вул. Борщагівська, 28а

ЖК Петропавлівський. Дві окремі спальні та велика кухня студіо. Після ремонту, діючий камін. Нові меблі та техніка, є дві великі комори. Якісний теплий будинок, підземний паркінг, паркінг у дворі, поряд дві школи, дитячи садки, магазини. Біля будинку зупинка громадського транспорту. Найближча станція метро Житомирська.

Борщагівська вул., 28а
rieltor.ua

Без комісії! До продажу пропонується чудова простора квартира з новим сучасним ремонтом в ЖК Петропавлівський, вул. Борщагівська 28а, П. Борщагівка. Комплекс закритого типу, побудований з червоної цегли, невисока забудова - всього 6 поверхів, підземний паркінг, індивідуальне газове опалення, висота стелі 3 м., лише дві квартири на поверсі, тиха затишна вулиця, навколо приватний сектор! Є кілька виїздів до Кільцевої дороги, в 5-ти хвилинах їзди на авто великий Новус на Кільцевій, магазин меблів 4ROOM, великий Епіцентр, поруч приватні та державні школи та садочки. Чудова пропозиція для великої родини. Квартира знаходиться на 5-му поверсі, загальна площа 109 м.кв. Виконано новий якісний ремонт, все робили для себе. Укомплектована усіма меблями та необхідною технікою провідних виробників. Індивідуальне газове опалення, що велика рідкість в наш час, є тепла підлога по всій робочій зоні кухні та гостьовій, а також в санвузлах! По плануванню: * велика робоча зона кухні з обіднім столом та гостьова зона з диваном, електрокаміном та телевізором, все це дуже грамотно зоновано; * три окремі великі кімнати: дві дитячих, одна з яких з виходом на засклену лоджію, на якій є підігрів підлоги, велика хазяйська спальня з відокремленим робочим місцем * два санвузла: один з ванною інший з душовою * окремо гардеробна кімната із вмонтованими пральною та сушильною машинами. Загальний стан квартири просто чудовий! Нічого доробляти чи переробляти не портібно, всі меблі та техніка залишаються, купуй, заїжджай та живи. Прекрасна пропозиція за вигідною ціною. Є відеоогляд. Вартість 135 000 $.

ексклюзив
Борщагівська вул., 28а
rieltor.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Без %. ЖК Петропавлівський, Петропавлівська Борщагівка, вул Борщагівська 28А. Закрита територія з підземним паркингом. Цегляний будинок 2008 року, "Бізнес клас" 5/5 пов., 99,1/14+12,4/44 кв.м., Н-3,11 м. Затишна, простора три кімнатна квартира, велика кухня вітальня з виділеною зоною кухні, та дві окремі спальні розміщені в протилежних частинах квартири, санвузел з вікном. Простора прихожа з бойлерною. Місце для гардеробу. Виконана гарна тепло ізоляція даху, якісні мансардні вікна. Встановлено перегородки з червоної цегли. Водяний підігрів підлоги в санвузлі, коридорі, кухні. Встановлено електричний котел для опалення. Холодна вода, електрика - лічильники. Квартира двостороння схід-захід. В загальному коридорі широкі, зручні сходові марші. У дворі дитячий та спортивний майданчики без авто. Своя обслуговуюча компанія, поряд ЦНАП, Водоканал, Естетик студія. Італійський Ресторан з комплексними обідами. Сучасний Новий Ліцей та дитячий садочок, - 5 хвилин на авто. Супермаркет "Фора", мережа магазинів, до 15 хвилин пішки. Автобусна зупинка - 3 хвилини. Ліс 5 хвилин пішки, озеро 5 км. Метро "Житомирська", "Академмістечко" - 20 хв. автобус. 63 000 дол. Без відсотків для покупця. В продажу є підземний паркинг.

ЖК Петропавлівський. 99 кв.м. 3 кімнатна студія.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

5 поверх 6 поверхового будинку. Метраж 108, 8квадратів 3 кімнати + кухня вітальня 2с/у - душ в іншому ванна Гардеробна Балкон В квартирі вся техніка Bosh (посудомийна машина, пральна машина, сушильна машинка, духовка, ковомашина) телевізори samsung Тепла підлога Лед підсвітки Сигналізація ( датчики руху, сирена, відеодомофон) В кожній кімнаті кондиціонер Біокамін Автономне газове опалення Документам на квартиру більше 3х років В житловому комплексі є підземний паркінг ( ми знімаємо місце можемо передати - в подальшу оренду) Будинок цегляний в дві цегли , високі стелі в квартирі в підʼїзді на поверсі 2 квартири. В квартирі залишаємо все - як на фото

власник
Борщаговская улица, 28А, Петропавловская Борщаговка, Киевская 135000.0 USD
dom.ria.com

Продаж сучасної 3-кімнатної квартири 108, 8 кв.м в ЖК Петропавлівський, с.Петропавлівська Борщагівка. Квартира розташована на 5/6 поверсі. Тепла та затишна квартира. 3 окремі кімнати, 2 санвузли, гардеробна, кухня, вітальня. Є балкон. В квартирі виконаний якісний та сучасний ремонт. Зроблена тепла підлога, встановлені кондиціонери, біо камін. Є охоронна сигналізація AJAX. Індивідуальне газове опалення, двоконтурний газовий котел. В квартирі залишається все. Вся побутова техніка Bosch. Квартира вкладень не потребує. Документам більше 3-х років. В комплексі є підземний паркінг. В пішій доступності вся необхідна інфраструктура, супермаркети, школа, дитячі садочки, кафе, зупинка громадського транспорту. Зручний виїзд на Житомирську трасу. Продаж без комісії.

Борщаговская улица, 28А, Петропавловская Борщаговка, Киевская 135000.0 USD
dom.ria.com

Житлові комплекси у Петропавлівська Борщагівка

Географія Петропавлівська Борщагівка