2 x 20 соток ( 2 участок ) Продається затишний будинок 219 кв.м в Закарпатті, Берегiвський р-н, смт. Батьово - 13 км (пункт пропуску "Дзвінкове – Лонья"), 25 км - Чоп, 20 км від Оздоровчо-рекреаційного комплексу термальні води «Косино», 30 км до мicта Берегове, 51 км - Ужгород, 40 км - Мукачево

власник
Продажа будинку 219м² + 2x 20 сот ( 2 участок) смт Батьово
olx.ua

Будинок із свіжим ремонтом, частково вмебльований, холл-вітальня, спальня, кухня, санвузол (2 поверх), на першому поверсі приміщення, передбачені для ведення бізнесу, тобто майстерні, гараж, але можна переробити на ще один житловий поверх. Земельна ділянка -12 соток, новий паркан, ворота. Будинок газифікований, електрифікований, новий котел, батареї. Індивідуальне водозабезпечення (скважина), септик. Продаж у зв"язку з переїздом за кордон. При актуальних цінах на будматеріали та роботу, продається майже по вартості ремонту.

власник
Будинок із свіжим ремонтом, частково вмебльований
olx.ua

Будинок в с. Шом Берегівського району, 2 кімнатний, є світло , газ , вода, потребує ремонту, велика земельна ділянка. Не далеко термальні води Косино.Документи всі готові до продажу.

Будинок неподалік термальних басейнів Косино
olx.ua

Продається будинок у с. Свобода, Берегівського р-н, Закарпатської обл. Ціна договірна Всі деталі за тел. 06******92

власник
olx.ua

Продаж житлового будинку в селі Великі Береги, Берегівський район, Закарпатська область. Вулиця Газло. Асфальтована дорога, ближній Центр. Будинок 2 поверховий, огороджений. Підключено світло та воду (скважина), газ. 3 кімнати, ванна, кухня. В будинку зроблений ремонт, меблі. Бойлер. Сарай, майстерня, гараж, літня кухня та інші допоміжні прибудови. Також чудовий сад, город та дерева. За детальною інформацією телефонуйте. 16 сотих землі під будівництво. Торг!!!

Продаж будинку с. Великі Береги, ціна 35 000 $
olx.ua

Продається сімейний будинок зі всіма зручностями з меблями в с. Дийда. 800 метрів від аквапарку Horus. 4 кімнати: вітальня, спальня, їдальня, ванна кімната, кухня, комора, передпокій, окремий туалет, тераса. Сад, город. Цікавитися за цим номером: +36204857974 (Viber). Дзвінки до 17.00. повідомлення - в будь-який час.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам недобудований будинок, с.Бакта детали по телефону

власник
Продам будинок село Бакта
olx.ua

Від власника. Село Балажер поряд з угорським кордоном, неподалік від головної дороги, відмінна асфальтова дорога до дому, тихе та затишне місце, біля річки, ділянка 20 соток, гарні та спокійні сусіди. Будинок - одноповерховий загальною площею 200 кв. м., 4 кімнати, велика кухня, вікна металопластикові, кухня з усім необхідним для життя, вода - скважина, газ. Окремим входом літня кухня, 2 гаража: один звичайний, другий гараж - майстерня. Великий город з теплицею, в кінці городу річка Верке.

власник
Комфортний будинок, курортний район біля Берегове, Закарпаття, 20соток
olx.ua

Пропонуємо затишний будинок для відпочинку за адресою: Головна 40, недалеко від термальних джерел у місті Берегове та Косине. Цей затишний будинок має наступні переваги: -3 комфортабельні кімнати для гостей. -Повністю обладнана кухня для приготування страв за вашими уподобаннями. -Простора їдальня для зручного прийому їжі. -Ванна кімната з усіма зручностями. -Окремий туалет для вашого комфорту. Цей будинок є ідеальним вибором для сімей або груп друзів, які прагнуть насолодитися термальними джерелами та природною красою цього регіону. Меблі не входять у вартість. Звертайтеся за додатковою інформацією та бронюйте свій відпочинок вже сьогодні!

Продам будинок в с. Яношi в Закарпатський обл.
olx.ua

Будинок саман-кірпіч, високі стелі, потребує ремонту. Позаду будинку є літня кухня розміром 8*4, три кімнати (є на фото). Також окремо позаду будинку розташований сарай. На подвірї є колодязь. Далі висаджено фруктовий сад. Площа будинку 63 м2, літня кухня 24 м2 Будинок розташований на відстані 2 км від комплексу відпочинку термальні води "Косино" та на відстані 4 км від прикордонного пропускного пункту "Косино"

власник
Продаж будинку 2 км від термальних вод Косино
olx.ua

Продам Будинок в селі Рафайново дістався в спадок. В будинку є газ,вода,(колодязь свій),електроенергія, своя каналізація(септик). будинок придатний для проживання. але протребує ремонту. є своє подвірря +25 соток огороду. цікавитись за телефоном власник Дюсі 09******29 телефонувати або на телефон або на вайбер (бо не завжди знакодиться в україні ).

власник
подам Будинок в селі Рафайново
olx.ua

Продається будинок 2,5 kм від термальні води Косино у с. Запсонь з мансардним этажем в центрі села. Будинок знаходиться 2,5 км від термальні води Косино, Аква парк. 2 км від лікувально оздоровчий комплекс "Eco Termal" 10 км від с. Дідово, (озеро, пляж "Бумеранг", пляж "Бора Бора", міні аквапарк "Horus") 20 км від м.Берегово (термальних вод спорткомплекс " Закарпаття" та оздоровчий комплекс "Жайворонок") 4 км від Угорського кордону 1,5 км від залізничні станції «Косино» Жива площа першої поверхні 114 м2, мансардни 59 м2. Площа земельної ділянки 34 соток. На меншій частині території плодові дерева, більша частина території придатна для встановлення сонячних батарей. Капитальний ремонт з перебудовою житлової зони після колишніх господарів зроблено у 2012-2016 році. Всі коммунікації нови. Дах половина черепиця з пластика, друха половина керамічна. Стіни змишаний (кірпич, саман, бетонблок), частково утеплено пинопластом 5 cm. Внутрішній ремонт мансарді не завершено. Вікна на будинку пластікови, двері деревяни. Опалення центральне, двоконтурний турбований котел газовий «Ariston» + твердопаливний котел «КОРДІ» з пуферним баком 1000 л. В будинку є підігрів підлоги в кухні, в передпокій, в ванні, в туалет. Туалет (біде, раковина) знаходиться в окремий приміщенні. Будинок продаєтся з меблями та з крупними побутовами техниками. До складу будинок також входить тераса 40 м2, гараж 24 м2, котельня 10 м2, комора 10 м2, підвал 33 м2, колодязь, каналізація (септик). Світло 3 фази. Система видеоспостереження. Всі документи готови до продажи.

Продаж будинка село Косонь
olx.ua

Коттедж + Земля под Гостевые Коттеджи 500 м до О.Р.К "Косино" ОБМЕН ↓ Трансформатор 50 кв Для будiвництва ОБМЕН НЕДВИЖИМОСТЬ ТРАНСПОРТ ! 5200 кв м

Коттедж + Земля под Гостевые Коттеджи  500 м до "Косино" 5200 кв м
olx.ua

Продаю дом без штукатурки 10 минут от еликтрички рядом Школа .Возможен обмен на Бус!

власник
Продаю ДОМ без штукатурки 10 минут от еликтрички
olx.ua

Продається будинок в селі Дийда. Будинок з двома входами, можна для двох сімей, або половину будинку здавати для туристів.

власник
Продаж Будинку в селі Дийда
olx.ua

Продам будинок з земельною ділянкою 25 соток в Закарпатті с. Велика Бакта. Вайбер +97*****01305 Поруч з містом Берегове 7км . Гарне українське село. Будинок повністю оновлений 2018 з євроремонтом з меблями та електротехнікю . З усіма комунікаціями центалізована вода ,каналізація,газ, електролічильник день ніч, є швидкісний інтернет . Поруч україська школа ,амбулаторія, пошта, магазин. Все на 5-10 хвилин пішки. Ресторанн Chizay Мала гора . До районного центру 5-7 км 10-15 хв до термальних вод Жайворонок і Басейни Закарпаття. Кордон України з(Євросоюзом); 13 КМ. За детальнішою інформацією +38********96 по україні пишіть на OLX та на WhatsApp i Viber+97*****01305. Ціна договірна .

власник
Продаю Будинок Берегівська ОТГ с.Велика Бакта +380991973496.
olx.ua

Рядом с границей Венгрии в с. Астей (вул. Прикордонників, 73) Береговского района Закарпатской области продается дом с очень большим земельным участком (30 соток). Дом старой постройки, но отремонтирован и усовершенствован. В доме имеется 2 комнаты, кухня, ванная с туалетом, большая мансарда, к дому примыкают дополнительные хозяйственные постройки (склад, летняя кухня). Также на участке имеется и большой отдельный сарай (на стальной основе), прекрасно подходящий и в качестве гаража. На участке размером 30 соток имеется колодцы, виноградная плантация и множество фруктовых деревьев. Цена - АКЦИЯ: 27.000 EUR В селе Астей (в начале села) есть также отдельный участок с площадью 25 соток, цена на которую договорная.

власник
Продається дім в село Астей, Берегівский район, Закарпатська обл.
olx.ua

Продається будинок 158 м/кв. Будинок має два поверхи ,збудований у 2019 році, в будинку не проживали. На першому поверсі :коридор , кухня, гостинна та гостьовий санвузел. На другому поверсі :коридор, три спальні кімнати, гардеробна та санвузел.

власник
Житловий будинок
olx.ua

Продається добротний будинок з ремонтом в самому центрі села Вари з великим подвірям і садком за яким протікає річка Боржава. В дворі знаходиться велика бесідка з печкою і мангалом.Є більярдна кімната.Поряд розташовані магазини для будівництва, продуктові,кафе, школа, дитячий садок, церква, лікарня, аптеки, зупинка транспоту і пошта.Кордони з Угорщиною,термальні басейни.

власник
Продається будинок.
olx.ua

Продаю Будинок село Велика Бакта...8кiлометриа вiд Берегова..нова система отопления.. недороблений ремонт..новi дверi..великий Oгород. куплений ламіт на кімнати багото матеріала для ремонту.Все залишаю.Гараж.Майстерня..Пiдвал..власний колодяць.пiдключена центральна вода.Газ світло все підключено.Свинарник.хлiв.Проведений Інтернет.В огороді росте Виноград.Орiхи.Груши.невеличкий сад.Будинок знаходиться в начали села.Дзвоніть по номеру або Viber та WhattApp..земля приватизована. Дзвонiть чи Пишiть в Любий день в любий момент.В селі є Українська Школа та Садик. Магазина.ЖД зупинка.!10 кіломер від Термальних вод та Границі ЄС Венгрія.ТОРГ.Земля Приватизована. Якщо недоступний Дзвоніть по Viber. ЦІНА ДОГОВІРНА

власник
ТЕРМІНОВО Продаю Будинок село Велика Бакта 8км від БЕРЕГОВО
olx.ua

Продам Дом в Закарпатье в курортном селе Велика Бийгань, в 3х км от термальных источников курорта Косино. До Берегово тоже недалеко, всего 12 км. Безопасный уголок Украины. Экологически чистый регион. До границы с Венгрией 20км. Велика Бийгань очень уютное, с развитой инфраструктурой село. Есть железнодорожная станция и Автовокзал. Дом расположен в самом центре села, рядом Администрация, ресторан Family, почта, амбулатория, школа, дет сад, развлекательный комплекс, транспортная развязка. Дом 1984 года постройка, из красного кирпича, с евроремонтом. Очень уютный, ухоженный, комфортный для проживания семьи и для сдачи в аренду отдыхающим в термальных источниках. Продаётся с мебелью и техникой. Стеклопакеты, паркет, дубовые двери, с/у в кафеле, ванная, душевая, туалет. В цоколе гараж и подвал. Дом двухэтажный, 150м общ площадь. На 1 этаже: холл, гостиная с камином, кухня, с/у. На 2 этаже: 2 отдельные комнаты с большим балконом и одна комната проходная. Дом обставлен мебелью, новой техникой: газовая колонка, холодильник Бош, посудомоечная машина, морозильная камера на 7 отсеков. Отопление: газовый котел и твердотопливный котел (дрова). Вода – скважина с кристально чистой водой. Электричество – 3х фазный счетчик 380В. Вывоз мусора регулярно. Земельный участок 18 сот с хоз постройками (в пользовании 25сот). Прекрасный плодоносящий сад с фруктовыми деревьями и элитными сортами винограда. Всё ухоженное и чистое. Райский уголок для счастливой жизни в окружении прекрасной природы в безопасном уголке Украины! Документы готовы! Заезжай и живи!

Шикарный дом 150м Закарпатье Велика Бийгань. Безопасный уголок Украины
olx.ua

Нерухомість знаходиться від головной дорогі М-24 200метров. м.Берегово 5км.термальна вода Косино 15км.КПП ЄС 12-18км.В селі є середня школа, дитячий садок, супермаркет,ресторан, готельной комплекс. Багато людей займаються турізмом.В будинку зробилі ремонт 6р. назад, замінили вікна на пластіковое, мижкімнатні двері, опалення система, відшліфовали паркету.Під будинку є велікий підвал. Дилянка 21.5 соток, фруктовий овочевий сад. Меблі можемо залишити. Документи готові до продажу. Торг уместен. 32000$

власник
Продається будинок Закарпатська обл. біля Берегово село Яноши.
olx.ua

Продається будинок в Берегівському районі, с.Верхні Ремети (15 км від Берегова). В будинку є 3 кімнати, кухня, коридор, кладова. Все в нормальному стані , є меблі та все потрібне для проживання (відразу є 5 ліжко-місць). Проведена вода, газ, світло,ванна кімната у стані ремонту без душу та туалету,який є на вулиці. Біля будинку є територія під городництво 20 соток та сільськогосподарські прибудови для інструментів та тварин. Ціна - 20 000 $ Торг реальному покупцю. Можлива оренда із правом викупу. Дзвоніть за деталями по тел. 06******10

Продається будинок в Берегівському районі, с.Верхні Ремети
olx.ua

Продам большой трёхкомнатный дом с участком, в самом безопасном месте страны. До границы Евросоюза, Венгрия, около 4-х километров. Можно сразу заехать и жить, но лучше сделать это после ремонта. Есть электричество, газ, вода из скважины. Отопление газовыми конвекторами и керамической печью на дровах. На участке сад, огород и хозяйственные постройки. Хорошее место расположения, рядом школа, магазины и прочая инфраструктура. Термальный курорт Косино - 8 км, Берегово - 24 км. Все подробности по телефону.

Дом 107м2 участок 18 соток село Попово Закарпатье граница ЕС
olx.ua
1 - 24 з 59 результатів

Популярні запити