Софіївський пров., 15

Є Оселя! Без комісіі,. ЖКПразький квартал ,1 вул. Софіівська буд.15 5/5 без ліфту , Євроремонт, площа першого поверху 45,6 метрів , плюс бонус спальня на другому ріагі ще 11 метрів , мебльована, залишаються всі меблі які є на фото, посудомийна машина, джакузі, духовка, рослини, картини… майже все що на фото , вільна! Поряд парк, магазини, маршрутки.

можливий продаж по єОселя
Софіївський пров., 15
rieltor.ua

#43277 Простора 1-кімнатна квартира 38 кв.м. з капітальним ремонтом у с.Петропавлівська Борщагівка, ЖК Празький квартал. Функціональне планування, окрема кухня та спальня. Санвузол суміжний, оздоблений кахлем, якісна сантехніка. Квартира знаходиться на комфортному 5 поверсі, з вікна відкривається гарний краєвид. Дуже якісний та теплий будинок, вдале планування. Автономне газове опалення, встановлено двоконтурний газовий котел, є кондиціонер. У квартирі є кладовка. Гарне і мальовниче місце, благоустрій прибудинкової території, біля будинку знаходиться парк, також є зупинка транспорту, супермаркет і вся необхідна інфраструктура. У дворі - дитячий майданчик. Закритий двір із охороною та парковкою. Поруч є садочок та школа. При продажі залишаються меблі та техніка. Відмінна транспортна розвязка, ст.м. Академмістечко 15хв.brokingdom - ваш провідний партнер з новобудовами! Ми забезпечуємо весь комплекс рієлторських послуг - професійну консультацію, допомогу у виборі і купівлі квартир, а також оренду та продаж нерухомості в нових будівлях. Знайдіть свій ідеальний дім разом з Brokingdom!"

Софіївський пров., 15
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продам світлу та затишну 1 кмнатну квартиру Софіївський провулок 15,будинок 2013 року,43.2,/17/10,5 поверх 5 поверхового будинку,склопакети,в квартирі зроблен космітиний ремонт,сучасна плитка в санвузлі,душова кабина кондиціонер,вбудована кухня.також є шафи купе. Для потенційного покупця не великий торг.Комісія рієлтора 5 %.

Продам 1к Софіївський п-к 15 Петропавлівська Борщагівка
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Код объекта: 2309337. Простора та затишна 2-кімнатна квартира у якісному та комфортабельному ЖК Пражський квартал. Сам будинок побудований з якісних матеріалів, товсті стіни, гарна шумоізоляція. Квартира оснащена всіми необхідними меблями та технікою. Стан - заїжджай та живи! Документам більше 3 років. Дуже гарна інфраструткура, до метро Житомирська 20 хвилин.

Софиевский переулок, 15, Петропавловская Борщаговка, Киевская 100000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Петропавлівська Борщагівка

Географія Петропавлівська Борщагівка