Продам приватизовану земельну ділянку від Власника, по вул. Личаківська, р-н автостанції. На ділянці знаходиться будинок ( 98.8кв.м), Код цільового використання: 02.01 - для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Комунікації: - світло ( 50 кВа.) - газ (дві угоди), - центральне водопостачання, - центральна каналізація Ділянка знаходиться при дорозі.

власник
Личаківська вул., 243
rieltor.ua

Продаю котеджі ,Білогорща Гарне розташування ,природа ,ліс Котеджі вже йдуть до закінчення здачі Всі деталі по телефоні 38********18 Від власника)

власник
Продаж Котеджів
olx.ua

Продається триповерховий будинок з підвалом та гаражем на 2 авто з автоматичними дверима, висота гаража 4м. Бесідка на 2 поверхи. Будинок збудований з цегли та керамоблоку, дах перекритий керамічною черепицею глянцево чорного кольору. Будинок утеплений пінопластом 15, виведені трубки під кондиціонери у кожній кімнаті та на фасаді кріплення, всі лічильники стоять (газ, світло, вода), центральна каналізація, заведено 3 фази світла 17квт. Подвір’я 2сот. На першому поверсі знаходиться предбанник, великий хол який переходить у другий поверх з великими панорамними вікнами, гостьовий туалет, вітальня з виходом на заднє подвір’я, кухня з виходом на переднє подвір’я, гараж на 2 автомобіля висотою 4м та спуском у підвал, котельня на твердопаливний котел та вихід одразу на подвір’я. На другому поверсі знаходиться малий хол, який переходить у третій поверх, 2 спальні кімнати з виходом на балкон, який з’єднює будинок з біседкою, головна спальня, велика ванна кімната, балкончик. На третьому поверсі знаходиться туалет та велике місце для вільного призначення (більярд/настільний теніс,камін, гостьовий стіл) та балкон з шикарним краєвидом на високий замок та місто. У бесідці на першому поверсі знаходиться кімната , у якій мав бути гостьовий стіл та мангал з коптильнею та робочою частиною(каналізація та вода виведені), металеві сходи на другий поверх, гостьовий туалет та баня (комен зроблений під такі потреби). На другому поверсі знаходиться спальня та ванна кімната, та двері які виходять на балкон другого поверха будинку.

власник
Продаж будинку вул.Навколишня
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам особняк 5 соток. Знаходиться в Личаківському районі м. Львова, 3 км до центру міста. Центральне водопостачання, каналізація, дорога бруківка, поряд знаходиться ліс (хвилина ходьби до лісу), також поряд є парк. В наявності всі необхідні документи на земельну ділянку та будинок.

власник
Продам особняк в Личаківському районі м. Львова
olx.ua

Продається чудовий будинок, без перебільшення у одному з найкращих котеджних містечок Львова. У будинку зроблено утелення даху, якісною німецькою піною Elastospray, додатково утеплено мінватою - буде дуже тепло. Залито сдохи на другий поверх. Зроблено водовідвід з даху (ліньовка) а також проведені дренажні роботи на ділянці. Вікна встановлені компанії Rehau. Газ проведений до ділянки. Електрика в будинку 20кВт Встановлені лічильки води та електроенергії. Площа ділянки 8сот Чудовий дизайн вартістю $5000 в подарунок Продаж від власника, можливо через ЄОселю

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок по вулиці мучній під забудову, або реконструкцію! Ділянка 5.5 сот. Будинок знаходиться в пішій ходьбі від Шевченківського гаю і 7хв до центру міста на авто.

власник
Продаж будинку під забудову.
olx.ua

Власник! Без комісії! Личаківський р-н, вул, Втіха. Недалеко Шевченківський гай. Загальга площа 320м2 Земля 3.3сот Якісно збудований будинок з двома трикімнатними квартирами. Третій і другий поверхи це окремі повноцінні з окремими входами трикімнатні квартири. Тому ідеально підійде на дві сімї. Перший поверх нульовий цикл. Будинок може бути тід бізнес, клініка, і тд. А особливо добре під садочок. Великі підвали, два гаражі, горище на весь будинок, затишне власне подвіря. Центральна каналізація. Центральне цілодобове водопостачання. Світло 3 фази день ніч. Газ. Документи готові для продажу. Продається все разом. Решта інформації кого цікавить дзвоніть.

власник
Продам особняк в Личаківському р-н у Львові
olx.ua

Терміново,трьохповерховий будинок(площа 200м) в центральній частині міста(початок Новознесенської,недалеко від Jam Factory) Сучасний проект(збудований 2021року)з ремонтом та мебелю.Перший поверх кухня-вітальня,другий 4 кімнати,третій спортивний зал(суцільна велика кімната).На кожному поверсі санвузол.Опалення індивідуальне газове,також можливість опалювати дровами.В будинку є бензиново-газовий генератор,водопостачання своє власне(насос з криниці),що є економічно вигідно.Приватизована ділянка 3,5 сотки.Металевий гараж поруч з ділянкою.Розглянемо по програмі Є-оселя.Додаткові питання по телефону.

власник
Особняк в центральній частині міста
olx.ua

Популярні запити