Оренда великої та затишної квартири для дружної родини! 3- кімнатна квартира за адресою вул. Каверіна 1 нова назва (Професора Герасюти) Площа 86 м2 Поверх 8/12 Планування: Величезна кухня вітальня 3 окремі спальні Просторий санвузол . У квартирі 3 засклені лоджії Гарний добротний ремонт Укомплектована всім необхідним (кондиціонери, посудомийна та пральна машини, ТБ та ін.) Великі та місткі шафи-купе. Автономне електроопалення Доглянутий двір та підїзд. 2 ліфти На поверсі 2 квартири (окремий тамбур на ключ). Ми пропонуємо цю квартиру в оренду для великої та дружної родини. Ви можете проживати з дітьми, адже для них є окремі спальні, місце для навчання та відпочинку. Ми знаємо, як складно знайти квартиру для проживання з домашніми тваринами. Ми pets Friendly тому не проти ваших вихованих улюбленців! Район з дуже розвиненою інфраструктурою (поряд ринки, безліч магазинів, Варус, АТБ, транспорт в будь-яку точку міста) Оплата 19000 грн. + ку. Покази у зручний для вас час! Запрошуємо на презентацію!

Аренда реальная 3комн рабочая,каверина,титова! Можна с животными
olx.ua

Сдам 2-к квартиру на Каверина, имеется все для комфортного проживания. Строго без животных.

Каверіна вул., 1
rieltor.ua

Сдам уютную однокомнатную квартиру на ул. Каверина, 26 (р-н Рабочая). Третий этаж, кирпичный дом, балкон застеклён. Неугловая и очень теплая. С мебелью и техникой! Заходи, живи! Уютный двор, чистый подъезд, дом ОСМД, развитая инфраструктура, рядом есть все, что нужно.

Професора Герасюты (Каверина) улица, 26, Рабочая, Днепр, Днепропетровская 10000.0 UAH
dom.ria.com

Сдам велику сімейну квартиру за адресою : Каверина, 1 . Розташована на комфортоному 5 поверсі. У квартирі є усе необхідне, багато спальних місць. Лічільники на світло, газ та воду. Охайний житловий стан! Зручна локація , поруч зупинка транспорту та різномані магазини. Можна з котиком. За додатковими питаннями звертайтесь за телефоном!

Каверіна вул., 1
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Сдам свою 2-х комнатную квартиру район ул КАВЕРИНА дом 1 с развитой инфраструктурой Благоустроенный кирпичный 9-ти этажный дом с двором есть стоянка для машины игровая площадка для детей..Квартира на 7-мом этаже лифт работает.Теплая светлая жилая чистая.Поменяны окна и трубы в ванной и туалете.Кварира готова к сдаче Имеется обустроенный застекленный балкон бойлер холодильник.Сдается на длительный срок без животных. Рядом все ВСЕ вопросы по телефону или вайбер тел 05******77

власник
Сдам свою 2-х комнатную квартиру район ул Каверина
olx.ua