Відеоогляд будинку можна подивиться на ютуб каналі Роман Щербаков Пропонується для огляду та купівлі частина будинку яки документально розділений на квартиру 1 і квартиру 2, у кожного власника своє право власності, кожен в своїй частині має право прописуватись своєю сімєю. Будинок капітальний, недавно побудований, частина яка продається має загальну площу 37.4 кв.м. плюс є можливість дообладнання другого поверху + 12кв.м. Комунікації Електроживлення 3 фази (три лінії по 220 вольт), газопостачання встановлено газовий лічильник, свердловина під голубиний насос, каналізаційна яма. На подвірї - літня кухня (підведено газ), вхідний погріб, літній туалет, земельна ділянка з молодим садом. Будинок цегляний, знаходиться між Яготинськи вокзалом та трасою Київ-Харьків. Каналізація : вигрібна яма Кількість поверхів: 2 поверхи Кількість кімнат: 2 Висота потолка: 2,87 метра Загальна обща площа: 37,4 кв.м. + 12 кв.м Житлова площа: 10 кв.м. + 12кв.м. Площа земельної ділянки: 3 сотки в загальному користуванні Матеріал будівлі (стіни): цегла Під’їзна дорога : насипна Опалення : встановлено газовий котел Електроживлення: 220-380 вольт (3 фазы)

Продаж частини будинку, капітальна будівля, є комунікації
olx.ua

Продам будинок, побудований в 1996 році, введений в експлуатацію в 2020, знаходиться на 11 соток землі. В кінці городу грубо кажучи знаходилася газова заправка до початку подій в 2024, по сусідству зараз працює шиномонтаж. В даний час можливість звязку тільки через вайбер 09******67

власник
Будинок біля траси Київ-Харків
olx.ua

Продається будинок у Панфилах, Бориспільського(Яготинського) району. Приватизований. Власник. До Яготина ~8 км, до Києва ~100 км. Поряд магазин, траса Київ -Харків. . Вся додаткова інформація по телефону.

власник
Продається будинок у Панфилах
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається житловий будинок в с.Панфили. Розташований за 100 метрів до траси Київ-Харків. Загальна площа будинку становить 90 м², є газопостачання, водопровід в будинку, водопостачання, каналізація. Земельна ділянка 25 соток. Всі вікна пластикові , є сарай , та погріб . В селі є все для комфортного проживання: школа , лікарня, садок, магазини . Будинок потребує косметичного ремонту. Перегляд будинку в будь який день. Торг присутній.

Продається житловий будинок
olx.ua

Будиночок має житловий стан, є санвузол, залишаються меблі. Також на подвір’ї знаходяться господарські будівлі, 24с, землі , до Борисполя 50 км.

Продається будиночок в с. Панфили, Бориспольський р-н.
olx.ua

Продається новий цегляний житловий будинок в с. Панфили. Будинок розташований поруч з трасою Київ-Харків та автобусною зупинкою на Київ. В будинку ванна, газопостачання та водопостачання. Вікна металопластикові. Потребує внутрішніх робіт з огляду на тривале не проживання. Поруч сарай на два входи, вхідний погріб. Земельна ділянка 25 соток.

Продається новий житловий будинок
olx.ua