Ви шукаєте ідеально доглянутий сучаний будинок на комфортних 25сотках з басейном та приватним виходом на зарибнине чисте озеро у закритому котеджному містечку? ця пропозиція саме для Вас! Козирна Карта - це закрите елітне котеджне містечко. З охороною, відеонаглядом, солідними сусідами, гарною територією менш, ніж у 30км від Києва по житомирській трасі. На 25сотках: головний будинок 450кв.м, будиночок для охорони з гаражем для 3машин, гостьовий будинок 200кв.м., окремий будинок барбекю обладнаний для цілорічного використання і з с/в, басейн з теплонасосами, окреме джакузі, великий підвал, піч з каптильнею. Є вихід на озеро з особистим причалом. У головному будинку на першому поверсі просторий хол з каміном, велика функціональна кухня з посудомийною машиною, мікрохвильовою та усією необхідною технікою; також є спальня з ігровою та своїм с/в. Ще на першому поверсі є тераса столова з каміном. Також хамам, спортзал. Для няні або персоналу є кімната з окремим входом та комфортом. На другий поверх ведуть зручні гарні сходи. На поверсі розташовані 2 спальні з своїми гардеробними, санвузлами з ваною та душем. В кожній кімнаті кондиціонер, гардеробна, с/в із ванною та душем. Підігрів підлоги. Фільтри на воду, газові котли, пральня. Усе продумано для комфорту! На території є дитячий майданчик. Гостьовий будинок з ремонтом 2021року, має 2 спальні зі своїми гардеробними, санвузлами, камін та більярд, кухня з посудомийною машиною. Підігрів підлоги, кондиціонери, Це - чудова пропозиція для сімї, що звикла до комфортного життя. Набагато більше фото по запиту. Також на території котеджного містечка є 2 ангари 450кв.м на 20сотках за окрему оплату Відео за посиланням https://youtu.be/ZCDidB3MaUs

Польова
rieltor.ua

Пропонується будинок в котеджному містечку закритого типу Козирна Карта. На ділянці основний будинок 215кв.м, гостьовий будиночок, гараж на 2 авто. В будинку зроблено якісний ремонт з використанням дорогих матеріалів в пастельних тонах з яскравими елементам декору. Меблі на замовлення привезені з Італії. Стилістика ремонту витончена та сучасна. Архітектура зручна і функціональна: на першому рівні велика тераса, вітальня, кухня, бойлерна-пральна та с/в; на 2 поверсі 4 спальні, 2 с/в. Територія котеджного містечка ідеально чиста, доглянута, охорона на в`їзді, шлагбаум.У шаговій доступності озеро. Є генератор, система кондиціонування, підігрів підлоги, система очистки води.

Польова
rieltor.ua

Продам дом Макаровский р-н, с. Березовка - 172 кв.м., 2 х этажный, энерго-сберегающий дом, 17 км от Житомирского КПП, ул.Леси Украинки, прихожая, тупиковая улица, кухня, гостиная с камином, 3 спальни, 2 с/у, терраса, коммуникации разведены по дому (электричество, отопление, вода, канализация, кондиционирование) газовый котел, скважина - установлен фильтр глубокой очистки, стабилизатор напряжения, земельный участок 5 соток, фруктовый сад, гараж на два автомобиля (36 кв.м.) рядом в пешей доступности сосновый лес, озера, магазины, выставочный центр Киев Экспо Плаза. 109980 у.е.

Леси Украинки, 1д
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Якщо ви ціните свіже повітря і давно мріяли про власний будинок,тоді Вам до нас.Пропонуємо на продаж в гарному селі Берізовка, 5 нових будиночків.На фото ви бачите великий,та просторий будинок ,та гараж для авто.Біля будинку 5 соток землі.(буде встановлений забор евроштахетник).В будинку гарне розташування кімнат,кухня вітальня ,санвузол на першому поверсі .На другому три кімнати з гардеробною,а також вихід на балкон.Перекреття плита.Дах буде утеплений.Вікна встановлені металопластикові ,трьохкамерні,якісні вхідні двері.Закрита тереторія,на тереторії розташовані ще 4 будиночки.У кожного будинку своя скаважина (45 м),свій септік (8кубів),заведено 10 кв .(при потребі можна збільшити).Газ поруч(при потребі можна провести).Поруч зупинка транспрту.До Києва 25 хв їзди.Якщо зацікавидись,дзвоніть,а також пишіть в вайбер ,або телеграм,відповім на Ваші запитання,та домовимося на перегляд.

можливий продаж по єОселя
Житомирська
rieltor.ua

Будинок 2012 року з ремонтом ,меблями та технкою. Загальна площа 200+ м2 . гараж 40 м2 .Поруч гостьовий будинок. Тепла підлога , пластикові вікна. Підвал , скважина , 2 криниці. Покрівля бітумна черепиця - Канада. 2 санвузли, кухня , вітальня , хоз кімната , прихожа. 3 спальні , хол 2 поверху. В подвірї камінь натуральний та бруківка. Підключене світло 35кіловат. 2 септика окремо на будинки . 6 соток землі. Гарне сполучення з Києвом. ID: 950

Продаж будинку 200 кв.м. Київська область / Березовка
olx.ua

Продаём невероятно уютный дом, всего в 25 км от метро Житомирская (19 минут на авто) в живописном селе Березовка. Этот прекрасный участок в 31 сотку включает в себя основной дом площадью 250 м2, гостевой дом на 100 м2, домик для охраны (смарт-квартира со всеми удобствами) на 30 м2, и зимнюю террасу в 32 м2. Здесь есть все, чтобы сразу приехать и начать жить! Интерьер выполнен в классическом стиле с мебелью из натурального дерева, освещением и аксессуарами от ведущих европейских производителей. Дом полностью оборудован бытовой техникой мировых брендов, с последним поколением телевизора, баней, прачечной, интернетом, винной комнатой и уютным камином в гостиной. На участке есть газ, электричество, генератор, скважина, септик, система авто-полива, сигнализация, и накопитель воды. Газовый котел, система очистки воды, стабилизатор напряжения, теплые полы, вольер для собак, и отдельный домик для охраны, включающий в себя санузел, небольшую кухню и оборудованную спальню - все, что необходимо для комфортной загородной жизни! Первый этаж дома включает в себя: гостевую спальню, кухню, столовую с выходом в сад, просторную гостиную и санузел на первом этаже, мастер-спальню с гардеробной и две спальни свободного назначения и большого санузла на втором этаже, а также баню, техническую комнату, прачечную, винную комнату и большой зал для просмотра фильмов или встреч с друзьями на цокольном этаже. Сад с плодовыми и декоративными деревьями, цветами и газоном поддерживается в идеальном состоянии. Особенно стоит выделить зимнюю беседку, где можно собираться в тепле в любое время года. Установлены солнечные батареи, обеспечивающие бесплатное использование электроэнергии. На участке также есть гараж на 2 автомобиля, два навеса в которые помещается еще 4 автомобиля и беседка в саду. Дополнительно расположен гостевой домик на 100 м2 с первым этажом в виде гаража и свободного назначения на втором этаже, который можно использовать под бильярдную, домашний кинозал, тренажерный зал и многое другое. Асфальтированный подъезд к дому, два варианта ворот (классические и автоматические) добавляют удобства. Участок ошеломляет своей красотой с множеством редких растений и собственным бассейном. Вся документация по системам жизнедеятельности и строительным работам в наличии. Этот дом построен с огромной любовью к деталям. #3 1 5 9 1 734 9 7 9 5

Продажа дома, дом в Березовке
olx.ua

Продаю будинок с.Березівка Бучанський р-н. Новий. Готовність вуоиця 100% В серелмні розведені всі комунікації, стяжка, штукатурка, стеля гіпсокартон. Біля будинку гараж 24м2 з автоматичними воротами. Вихід з кухні на терасу 16м2 Ділянка 5 соток загороджена парканом. Встановлені відкатні ворота та фіртка. Бруківка. Нова вулиця. Активно забудовується. Центр села. Поряд ліс та озера. Є школа, садочок, магазини. Запрошу на перегляд. Власник.

Будинок 120м2 гараж 24м2 тераса 16м2
olx.ua

Це дуже гарний будинок в тихому гарному місці з усіма умовами для проживання розташований він в селі Березівка, 15 хвилин від метро Житомирська, продається будинок з усім умеблюванням та технікою так що заходь та живи, 3 кімнати, кухня студія 16кв.м високі потолки 2 поверхи, 2 санвузла, душова кабіна, є гараж, бесідка, погріб, огород, спереду дому сад.

власник
Продається будинок 87кв.м на 7 сотках
olx.ua

Будинок 24 км від Києва по Житомирській трасі. Мальовниче місце, тихе, спокійне. Поруч ліс, гарна природа. Площа ділянки 1349 м, загальна проща будинку 227 м. Електроенергія проведена лінія 5Kw. Газ проведений на сусідній вулиці. Збудований з червоної цегли, утеплений пінопластом, шуба будівельний декор. Ділянка огороджена повністю забором. На територій власна свердловина і вигрібання яма. Два поверхи і вихід на чердак. Будинок повністю мебльований. Опалення котельне. На території альтанка , технічна споруда, гараж.

власник
Продам будинок з ділянкою 13,5 соток,  24км від м.Житомирська.
olx.ua

Якщо Ви шукаєте ідеально доглянутий сучаний будинок на комфортних 25сотках з басейном та приватним виходом на зарибнине чисте озеро у закритому котеджному містечку, то ця пропозиція саме для Вас! Козирна Карта - це закрите елітне котеджне містечко. З охороною, відеонаглядом, солідними сусідами, гарною територією менш, ніж у 30км від Києва по житомирській трасі. На 25сотках: головний будинок 450кв.м, будиночок для охорони з гаражем для 3машин, гостьовий будинок 200кв.м., окремий будинок барбекю обладнаний для цілорічного використання і з с/в, басейн з теплонасосами, джакузі, великий підвал, піч з каптильнею. Є вихід на озеро з особистим причалом. У головному будинку на першому поверсі просторий хол з каміном, велика функціональна кухня з посудомийною машиною, мікрохвильовою та усією необхідною технікою; також є спальня з ігровою та своїм с/в. Ще на першому поверсі є тераса столова з каміном. Також хамам, спортзал. Для няні або персоналу є кімната з окремим входом та комфортом. На другий поверх ведуть зручні гарні сходи. На поверсі розташовані 2 спальні з своїми гардеробними, санвузлами з ваною та душем. В кожній кімнаті кондиціонер, гардеробна, с/в із ванною та душем. Підігрів підлоги. Фільтри на воду, газові котли, пральня. Усе продумано для комфорту! На території є дитячий майданчик. Гостьовий будинок з ремонтом 2021року, має 2 спальні зі своїми гардеробними, санвузлами, камін та більярд, кухня з посудомийною машиною. Підігрів підлоги, кондиціонери, Це - чудова пропозиція для сімї, що звикла до комфортного життя. Набагато більше фото по запиту. Також на території котеджного містечка є 2 ангари 450кв.м на 20сотках за окрему оплату

Березівка. КМ Козирна Карта. Дуже гарний будинок!
olx.ua

СРОЧНО!!! Дом 240 кв.м. (включая гараж 40 кв.м.) в коттеджем городке Лелечий Хутор. Участок 10 соток. Стены красный кирпич, утеплен, перекрытия монолит, крыша битумная черепица. Готов под чистовую отделку: отштукатурен, разведено электричество, отопление, канализация. Отдаленность от м. Житомирская 20 минут езды на автомобиле.

власник
Дом (КГ Лелечий Хутор)
olx.ua

Продається великий будинок біля озера площею 450 м² у котеджному містечку «Козирна карта». У будинку є басейн, джакузі, бомбосховище, винний льох та вихід на озеро. Планування основного будинку:  Перший поверх — просторий хол з каміном, велика функціональна кухня з усією необхідною технікою, спальня з ігровою та своїм с/в. Тераса-столова з каміном, спортзал. Для няні або службового персоналу є кімната з окремим входом, міні- кухнею та с/в. Другий поверх — 2 спальні з окремими гардеробними та с/в з ванною та душем, міні-бібліотека, додаткова гардеробна. Планування гостьового будинку: Гостьовий будинок з ремонтом 2021 р, включає 2 спальні зі своїми гардеробними, Санвузлом на першому та на другому поверсі. Також в будинку є камін, хамам та більярд. Кухня студія з усією технікою. Водяний підігрів підлоги, кондиціонери. Також на території є окремий будиночок для охорони з гаражем для 3 авто. У будинку: * будинок збудовано з пінополістеролу та бетону за американською технологією; * утеплення пінопласт; * заведено газ; * опалення - газовий котел, допоміжне - електро; * вікна металопластик Rehau, Glasso; * водяний підігрів підлоги; * свердловина - центральний водопровід від містечка; * система очистки води Ecosoft; * загальна каналізація від котеджного містечка; * електрика 30 кВт; * розсувні скляні системи в BBQ-будинку; * сантехніка та плитка виробництва Італія; * інтернет, кондиціонери, сигналізація; * вся необхідна вбудована техніка; * встановлено камери відеонагляду по периметру будинку і по периметру території, система охорони Шериф. Біля будинку: * ділянка — 24 сотки; * окремий BBQ-будинок обладнаний для круглорічного використання з власним с/ в; * будинок охорони з навісом на 2 авто і гаражем на 1 авто; * винний льох з кондиціонером і вентиляцією (можна використовувати як бомбосховище); * басейн з двома тепловими насосами; * вуличне джакузі; * автоматичні ворота та освітлення; * укладено бруківку з різано-колотого каменю; * рулонний газон та автополив; * декоративні дерева та зелені насадження; * дитячий майданчик з гірками та гойдалками. Також на території котеджного містечка є 2 ангари 450 м² на 20 сотках за окрему оплату.  Унікальність будинку надає престижне місце розташування елітного містечка  «Козирна карта», неймовірна природа (озеро, статусні сусіди (20 будинків на території, міні футбольне поле та дитячий майданчик), близькість до Києва .

Продаж Будинку з власним виходом на озеро. КМ "Козирна карта". Без %
olx.ua

Предлагаю к обмену большой дом по Житомирской трассе в с. Березовка (22 км от Киева). Площадь жилого этажа - 250 кв.м. (две ванные комнаты, гостевой санузел, кухня, кухня-столовая, три комнаты и зал). Планировка комнат раздельная. Высота потолков 3.3 метра. Полдома в жилом состоянии (в доме есть вся необходимая для жизни бытовая техника и мебель). По улице проходит оптико-волоконная линия Интернета. Цокольный этаж - 250 кв.м. Высота потолков 2.6 метра. Площадь участка 25 соток. На территории участка: сад, огород и два отдельных строения: гараж (6х10м) и баня (6×10м). Материал стен дома и строений – газоблоки, утеплитель и облицовочный кирпич. Фундамент дома и строений – бетонные блоки. Материал перекрытий дома и строений – железобетон (плиты). Окна – металлопластиковые. Отопление - газовый котел, горячая вода – газовый котёл или электробойлер. Вода - скважина и колодец. Рядом озеро и лес. Интересует обмен на квартиру (офис) в Киеве или квартиру (дом) в Крыму (Севастополь, ЮБК). Возможен вариант временного обмена 1-5 года. Если мой телефон не отвечает, напишите и обязательно отвечу.

власник
Дом под Киевом на квартиру (офис) в Киеве или квартиру (дом) в Крыму
olx.ua

Продаж сучасного будинку з дизайнерським ремонтом. Будували та робили ремонт для себе! Загальна площа будинку 187 кв.м + дві великі тераси по 16 кв.м на 1-му та другому поверхах. Зручне планування, можливий продаж з меблями. 1-й поверх: затишна тераса-ганок 16 кв.м, кухня-вітальня 43 кв.м з діючим каміном, спальня 16,5 кв.м, гостьовий санвузол з душовою кабіною. 2-й поверх: дві спальні по 20 кв.м, гардеробна 9,6 кв.м з вбудованими шафами, велика ванна кімната 9 кв.м з вікном, відкрита тераса 16 кв.м. Перший поверх цегляний, другий – газоблок, всі стіни утеплені мінватою та обшиті сайдингом. Дах – бітумна черепиця. Якісне оздоблення, авторський дизайн. Всі необхідні меблі та техніка. Газовий котел, бойлер, свердловина+криниця, система водоочистки, автоматичні ворота. Будинок розташований всередині ділянки. Перед будинком виконаний ландшафтний дизайн + власний молодий плодоносний сад: яблука, сливи, черешні, шовковиця, волоський горіх. За будинком свій невеликий город з теплицею: смородина, малина, полуниця, овочі, зелень та картопля. Гараж 25 кв.м, сарай та вольєр. Земельна ділянка 12 соток. Поруч продуктовий магазин, ліс. До «Мегамаркету» 15 км, до етно-комплекса відпочинку «Українське село» 7 км. До Києва 20 хвилин на авто по Житомирській трасі. Село Березівка, Макарівський район, Київська область.

Вигідно! Продаж сучасного будинку 187 кв.м, 3 спальні, 18 км від КП.
olx.ua

Якщо ви ціните свіже повітря і давно мріяли про власний будинок,тоді Вам до нас.Пропонуємо на продаж в гарному селі Берізовка, 5 нових будиночків.На фото ви бачите великий,та просторий будинок ,та гараж для авто.Біля будинку 5 соток землі.(буде встановлений забор евроштахетник).В будинку гарне розташування кімнат,кухня вітальня ,санвузол на першому поверсі .На другому три кімнати з гардеробною,а також вихід на балкон.Перекреття плита.Дах буде утеплений.Вікна встановлені металопластикові ,трьохкамерні,якісні вхідні двері.Закрита тереторія,на тереторії розташовані ще 4 будиночки.У кожного будинку своя скаважина (45 м),свій септік (8кубів),заведено 10 кв .(при потребі можна збільшити).Газ поруч(при потребі можна провести).Поруч зупинка транспрту.До Києва 25 хв їзди.Якщо зацікавидись,дзвоніть,а також пишіть в вайбер ,або телеграм,відповім на Ваші запитання,та домовимося на перегляд.

Продаж будинку в с. Березівка
olx.ua

Неймовірний маєток побудований за індивідуальним проектом відомого архітектора, знаходиться на 38-му километрі Житомирської траси в 20 хвилинах їзди від Києва. Об`єкт пропонується без комісійних для покупця. Земельна ділянка - 6.33 Га, головний будинок в 2 поверхи площею 980 кв.м, окремо будинок для персоналу, хоз.блок для різного обладнення, гараж. На теріторії: власний парк з прудом 1.5 ГА та лісом 1.5 Га з соснами, тенісний корт, стежки для прогулянок. Головний будинок складається з 5 спальних кімнат з власними санвузлом, великою кухнею-вітальною, зимовим садом, відкритой тераси, сейф-рум. Є ліфт, критий басейн, виний льох, сауна, 3 каміна. Будинок дуже технологічний, система розумного будинку, система зовнішнього та наружного спостереження, опалення та кондиціанування -комбіноване, тепловий насос (8 свердловин по 90м), газовий котел, сонячні колектори, є резервне електричне опалення, трансформатор 160 кВт - власна лінія електропередач, газ - централізований, вода артезіанська свердловина 92м, додаткова свердловина підпитує пруд, система поливу - автоматизована, автоматична система каналізації та біочистки стоков з полями аерації. Забор навколо маєтка, парка та ліса - з вибродатчиками та комп`ютером Ізраільского виробництва. Додаткова інформація за запитом.

Продам маєток 980м2 ділянка 6.3 Га власне озеро та ліс 20хв від Києва
olx.ua

Продам ДАЧУ. 98,4 кВ.м. 2 поверхи, 4 кімнати Гараж, тераса, хоз.приміщення Камін + груба Ділянка 5,7 сотих з виходом на річку С. Березівка! СТ «Промінь» Є газ, світло, каналізація-септик Поряд ліс 06*********82 Юлія Перегляд у зручний для Вас час

Продам ДАЧУ біля річки. 39 000 дол.
olx.ua

Березовка Макаровский район Продам дом в КГ в с. Березовка Макаровский район Пропонуєтся до продажу будинок, общею площею 193 кв.м. Без ремонту, який ви зробите для себе самі, так як вам запотрібне!Побудований з якісних матеріалів: газоблок 300мм, фундамент стрічковий 1200 мм, перекриття ж/б, утеплення 10 см з пінополістеролу, цегляні перегородки. Функціональне планування 3 спальні, кухня з виходом на терасу, велика вітальня, два санвузли, гардероб. Кімната для кабінету або міні-майстерні. Вбудований гараж 19, 3 кв.м. Просторе горище на всю площу будинку. Участок 15 соток У міcтeчкy є влacне озеpо і паpкoва зона, дитячий cад, пoчатковa школa, міні- мaркет, yніверсaльнe cпоpтивне полe, кафе-рестоpан і SPA-салoн. Бeзпекy проживання цілодoбовo зaбезпeчyє cлyжба oxopони з відеoспocтеpeженням, пожежнa тa оxopоннa сигналізації, зpучне транcпoртне cпoлучeння. У пішій доступнoсті вeликий coснoвий ліс і вeликe заpиблене oзeро. Міcтечко пoвніcтю оcвітлюється в тeмний чac доби.

Березівська, 1, Берёзовка, Киевская 149000.0 USD
dom.ria.com

ПРопонується на продаж чудовий варіантом для спокійного та щасливого сімейного життя Ділянка 15 соток. Раціонально розміщенний відносно сторін світла, відпочиваючи на терасі ви не будете смажитись на сонечку в літню погоду, а ввечері будете спостерігати прекрасний захід сонця. Побудований з якісних матеріалів: - піноблок 300 мм; - фундамент стрічковий 1200 мм; - перекриття з/б, утеплення 20 см з пінополістиролу; - перегородки - цегляні. Планування будинку абсолютно раціональне, простора вітальня на першому поверсі, кухня, гараж на один автомобіль, топкова, санвузол. Є ще прибудувана терраса та навіс для одного автомобіля. На другому поверсі є три спальні, 2 санвузли та гардероб. Також для міні-майстерні або таємного місця для дітей, можна обладнати просторе горище на всю площу будинку. Без комісії!

Мадридская улица, 3, Берёзовка, Киевская 179000.0 USD
dom.ria.com

Березовка Макаровский район Пропонуєтся до продажу будинок У Стилі High-Tech общею площею 191 кв.м. Без ремонту, який ви зробите для себе самі, так як вам запотрібне! Побудований з якісних матеріалів: газоблок 300мм, фундамент стрічковий 1200 мм, перекриття ж/б, утеплення 10 см з пінополістеролу, цегляні перегородки. Функціональне планування 3 спальні 13, 29 кв.м, 21, 49 кв.м, 26, 60 кв.м , кухня та велика вітальня 53, 34 кв.м, тераса 38, 01 кв.м , три санвузли, гардероб, котельня Кімната для кабінету або міні-майстерні. Гараж 91.12 кв.м Площа участку 25, 69 сот. У міcтeчкy є влacне озеpо і паpкoва зона, дитячий cад, пoчатковa школa, міні- мaркет, yніверсaльнe cпоpтивне полe, кафе-рестоpан і SPA-салoн. Бeзпекy проживання цілодoбовo зaбезпeчyє cлyжба oxopони з відеoспocтеpeженням, пожежнa тa оxopоннa сигналізації, зpучне транcпoртне cпoлучeння. У пішій доступнoсті вeликий coснoвий ліс і вeликe заpиблене oзeро. Міcтечко пoвніcтю оcвітлюється в тeмний чac доби. Поруч м. Київ (М "Святошин" (залізнична ст. "Святошин") - пр. Перемоги (М "Житомирська", автостанція "Дачна") - Брест-Литовське шосе - вул. Бударіна ) - с. Стоянка с. Капітанівка с. Мила с. Мрія с. Гурівщина с. Любимівка с. Бузова с. Березівка с. Северинівка Номер оголошення на сайті компанії: SH-170-200-DR.

Березівська, 33, Березовка, Макаров, Киевская 295000.0 USD
dom.ria.com

Популярні запити

Географія Березівка