вул. Липківського (Урицька), 23

Без комісії! Продаж комфортної 4 кімнатної квартири в Соломянському районі. Вулиця Митрополита Василя Липківського 23 Квартира загальною площею 106м2 розташована на 9 поверсі 13 поверхового будинку.

Липківского Василя вул. (Урицького), 23
rieltor.ua

До вашої уваги пропонується велика 3к квартира з ремонтом 104 м2 на 12/13 пов. у цегляному будинку, побудованому в 1972 році, з великою кухнею-студією 22,4 м2, і трьома спальнями 17,5 м2, 15,6 м2 та 12м2, Квадрадний хол 13,2 м2 з великою шафою та гардеробною. Санвузол 6 м2 (сумісний). Є дві великі засклені лоджії. У квартирі зроблено якісний ремонт. Склопакети, дубовий паркет та двері, Вбудована дубова кухня (вся необхідна техніка залишається новому власнику). Є бойлер та лічильники на воду. У підїзді та на поверсі зроблено ремонт, Два нових ліфти (пасажирський та вантажний). Розвинена інфраструктура: маркети АТБ, Novus, Ecomarket, Сільпо, 10 хв. пішки до метро Вокзальна. Ціна: 130000 у.о. Вашему вниманию предлагается большая 3к квартира с ремонтом 104 м2 на 12/13эт, в кирпичном доме, построенном в 1972 году, с большой кухней-студией 22,4м2, и тремя спальнями 17,5м2, 15,6 м2 и 12м2. Квадрадный холл 13,2 м2 с большим шкафом и гардеробной. Санузел 6 м2 (совмещенный). Есть две большие остекленные лоджии. В квартире сделан качественный ремонт. Стеклопакеты, дубовый паркет и двери. Встроенная дубовая кухня (вся необходимая техника остается новому владельцу). Есть бойлер и счетчики на воду. В подъезде и на этаже сделан ремонт. Два новых лифта (пассажирский и грузовой). Развитая инфраструктура: маркеты АТБ, Novus, Ecomarket, Сильпо, 10 мин. пешком до метро Вокзальная. Цена: 130000 у.е.

Продажа  3 к квартиры Липковского 23  Соломенский  метро Вокзальная
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продаж 4к. квартира на вул. Липківського (Урицького) 23. Кооперативний цегляний будинок з відеоспостереженням, новими ліфтами та ремонтом у парадному, у розпалі ремонт по всіх поверхах. Три окремі кімнати та одна прохідна з великими лоджіями, конструкція будинку дозволяє зробити перепланування на власний смак. Стан як на фото. Якщо оголошення активно-пропозиція актуальна. Шикарне місце для життя, вся інфраструктура у пішій досяжності. Sale 4k. apartment on the street Lypkivskyi (Urytskyi) 23. Cooperative brick building with video surveillance, new elevators and renovations in the main hall, in the midst of renovations on all floors. Three separate rooms and one passage with large loggias, the design of the house allows you to remodel to your own taste. Condition as in the photo. If the ad is active, the offer is valid. A great place to live, all infrastructure within walking distance.

Продаж 4к. квартира на вул. Липківського (Урицького) 23.
olx.ua

Житлові комплекси у Київ