Пропонується будинок в котеджному містечку закритого типу Козирна Карта. На ділянці основний будинок 215кв.м, гостьовий будиночок, гараж на 2 авто. В будинку зроблено якісний ремонт з використанням дорогих матеріалів в пастельних тонах з яскравими елементам декору. Меблі на замовлення привезені з Італії. Стилістика ремонту витончена та сучасна. Архітектура зручна і функціональна: на першому рівні велика тераса, вітальня, кухня, бойлерна-пральна та с/в; на 2 поверсі 4 спальні, 2 с/в. Територія котеджного містечка ідеально чиста, доглянута, охорона на в`їзді, шлагбаум.У шаговій доступності озеро. Є генератор, система кондиціонування, підігрів підлоги, система очистки води.

Польова
rieltor.ua

Ви шукаєте ідеально доглянутий сучаний будинок на комфортних 25сотках з басейном та приватним виходом на зарибнине чисте озеро у закритому котеджному містечку? ця пропозиція саме для Вас! Козирна Карта - це закрите елітне котеджне містечко. З охороною, відеонаглядом, солідними сусідами, гарною територією менш, ніж у 30км від Києва по житомирській трасі. На 25сотках: головний будинок 450кв.м, будиночок для охорони з гаражем для 3машин, гостьовий будинок 200кв.м., окремий будинок барбекю обладнаний для цілорічного використання і з с/в, басейн з теплонасосами, окреме джакузі, великий підвал, піч з каптильнею. Є вихід на озеро з особистим причалом. У головному будинку на першому поверсі просторий хол з каміном, велика функціональна кухня з посудомийною машиною, мікрохвильовою та усією необхідною технікою; також є спальня з ігровою та своїм с/в. Ще на першому поверсі є тераса столова з каміном. Також хамам, спортзал. Для няні або персоналу є кімната з окремим входом та комфортом. На другий поверх ведуть зручні гарні сходи. На поверсі розташовані 2 спальні з своїми гардеробними, санвузлами з ваною та душем. В кожній кімнаті кондиціонер, гардеробна, с/в із ванною та душем. Підігрів підлоги. Фільтри на воду, газові котли, пральня. Усе продумано для комфорту! На території є дитячий майданчик. Гостьовий будинок з ремонтом 2021року, має 2 спальні зі своїми гардеробними, санвузлами, камін та більярд, кухня з посудомийною машиною. Підігрів підлоги, кондиціонери, Це - чудова пропозиція для сімї, що звикла до комфортного життя. Набагато більше фото по запиту. Також на території котеджного містечка є 2 ангари 450кв.м на 20сотках за окрему оплату Відео за посиланням https://youtu.be/ZCDidB3MaUs

Польова
rieltor.ua

Продаж будинку 245м, ділянка 18сот., "Козирна Карта" - елітний закритий КМ, з охороною, відеоспостереженням. Будинок з сучасним ремонтом, автонавіс на три автомобілі, зона барбекю, теплиця. 1 пов.: кухня-вітальня, кабінет, кімната, 2 с\в, комора, тех. приміщення, тераса. 2 пов.: три кімнати, 2 с\в, гардеробна. Виконан капітальний ремонт 2024р., заміна проводки, вікна, підлога, ремонт даху. Фасадне освітлення, датчики руху, відеоспостереження, нові ворота, виводи під автоматичне переключення на Starlink, комунікації для критичних систем будинку для переходу на акумуляторне живлення. На ділянці ландшафтний дизайн, хвойні та фруктові дерева, чагарники, теплиця. Електрика 30кВт, центральне водопостачання та свердловина, центральна каналізація, опалення – газовий котел, резервний – пелетний, дизельний генератор.

Польова
rieltor.ua

Продається будинок, що знаходиться в одному з найелітніших котеджних містечок закритого типу «Козирна карта». 17 км від Києва. Поруч є ідентичний будинок також на продаж. Чудово підійде для великої родини. Планування: 3 спальні, 1 кабінет (або спальн за бажанням власника), 3 санвузли, гардеробна кімната, велика вітальня що переходить в кухню та має вихід на шикарну літню терасу. У будинку: Фундамент: стрічковий монолітний, Стіни: керамічна цегла, товщина кладки 240 мм Перекриття: залізобетонне монолітне Сходи: монолітні на другий поверх, з міжповерховим майданчиком та вікном Покрівля: метало-черепиця, Вікна: двокамерні металопластикові Каналізація: автономна (центральна) система окремо для котеджного містечка Водопостачання: власна свердловина на ділянці Вимощення: натуральна бруківка з граніту. Територія: Ділянка — 15 соток. Унікальність будинку надає престижне місце розташування елітного містечка «Козирна карта», неймовірна природа (озеро, свій пляж), зіркові сусіди (20 будинків на території, міні футбольне поле та дитячий майданчик), близькість до Києва. Вас зацікавила ця пропозиция? Телефонуйте та замовляйте перегляд. З повагою. Ваш One Realty!

можливий продаж по єОселя
Полевая, 86
rieltor.ua

Продається двоповерховий будинок, 17 км від Києва по Житомирській трасі в с. Березівка, вул. Польова Будинок знаходиться біля котеджного містечка Козирна карта, 200м від траси. Будинок має багато простору для втілення ваших дизайнерських мрій. - площа будинку 210 кв.м - площа ділянки 15 соток - колодязь на 10 кілець - трьохсекційний септик - сарай з бетонним підвалом і горищем - забор з профнастилу Будинок побудовано за сучасною канадською технологією з СІП-панелей, взимку добре тримає тепло, а влітку прохолоду. Встановлені нові металопластикові вікна з двокамерними склопакетами. Ціна 70 000 дол. Без комісії. Сучасний будинок в Березівці - це чудова можливість для тих, хто шукає будинок в затишній локацій та близько до міста. Не втрачайте свій шанс, телефонуйте прямо зараз! Вигідна пропозиція чекає саме на Вас!

Польова
rieltor.ua

Мальовниче село Березівка (Київська область). Цегляний будинок 100 кв.м., в якому давно не жили, у зв’язку з чим потребує ремонту. Заведено усі комунікації: газ, електрика. Є колодязь із питною водою. Зручності на дворі. Розташований на унікальній земельній ділянці: 73 сотки, двофасадна (вихід впритул на Житомирську трасу та до елітного котеджного містечка), правильної форми, є фруктовий сад. Дзвоніть!

Житомирська
rieltor.ua

Продам дом Макаровский р-н, с. Березовка - 172 кв.м., 2 х этажный, энерго-сберегающий дом, 17 км от Житомирского КПП, ул.Леси Украинки, прихожая, тупиковая улица, кухня, гостиная с камином, 3 спальни, 2 с/у, терраса, коммуникации разведены по дому (электричество, отопление, вода, канализация, кондиционирование) газовый котел, скважина - установлен фильтр глубокой очистки, стабилизатор напряжения, земельный участок 5 соток, фруктовый сад, гараж на два автомобиля (36 кв.м.) рядом в пешей доступности сосновый лес, озера, магазины, выставочный центр Киев Экспо Плаза. 109980 у.е.

Леси Украинки, 1д
rieltor.ua

Якщо ви ціните свіже повітря і давно мріяли про власний будинок,тоді Вам до нас.Пропонуємо на продаж в гарному селі Берізовка, 5 нових будиночків.На фото ви бачите великий,та просторий будинок з власною терассою.Біля будинку 5 соток землі.(буде встановлений забор евроштахетник).В будинку гарне розташування кімнат,кухня вітальня ,санвузол на першому поверсі .На другому три кімнати з гардеробною,а також вихід на балкон.Перекреття плита.Дах буде утеплений.Вікна встановлені металопластикові ,трьохкамерні,якісні вхідні двері.Закрита тереторія,на тереторії розташовані ще 4 будиночки.У кожного будинку своя скаважина (45 м),свій септік (8кубів),заведено 10 кв .(при потребі можна збільшити).Газ поруч(при потребі можна провести).Поруч зупинка транспрту.До Києва 25 хв їзди.Якщо зацікавились,дзвоніть,а також пишіть в вайбер ,або телеграм,відповім на Ваші запитання,та домовимося на перегляд.Гарний вибір для родини,а також під орендний бізнес.Є відео. Деталі

можливий продаж по єОселя
Житомирська
rieltor.ua

Продається чудовий,затишний будиночок.Він має 4 житлові кімнати,кухню,вану кімнату.В будинку є газ,світло,септик,вода.Стан будинка заходь і живи.Простора ,рівна ділянка.Поруч зупинка транспорту.До Києва 20 хв їзди.25 до метро Академмістечко.Перегдяди за домовленістю.Для тих хто цінує свіже повітря ,Вам до нас.Дзвоніть ,а також пишіть в вайбер ,або телеграм.

можливий продаж по єОселя
Житомирська, 28
rieltor.ua

Якщо ви ціните свіже повітря і давно мріяли про власний будинок,тоді Вам до нас.Пропонуємо на продаж в гарному селі Берізовка, 5 нових будиночків.На фото ви бачите великий,та просторий будинок з власною терассою.Біля будинку 5 соток землі.(буде встановлений забор евроштахетник).В будинку гарне розташування кімнат,кухня вітальня ,санвузол на першому поверсі .На другому три кімнати з гардеробною,а також вихід на балкон.Перекреття плита.Дах буде утеплений.Вікна встановлені металопластикові ,трьохкамерні,якісні вхідні двері.Закрита тереторія,на тереторії розташовані ще 4 будиночки.У кожного будинку своя скаважина (45 м),свій септік (8кубів),заведено 10 кв .(при потребі можна збільшити).Газ поруч(при потребі можна провести).Поруч зупинка транспрту.До Києва 25 хв їзди.Якщо зацікавились,дзвоніть,а також пишіть в вайбер ,або телеграм,відповім на Ваші запитання,та домовимося на перегляд.Гарний вибір для родини,а також під орендний бізнес.Є відео.

можливий продаж по єОселя
Житомирська
rieltor.ua

Якщо ви ціните свіже повітря і давно мріяли про власний будинок,тоді Вам до нас.Пропонуємо на продаж в гарному селі Берізовка, 5 нових будиночків.На фото ви бачите великий,та просторий будинок ,та гараж для авто.Біля будинку 5 соток землі.(буде встановлений забор евроштахетник).В будинку гарне розташування кімнат,кухня вітальня ,санвузол на першому поверсі .На другому три кімнати з гардеробною,а також вихід на балкон.Перекреття плита.Дах буде утеплений.Вікна встановлені металопластикові ,трьохкамерні,якісні вхідні двері.Закрита тереторія,на тереторії розташовані ще 4 будиночки.У кожного будинку своя скаважина (45 м),свій септік (8кубів),заведено 10 кв .(при потребі можна збільшити).Газ поруч(при потребі можна провести).Поруч зупинка транспрту.До Києва 25 хв їзди.Якщо зацікавидись,дзвоніть,а також пишіть в вайбер ,або телеграм,відповім на Ваші запитання,та домовимося на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Житомирська
rieltor.ua

Якщо ви ціните свіже повітря і давно мріяли про власний будинок,тоді Вам до нас.Пропонуємо на продаж в гарному селі Берізовка, 5 нових будиночків.На фото ви бачите великий,та просторий будинок з власною терассою.Біля будинку 5 соток землі.(буде встановлений забор евроштахетник).В будинку гарне розташування кімнат,кухня вітальня ,санвузол на першому поверсі .На другому три кімнати з гардеробною,а також вихід на балкон.Перекреття плита.Дах буде утеплений.Вікна встановлені металопластикові ,трьохкамерні,якісні вхідні двері.Закрита тереторія,на тереторії розташовані ще 4 будиночки.У кожного будинку своя скаважина (45 м),свій септік (8кубів),заведено 10 кв .(при потребі можна збільшити).Газ поруч(при потребі можна провести).Поруч зупинка транспрту.До Києва 25 хв їзди.Якщо зацікавились,дзвоніть,а також пишіть в вайбер ,або телеграм,відповім на Ваші запитання,та домовимося на перегляд.Гарний вибір для родини,а також під орендний бізнес.Є відео.

можливий продаж по єОселя
Житомирська
rieltor.ua

Якщо ви ціните свіже повітря і давно мріяли про власний будинок,тоді Вам до нас.Пропонуємо на продаж в гарному селі Берізовка, 5 нових будиночків.На фото ви бачите великий,та просторий будинок .З цікавим плануванням.Біля будинку 5 соток землі.(буде встановлений забор евроштахетник).В будинку гарне розташування кімнат,кухня вітальня ,санвузол на першому поверсі .На другому три кімнати ,а також вихід на балкон.Перекреття плита.Дах буде утеплений.Вікна встановленв металопластикові ,трьохкамерні,якісні вхідні двері.Закрита тереторія,на тереторії розташовані ще 4 будиночки.У кожного будинку своя скаважина (45 м),свій септік (8кубів),заведено 10 кв .(при потребі можна збільшити).Газ поруч(при потребі можна провести).Поруч зупинка транспрту.До Києва 25 хв їзди.Якщо зацікавидись,дзвоніть,а також пишіть в вайбер ,або телеграм,відповім на Ваші запитання,та домовимося на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Житомирська
rieltor.ua

Продаж двоповерхового будинку в закритому містечку "Home Resort"( Нова Березівка) в безпосередній близькості до водойми і лісу. Київська область, село Березівка, Макарівський рн. Пропоную до вашої уваги великий та затишний будинок в елітному закритому котеджному маєтку де працює цілодобова охорона та обмежений вʼїзд на територію. Перший поверх: повністью обжитий з ремонтом, меблями та технікою. Тепла підлога, велика кухня-вітальня з каміном та лаунж зоною не залишить вас байдужими) Другий поверх: частковий ремонт з чистовою штукатуркою на стінах та прокладеною сантехнікою в ванній кімнати. Всі буд.матеріали куплені та залишаються новим власникам Агенція нерухомості "ProДім" Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірене житло за адекватною ціною. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею! Без комісії для покупців)

ексклюзив
мадридська, 15
rieltor.ua

#9743 Пропонується до продажу двоповерховий будинок площею 230 кв.м, розташований на ділянці 15 соток в новому еко-містечку "Home Resort", с. Березівка (19 км по Житомирській трассі). Планування будинку: На першому поверсі зала, кухня-вітальня, кімната та санвузол. Три спальні на другому поверсі, з санвузлом та гардеробом. Технічні характеристики будинку: - Централізована електрика, каналізація, водопостачання, зовнішня система водовідведення, інтернет. - Фундамент – монолітний стрічковий. - Перекриття – залізобетонні. - Перегородки - цегла Котеджне містечко Home Resort - це поєднання комфорту, безпеки та рекреаційнійних ресурсів, що разом формують унікальний стиль життя. Загальна площа містечка 120 Га. Зручна та безпечна транспортна розвязка – підземний розворот у сторону Києва. На території містечка знаходяться приватний садок, початкова школа, універсальне спортивне поле, кафе-ресторан і спа-салон. У містечку є центральний парк з озером, зона відпочинку з пляжем, клуб рибалок, кінний клуб. 350 га соснового лісу поруч з містечком забезпечують відмінний відпочинок на природі, прогулянки пішки чи на велосипедах. Розглядаємо продаж по програмі Євідновлення Є також відеоогляд будинку.

Центральна
rieltor.ua

Продається двоповерховий будинок, 17 км від Києва по Житомирській трасі в с. Березівка, вул. Польова Будинок знаходиться біля котеджного містечка Козирна карта, 200м від траси. Будинок має багато простору для втілення ваших дизайнерських мрій: -площа будинку 210 кв.м - площа ділянки 15 соток - колодязь на 10 кілець - трьохсекційний септик - сарай з бетонним підвалом і горищем - забор з профнастилу Будинок побудовано за сучасною канадською технологією з СІП-панелей, взимку добре тримає тепло, а влітку прохолоду. Встановлені нові металопластикові вікна з двокамерними склопакетами. Ціна 70 000 дол. Без комісії. Сучасний будинок в Березівці - це чудова можливість для тих, хто шукає будинок в затишній локацій та близько до міста. Не втрачайте свій шанс, телефонуйте прямо зараз! Вигідна пропозиція чекає саме на Вас!

Продається 2-х поверх. будинок, 17 км від Києва по Житомирській трасі
olx.ua

Поверховість:2 Кількість кімнат:5 Загальна площа:160 Площа ділянки: 21 сот. Продам будинок с. Березівка, Макарівський р-н Київська обл. Біля котеджного містечка "Козирна карта" Облагороджена ділянка з власним озером 14м на 20м озеро зариблене. Молодий сад, що плодоносить. .Будинок будувався для себе з якісних матеріалів сумлінними будівельниками Євровікна з натурального дерева (сосна). Столярка дубова. На всі питання, що цікавлять Вас, відповім по телефону.

власник
Полевая улица, Берёзовка, Киевская 165000.0 USD
dom.ria.com

Продам власний двоповерховий будинок 230 кв.м.,з частковим ремонтом. 13,68 сот.землі. Будинок розташований в сучасному котеджному містечку Нова Березівка з розвиненою інфраструктурою, 20хв від Києва,19км по Житомирській трасі.Будинок з функціональним плануванням, побудований з червоної цегли,утеплений пінополістирол 10см,дах металочерепиця, вікна REHAU, дерев’яний паркан.У будинку 3 спальні,3 с/в, простора вітальня з можливістю встановлення каміну, кухня, підвал,котельна, гардеробна,пральна кімната з душем.На першому поверсі підлога і ванні кімнати оздоблені керамограніт Keramo Marazzi, встановлено підігрів підлоги.Готова стеля,стіни під фінішне оздоблення. Відеонагляд,встановлено джерело безперебійного живлення,бойлер 150л,твердопаливний і електро-котел гібрид.

власник
Продаж житлового будинку в КМ "Нова Березівка"
olx.ua

Коттеджный городок Козырная карта, с. Березовка!! Дом находится в Киевской обл, пос.Березовка, Макаровский р-он,, 27 км от КП трасса Киев-Житомир. Элитный КГ "Козырная карта", подъездная асфальтированная дорога, стоянка для гостей. Круглосуточная охрана и ЖКХ обслуживание, детская площадка, спорткомплекс, своя церквушка, обустроенная зеленая общая прогулочная зона, большое озеро c живой рыбкой, Участок- 7,2 соток, ландшафтный дизайн, автополив, освещение. На участке расположен основной дом и гостевой домик (1 ком квартира), хоз постройка и крытая стоянка на два авто, электрические распашные ворота. Основной дом в 2-х уровнях общая площадь 230 кв.м. (площадь без летней открытой террасы ) Материал постройки кирпич, внешняя облицовка декаротивный камень и фасадная штукатурка CERESIT, утеплен минватой 20 см, металло черепица ( утеплена). Установлены дорогие окна ( алюминивый профиль с энерго сберегающим стеклопакетом) Дом внутри подготовлен под индивидуальную чистовую отделку (все комуникации внутри дома разведены - электричество, водоснабжение, водяные теплые полы, отопление). Стены оштукатурены, полы залита стяжка. Коммуникации в доме- вода (своя скважина с системой очистки воды), отопление (автономная котельная (Viessmann) на газе ), центральная канализация. 1й этаж - открытая летняя терраса -14кв.м, холл-19кв.м,гостиная-37,8кв.м, кухня-столовая -21кв.м.с выходом на участок,комната-14кв.м, гардеробная-8,3кв.м, санузел-4,2кв.м. 2й этаж - холл 14,8кв.м, 2 комнаты ( 24,7кв.м и 17,1кв.м,санузел-7.4кв.м, master room ( спальня - 28.8 кв.м, гардероб-10.7кв.м, санузел-11.9кв.м). Гостевой дом - 1 ком квартира около 40 кв.м.- гостиная, кухня,сан узел, мебелированная ( ремонт 2016 года ). В квартире - вода, электричество, автономное отопление, центральная канализация. Материал постройки кирпич,внешняя облицовка, декаротивный камень и фасадная штукатурка CERESIT, утеплен минватой 20 см,крыша металло черепица ( утеплена). К гостевому дому примыкает хозяйственная пристройка ( котельная, небольшое складское помещение 17 кв.м.) и навес на два автомобиля). ПО ВСЕМ ВОПРОСАМ ПИШИТЕ В ЛИЧНЫЙ КАБИНЕТ

власник
Продажа дома КГ Козырная карта
olx.ua

На продаж пропонується будинок в легкому класичному стилі в закритому КМ в с. Березівка (25 км від Києва). Площа ділянки: 22 сотки Площа будинку: 250 кв.м Планування: кухня-вітальня, три спальні, три санвузли, гардеробна, тех.кімната, зона відпочинку. Також на території є: * навіс для машин * тех.будівля, яку можно використовувати як будинок для персоналу * закрита бесідка з усіма комунікаціями та теплою підлогою * критий бассейн з підігрівом та хаммамом. В будинку встановлений газовий котел. Додатковим бонусом є встановлені сонячні панелі (при перепідписанні договору є можливість продавати єлектроєнергію). Будинок повністю укомплектований меблями та технікою. У дворі доріжки вимощені цеглою, двір засаджений 15-річними деревами. Саме котеджне містечко знаходиться під охороною. Є власне озеро, гарна доглянута территория. 3 1 5 9 1 7 3 4 6 5 6 4 Продажа / Дом / Березовка

Купить готовый дом, Березовка, закрытый КГ, участок 22 сотки
olx.ua

Предлагаю к обмену большой дом по Житомирской трассе в с. Березовка (22 км от Киева). Площадь жилого этажа - 250 кв.м. (две ванные комнаты, гостевой санузел, кухня, кухня-столовая, три комнаты и зал). Планировка комнат раздельная. Высота потолков 3.3 метра. Полдома в жилом состоянии (в доме есть вся необходимая для жизни бытовая техника и мебель). По улице проходит оптико-волоконная линия Интернета. Цокольный этаж - 250 кв.м. Высота потолков 2.6 метра. Площадь участка 25 соток. На территории участка: сад, огород и два отдельных строения: гараж (6х10м) и баня (6×10м). Материал стен дома и строений – газоблоки, утеплитель и облицовочный кирпич. Фундамент дома и строений – бетонные блоки. Материал перекрытий дома и строений – железобетон (плиты). Окна – металлопластиковые. Отопление - газовый котел, горячая вода – газовый котёл или электробойлер. Вода - скважина и колодец. Рядом озеро и лес. Интересует обмен на квартиру (офис) в Киеве или квартиру (дом) в Крыму (Севастополь, ЮБК). Возможен вариант временного обмена 1-5 года. Если мой телефон не отвечает, напишите и обязательно отвечу.

власник
Дом под Киевом на квартиру (офис) в Киеве или квартиру (дом) в Крыму
olx.ua

Продаж сучасного будинку з дизайнерським ремонтом. Будували та робили ремонт для себе! Загальна площа будинку 187 кв.м + дві великі тераси по 16 кв.м на 1-му та другому поверхах. Зручне планування, можливий продаж з меблями. 1-й поверх: затишна тераса-ганок 16 кв.м, кухня-вітальня 43 кв.м з діючим каміном, спальня 16,5 кв.м, гостьовий санвузол з душовою кабіною. 2-й поверх: дві спальні по 20 кв.м, гардеробна 9,6 кв.м з вбудованими шафами, велика ванна кімната 9 кв.м з вікном, відкрита тераса 16 кв.м. Перший поверх цегляний, другий – газоблок, всі стіни утеплені мінватою та обшиті сайдингом. Дах – бітумна черепиця. Якісне оздоблення, авторський дизайн. Всі необхідні меблі та техніка. Газовий котел, бойлер, свердловина+криниця, система водоочистки, автоматичні ворота. Будинок розташований всередині ділянки. Перед будинком виконаний ландшафтний дизайн + власний молодий плодоносний сад: яблука, сливи, черешні, шовковиця, волоський горіх. За будинком свій невеликий город з теплицею: смородина, малина, полуниця, овочі, зелень та картопля. Гараж 25 кв.м, сарай та вольєр. Земельна ділянка 12 соток. Поруч продуктовий магазин, ліс. До «Мегамаркету» 15 км, до етно-комплекса відпочинку «Українське село» 7 км. До Києва 20 хвилин на авто по Житомирській трасі. Село Березівка, Макарівський район, Київська область.

Вигідно! Продаж сучасного будинку 187 кв.м, 3 спальні, 18 км від КП.
olx.ua

Якщо ви ціните свіже повітря і давно мріяли про власний будинок,тоді Вам до нас.Пропонуємо на продаж в гарному селі Берізовка, 5 нових будиночків.На фото ви бачите великий,та просторий будинок ,та гараж для авто.Біля будинку 5 соток землі.(буде встановлений забор евроштахетник).В будинку гарне розташування кімнат,кухня вітальня ,санвузол на першому поверсі .На другому три кімнати з гардеробною,а також вихід на балкон.Перекреття плита.Дах буде утеплений.Вікна встановлені металопластикові ,трьохкамерні,якісні вхідні двері.Закрита тереторія,на тереторії розташовані ще 4 будиночки.У кожного будинку своя скаважина (45 м),свій септік (8кубів),заведено 10 кв .(при потребі можна збільшити).Газ поруч(при потребі можна провести).Поруч зупинка транспрту.До Києва 25 хв їзди.Якщо зацікавидись,дзвоніть,а також пишіть в вайбер ,або телеграм,відповім на Ваші запитання,та домовимося на перегляд.

Продаж будинку в с. Березівка
olx.ua

Якщо ви ціните свіже повітря і давно мріяли про власний будинок,тоді Вам до нас.Пропонуємо на продаж в гарному селі Берізовка, 5 нових будиночків.На фото ви бачите великий,та просторий будинок з власною терассою.Біля будинку 5 соток землі.(буде встановлений забор евроштахетник).В будинку гарне розташування кімнат,кухня вітальня ,санвузол на першому поверсі .На другому три кімнати з гардеробною,а також вихід на балкон.Перекреття плита.Дах буде утеплений.Вікна встановлені металопластикові ,трьохкамерні,якісні вхідні двері.Закрита тереторія,на тереторії розташовані ще 4 будиночки.У кожного будинку своя скаважина (45 м),свій септік (8кубів),заведено 10 кв .(при потребі можна збільшити).Газ поруч(при потребі можна провести).Поруч зупинка транспрту.До Києва 25 хв їзди.Якщо зацікавились,дзвоніть,а також пишіть в вайбер ,або телеграм,відповім на Ваші запитання,та домовимося на перегляд.Гарний вибір для родини,а також під орендний бізнес.Є відео.

Продаж будинку в с. Березівка вул. Житомирська
olx.ua
1 - 24 з 57 результатів

Географія Березівка