Печерск БЕЗПЕЧНИЙ ПОСОЛЬСКИЙ КВАРТАЛ БУДИНОК ПО ЦІНІ КВАРТИРИ ! 20 ХВИЛИН ВІД ХРЕЩАТИКА ! Ваш сусід Ботсад . вул. Вільшанська 8/5 459/180/26 кВ м Земельна ділянка 0.0438 га особиста приватна власність . / Цільове призначення для будівництва, обслуговування житлового будинку. / Завершений перший етап ремонту: - встановлена система водопостачання та водовідведення, - розведене електропостачання, - встановлена система опалення, - встановлена система вентиляції, - стіни підготовлені для чистового оздоблення, - встановлена автоматика на гаражні ворота. 50 кВт електроенергії Є всі проекти на будівництво та інженерні системи! Будинок введений в експлуатацію.

ексклюзив
Вільшанська вул., 8/5
rieltor.ua

вул.Редутна Білосніжний фасад , інтерєр особняка виконано в стилі бароко. 5 поверхова Вілла / видова / має тераси . Земельна ділянка 0,1085 га (приватна власність) 1001/329/25 кв.м 6 майстер спалень з балконами. Гараж на два/три авто . Парковка на три / чотири авто. Будинок огороджений гранітним парканом з ажурною ковкою. Біля головного входу на територію знаходиться будинок охорони. • Приймальна кімната • Вітальня 75 кВ м с великим мармуровим діючим каміном та з виходом на терасу у двір. • Трапезна кімната • Кухня • Кабінет • Ліфт • Басейн • Сауна • Спортзал • 10 санузлів • Пральна кімната • Винна кімната • Кімната для куріння • Кімната покоївки • Дві головні спальні з гардеробом, ванними кімнатами та балконами • Чотири додаткові спальні з ванними кімнатами та балконами. • Бомбосховище Технічні характеристики: •Ліфт безшумний панорамний. •Централізована система очищення повітря, вентиляції та кондиціонування Daikin. Каналізація та водопостачання. • Каналізація будинку та стічні води підключені до централізованої міської системи. • На весь будинок (у всі санвузли) подається тільки фільтрована вода. Очищення води двоступенева, система фільтрації компанії Ecosoft. • Водогрійний бойлер на 500 літрів німецької фірми "REFLEX". Блок живлення. • Будинок підключено до міського електропостачання. Електропостачання - три фази. • Для постійного електропостачання будинку встановлений безперебійник, який працює з трьома лініями: • міська лінія, • якщо зникає електрика з міської лінії, працює на 24 батарейах, • якщо немає живлення від батареї, він працює на дизельному генераторі. • Дизель-генератор бельгійського виробництва "BestPower" на 40 кВт. Опалення. • В будинку встановлено газове опалення, яке подається через два промислові газові котли по 100 кВт «LAARS MIGHTY THERM» (США). • Встановлений розширювач від надлишкового тиску в трубах. Також є: • Wi-Fi, • Головний будинок має окреме сполучення з будинком охорони, • Система безпеки, датчики руху Jablotron 100+, • Встановлений внутрішній та зовнішній блискавкозахист у будівлі • Система кондиціонування Daikin, • міську телефонну лінію, • пожежна сигналізація, • відеоспостереження по всій території.

Редутна вул., 37
rieltor.ua

Продаж будинку в Посольскому кварталі, вас сусід - ботанічний сад. Провулок Вільшанський 8Б 416 / 143 / 21.9 кухня Ділянка 3.12 соток 4 спальні, 5 сан вузлів з гардеробними Чотирьохрівненвий Таунхаус з сучасним дизайном у стилі мінімалізм . Є команда майстрів, що готова закінчити ремонт з врахуванням ваших побажань! Є дизайн проект (фото нижче в презентації) Є МОЖЛИВІСТЬ встановити ліфт. Перший рівень - цоколь: гараж на два авто, котельня, пральня, сан вузол Другий рівень - вітальня, кухня, їдальня, гардероб, сан вузол Третій рівень - 2 мастер-спальні з великими гардеробними Четвертий рівень - спальня, сан вулол, гардеробна, кабінет. Два видових балкони. Опалення газові або електричні котли. Каналізація та водопостачання центральні. Є вивід під генератор. Проведені роботи: Освітлення, бойлер в кожному сан вузлі, малярні роботи, відкіси, полиці, плитка, фарбування стін. Встановлення деревʼяних сходів, встановлення підлоги (дерево), встановлення дверей, встановлення фаянсу та сантехніки (не придбані тільки ванни), монтаж корпусних меблів.

Вільшанський пров., 8б
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продажа шикарного дома Царське село, Бот сад, Печерськ Площадь дома 800 квадратов. На первом этаже прихожая, кабинет, комната под кинозал, бассейн, спортзал, душевая, сауна, санузел. Второй этаж - большой каминный зал с зимним садом, столовая совмещённая с кухней( кухня итальянской фирмы Berloni, ( встроенная техника Miele, встроенный холодильник Zanussi) со столовой есть выход на террасу, гостевой санузел и выход во дворик. Третий этаж - три спальни, два санузла и библиотека , которую можно переделать в спальню. На второй этаж ведут две лестницы - одна основная мраморная, вторая деревянная . Гараж на два паркоместа. В доме также имеются помещения под хозяйственные нужды и погреб. В прихожей и в каминном зале с зимним садом на полу мрамор. По всему дому стоит система кондиционирования. #315917334835

Болсуновський пров. (Мічуріна), 6
rieltor.ua

Найкрща пропозиція!! Будинок у центру Печерська загальною площею 437м, розташований на тихій вулиці генерала Кульчицького (раніше Майорова) 11. Будинок у 3 рівнях та повноцінним підвалом з готовим ремонтом в жилому стані. Раніше використостовувся як приватний дитячий садочок. Введений в експлутацію. Скважина, септик, електрики заведено 50 кв. Ділянка 11 соток з ландшафним дизайном та басейном на территорії. По вулиці практично всі ділянки забудовані та проживають сусіди. Будинок ідеально підійде як для проживання так і для офісу закритого типу. Поруч розташована вся інфраструктура необхідна для комфортного проживання.

Генерала Кульчицького вул. (Матросова Олександра), 11
rieltor.ua

Продам 4 этажный дом в Германии город Губен. 650 кВ метров 8 квартир , участок земли 7 соток всё в собственности частных лиц 50/50 . На участке малый дом 70м 2 полностью после капитального ремонта . В основном доме заменены окна , ремонт крышы , начат ремонт квартир , гипсокартон крыша и два этажа готовы потолки . Подключена вода , Канализация, газ , электрика. Цена 450000 евро . Адрес дома Deuluwitzer Straße 5 +380 (97) 229 58 74 Руслан

власник
Арсенальна пл., 1
rieltor.ua

Продаж будинку в центрі Печерську по вул Редутній. Ділянка квадратної форми, похила. Будинок на два поверхи, на першому поверсі зала з виходом на терасу, кабінет, спальня, кухня столова, другий поверх має три спальні, гардеробі, повцінний санвузол, вихід на кришу. Котельня і пральня кімнати знаходяться в підвалі. Будинок кирпичний, добротний, доглянутий. Без комісії для покупця.

Редутна вул., 28
rieltor.ua

Киевская, Киев, Мичурина пер., 3 этаж., площадь: 800,0 кв.м, 5 комн., участок 7,0 сот; Дом расположен в одном из самых красивых мест Киева, в непосредственной близости от ботанического сада, представляющего неповторимую атмосферу Печерска. Изысканная отделка, удобная планировка и продуманность деталей интерьера создают особый уют домовладения и подчеркивают аристократический и утонченный вкус владельца. Есть оборудование для бассейна, 4 санузла, гараж на два паркоместа, небольшой закрытый дворик, дом светлый, с большими окнами и высокими потолками.

Болсуновський пров. (Мічуріна)
rieltor.ua

Продаж по СПП Печерські пагорби, провулок Мічуріна (Болсунівський). Технічні характеристики: Монолітно-каркасна 4-поверхова будівля вільного планування. Фундамент — монолітна плита; заглиблення складає 1,2 м. Фактична площа будівлі 543 м2. Висота стелі — 320см. Панорамні вікна Rehau («теплий монтаж» з використанням парогідроізоляційних плівок). Власна мініпарковка на 5-6 авто. Цокольний поверх (разом з фундаментом, стінами та перекриттям) повністю вилитий з моноліту, тому його можна використовувати як укриття. Експлуатований дах четвертого поверху є панорамною терасою з видом на Лаврську дзвіницю та монумент «Батьківщина-Мати»; його також можна використовувати як криту засклену лаундж-зону. Конструкція потенційно розрахована на 2 мансардні поверхи (за необхідності). Передбачено 4 незалежні вхідні групи. Всі матеріали, використанні у будівництві, — найвищої якості та міцності. Для частини будівлі, що у землі, проведена гідроізоляція; стіни утеплені пінополістиролом 100 мм. Є фотофіксація усіх прихованих монолітних робіт. Комунікації: Електрика – 50кВт, тариф день/ніч. Міська вода та каналізація. Газ на ділянці. Документи: Будівлю зведено на ділянці 5 соток * (право власності), повністю легально оформлено * (ніяких самобудів) право власності і техпаспорт на будівлю. Призначення вільне: офіси, готель, клініка, приватна школа чи дитсадок, престижні апартаменти. Найзатишніше місце за 7 хвилин від Хрещатику.

Болсуновський пров. (Мічуріна), 7
rieltor.ua

Пропоную розглянути на покупку гарний будинок в англійському стилі, у дуже зручному та спокійному місці Києва, у самому центрі Печерська. Будинок розташований по вулиці Миколи Раєвського, вулиця тиха та безпечна. Поруч по вулиці розташовані: Спеціалізована школа №47 ім. А.С. Макаренка з поглибленим вивченням іноземних мов і Посольство Королівства Бельгія в Україні. Будинок зручно розташований на 6 сотках, площа будинку трохи менша за 500 м2. Стіни будинку побудовані з повнотілої керамічної цегли марки 150, облицювання будинку виконано в англійському стилі з клінкірної цегли, покрівля будинку виконана з керамічної черепиці, сучасні деревяні вікна з двокамерними склопакетами, паркан з клікірної цегли, все вище перераховане нове та у відмінному стані. Усередині двору розташований гараж з радіокерованими воротами для одного авто, одне крите місце для паркування, альтанка і плодово-ягідні дерева з такими ж чагарниками. Інтерєр в ідеальному стані після ремонту, який закінчили буквально у середині липня. У будинку встановлено центральну систему кондиціювання повітря ТМ "Daikin". Планування будинку виглядає так: На 1 поверсі розташовані вбудована кухня з барною стійкою та зі столовою зоною, гостьова кімната, кабінет, санвузол з вікном та душовою кабіною, 8ми метровий басейн та санвузол з душовою кабіною. На 2 поверсі розташовані три спальні (дві дитячі з балконами та одна хазяйська з можливістю в ній організувати зручну вбиральню), санвузол з вікном та ванною, велика ігрова кімната де можна комфортно розташувати тренажери, тенісний стіл та більярдний стіл. На цокольному поверсі розташовані дві великі гардеробні кімнати без вікон з вентиляцією та клімат-контролем, одна велика кімната з вікнами для будь-яких господарських потреб, котельня з вікнами (встановлена опалювальна система двох видів: двоконтурний газовий котел ТМ "Vaillant" з бойлером непрямого нагріву ТМ "Junkers" та електричний одноконтурний котел ТМ "Proterm" з електричним бойлером (ТМ "Gorenje"). Короткий відеоогляд будинку Ви зможете переглянути далі за посиланням.

можливий продаж по єОселя
Павла Загребельного вул. (Раєвського Миколи), 11а
rieltor.ua

ул.Ольшанская, Печерский р-н Площадь дома: 450 м² Площадь участка: 0,07 соток Новый современный ремонт! Планировка: Гостиная, кухня-столовая, 5 спален, гардеробные, 3 с/у Дом укомплектован брендовой мебелью и бытовой техникой Техническая оснащенность дома: Кондиционирование, вентиляция, подогрев пола. На территории: Ландшафтный дизайн. Рядом расположен Ботанический сад!

Вільшанська вул.
rieltor.ua

Печерский район. ул. Лубенская. Общая площадь 500 м2 Участок земли: 4 сотки Дизайнерский ремонт выполнен в колониальном стиле, вся мебель из натурального дерева, дворцовое размещение дверей, хрустальные люстры, классический камин из итальянского мрамора, помещение под хамам, сигнализация. Рациональная планировка: 3 уровня + подвал: 1й этаж - гостиная с камином и столовой зоной, кухня, гостевая комната, с/узел; 2й этаж – 4 спальни, 2 с/у; 3й этаж – 4 комнаты, 1 с/у. Подвал – подсобные помещения, с/узел, помещение под сауну. Гараж на 2 автомобиля. Рядом школа, садики, супермаркеты Новус и Сильпо, метро Дружбы Народов в пешей доступности. Можно под офис, посольство, представительство. Без комиссии

Лубенська вул.
rieltor.ua

Будинок на одній з найпрестижніших вулиць Печерська – вул. Звіринецька., буд.15 Окремий огороджений Будинок з власною територією та парковкою. Під представництво, консульство, престижний та безпечний офіс. Поруч посольства, офісні будівлі закритого типу, елітні Домоволодіння. Площа – 676 м²+100м. додаткових метрів Ділянка – 6,7 соток, на перехресті, на територію є 2 окремі входи. Зручна парковка перед будинком та на території. До 3-х машин всередині та поруч можна паркувати до 5-6 машин. Планування: опен-спейс та кабінети. Кабінети з картковим доступом, санвузол на кожному поверсі. Обладнана професійна кухня. Є повноцінний цокольний поверх з ремонтом та санвузлом(до питання безпеки). Є кімната охорони, відеоспостереження. Опалення: газ/електрика! Нижче по вулиці, 5 хв. пішки - SpotLife DeLux з великим басейном. Тихий, зелений район та безпечний район, поруч безліч консульств та посольств. Центральний вхід Ботанічного саду – 400 метрів Метро Дружби Народів - 15 хв. Ціна: 1700000 USD. Без комісії.

Звіринецька вул., 15
rieltor.ua

В продаже 1\2 дома 1950-х годов постройки, со всеми городскими коммуникациями, в частном секторе Печерского района. На участке 3,8 соток. Зеленая зона, уют, городской шум не слышен. Рядом метро Дружбы Народов и Лыбидска 10 минут пешком. До Крещатика 5-7 минут машиной. До бульвара Леси Украинки 5-7 минут пешком. В пределах пешей доступности – представительство Бельгии, Французский квартал, Сильпо, Новус.

можливий продаж по єОселя
Чигоріна вул., 43
rieltor.ua

Київ, Вільшанський пров., 3 поверх+цоколь, площа: 420,0 кв.м, 4 кімн., ділянка 2,0 сот; екслюзивний таунхаус на Звіринці, в процесі ремонту - завершальна стадія; земельна ділянка 2 сотки, на 0 поверсі росташовано гараж; весь ремонт виконано під індивідуальне авторське замовлення; укомплектованао - преміум технікою провідних виробників; на даному єтапі без меблювання; реновація даху та фасаду будинку; закритий двір; поруч ботанічний сад; тихий елітний центр

можливий продаж по єОселя
Вільшанський пров.
rieltor.ua

Буслівська, 3 поверх., площа: 475,0 кв.м, 5 кімн., ділянка 8,0 сот; екслюзивний будинок на Звіринці, в процесі ремонту - завершальна стадія; земельна ділянка 8 соток з виділеною зоною барбекю, будинок охорони, автонавіс, басейн; на 0 поверсі: котельна; лазня; спортзал; кімната відпочинку; санвузол; 1 пов - кухня, що переходить у простору вітальню, гостьова кімната-кабінет, гардероб+с/в; 2 пов - 4 спальні з виходом на терасу та гардеробними; 2 с/вю тихий елітний центр, всі комунікації.

можливий продаж по єОселя
Буслівська вул.
rieltor.ua

ЄКСКЛЮЗИВНА ПРОПЗЦІЯ! ЦЕ ВАРТО ВАШОЇ УВАГИ! В продажі ТАУНХАУС-ЕЛІТ! вул.Тимірязєвська 32 В таунхаусі: 4-поверха ,повністтю меблеванний ,меблі вищої якості., Ліфт ,тренажерний зал, 4 санвузла ,понорамні вікна ,підземний гараж, цілодобова охорона, технологія «розумний будинок» Є зимовий сад ,яки ви зможете насолоджуватись кожного дня! Поруч: ботанічний сад, спортивний клуб в 5 хвилинах,школа ,Residence Wellness&SPA, нова пошта, Сільпо, Novus, рестрани та кав’ярні. У вас завжди буде власний простір і ви зможете кожного ранку насодлоджуватись смачною кавую дивлячись на неймовірно гарний вид!

Садово-Ботанічна вул. (Тимирязевская), 32
rieltor.ua

Дом на Печерске с качественным ремонтом! Уникальное предложение аналогов нет! Кирпич, крыша металлочерепица, внешнее утепление, место с навесом для двух машин, три этажа, пять комнат, кухня, столовая, четыре санузла, гостевой дом, хозяйственное помещение, ремонт выполнен из качественных материалов, пол из паркетной доски, лестницы из мрамора, столярка из натурального дерева, деревянная кухня, монтируемая бытовая техника, ландшафтный дизайн двора, откатные ворота на дистанционном управлении, видео-домофон, охранная сигнализация, рядом ст. м. Дружбы Народов. Рядом продается соседний фасадный участок 7 соток, которые можно присоединить!!!!

Яготинська вул., 11/2
rieltor.ua

Пропонується на продаж авторський будинок з ексклюзивним ремонтом за адресою вул. Верхньогірська, 2 Будинок площею 440 м 1 поверх: кухня-вітальня, гостьовий санвузол, велика гардеробна, пральня, котельня 2 поверх: master bedroom, 2 спальні з гардеробними , основний санвузол 3 поверх: кабінет, спортзал, тераса Дім облаштований необхідними меблями та технікою Miele, Franke, система розумний дім, підігрів підлоги по всьому будинку, центральне кондиціонування , вентиляція, 40 кВт електрика, система очистки і фільтрації води . Гараж на 2 авто, зарядка для електрокара, 2 тераси, літня кухня і барбекю, відеоспостереження та охорона . Будинок з новим та якісним ремонтом чекає на свого власника. Запрошуємо на перегляди!

Верхньогірська вул., 2
rieltor.ua

45765 Дім розташований в м. Узин, Білоцерківському районі, має цокольний поверх (площею 130 кв.м), мансарду (площею 60 кв.м) та жилий поверх (площею 120 кв.м). Земельна ділянка 10 соток, можливо отримати додаткову ділянку, яка розташована поряд. Місто знаходиться в 25 км. від м. Білої Церкви та 75 км. від м. Київ (відстань по дорогам). Введений в експлуатацію в 2013 році. Зручне розташування для доїзду до цих населених пунктів, існує декілька доріг (одеська або обухівська траса). До цих міст щогодинно ходять маршрутки (з 6 годин ранку до 6 вечора). По вулиці, на якій розташований дім за графіком ходить маршрутка. Відстань до найближчого супермаркету (АТБ) 3 км, в центрі міста розташований багато ЦНАП, місто є центром громади. Дім має всі зручності, вода з колодязя через насосну станцію, яка розташована в цокольному поверсі. Дім газифікований, стоїть двоконтурний котел (Ferroli). Для зручності прийняття душу використовується бойлер. Каналізація місцева через септик. На жилому поверсі (опалювальна площа 119 кв.м, що дає можливість отримати субсидію), розташовано 3 спальні (площею від 14 до 12 кв.м), зал (площадь 25 кв.м), кухня з господарчою кімнатою (розташовано котел, бойлер, холодильник, стиральная машина площа разом 20 кв.м). Ванна кімната має площу 12 кв.м, встановлено душова кабіна та унітаз, є вивід для встановлення ванни. На поверсі є коридор, довжиною більше 8 м., з якого є доступ до кімнати в цокольному поверсі та мансарди (площа 60 кв.м.). На цьому поверсі розташовані передпокій, який опалюється та холодний передпокій. Вхід до поверху здійснюється через веранду. В домі на зовнішніх стінах вставлено гіпсокартонні системи утеплені ізовером в яких проведено домові комунікації, в ванній замість гіпсокартону встановлено пластикові панелі. Дім має індивідуальні лічильники для газу та світла. В жилих кімнатах встановлені металопластикові вікна SALAMANDER. В будинку є ГЕНЕРАТОР. Будинок підключино до інтернету оптоволоконним кабелем. Котел обладнано безперебійним джерелом живлення. Brokingdom - орієнтир на ринку нерухомості. Найбільша база з актуальними об’єктами. Продаж квартир у Києві. Купівля нерухомості в Києві та Київській області. Допомагаємо зняти, здати, купити і продати квартири і будинки. Юридичне оформлення угод.

Панаса Мирного, 1
rieltor.ua

Без Комиссии! Продажа двухэтажного дома по ул. Редутная, площадью 200 кв. м. на участке 10 сот и 2 сот в пользовании. Добротный кирпичный дом в центральной части Киева, на Печерске. Качественный ремонт, стеклопакеты и межкомнатные двери из дерева английского производства. Продаётся без мебели, на кухне пол с подогревом, 3 санузла, встроенные шкафы на 2 этаже. Большой сад с фруктовыми и ореховыми деревьями. Есть место для 2-3 автомобилей во дворе под навесом. Киев, Печерск. SH-101-364

Без Комиссии! Продажа двухэтажного дома по ул. Редутная
olx.ua

Пропонується до продажу 2-х поверховий будинок з мансардою для комфортного проживання, який розташований в затишному спальному районі Печерська біля Ботанічного саду. З вікон будинку відкривається чудовий краєвид на Батьківщину-Мати та Дніпро. Вигідне розташування будинку має зручну досяжність до усіх необхідних обєктів інфраструктури (школи, бізнес-центри, ТРЦ, супермаркети). Відстань до ст. м. Дружби Народів - 2 км., до ділового центру столиці - 6 км. Знаходиться будинок за адресою: м. Київ, провулок Землянський, 21-А, його загальна площа складає - 875,70 кв.м., житлова - 115,10 кв.м. Рік побудови - 2006. Площа земельної ділянки становить 0,0834 га (к/н 8000000000:82:100:0005), цільове призначення якої - будівництво і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд. Технічні характеристики: фундамент – залізобетонні блоки, стіни – цегла та піноблоки, покрівля - бітумна черепиця, перекриття – залізобетонні плити, підлога - цементна плитка, сходи – деревяні (тимчасові), вікна і двері – металопластикові. В будинку є великий басейн, сауна, ліфт та просторий гараж на 2 автомобілі. Технічний стан - після будівельників. Підключені внутрішні комунікації: розведено по будинку електроживлення, підведене холодне водопостачання, централізоване водовідведення, газопостачання, наявне обладнання для опалення. Продаж майна відбуватиметься на умовах відкритого аукціону.

Будинок 875 кв.м. з чудовим краєвидом на Батьківщину-Мати та Дніпро
olx.ua

На первом этаже прихожая, кабинет, комната под кинотеатр, бассейн, спортзал, душевая, сауна, санузел. Второй этаж – большой каминный зал с зимним садом, столовая совмещена с кухней (кухня итальянской фирмы Berloni, встроенная техника Miele) со столовой есть выход на террасу, гостевой санузел и выход во дворик. Третий этаж – три спальни санузла и библиотека, которую можно переделать в спальню. На второй этаж ведет две лестницы - одна основная мраморная. Гараж на два паркоместа .На полу мрамор ,по всему дому стоит система кондиционирования.

Продажа дома Мичурина 800м2
olx.ua

Продаж шикарного будинку в Києві, Печерський р-н, Раєвського Миколи вул., 14, ст.м. Либідська. Загальна площа 330 м2., 5 спалень, 4 с/в, авторський-дизайн-проект у середземноморському стилі. Будинок в самому центрі міста. Наприкінці вулиці посольство Бельгії. Ремонт 2018 року із високоякісних матеріалів. На 1-му поверсі гараж на 2 машини, котельня з пральною, зона відпочинку з басейном, хамамом, душовою та с/в, невелика вбиральня; на 2-му поверсі кабінет, гостьовий с/в, кухня зєднана розсувною системою зі їдальнею та камінним залом; на 3-му поверсі спальня з с/в, 2 кімнати, с/в з ванною та душовою кабіною, вбиральня; на 4-му поверсі велика кімната відпочинку, комора, серверна. Підлога з водяним підігрівом; покриття підлог плитка та масивна дубова дошка; у с/вузлах унітази та біде Laufen, змішувачі та душі Hansgrohe; кухня обладнана технікою Smeg; конденсаційний котел Viessmann; автоматичні вїзні та гаражні ворота; кондиціонери, система відеоспостереження, охоронна система підключена ДСО. Відстань до м. Либідська – 1 км., до м. Дружби Народів – 1 км., до м. Печерська – 1,8 км. Зручна транспортна розвязка. У 5 хвилинах ходьби школа, дитячий садок, магазин. До "Океан Плази" 15 хв пішки.

Продаж будинку в Києві,Печерськ,вул. Раєвського Миколи14, м. Либідська
olx.ua
123...5
1 - 24 з 104 результатів