Гарний, затишний будинок, у закритому котеджному містечку, Петрушки, на території містечка є спортивний та дитячий майданчик, цілодобова охорона. Будинок побудований тільки з якісних матеріалів, стіни цегла 52см плюс утеплена 10см ватою, покрівля виконана строго за технологією, є два типи води - свердловина та центральна, електрика 20 квт, опалення - електричне, твердопаливне та є газ, басейн з навісом, тераса, будинок дуже теплий, економічний, все освітлення LED, гараж, котельня, два навіси. Усі фото не помістилися, багато тут не описати, усі питання у телефонному режимі. Будинок має позитивну енергетику, будувався з любовю та для себе! Поруч знаходяться: Петропавлівська Борщагівка, Софіївська Борщагівка, Гореничі, Чайка, Вишневе, Святопетрівське, Петрушки, Стоянка, Мила, Шевченкове, Білогородка, Дмитрівка, Капітанівка, Шпитки, Горбовичі, Бучанський район, Києво Святошинський район

власник
можливий продаж по єОселя
Дзвинкова
rieltor.ua

Петрушки. От хозяина. Дом 320 м2. 15 соток. Котеджный городок. Охрана Продаётся 2-этажный кирпичный дом 320 м² на 15 сотках в красивом котеджном посёлке Petrushky Wonderland. 8 км от Киева и 15 км от ст. м. Житомирськая. Просторная кухня и столовая, просторная гостинная с камином, 4 большие комнати, кабинет с встроенным биокамином. Гардеробная, 3 санузла, постирочная, гараж на два автомобиля, бойлерная. Дом полностью подготовлен для комфортной жизни. Теплый водяной пол. Отделан качественными итальянскими материалами. Мебель, техника, сантехника и электрика вся брендовая. Дом оснащен датчиками движения, противопожарная сигнализация. По периметру участка установлено видеонаблюдение. Все комуникации- электричество, скважина, септик, отопление газовое, бассейн. Отдельный дом под барбекю и баню с подвалом. Котеджный городок закритого типа, своё кпп, своя охрана, детские и спортивные площадки, футбольное поле. Торг с реальным покупателем.

власник
Лесі Українки
rieltor.ua

с. Петрушки, Бучанский р-н колишній Києво-Святошинский район. Продам двоповерховий цегляний будинок загальною площею 150 кв.м. плюс в будинку є гараж. Велика ділянка 20 соток по периметру огороджена. Стан будинку - після будівельників, без внутрішніх робіт. На ділянці фруктові дерева, виноград, колодязь. Дорога до будинку асфальтована. Поруч ліс, в селі чисті озера. До Житомирської траси - 1,5 км. До КП Київ - 7,5 км. За додатковою інформацією телефонуйте. На повідомлення не відповідаю.

власник
10км від Києва по Житомирській трасі, дім - дача, ділянка 20соток
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається красивий та функціональний будинок-садиба у мальовничому місці у передмісті Києва. Будинок знаходиться у Києво-Святошинському районі, с. Петрушки, за 20 хвилин їзди від ст. метро Житомирська (19 км.). На території села розташовані три мальовничі озера, на відстані кількох кілометрів від центру. Будинок знаходиться на березі одного з цих озер. Будинок 2004-2008 року побудови. Загальна площа забудови домогосподарства 685,9 кв.м. (включно з цокольним поверхом) житлова площа 182,9 кв.м. Ділянка 0,2265 га з можливістю розширення. На території домогосподарства знаходиться гараж на 3 автомобілі з лазнею, зона барбекю та басейн 4Х9Х2,5 (80 кубічних метрів). Газон 6 соток, молодий сад із виноградником, кущами червоної та чорної смородини. Будинок побудований з цегли, при внутрішній та зовнішній обробці використовувалися якісні матеріали фірми Caparol, металопластикові вікна Trocal, утеплення – мінеральна вата, якісно виконані внутрішні сходи з дуба. У 2011 році зроблено професійний ландшафтний дизайн ділянки, встановлено автоматичний полив, молодий розарій та міні-ботанічний сад. Перший поверх: Просторий хол з каміном, вітальня-їдальня, кухня, сан. вузол, ванна кімната, кабінет з виходом в зимовий сад і терасу з кованою огорожею, котельня. Другий поверх: Пять спальних кімнат (дві з них з виходом на балкон, вони ж – дитячі кімнати), два санвузли. Третій поверх-мансарда: Спальня з гардеробною, кабінет, дитяча кімната-ігрова, кухня, санвузол, ванна, технічні приміщення. Нульовий поверх: Більярдна кімната, спортзал із тренажерами, технічні кімнати. Все обладнання від відомих виробників. На кухні та в сан.вузлах підігрів підлоги. Газовий, електричний та твердопаливні котли, власна підстанція на 160 кВт., фільтри для очищення води, свердловина 70 м., септик 12 куб.м. Будинок повністю укомплектований та готовий до проживання!

власник
БЕЗ %. Будинок на березі озера з басейном, Петрушки, Житомирська траса
olx.ua

Продаю приватний будинок в київській області бучанському районі, 21-й км від хрещатика(по житомирській трассі). Будинок знаходиться в межах села Петрушки, садове товариство "ОРФА".Всі документи на будинок в наявності з правом прописки. земельна ділянка 6 соток. Також є хозблок, септик, скважина(40 метрів, нова), елктроенергія, 10квт, інтернет. Перший поверх жилий. За більш детальною інформацією звертайтеся за телефоном! В особисті повідомлення не заходжу.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Продаю двоповерховий будинок 90м(три спальні), із сілікатної цегли утепленої і поштукатуреної. Металопастикові вікна. Перекритий новий дах. Ще в домі великий гараж-майстерня в гаражі погреб. Будинок в жилому стані, місцями потребує косметичного ремонту. Душ і санвузол в домі, є бойлер. Власна скважина, і колодязь. Двокамерний септик. 380v 3 фази, лічильник-день ніч. Груба піч(в подарунок трішки дров) Спокійне тихе місце для відпочинку, або цілорічного проживаня. Чисте повітря навкруги рекраційна зона. Адекватні дорослі сусіди. Гарний асфальт до паркану. Поряд ліс, багато грибів. У пешої доступності каскад великих озер, є рибні місця. Ділянка не рівна ухил на захід, що дає вам можливість вирощивати більш тееплолюбні рослини. Є дорослі дерева (4 яблуні, 3 грущі, 4 черешні, 2 вишні, слива, персик, абрикоси, виноград, фундук) Можливо викупити сусідню ділянку, а це ще 6 соток. Більше фото по запиту. Може бути одекватий торг. Жодних комісій. Продає власник

власник
Власний будинок, за ціною однушки
olx.ua

Продається будинок (готовність 70%) в с. Петрушки. Територія "котеджне містечко". Загальна площа 270 кв.м. + 15 соток земельна ділянка; вода, електро,газ, септік. Все підключено до будинку; фасад; віддвленість до центра Києва 26 км; до м. Житомирська - 6 км.; гарна транспоптра розвязка; 2 км до озер; магазини. Інфраструктура Служба експлуатації, охорона, , Інтернет; телефон, охоронно-пожежна сигналізація та контроль доступу; гостьовий паркінг. Фундамент: стрічковий; Стіни: цегла; Покрівля: бітумна черепиця; Вікна: 2-х камерні деревяні енергозберігаючі склопакети; Електрика - 25 кВт на ділянку Водопровід - центральний в рамках селища (фільтри-поглиначі, установки знезараження води) Каналізація - локальна місцева каналізаційна система (септики) Газопостачання - централізоване Система опалення - газовий котел Власна експлуатаційна служба котеджного містечка забезпечить: обслуговування мереж (водо-, електро-, газопостачання, каналізації); освітлення та прибирання громадської території, постійний нагляд за громадськими газонами і територією перед котеджем; вивіз сміття; постійні послуги: електрика, сантехніка, садівника, прибирання котеджів, послуги няні.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам дом с. Петрушки возле озера Чёрное Двухэтажный дом с мансардой, цокольным этажом и подвалом. Общая площадь 202 м2 - Скважина глубиной 45 м - Переливной септик - Электрический ролет на гараже - Машинная штукатурка под чистовые работы - Стяжки - Двухкамерные стеклопакеты rehau - Балкон на втором этаже - Терраса на мансардном этаже с видом на озеро - В 5 минутах ходьбы лес и озеро

власник
Будинок в Києво-Святошинському районі, с. Петрушки
olx.ua

Популярні запити

Географія Петрушки