Пропоную однокімнатну квартиру в новобудові поряд із парком. Квартира розташована на 1-му поверсі ЖК Щасливий. Автономне газове опалення, встановлено двоконтурний котел, в зонах з плиткою підлога з підігрівом. Планування: простора кухня, спальня, роздільний санвузол, балкон. Зроблено сучасний ремонт, встановлені всі меблі та техніка (холодильник, варильна поверхня, духова шафа, мікрохвильова піч, пральна та посудомийна машина, телевізор). Відмінний варіант як для оренди, так і для власного проживання. Чудове розташування, чистий район міста, поряд Боздоський парк, набережна, річка Уж, 15 хвилин до центру міста вздовж набережної. Прекрасно розвинена інфраструктура, поруч магазини, торгові комплекси, кафе та ресторани, школи та дитячі садочки. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Словянська наб., 23
rieltor.ua

Пропоную однокімнатну квартиру в новобудові поряд з Боздоським парком. Квартира розташована у ЖК економ класу "Щасливий". Цегляний будинок 2023 року, газифікований, автономне опалення. Планування: кухня, спальня, ванна кімната, балкон. Панорамне скління. Встановлено всі меблі та техніка, які необхідні для комфортного проживання. Чудове розташування, чистий район міста, поряд Боздоський парк, набережна, річка Уж, 15 хвилин до центру міста вздовж набережної. Прекрасно розвинена інфраструктура, поруч магазини, торгові комплекси, кафе та ресторани, школи та дитячі садочки. Для перегляду та з питань телефонуйте за номером телефону, вказаним у профілі.

Воззєднання, 25
rieltor.ua

Продається 1-кімнатна квартира в м. Ужгород, вул. Возз’єднання 23, ЖК Щасливий. Будинок новобудова 8-поверховий, зданий в експлуатацію, є ліфт, ОСББ, дитячий майданчик, парковка, паркінг. Квартира площею 48 м кв, знаходиться на першому поверсі. Всередині квартири виконано такі роботи: розведена електрика та сантехніка, стіни поштукатурені, тепла підлога по всій квартирі, чистова стяжка. Зручне планування: кухня-студіо, окремо кімната, гардеробна, санвузол, засклена лоджія. Опалення автономне водяне газове. Хороша локація: поряд знаходиться боздоський парк, ТЦ Алма, приватна клініка, набережна, школа та інше. Добре підходить як для проживання так і для оренди. Квартира зареєстрована на власників, виникає податок 8.5%. Ціна 1050 дол за м.кв. Загальна вартість 50400 дол. У власників є куплене паркомісце в підземному паркінгу, продається теж за додаткову оплату. Код: 17786

Возєднання, 23
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається 3-кімнатна квартира в житловому комплексі “Щасливий” на Слов’янській набережній у Боздоші, поруч з центром міста. Квартира площею 83 м² знаходиться на 3 поверсі з 8-ти у новобудові з ліфтом. Чорновий стан ремонту. Панорамні вікна. Опалення у квартирі індивідуальне. Розведені усі комунікації. Якісні панорамні вікна, міцні вхідні двері. При зведенні використовуються передові технології будівництва. Здача – кінець 2-го кварталу 2023 року. Стильний фасад та дизайн під’їздів. Гарний двір, дитячий майданчик, гостьовий паркінг. З вікон відкриваються неймовірні панорами Ужгорода, вид на Боздоський парк. По Слов’янській набережній до центру міста 5 хв.машиною. Поруч ТЦ “Bozdosh”, супермаркет “Альма”, аптека, банкомат, школа, дитсадок, зручна транспортна розв’язка. Пропозиція від агенції з комісією.

Словянська наб., 27
rieltor.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-924-541-LX. Продається затишна 1-кімнатна квартира в новому житловому комплексі "Щасливий". Квартира з усіма зручностями, повністю новим ремонтом, новою кухнею та технікою. Планування: передпокій, кухня-студія, ванна, туалет та спальня. Комфорт: підземний паркінг, ліфт, балкон, лоджія, підігрів підлоги. Не втрачайте свій шанс на придбання такої квартири та забезпечення собі комфортного життя!

1-к, ЖК «Щасливий», Словянська наб., 25Б, Боздош
olx.ua

Номер оголошення на сайті компанії: SF-2-658-749-LX. В квартирі покладена тепла підлога та розведені комунікації. Газове опалення. Будинок зданий. Чудове розташування поруч із парком, мальовничою набережною та центром міста. Закрита територія на 2 будинки. Квартира простора в сучасному ЖК! Є паркомісце.

1к ЖК Щасливий Боздош під чистову обробку
olx.ua

Продається простора, велика, 3 кімнатна квартира у чудовому ЖК Щасливий. Квартира знаходиться поруч з Боздошський парком. Двостороння. Не кутова. Має панорамний вигляд на все місто. Опалення автономне газове. Площа 83.00 м. Кв. Продаж по переуступці. Будинок зданий в експлуатацію! Ціна за м. Кв. 1100$ Поспішайте придбати найкращу пропозицію по вигідній ціні! Пропозиція від рієлтора М

Продаж 3-х кімнвтної квартири в ЖК Щасливий
olx.ua

Продається однокімнатна квартира. Локація: Ужгород, вул. Воззєднання, 25 Кількість кімнат: 1 Площа: 48 кв.м. Поверх: 5 Стан квартири: під ремонт Порядок переоформлення: переуступка. Інфраструктура поруч: - парк "Боздош" - 3 хв.пішки; - набережна - 5 хв.пішки - центр міста - 10 хв.пішки

Продаж 1 кімн.кв. ЖК "Щасливий". Ужгород (парк,набережна, газ)
olx.ua

Продаж квартири 48 кв в районі Боздошського парку ЖК Щасливий, Словянська набережна, вул Возєднання 23 Квартира Для бажаючих робити ремонт по своєму смаку за своїм бажанням! - однокімнатна квартира ( полуторка) - площа - 48кв. м.; - поверх - 5/8 - балкон Ліфт Газ - внутрішнє розміщення квартири (підвищена енергоефективність); - будинок зданий в експлуатацію, монолітно-каркасний, утеплений, ліфт, парковка, підземний паркінг, дитячий майданчик, зручне розташування (поруч парк, торговий центр Alma…) - в квартирі газовий котел, радіатори опалення, вчистова стяжка підлоги, в санвузлі, кухні, коридорі передбачено можливість монтажу підлоги з водяним підігрівом; - планування компактне, зручне, раціональне використання площі; Кухня - студія 18.5 Кімната з балконом Поруч центр, парк, річка!

Продаж готової двокімнатної квартири в новобудові напроти парку!
olx.ua

Продаж квартири в районі Боздошського парку ЖК Щасливий - однокімнатна велика квартира - полуторка Квартира Чорнова, без Ремонта, для бажаючих зробити ремонт за своїм смаком! - площа - 48кв. м.; - поверх - 5/8 - балкон Газ Ліфт - внутрішнє розміщення квартири (підвищена енергоефективність); - будинок зданий в експлуатацію, монолітно-каркасний, утеплений, ліфт, парковка, підземний паркінг, дитячий майданчик, зручне розташування (поруч парк, торговий центр Alma…) - в квартирі газовий котел, радіатори опалення, вчистова стяжка підлоги, в санвузлі, кухні, коридорі передбачено можливість монтажу підлоги з водяним підігрівом; - планування компактне, зручне, раціональне використання площі Ідеальний варіант як для інвестування так і для власного проживання.

Продаж квартири в ЖК Щасливий
olx.ua

Житлові комплекси у Ужгород

Продаж квартири ЖК Щасливий 5/8 1100$ за квадрат 52 тис $ Продам чорнову квартиру в районі Боздошського парку ЖК Щасливий - однокімнатна велика квартира - полуторка Квартира чорнова, без ремонту, для бажаючих зробити ремонт за своїм смаком! - площа - 48кв. м.; - поверх - 5/8 - балкон Газ Ліфт - внутрішнє розміщення квартири (підвищена енергоефективність); - будинок зданий в експлуатацію, монолітно-каркасний, утеплений, ліфт, парковка, підземний паркінг, дитячий майданчик, зручне розташування (поруч парк, торговий центр Alma…) - в квартирі газовий котел, радіатори опалення, чистова стяжка підлоги, в санвузлі, кухні, коридорі передбачено можливість монтажу підлоги з водяним підігрівом; - планування компактне, зручне, раціональне використання площі;

Продаж квартири ЖК Щасливий
olx.ua

Повністю буде під ключ. Продаж двокімнатної квартири з ремонтом в ЖК Щасливий. Загальна площа 77 кВ м. Розташована на 2 поверсі. Планування : простора кухня, дві окремі спальні, сан/вузол , кладовка. Квартира в процесі ремонту. Всюди розведене підлогове водяне опалення. Якісні кахлі , сан/техніка. Кухня виготовляється під індивідуальне замовлення. Є підземна парковка. Будинок зданий в експлуатацію. Газифікований. Чудова локація поряд з набережною та парком. Інші об’єкти інфраструктури в пішій доступності. Ціна об’єкту 122 тис $. Додатково оплачується комісія агента.

Продаж двокімнатної квартири з ремонтом в ЖК Щасливий.
olx.ua

Продається простора, велика, 3 кімнатна квартира у чудовому ЖК Щасливий. Квартира знаходиться поруч з Боздошський парком. Двостороння. Не кутова. Має панорамний вигляд на все місто. Опалення автономне газове. Зроблено сучасний ремонт, тепла підлога, два санвузли (інсталяція) кондиціонер, дві лоджії засклені. Площа 80 м. Кв. Продаж по переуступці. Будинок зданий в експлуатацію! Ціна 120 000$ Поспішайте придбати найкращу пропозицію по вигідній ціні! Пропозиція від рієлтора

Продаж 3 кімн кв ЖК Щасливий з ремонтом
olx.ua

Неймовірно гарна квартира яку робили «для себе з найкращих матеріалів», враховуючи всі реалії з опаленням, тому два види опалення (газове та електрика) незалежні одне від одного. Також до початку робіт з ремонту були замінені вхідні двері під індивідуальне замовлення з врізаними замками Mottura та вікна Rehau. Вся квартира має теплу підлогу, плюс в кожній спальні по кондиціонеру та на кухні кондиціонер, є газовий двохконтурний котел та бойлер на електриці, плита також індукція плюс газ. Меблі всі виготовленні під індивідуальні заміри, зроблені з найкращих матеріалів. Квартира робилась для власного проживання молодої сімʼї з дитиною, але плани змінились, тому продаж з усім, до найменших дизайнерських деталей найкращої квартири на ринку з неймовірною локацією, а заходи сонця на балконі це просто фантастика. Перегляд по домовленності.

Квартира в ЖК «Щасливий», 2 окремі кімнати.Боздош.
olx.ua

Продаж двокімнатної квартири з ремонтом в ЖК Щасливий. Загальна площа 77 кВ м. Розташована на 2 поверсі. Планування : простора кухня, дві окремі спальні, сан/вузол , кладовка. Квартира в процесі ремонту. Всюди розведене підлогове водяне опалення. Якісні кахлі , сан/техніка. Кухня виготовляється під індивідуальне замовлення. Будинок зданий в експлуатацію. Газифікований. Чудова локація поряд з набережною та парком. Інші об’єкти інфраструктури в пішій доступності. Ціна об’єкту 122 тис $. Додатково оплачується комісія агента.

Продаж двокімнатної квартири в ЖК Щасливий
olx.ua

Продається простора, велика, 3 кімнатна квартира у чудовому ЖК Щасливий. Квартира знаходиться поруч з Боздошський парком. Двостороння. Не кутова. Має панорамний вигляд на все місто. Опалення автономне газове. Площа 83.00 м. Кв. Продаж по переуступці. Будинок зданий в експлуатацію! Ціна за м. Кв. 1100$ Поспішайте придбати найкращу пропозицію по вигідній ціні! Пропозиція від рієлтора М

Продаж 3-х кімнвтної квартири в ЖК Щасливий
olx.ua

Продаж квартири в м.Ужгород ЖК Щасливий. Квартира розташована на пʼятому поверсі з восьми. Загальна площа квартири 48 м2. Квартира без ремонту . В будинку є ліфт і паркінг . Опалення індивідуальне газове . Поруч з будинком є парк , торгівельний центр, дитячі майданчики та багато іншого . Код обʼєкта 265

Продаж квартири ЖК Щасливий м.Ужгород
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в ЖК "Щасливий" по вул. Возєднання 23. ЖК «Щасливий» розташований в затишному і зеленому мікрорайоні Ужгорода. Через дорогу знаходиться вхід в Боздоський парк з безліччю облагороджених доріжок, храмом, дитячими майданчиками та атракціонами, місцями для пікніка і риболовлі біля річки Уж. Поруч з ЖК «Щасливий» відкрито кілька супермаркетів, наприклад, Alma, «Асорті» і ABC. До будівельного гіпермаркету «Епіцентр К» та продуктового «Велмарт» 10 хвилин пішки. Випити кави або перекусити поза домом можна в найближчих кафе Medelin, Alpaca і «Гармонія». Якщо у вашій родині є діти, вам важлива близькість до навчальних закладів: в межах 7 хвилин їзди відкриті приватні студії дитячого розвитку «Амбрелла» і «Бенефіт», центр дитячих наук IQ, муніципальні школи 19, 12 та 15, угорськомовна і Ужгородська класична гімназії, дитячі садки 21, 12, 42 та навчально-виховний комплекс «Веселка». До міської поліклініки 2 для дорослих або дитячої поліклініки 5 хвилин на машині. Якщо потрібно ближче в пішій доступності клініка сімейної медицини, стоматології IRDENT і «Юрдентсервіс». Оснащення: - пандуси біля кожного підїзду для зручного заїзду з колясками - пішохідні переходи у дворі для безпеки мешканців - вечірнє освітлення по всій території Будинок зданий в експлуатацію в 2023 році. Квартира, загальною площею 56.2 м2, знаходиться на 5 поверсі. В квартирі встановлено панорамні вікна, АГО, зроблено ремонт, укомплектована душова та санвузол. У ванній кімнаті тепла підлога. В кухні-студії встановлено кондиціонер, а також є вбудована ніша під пральну машину. Телефонуйте для перегляду: 06*********69

Продаж 1-кімнатної в ЖК " Щасливий"- 5 поверх
olx.ua

Продам квартиру в районі Боздошського парку ЖК Щасливий Для бажаючих робити ремонт по своєму смаку під себе! - однокімнатна квартира - площа - 48кв. м.; - поверх - 5/8 - балкон Ліфт Газ - внутрішнє розміщення квартири (підвищена енергоефективність); - будинок зданий в експлуатацію, монолітно-каркасний, утеплений, ліфт, парковка, підземний паркінг, дитячий майданчик, зручне розташування (поруч парк, торговий центр Alma…) - в квартирі газовий котел, радіатори опалення, вчистова стяжка підлоги, в санвузлі, кухні, коридорі передбачено можливість монтажу підлоги з водяним підігрівом; - планування компактне, зручне, раціональне використання площі; Кухня - студія Кімната з балконом Поруч центр, парк, річка!

1 кімнатна (полуторка) сирець
olx.ua

Продається 1-кімнатна квартира в м. Ужгород, вул. Возз’єднання 23, ЖК Щасливий. Будинок новобудова 8-поверховий, зданий в експлуатацію, є ліфт, ОСББ, дитячий майданчик, парковка, паркінг. Квартира площею 48 м кв, знаходиться на першому поверсі. Всередині квартири виконано такі роботи: розведена електрика та сантехніка, стіни поштукатурені, тепла підлога по всій квартирі, чистова стяжка. Зручне планування: кухня-студіо, окремо кімната, гардеробна, санвузол, засклена лоджія. Опалення автономне водяне газове. Хороша локація: поряд знаходиться боздоський парк, ТЦ Алма, приватна клініка, набережна, школа та інше. Добре підходить як для проживання так і для оренди. Квартира зареєстрована на власників, виникає податок 8.5%. Ціна 1050 дол за м.кв. Загальна вартість 50400 дол. У власників є куплене паркомісце в підземному паркінгу, продається теж за додаткову оплату. Код: 17786

Продається 1-кімнатна квартира, ЖК Щасливий Код: 17786
olx.ua

Продаж 1к квартири/Новобудова/Боздош/Словʼянська набережна/продаж однокімнатної квартири/ЖК Щасливий - вул.Возʼєднання 23 - 5/8 поверх - 48 м2 - квартира після будівельників - комплектація : газовий котел, радіатори, частково стяжка - територія з дитячим майданчиком - в будинку є підземний паркінг - чудова локація поруч з парком - до центру міста 5 хв на авто

Продам 1к квартиру/ЖК Щасливий/Набережена/Боздош
olx.ua

Продається велика 2 кімнатна квартира в ЖК Щасливий навпроти Боздошського парку Загальна площа: 74,2 Житлова площа: 35,84 м2 Площа кухні: 17,10 м2 Поверх: 1 з 7 Комунікації: газ, електрика, централізоване водопостачання та водовідведення Отоплення: газове індивідуальне Чудова локація, все поряд: супермаркет, аптеки, приватна клініка, Боздошський парк, садочки

Продаж 2 кімнатної квартири 74,2 м2 є газ/ЖК Щасливий
olx.ua

Продаж 1к квартири ЖК Щасливий - вул.Воззʼєднання 23/25 - 8/8 поверх - 39 м2 - квартира укомплектована меблями та технікою - повністю готова для проживання - чудова локація, розвинена інфраструктура - територія з дитячим та спортивним майданчиком - підземний паркінг

Продаж 1к квартири ЖК Щасливий/Новобудова/Боздош/Набережна
olx.ua

Географія Ужгород