потужністю 15 кВт (двотарифний лічильник), провідний інтернет, сигналізація, відеоспостереження по будинку та всій території. Додатково встановленні два резервні баки для холодної та гарячої води об’ємом по 500 л кожен та на випадок відключення електроенергії генератор, що забезпечує автономне живлення всього будинку. На першому поверсі знаходиться прихожа, зал, кухня, спальня, санвузол з душовою кабіною та топочна. На другому поверсі: 3 спальні кімнати, санвузол з джакузі іноземного походження. Оздоблення: На підлозі плитка керамограніт (прокладена тепла підлога) та паркетна дошка, столярка з натурального дерева, декоративна штукатурка, італійські шпалери, дворівнева стеля з підсвіткою, якісна сантехніка. Кухня виконана під замовлення з натурального дерева за індивідуальним проектом. Будинок повністю укомлектований меблями та побутовою технікою відомих світових брендів. 5 кондиціонерів, шафи-купе в кожній кімнаті та прихожій, двоспальне ліжко з натурального дерева з ортопедичним матрацом, кутовий диван у вітальні та інші меблі в дитячих кімнатах. Загальна площа земельної ділянки 7,1 сот. По всьому периметру земельної ділянки прокладений фундамент на якому встановлений паркан. На території побудована альтанка з дерева та керамічної черепиці для комфортного відпочинку 12 осіб, біля якої розташований тандир. Також є утеплений гараж з підсобними приміщеннями та автоматичними воротами. В’їзд на територію будинку також обладнаний автоматичними воротами за індивідуальним проектом з дорогих матеріалів. В 2022 році по всій території земельної ділянки була замінена тротуарна плитка. А газон та декоративні рослини оснащені системою крапельного поливу. Чому я раджу обрати цей будинок для комфортного проживання? 1. Він максимально енергозберігаючий 2. Максимально зручне планування 3. Незважаючи на те, що в будинку проживали з моменту побудови він має вигляд як НОВИЙ. 4. Розташований в найпрестижнішій центральній частині міста Черкас Для потенційних покупців відкриється ще дуже багато приємних несподіванок при перегляді. Для більш детального ознайомлення з будинком та сім’єю, яка в ньому проживає запрошуємо до зустрічі. Телефонуйте!

ексклюзив
генератор
Пушкіна вул.
rieltor.ua

Пропонуємо до продажу 2-х поверховий будинок у мальовничому місці, на ділянці з соснами і виходом до води. Стіни будинку з брусу, утеплені мінеральною ватою та обшиті дерев’яною вагонкою. Фундамент бутовий, дах метало профіль. Будинок складається з 5 кімнат, с/в на кожному поверсі, терраса – 25 м.кв. Вода – свердловина. Септик. Площа будинку – 140,9 м.кв., житлова – 115,8 м.кв. На березі біля річки побудована баня з кімнатою відпочинку і террасою. В будинку і бані є діючі каміни, додатково електричне опалення. Земельна ділянка 0,39 га. Прямий вихід до р. Дніпро.

Набережна вул.
rieltor.ua

Пропонується до продажу частина будинку, розташована на 2,5 сотках приватизованої землі в районі водоканалу. Будинок побудований із цегли з бутовим фундаментом. Будинок состоїть із 2 кімнат, кухні , ванної кімнати і коридору. Стан під ремонт, але каркас будинку доволі міцний, тому при бажанні можна добудуувати другий поверх. Заїзд можна облаштувати, але для невеликої машини. При бажанні можливо викупити і другу частину будинку. Більш детальна інформація по телефону.

пров.Степана Разина, 5
rieltor.ua

Продам чудовий будинок. Княжа. Вул Ярослава Мудрого.Звенигородський район. Черкаська обл.В чудовому, тихому місці.Участок 35 сот.,рівний.Будинк 60 м.,з пластикові вікна, газовим опаленням,грубою,піч,літня кухня,погріб,сад. Є залізнича станція, річка, ставки. Є дитячий садок, школа, магазини, церква, кафешки та інша інфроструктура!Ціна 5500у.е.Торг.

можливий продаж по єОселя
Ярослава Мудрого, 45
rieltor.ua

Пропонується до продажу будинок в селі Листвина Корсунь-Шевченківського району, відстань до міста Корсунь-Ш. 3,5 км. Село розташоване вздовж мальовничих берегів річки Ризінкова, яка є притокою р.Рось Будинок розташований на 10 сотках землі в приватній власності на одній із центральних вулиць, вул. Шевченко. Будинок має гарне планування состоїть із 3 просторих кімнат, кухні і веранди. Стан будинку дозволяє одразу зайти і жити, стіни - дерево, обкладене цеглою, висока стеля, криша з металочерепиці в гарному стані, якісна деревяна підлога. Будинок газифікований, опалення за рахунок газових конвекторів або можна використовувати пічне опалення, заведена вода , туалет на подвірї. Є також надвірні споруди: погріб, гараж, сарай, також встановлений якісний паркан біля будинку.

Шевченко, 7
rieltor.ua

Пропонуєтся на продаж спаравді рідкісний варіант житлової нерухомості ! Будинок з новим ремонтом, житловий стан - відмінний! Загальна площа - 76.8 м2. Дві окремі кімнати, велика простора вітальня, сумісний санвузол, кухня 10 м2, прихожа. Будинок на 2 входи. Всі необхідні для проживання комунікації наявні: газо- та електропостачання, водопостачання та водовідведення, при потребі можна підключити інтернет. Подвійне утеплення будинку: ззовні пінопластом, зсередини- мінеральною ватою, всі вікна металопластикові . Саме тому влітку він не перегрівається, а взимку дуже добре тримає тепло. Дві повністю автономні сучасні системи опалення: твердопаливна та газова. Опалення прокладено повністю нове – починаючи від батарей та труб, закінчуючи підключеним котлом Іmmergas. По будинку прокладена нова елекпроводка, підключено 3 фази, установлений лічильник з тарифом день/ніч, дозволена потужність 7 Квт з можливістю збільшення. Зроблена нова розводка води, труби із високоякісної міді. У ванній кімнаті побудована душова із дверима із загартованого скла, установлений рукомийник, унітаз. Все із урахуванням сучасних тенденцій. Прокладена тепла підлога у ванній кімнаті, кухні та прихожій. І не менш важливою перевагою є високоякісні матеріали, з яких робився внутрішній ремонт: якісна фарба і плитка у ванній та кухні, на підлозі німецький ламінат підвищеного класу стійкості. Будинок продається без меблів. З надвірних споруд – великий капітальний сарай з погребом, опалюваною літньою кухнею, господарчими кімнатами. Літня кухня повністю облаштована (плита, витяжка, газ.конвектор, меблі). Перед сараєм та будинком покладена бруківка. Надворі є літній душ та вбиральня . Дві капітальні вигрібні ями виходять від будинку та від літньої кухні, побудовані в цьому році. Також є свердловина із фільтром. Перед будинком облаштована земельна ділянка площею біля 1 сотки для втілення в життя ідей ландшафтного дизайну. Тут вже є огорожа із самшиту, ростуть кущі трояд, гібіскусу, туї та декоративні кущі, є місце для відпочинку. За будинком росте молодий сад, кущі смородини, малини, порічок та полуниці. Огород – родючий чорнозем. Загальна площа земельної ділянки – 25 соток, приватизована. Двір огорожений. Село Яснозір`я Черкаської обл. знаходиться за 40 км від м.Черкаси та за 30 км від м.Корсунь-Шевченківський. Навколо села - ліси, в центрі села – озеро (для риболовлі). Село велике, з розвиненою інфраструктурою. Будинок знаходиться в центральній частині села по вул. Центральній, асфальтований під’їзд. В пішій доступності школа, дитсадок, магазини прод- та промтоварів, амбулаторія, аптека, поштове відділення, будинок культури, дитячий майданчик, базар. До зупинки транспорту( щоб поїхати в місто) йти 10 хв. Так як село знаходиться на трасі, проблем чим поїхати немає - курсує рейсовий транспорт та приватники. Це справді дуже якісний і рідкісний варіант житла, адже будинок робили люди для себе і з любов`ю. Хто придбає, буде 100% задоволений. При огляді ще ряд переваг. Ціна договірна. Пропозиція ексклюзивна, покупець АН комісію не платить. Огляд виключно по попередній домовленості.

Центр
rieltor.ua

Продаж будинку в с. Благодатне по центральній вулиці Гагаріна. Загальна площа ділянка 35 соток. Загальна площа будинку 56м2. В будинок підведені всі комунікації. Септик 3м2. Є бойлер. Опалення водяне газове , також є піч діюча. З надвірних споруд є погріб, гараж, курятник. Дві скважини глибиною 32 і 14м . Прямий продаж. Агенство нерухомості INFICO

Гагаріна, 76
rieltor.ua

Продам будинок в тихому та затишному місці. Вдалині від міської метушні та інших факторів ризику. Загальна площа 180 м². Електрика три фази 15 кВт. Будинок підключений до газопостачання (газова плита, газовий котел Proterm для опалення), тепла водяна підлога. У разі відсутності електрики та газу будинок підключений до бензинового генератора. У разі відсутності бензину в будинку знаходяться нові дві печі на дровах, розташовані таким чином, щоб рівномірно обігрівати всю площу. Все освітлення в будинку світлодіодне, тобто ощадливе. Електроживлення зроблено таким чином, що без електрики будинок переключається на автономні джерела. Є стабілізатор напруги 380 Вт. Можливе проживання в будинку протягом одного тижня абсолютно без зовнішнього споживання світла та газу. Вода поставляється автономно автоматичним способом через електроенергію, є можливість підключення ручного насоса. Дві колони для очищення води (одна хімічна, друга вугільна). Вода в будинок подається чиста блакитного кольору. Для питної води – фільтр системи зворотний осмос. Три санвузли та чотири повноцінні спальні, велика гостьова кімната, кухня з виходом на веранду. Перший поверх викладений кахельною плиткою, все що може затиратися (всі кути, що може бути викладено кахлем, дуже надійно оброблено) Присутня пральня, вбиральня, великий коридор. Будинок продається з усіма наявними меблями та побутовою технікою. На ділянці 40 соток є додаткові будівлі у вигляді сараю 20 м2. Майданчик перед будинком, навколо будинку та паркування залито 10 сантиметровим шаром залізобетону, на майданчик пішло 90 кубів.

генератор
Молодіжна, 24
rieltor.ua

Будинок 2014 Келеберда Черкаська область. Чудове місце, 150 метрів від берега Дніпра, сосновий ліс, земля 12+2,3 сотки, 7122082300:01:001:1725. 152/47,7/46,2 поверхи, цегла, з/б перекриття, стіни і стеля утеплені 100 мм,h-3,1 метра, композитна металочерепиця, вікна Bikareff, готовий для проживання, кухня, сантехніка, шафи-купе, меблі, сантехніка,плитка/ ламінат,тепла підлога, с/в на обох поверхах,3 спальні 19,5/17,9/10,3, камінний зал- столова-кухня 46, гараж 24, двір «старе місто», бесідка, огорожа Газ, електроенергія, вода х/г, каналізація автономна, Інтернет, ТВ антена, опалення газовий та окремо твердопаливний

власник
набережна, 74
rieltor.ua

Продам таунхаус в районі 13-ої школи. Три поверхи загальною площею 85.2 м2 після будівельників. Досить важливо, що є вода, каналізація, електрика, автономний електрокотел, тепла підлога в трьох рівнях, два санвузла. Всі сусіди живуть, ділянка попереду 0.02сотки. Тихе місце, чудова транспортна розв’язка, поруч магазини, аптеки, дитячий садок, школа. Це чудовий варіант для тих, хто любить спокій. Показ по домовленості. Ціна об’єкта 53000 тис у.о

Гетьмана Сагайдачного вул. (Ватутіна), 166
rieltor.ua

Ексклюзивний Таунхаус з сучасним ремонтом, в районі Казбет. Переваги : - Рік побудови 2020 рік, зданий в експлатацію. - Земельна ділянка рівної форми, 1.23 сотки, приватизована - Зроблений якісний і сучасний ремонт Перший поверх - кухня - студія 30кв.м. (кутовий диван, телевізор, дизайнерський стіл + стільці, камін, вбудована техніка, посудомийка), гардеробна, сан.вузол, передпокій. Другий поверх - дві роздільні кімнати, гардеробна, сан.вузол. - Висота стелі - 2.9м - Автоматичні ворота, в дворі плитка. Агенція Нерухомості Вектор

можливий продаж по єОселя
Кривоноса вул.
rieltor.ua

Будинок із саману, обкладений червоною цеглою. В будинку є веранда, вітальня, дві ізольовані кімнати та кухня. Опалення газове. Водопостачання централізоване та є скважина. Стан будинку дозволяє зайти і жити та поступово облаштовувати зручності в домі.

Незалежності, 188
rieltor.ua

Продаж сучасного будинку (дуплекс), що знаходиться по вул. Вишнева, р-н Луначарського. Будинок 2020 року, побудований з газоблоку, повністю утеплений. Дерев’яне перекриття, покрівля - метало черепиця. Площа земельної ділянки становить 4,4 сотки. В дворі встановлені автоматичні ворота, є септик, гараж (23м2) вхід є не тільки з двору, а і з самого будинку. Також є зона для відпочинку, а для тих хто займається садівництвом , є ділянка для втілення ваших фантазій, створивши власний сад або квітник. Загальна площа будинку становить 117 м2 В будинку 2 роздільні кімнати, кухня-студія (33м2), санвузол (8,2м2) та кладове приміщення. Підлога ламінат та плитка (тепла підлога в коридорі, санвузлі та кухні). Електричне опалення, для зручності та економії встановлений двох тарифний лічильник. При продажу в будинку залишаються всі меблі та техніка (вбудований холодильник , посудомийна машина, мікрохвильова піч, духова шафа, кондиціонер, пральна машина, плазмовий телевізор). Чудова локація, тихе місце та дуже привітні сусіди. Запрошуємо на перегляд! Телефонуйте для детальної інформації)

можливий продаж по єОселя
Вишнева
rieltor.ua

Продається новобудова будинку в районі Миру (Чорновола-Садова), в тихому провулку. Двоповерховий будинок з газобетону 300мм товщиною, фундамент - залізобетонні фундаментні блоки, армопояс між першим та другим поверхом, ззовні утеплений пінопластом 100 мм та облицьований якісною декоративною штукатуркою фасаду CERESIT. Зроблена відмостка навколо будинку, відведення води в дренажні колодязі Площа будинку складає 140,4 кв. метра, житлова - 58 кв.м., 4 кімнати, 2 сан. вузла (гостьовий і для домашнього користування). Простора кухня-студія 37 кв.м., з якої відкривається вихід на літню терасу, спальня та господарче приміщення на першому поверсі та 3 кімнати і санвузол на 2-му поверсі. В будинок заведена електрика та водопостачання. У будинку зроблено армування стін штукатурною сіткою, розведення каналізації. Склопакети TROCAL енергозберігаючі Німеччина, фурнітура Winkhaus. Дах виконаний з металочерепиці Словаччина, утеплений мінераловатою 200 мм. Площа ділянки 0.0425 га. Територія ділянки захищена огорожею з метало профілю, з воротами та хвірткою, замощення виконано тротуарною плиткою. Водопостачання і каналізація центральні. Прямий продаж. Документи готові до продажу. Менеджер по нерухомості, Володимир. Покупець сплачує комісію агентства – 2%.

Радіщева пров., 15
rieltor.ua

Пропоную до продажу будинок з жилою мансардою в районі Соснівка, вул. Ціолковського. В будинку перекрита криша 3 роки назад на металочерепицю. В 2006 році була проведена капітальна реконструкція з добудовою, повністю утеплений ззовні та пофарбований. На першому поверсі, загальною площею 68 м.кв. , розташована кухня 12 м.кв., вітальня з виходом на терасу, санвузол, спальня та кладова. Мансарда повністю утеплена, з опаленням, зроблені дві жилі кімнати. В будинку замінена проводка, вирівняні стіни та стеля, дерев’яна столярка. Опалення газове – встановлений двоконтурний газовий котел, водопостачання – центральне, каналізація – дві вигрібні ями з переливом. Додатково встановлений відеонагляд. Будинок розташований на земельній ділянці, площею 7,6 сот., приватизована. На території доріжки викладенні тротуарною плиткою, є гараж з автоматичними воротами, майстерня, господарське приміщення, додатковий туалет та літній душ. Посаджені фруктові дерева, виноград, зроблена система автоматичного поливу грядок. Прекрасне розташування, тиха вулиця, асфальтована дорога, поряд Парк, ліс, магазин Лісовий, аптека, Обласна лікарня. Телефонуйте! Будинок вартий Вашої уваги.

Золотоніська вул.
rieltor.ua

Продається домоволодіння з 2-ма будинками і двома земельними ділянками в районі вул. Кривалівська- Сагайдачного в м. Черкаси. Один будинок новий 2019 року побудови, площею 168 м2, з ракушняку, облицьований цеглою, перекриття залізобетонні плити, покрівля металочерепиця, енергозберігаючі склапокети, з гаражем, зимовою терасою, 5 кімнат, два санвузли, гардеробна, всі зручності та комунікації. Сучасний ремонт, якісні оздоблювальні матеріали, все будувалось, планувалось та оздоблювалось «для себе». Продаж здійснюється з всіма меблями та технікою, в зв’язку з виїздом за кордон. Другий об’єкт – частина будинку, виведена в одиницю, загальною площею 44,3 м2, має 2 кімнати, кухню 10м2, роздільний санвузол, також всі комунікації, чудовий житловий стан. Земельна ділянка 4,33 сотки, розділена на 2 окремих кадастрових номери, під кожний житловий будинок окремо. Прекрасний варіант для 2-х родин, або ж як інвестиція для власного житла та здачі нерухомості в оренду. За більш детальною інформацією,додатковими фото та стосовно перегляду звертайтесь до менеджера за номером телефону 0931110091 Володимир. Вартість 240 000 $ Покупець сплачує комісію агентства – 2%

Разіна Степана пров., 42
rieltor.ua

Продається затишний будинок розташований за адресою провулок Степовий 16, поруч з кінотеатром Мир. Продається ½ будинку площею 50 м², що розташована на земельній ділянці площею 3 сотки. У будинку зроблений капітальний ремонт: замінена електрика, встановлені пластикові вікна, утеплений. Опалення газове, для додаткового комфорту змонтована водяна тепла підлога. Додатково на території є гараж для автомобіля та господарський будиночок. Ділянка правильної форм з власним заїздом. Тихе розташування в провулку забезпечує спокій і затишок. Можливий продаж з меблямита технікою. Телефонуйте, прямий продаж.

Степовий пров., 16
rieltor.ua

Продається елегантний будинок у комплексі Riviera Club на березі Дніпра Ви мрієте про ідеальне місце для життя, де природа поєднується з комфортом? Цей будинок у затишному котеджному комплексі Riviera Club створений саме для вас. Цей сучасний будинок, побудований у 2023 -2024 році, має загальну площу 121 кв.м. Кожна деталь у ньому продумана для максимального комфорту: - Простора кухня-вітальня (45 м2) — ідеальнеідеальне місце для зібрань родини та друзів. Вбудовані кухонні меблі з технікою високого класу (варильна поверхня, духова шафа, витяжка, холодильник, мікрохвильова піч, посудомийна машина) стануть надійними помічниками у вашій щоденній рутині. - Три окремі спальні кімнати з продуманими місткими шафами для зберігання. - Три гардеробні та дві ванні кімнати забезпечать практичність і комфорт щоденного життя. Сучасний ремонт у стилі мінімалізму створює відчуття простору та легкості. Декоративна штукатурка та ніжні фарбовані стіни надають інтерєру вишуканості, а багаторівнева система освітлення підкреслює затишок кожної кімнати. З панорамних вікон кухні відкривається вид на басейн та доглянуте подвір’я, що дарує неймовірне відчуття гармонії з природою. Велика кількість природного світла завдяки панорамним вікнам робить будинок неймовірно світлим та затишним. На подвірї вас чекає просторий басейн з підігрівом, підсвіткою та накриттям, який стане вашим улюбленим місцем відпочинку в теплі дні. Газон з автоматичним поливом, затишна тераса з вуличними меблями, кухнею, грилем та телевізором — усе це забезпечить вам ідеальний відпочинок просто неба. Додатково на території є господарські приміщення для зберігання, відкатні автоматичні ворота Територія під відео наглядом. Земельна ділянка площею 5 соток приватизована. Будинок розташований в оточенні природи, всього за кілька хвилин від вас — мальовничий ліс та зручні місця для відпочинку на річці Дніпро. Зателефонуйте зараз, щоб дізнатися більше і домовитися про перегляд!

Дахнівська вул.
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонуємо крутий двоповерховий будинок в районі Черкасигаз. Будинок цегляний, утеплений. В 2012 році була проведена реконструкція частини будинку з добудовою. Все документально оформлено, виділено в окрему одиницю, як повноцінний окремо розташований будинок. В будинку повністю виконаний якісний та свіжий ремонт. На першому поверсі знаходиться кухня, їдальня, санвузол разом з ванною, вітальня, є підвал. На другому поверсі є також санвузол і 3 окремі кімнати. Всі вікна замінені на металопластикові. Великим плюсом є наявність трьох видів опалення: електричне, газове та пічне, завдяки чому сума комунальних послуг є незначною. На території двору є декілька господарчих споруд, мангал, а також достатньо місця, щоб розмістити авто. За деталями телефонуйте, будинок вартий Вашої уваги та повністю готовий до нових власників.

ексклюзив
Стасова пров.
rieltor.ua

Новий будинок в м.Черкаси. Щойно після ремонту Загальна площа 235 м.кв. (2 поверхи + мансарда + гараж). Побудований з цегли, утеплений ззовні, дах металочерепиця, перекриття залізобетонні плити. Має окремий вхід та заїзд. В будинку виконаний капітальний, сучасний ремонт. Підлога ламінат, прокладена тепла підлога. Зроблена розводка по будинку. Підведений інтернет. В будинку 3 просторі спальні кімнати, кухня площею 11кв.м. Ванна і окрема душова кабіна. Наявність мансарди дає змогу облаштувати свій тренажерний зал. Є камін, що дозволить атмосферно проводити свої вечори. Будинок під охороною, встановлений відеонагляд. Підведена електроенергія 25кВт, 3 фази, опалення – електричний котел, власна свердловина, каналізація септик. Встановлено 2 пристрої зарядки електромобіля. Власний гараж. Розташування будинку дає можливість мати катер, так як знаходиться на території причалу. Будинок кутовий, є зона паркування для гостей. На будинок є право власності. Прибудинкова територія 5 соток, присвоєний кадастровий номер. Вам лишається тільки доукомплектувати меблями на свій смак, та насолоджуватись життям в екологічному районі міста, поблизу лісу та р. Дніпро. Новий будинок, новий етап в житті!

Підгірна вул., 1
rieltor.ua
1 - 24 з 2 326 результатів

Популярні запити