Продаж будинку з ділянкою 25 соток. Будинок складається з трьох поверхів. На першому поверсі знаходиться велика кімната відпочинку, сауна, технічне приміщення ( пральня, котельня) та санвузол. На другому поверсі вітальня, кухня з балконом, спальня з гардеробною та санвузол. На третьому поверсі дві спальні, санвузол та кабінет. В будинку зроблений сучасний та дорогий ремонт, повністю укомплектований технікою та меблями. З першого поверху є вихід на терасу, де облаштована зона відпочинку, мангальна зона з невеличкою кухнею, піч та басейн. Опалення в будинку – палетний котел і електричний котел. Потужність свіітла 18кВт. Автоматичний полив газону.

Шевченка, 267
rieltor.ua

Продається 3к кв. з двома ділянками в смт.Войнилів (біля центральної дороги Калуш - Бурштин.) Загальна площа: 68 м², кухня: 13 м² цегляні стіни, з меблями, швидкісний інтернет, газ, центральний водопровід, і каналізація, асфальтована дорога, Усі кімнати окремі (15,7 м2, 13,3 м2, і 12,6 м2) є балкон і 2 кладовки (9м2 і 6м2), опалення індивідуальне газове (двохконтурний котел), встановлений електричний проточний нагрівач води, м/п вікна. Є 4 грядки, сарайчик, альтанка і паркомісце напроти підїзду (3,7м. х 18м. можна будувати гараж). На території власні фруктові дерева та кущі, виноград, горіхи. Поруч дитячий садочок та музична школа (100м.), школа(200м.), аптека (250 м.), магазин (50м.), зупинка громадського транспорту (50м.) Є дві приватизовані земельні ділянки (2км. від дому) площею 0,16 га. і 0,32га. Ціна 28500 $

Шевченка, 118
rieltor.ua

Здається дім в довгострокову оренду. Біля траси н10.с.Пійло.Калуш 5км Новобудова Мансард.Ніхто ще не мешкає! 160м² Підійде для великої сімї Частково з меблями. Кухня,ванна,дитяча кімната котельня,гардеробана, кладовка під сходовою 4 спальні 2 вітальні Всі комунікації 16кв Своя криниця. Інтернет Великий піднавіс для авто На вайбер скину більше фотографій Детальніше по телефону

власник
Довгострокова оренда житла.Дім 160м²
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в с. Кадобна Калуського району. Велика земельна ділянка 87 соток. Будинок у збереженому стані є нова літня кухня, сад Земельна ділянка в центрі села поруч усі комунікації інтернет, газ, світло. Можливий обмін. Більш детальна інформація за тел 09******43

власник
Продам будинок в селі Кадобна
olx.ua

Продається одноповерховий деревяний житловий будинок Івано-Франківська обл., с. Завій Калуський район, загальною площею 80 кв.м. Накритий бляхою. В будинку 4 кімнати, не велика прихожа та веранда. Опалення пічне на дровах. Газопровід до будинку не підведений, але село до газової мережі підключене. Будинок в хорошому стані, кімнати з меблями. На подвірї розташовані літня кухня, велика господарська будівля для свійських тварин та зберігання кормів, криниця, фруктовий сад. Центр села, хороший підїзд, поруч річка, ліс. Навпроти земельна ділянка , та ще дві ділянки не далеко від будинку . Всі необхідні документи є . Детальніше телефонуйте .

власник
Продається житловий будинок
olx.ua

Продається будинок, літня кухня, стодола, стайня, сам вузол. Площа будинку 130м.квадратних. Детальніше по телефону.

власник
Продаж  Будинка.
olx.ua

Продам будинок з великим подвірям та городом. На подвірї є заведений газ, криниця, окремий підвал (півниця) та стодола зі стайнею. Другий будинок у вулиці від дороги. За 5хв ходьби р. Дністер. Пів години їзди до лісу

власник
Будинок з земельною ділянкою
olx.ua

Продаж половину будинку сирець(не приватизований) або обмін на однокімнатну квартиру..в с.Перевозець(центральна вулиця)..Великий сад,є город...

власник
Будинок(сирець).
olx.ua

Продам будинок з городом в селі Підмихайля, Територія має приблизно 70ар. По питанням телефонуйте. Для реального покупця хороший торг.

власник
Будинок село Підмихайля
olx.ua

Продам деревяний будинок в селі Старий Угрниів Калуського району З с/г спорудами, криниця,сад,світло Деталі за телефоном

власник
Продам деревяний будинок
olx.ua

Будинок в 6 км від м. Івано- франківська, міська територіальна громада с. Добровляни, центр села зупинка міського автобуса, чудові краєвиди, будинок потребує ремонту,

Продам будинок біля міста
olx.ua

Продаж 3-кімн.квартири в новобудові ЖК Еліт-хол,вулиця Драгоманова 6А,поверх 3/9,площа 79,2м.кв. Квартира сирець,в зданій новобудові,поштукатурені стіни гіпсовою штукатуркою, залита чорнова стяжка підлоги, заведено силовий кабель, інтернет і відеофон. Вікна 6 камерні з двох камерним склопакетом. Будинок зданий в експлуатацію, облаштована прибудинкова територія. Сучасне планування,дві лоджії,у дворі дитячий майданчик,поруч знаходиться Епіцентр,ринок,спортзал,дві школи. Більше інформації за телефоном.

власник
Продаж 3-х кімнатної квартири в новобудові
olx.ua

Новий будинок знаходиться в мальовничому селищі Сівка-Калуська, Калуського району на Івано-Франківщині. Поруч з будинком ліс. В домі є все необхідне для життя, всі комунікації (власний колодязь, електрика, вода, газ, своє опалення, в деяких кімнатах та у ванній кімнаті підлога з підігрівом) виконано якісний ремонт у всіх 7 кімнатах. На другому поверсі вся столярка-дуб, дубові сходи. Також на кожному поверсі є санвузол. В домі є підвал. Земля - 0,15 га. План будинку див на фото. З будинку вікривається прекрасний вид на кар’єр та ліс. До міста 5 хвилин на авто.

власник
продаж будинок дім новобудова особняк в Калуш Сівка-Калуська
olx.ua

Продається деревяний житловий будинок (скоріш за все під знос) по вул.Шевченка в смт.Войнилів. З електропостачанням. Поруч цегляна літня кухня, цегляна стайня та деревяна стодола. Земельна ділянка площею 15 соток. Підїзна дорога асфальтована. Біля центральної дороги. Можна під комерцію. Довкола приватні житлові забудови. Поруч церква. З документами повний порядок.

Продається деревяний житловий будинок у смт.Войнилів
olx.ua

10 км від Калуша . Ідеальна асвальтована дорога. Продається дачна ділянка з будиночком 6×5. Земля приватизована , будинок також. Є світло. 6 сотих теретирії Я власник , перепис без проблем. Цікавить обмін на автомобіль , на автомобіль ціна 4500$ !!!!

власник
Обмін на авто Дача у Зеленому Яру з будиночком
olx.ua

Продається хата в селі Копанки. Комфортне місцезнаходження на вулиці з жилими будинками поряд з річкою. Дорога і вулиця асфальтовані. Крім будинку на території стійло для корів і деревяний сінник, город і сад. Пропонуйте свою ціну!

власник
Будинок в затишному районі поряд з рікою
olx.ua

Продається будинок в с. Сівка -Войнилівська . Утеплений, тепла підлога, німецька метало черепиця (є документи ,гарантія).Три Фази світло.криниця. два септика.будівельні матеріали.Стіни штук. Всі документи на будинок і землю є.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок новобудова в с.павликівка .Земельна ділянка 35 сотих з них 25 приватизовано!Сад город, криниця в якій постоянно є вода !Біля будинку є котельня можливо поставити котел на твердому паливі! Ліс природа по обидві сторони села.Можливий обмін на автомобіль!

власник
Будинок новобудова сирець 9,2/9,5 або обмін на авто
olx.ua

Продам будинок з літньою кухнею. В будинку веранда, кухня, дві кімнати. В окремій будівлі літня кухня, сауна (не завершена) і господарські приміщення! Молодий сад, город, криниця. За деталями телефонуйте!

власник
Будинок у с. Павликівка
olx.ua

Дача в с. Зелений Яр, 6 арів, цегляний недобуд (накрита "коробка").

власник
Дача у с. Зелений Яр
olx.ua

Продається ГОТОВИЙ до проживання будинок з СУЧАСНИМ ремонтом, меблями та технікою. Код: 32083119 Будинок знаходиться у Калуському р-ні, с.Завадка. Площа будинку 90 кв.м., земельна ділянка 27 сотки. Будинок тільки після ремонту, все нове. Двухконтурний газовий котел, тепла підлога. Нова вбудована техніка По плануванню: три спальні кімнати, санвузол та кухня вітальна. Інтер*єр будинку виконанний у стриманих кольорах, які завжди будуть актуальними. Огороджена прибудинкова територія, територія біля будинку оздоблена бруківкою,паркомісця, є міце для втілення ідей з ландшафтного дизайну. Також при вїзді на подвіря зроблений відвід води. Заселена вулиця, сусіди проживають. У будинку все залишається. Заходь та живи! Не втрачайте цю вигідну пропозицію, дзвоніть домовимось!

ГОТОВИЙ до проживання будинок з СУЧАСНИМ ремонтом, меблями та технікою
olx.ua

70 сот землі у власності з цегляною хатою ,що потребує ремонту в центрі смт Войнилів.Земля 70 см ЧОРНОЗЕМ.Є кирниця 10 м.глубиною.Обмін на автомобіль комерційне приміщення чи авто.

власник
70 сот землі з хатою
olx.ua

Продається затишний деревяний будинок з усіма зручностями, розташований в центрі села. Будинок, побудований з натуральних матеріалів. Характеристики нерухомості: Площа: 71 кв. м, ідеальний для невеликої сімї або пари. Дві кімнати, кухня, роздільний сан.вузол, передпокій та кладова. В будинку проведене опалення та каналізаційна система(3 окремі септики). Повністю поміняна електрика. Є підключення до інтернету. В частині будинку тепла підлога. Велика територія з садом і городом. Є додаткове підсобне приміщення на подвір’ї та криниця. Локація: Розташований у центрі села. Поряд школа та магазини. Також дуже зручне сполучення з містом, до центру 15хв. Запрошуємо на перегляд! З додатковими питаннями телефонуйте 09******91

власник
Будинок деревяний
olx.ua

Продам деревяний будинок. Знаходиться в селі Підмихайля, вул. І. Франка 3,це Івано-Франківська область Калуський район. На даний час в ньому вже декілька років ніхто не жив. В будинку є газ, світло. На воду в дворі є помпа. Пічне опалення. Планування будинку, коридор, кімната праворуч, кімната ліворуч + дві кладовки. І невеличкий погреб. В дворі є стайня цегляна та стодола деревяна.Гарне місце розташування, до міста Калуш 10 км. поряд центральна дорога,авто зупинка, магазин,школа, дитячий садок,річка, ліс. Кого цікавить дзвоніть домовимось. Ціна договірна.

власник
Продам  житловий Будинок
olx.ua
1 - 24 з 60 результатів