Продам будинок с. Пищив 110 м2 новий до траси Київ- Чоп 400м. 30соток городу, сарай, колодязь. До лісу 500м. Світло є, газ біля участку. Опалення грубки. З середини поштукатурений. Підлога є. Можна жити. Підїзд добрий. Терміново.

власник
Продам новий будинок
olx.ua

Продам земельну ділянку, деревяний будинок у с.Піщів Н-Волинського р-ну Житомирської обл. по вул Зарічна, 51. Ділянка безпосередньо виходить до міжнародної траси М-06 Київ - Чоп. Піщів - центр Піщівської сільської об’єднаної територіальної громади, працює школа, садочок, магазин, ідеальний підїзд. На дворі є льох, жомова яма, колодязь. Фруктовий сад, що плодоносить. на відстані до 500 м є річечка, водосховище. Трохи далі - безмежний ліс. По ділянці проходить газ, світло (10 м від будинку). Земельна ділянка біля хати - 31 сот., Земля оформлена, будинок - неоформлена спадщина, є можливість оформлення, віддається безкоштовно. Терміново. ТОРГ Дзвоніть, обовязково домовимось

власник
будинок, ділянка для встановлення сонячної електростанції
olx.ua

Продається будинок в с.Броники з приватизованою землею 70 соток та садком (6 років назад висаджений)

власник
Будинок з приватизованою землею (с. Броники)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Звягельський район. Біля річки Случ, приватний будинок. Заг площа 0.25 га. Жила площа буд. 30м.кв. Заг. площа 38м.кв. Опалення: грубка, є газовий котел.

власник
Продам дім біля річки
olx.ua

Продається хата в с. Пилиповичі з земельною ділянкою 75 соток. 4 кімнати, кухня, душ і туалет в хаті. Каналізація, своя скважина. Хлів і гараж. Отоплення електро, пічне і газ.

власник
Дім будинок хата
olx.ua

Продам дом в Житомирской области село Морозовка 70 км от Киева,в доме 3 комнаты ,туалет ванна в доме евро окна двухконтурный котел ,сет, газ , централизованная вода.64кв,м.Сад огород гараж фруктовые деревья 25соток ,приватизированно

власник
olx.ua

Продам будинок із землею 60 сот в с.Лідівка, Новоград Волинського р-ну, будинок знаходиться в 200 метрах від автотраси. Можливий торг. Тел. 06******44 Тетяна.

власник
Продам будинок та 60 сот землі
olx.ua

2 кімнати і кухня, ванна, туалет, кладовка, виранда. Цегляний будинок. Світло, газ, каналізація у будинку. Біля будинку цегляний сарай, погреб, туалет вуличний. 28 сотих біля будинку, сад. До будинку асфальтована дорога, Річка Случ знаходиться в 100 метрах. 5 км до міста Новоград-Волинський. Побудований в 1991 році.

власник
Продається будинок
olx.ua

Добротний житловий будинок із газоблоків, додатково утеплений зсередини, перебуває повністю в житловому стані. В будинку дві грубки і піч. Так як будинок дуже теплий, то з вулиці потребує хіба що декоративного оздоблення. З підведенням та облаштуванням зручностей проблем не буде, криниця глибока з водою. В будинку є хороший підвал. Біля будинку також є капітальні цегляні господарські будівлі і двоповерховий гараж з підвалом і прибудованим сінником. Таке велике господарство згодиться людям котрі знають, як жити а не "існувати" у селі. Земля приватизована. Подробиці по телефону. Далеко від військових обєктів та критичної інфраструктури. Це ідеальне місце для того, щоб безпечно пережити війну.

власник
Продам Добротний будинок в с. Жолобне, Звягельський р-н.
olx.ua

Продається будинок ! В мальовничому містечку Городниця. Це містечко славетне на світ є заповідником «Червона модрина» та таємними скарбами часів великого князя Володимира. Багата лісовими ресурсами, дарами природи ягодами та грибами. Через Городницю тече розкішна річка Случ. Дім 120*150 кВ.м. Є 4 кімнати, кухня, вітальня, літня альтанка з 12 колон. Присадибна ділянка 0.101 га землі . Літня кухня, колодязь, молодий сад. Територія дозволяє щоб вести приватний бізнес. Ціна договірна !!! Із простої цікавості не турбувати. 09*********41

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в с. Богате, більш докладна інформація, за моб. телефону що вказаний в оголошені. На повідомлення в ОЛХ не відповідаю!

власник
Продається будинок в селі Богате
olx.ua

Продам будинок в селі Пилипововичі , 20 км від Радомишля.Всі деталі по телефону.

власник
Продам будиночок в селі
olx.ua

Продається будинок 86.3 кв.м зі земельної ділянкою близько 1 га . Є на ділянці ставок . Деталі по телефону .Торг

власник
Срочно!Продам будинок + земельна ділянка
olx.ua

Продається будинок в с. Орепи по вул. Козачка, 16. Біля будинку є хлів, літня кухня, криниця і 0,25 га. приватизованої землі. Тел. 09******77

власник
Будинок у селі Орепи
olx.ua

Продам добрим людям житловий будинок з надвірними будівлями (два хліва, навіс, колодязь, ворота, огорожа, вбиральня) в гарному стані, доглянуті. Будинок і земельні ділянки приватизовані. Як юрист, запевняю у належному оформленні. Враховуючи тенденції земельного законодавства, саме земельні ділянки в перспективі становитимуть ЗНАЧНО БІЛЬШУ ВАРТІСТЬ. ТОМУ ГАРНА НАГОДА ПРИДБАТИ ЗАРАЗ БУДИНОК І ЗЕМЛІ, ЩО ДО НЬОГО ДОДАЮТЬСЯ. Загальна площа 75,8 кв.м. розташування-село Тернівка, Житомирська обл, Звягельський район. Площа земельної ділянки для обслуговування будинку та господарських будівель - 0,25 га, площа городу - 0,51 га. Біля будинку є 2 сади з молодими плодоносними деревами (яблуні, груші, сливи). За детальнішою інформацією звертайтесь за телефоном.

власник
Житловий будинок із земельними ділянками. Я власниця.
olx.ua

Продам дачу в с. Гульськ, всі питання по телефону

власник
Дача 6 соток землі
olx.ua

Продам будинок Житомирська обл. Звягельський район с. Тернівка. Біля будинку знаходиться сарай, колодязь, родючий сад. Землі приблизно 1 гектар. Детальніше по телефону...

власник
Продам будинок с. Тернівка
olx.ua

Продається будинок в селі Чижівка Звягельський р-н Житомирська область. Біля будинку приватизовано 20 соток землі. Поряд річка, ліс. Є криниця. Поряд газовий стояк. Вулиця Соборності 98 можливий торг. Можна обмін на легковий автомобіль.

власник
Продадається приватний будинок
olx.ua

Продається будинок Житомирська обл, Звягельський район, Чижівський дачний масив. Двоповерховий деревʼяний будинок, в середині оздоблений деревом. Три кімнати і кухня на 1 поверсі, та 1 велика кімната на 2 поверсі. Житлова площа будинку 75 м2. Пічне опалення. Загальна площа приватизованої землі 0,42 га. Поряд з будинком криниця, гараж, літня кухня, підсобне приміщення. На території знаходиться ставок. Вся територія огороджена. Територія межує з лісом, на відстані 800 метрів тече річка Случ.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок. С. Романівка, Звягельського району. Будинок жилий. Заїхав і живи. Вода, сан. Вузол в домі. Інтернет підведено. За бажанням можна підвести газ. Є залиті фундаменти під літню кухню та гараж, і добудову ще однієї кімнати до будинку.Земля приватизована. Більше інформації за телефоном. Підвіз дітей до школи і садочка автобусом. Гарна транспортна розвязка . Реальному покупцю хороший торг.

власник
Продам будинок Романівка
olx.ua

Продам будинок в селі Крайня Деражня. Будинок знаходиться в центрі села, поруч магазин, присутні підсобні приміщення для ведення сільського господарства, все облаштоване, великий город, криниця, надвірний погріб Загальна площа 50 соток, будинок готовий до експлуатації.

власник
Продам будинок в селі Крайня Деражня.
olx.ua

Продам будинок в передмісті, в с. Майстрів, в 6 км. від м. Звягель. Загальна площа будинку 135 кв. м. У будинку З кімнати, кухня, коридор, веранда. Зручності у дворі. Опалення газове(конвектор) та пічне(грубка). На території є літня кухня, колодязь, господарські будівлі, погріб, баня. Біля будинку є приватизовані земельні ділянки 25,12 соток+15 соток(окремо на полі) . Город розроблений для посадки, земля родюча. Документи на будинок і земельні ділянки зроблені. Реальному покупцю торг. Тел. +38(06********85

власник
Продам будинок в с. Майстрів
olx.ua

Продається будинок. Житомирська обл. Новоград-Волинський р-н. с Слобода Романівка. Газ підведений дві точки. Парове отоплення, є грубки. Три кімнати + кухня. Хлів + літня кухня. Кого цікавить пишіть в комен. В селі є школа, садочок.

власник
Будинок Слобода Романівка
olx.ua

Дом в нормальном состоянии,есть печка,есть выход на второй этаж,есть деревья:яблони,вишня,реальному покупателю_торг,

власник
Продается дача в нормальном состоянии
olx.ua
1 - 24 з 57 результатів

Популярні запити