Продам якісний будинок с. Юрівка. Загальна площа будинку 130 м2 Житлова площа 83,9 м2 Фундамент залізо-бетонний. Фундамент утеплений пінопластом (7 см) Стіни - Кератерм (25 см) Утеплення стін пінопластом (15см) Утеплення підлоги першого поверху - пінопласт (6 см) Звукоізоляція підлоги другого поверху (3 см) Утеплення горищного приміщення горизонтальне - (25 см) мінеральна вата Дах - черепиця Металопластикові вікна - (5 -ти камерний профіль) Опалення Водяний підігрів підлоги - 1 та 2 поверхів Єлектрика- мідна проводка 7 кВ - електроенергії з можливістю збільшення до 16 кВ Свої власні 2 свердловини Стіна - машинна штукатурка/ Підлога- машинна стяжка Каналізація - біоочистка Навіс для двох автомобілів Підїзд з тротуарної плитки Своя власна ділянка землі 5,5 соток До зупинки 500 м, маршрутка до м. Теремки кожні 15 хвилин. Поблизу школа, дитячий садок, озеро, ресторан, магазини Лоток, Народний, Сільпо. Без % з покупця. З повагою Геннадій Іванченко.

Продам якісний будинок с. Юрівка.
olx.ua

СВІЙ (без посередників) новозбудований будинок у Київській обл. 65 км від Києва, 26 км від Фастова. Фастівський р-н. У будинку всі зручності: горяча та холодна вода, каналізація, інтернет. Утеплений, пpистосований для комфортного проживання як влітку так і взимку. Опалення пічне, камін. Все з екологічно чистих матеріалів. Дім знаходиться на ділянці яблуневого саду, розмір ділянки 1 га. Під продаж 25 сот. Навколо гарні сусіди - пари з дітьми. На ділянці 10 високих грядок, система поливу, гриби - рай для тих хто мріє про єднання з природою. Сполучення з Києвом та Фастовом.

власник
Продам свій будинок с.Юрівка Київська обл
olx.ua

Продам одноповерховий будинок с. Юрівка. Київська область. До вашої уваги пропонується на продаж просторий і дуже комфортний одноповерховий будинок загальною площею 124 м2. Дуже якісний і теплий будинок. Будинок знаходиться при в’їзді в с. Юрівка. Ділянка 5 правильної форми розташована між хвойними лісами, недалеко річка та велике озеро з пляжем. Екологічно чисте місце, навкруги багато зелені. Планування розраховане на велику сім’ю: виликий ганок, передпокій з місцем під шафу-купе, хол, велика кухня-студія з виходом на криту терасу, 3 спальні, 2 с/в, котельна, вбиральня. Комунікації підведені і розведені по будинку: вода - свердловина; заведена електрика- 3 фази 10кВт, каналізація - септик переливний. Ландшафт, газон, доріжки, паркомісце, огородження парканом. Телефонуйте на перегляд.

Продам одноповерховий будинок с. Юрівка. Київська область.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок . село Юрівка . Центр села , поруч магазини, школа , церква, зупинка громадського транспорту.

власник
Продам будинок. С. Юрівка . Фастівського району.  Одеське направлення.
olx.ua

Загальна площа 157 кв.м. Госпблок. Літній душ. Сарай. Свердловина.Переваги за нинішніх обставин: підвал під будинком; погріб; вулична вбиральня; криниця в дворі; опалення газове, незалежне від електроенергії. Потребую ремонту. Центр села.

власник
Продам будинок с. Юрівка
olx.ua